aanvraag traject prima en vlot verlopen aan de telefoon leuk geholpen duidelijke voorwaarden eerlijk product
zeer goed
Helemaal niks op aan te merken. Goed advies en afhandeling verliep buitengewoon soepel.
Prima snelle en vriendelijke service. Prijs/prestatieverhouding uitstekend.
Offerte in "Jip en Janneke" taal. Geweldig !! Chapeau !! Wat werd beloofd/toegezegd is volkomen nagekomen. Ongevraagd adviesje: vraag niet alleen financiële info inzake de laatste maand, maar minimaal ook van de voorlaatste maand. Dit i.v.m. mogelijke achterstand
Perfect geholpen. Alleen door een verkeerd afschrift ingestuurd te hebben, begint de behandelprocedure weer opnieuw waardoor een paar dagen vertraging.
tot nu toe topevaring ,hoop dat het zo blijft!!!
Volgens mij de enige die het rentepercentage rekent waarmee geadverteerd wordt. Is wel zo eerlijk.
Laat je digitale aanvragen niet door computers beoordelen en afwijzen op 4 mogelijke gronden. Verder shoppen was de optie, telefonisch contact leerde dat het slechts om een tikfout ging.
Wat een super professioneel en ook nog top vriendelijke service en personeel! Van aanvraag tot geld op de rekening heeft 7 werkdagen geduurd. Sneller kan volgens mij niet.
Uitstekend en snel geholpen. Duidelijke offerte, digitale uploads mogelijk. Snel voor elkaar. Klantvriendelijk, meegedacht en advies/uitleg op verzoek! Iitstekende service!
ik ben goed geholpen. maar moet prime line mij een bericht sturen dat het hele bedrag is afgelost.
Mijn Freo ziet er overzichtelijk uit.
Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg over mijn aanvraag door klantensevicemedewerkster Jari. Snelle afhandeling van mijn aanvraag. Totale afhandeling zeer correct , vriendelijk en snel.
Het contact met Freo verliep zoals u hierboven kunt zien in alle aspecten uitstekend. Ga zo door
Goed alleen jammer van een spelfout in het contract waardoor vertraging leek te ontslaan maar uiteindelijk netjes opgelost zonder vertraging. Het kostte mij alleen wel een paar keer bellen met te lange wachttijden.
Rente een van de laagste. Snelheid van offerte naar uitbetaling is erg goed.
Aanvraag is duidelijk en van alle gemakken voorzien!
Snelle en heldere dienstverlening!
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Freo onze aanvraag in behandeling heeft genomen. Dan met name de snelheid en de duidelijkheid over de afhandeling van de offerte. Ook de vriendelijkheid en duidelijkheid bij telefonisch kontakt verdient een pluim. Wij zullen ook zeker Freo aanbevelen.
Duidelijke en snelle aanvraag voor een lening. Ga zo door!!
kwaliteit van medewerkers waar telefonisch contact mee is vind ik onder de maat. Inhoudelijk kunnen ze niet ingaan op vragen die verder gaan dan hetgeen al op de website van freo vermeld staat. Ook onjuiste weerspiegeling van zaken als het gaat om mogelijkheden van maximale lening (1e contact) en de terugkoppeling nadat er een toets heeft plaats gevonden.
Hele praktische, goed leesbare site & algemene voorwaarden. de kleine letters zijn gewoon goed leesbaar! Ook telefonisch contact waarbij enkele aanvullende vragen gesteld werden heel klantvriendelijk. Na goedkeuring op dezelfde dag het geld ontvangen.
Is prima geregeld in een korte tijd
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.