zeer positieve ervaring, werd goed en duidelijk geholpen
Voor een aanvraag van een persoonlijke lening, heb ik het nodige inkomsten informatie van mijzelf en partner online aangevraagd. Onze aanvraag is afgewezen door verschillende redenen. maar helaas ik weet niet welke Dat is mij niet doorgegeven.WAT ZIJN DE REDENEN.
Niets op aan te merken. Duidelijke offerte, vriendelijke en professionele telefonische hulp en toelichting.
Freo is duidelijk en helpt prima met vragen en denkt oplossingsgericht in het voordeel van de klant. Ze zijn zorgvuldig en snel. Heb er gewoon een goed gevoel bij.
Alles gaat digitaal, dus vlot. Het proces na digitaal insturen van de gevraagde stukken duurde te lang. In mijn geval een week. Dat het druk is, wat ik regelmatig kreeg te horen, heb ik als klant niets aan.
Zeer eenvoudige en snelle aanvraagprocedure voor de lening. Binnen een dag na goedkeuring hadden we het geld op de rekening.
Soepel, prettig en duidelijk, hou dat vol!
Ik heb het gehele proces en al het contact met freo als zeer prettig ervaren! Duidelijke taal, goed bereikbaar en afspraak is afspraak
Via de Rabobank en Independer bij Freo uitgekomen. Duidelijke website, en na de aanvraag snel telefonisch contact. Na het uploaden van de benodigde papieren was de lening snel geregeld
Ik had stukken aangeleverd. Kon nog geen definitief uitsluitsel krijgen omdat handtekening ontbrak. Ik gaf aan dat als ik die instuurde ik de overeenkomst aanging. Dit was volgens de medewerker niet zo. En daarbij had ik bedenktijd. Na ondertekening aanvraag werd het geld toch direct uitbetaald. Dit bevreemdt mij zeer. Nu ben ik tevreden met de lening maar wilde dit wel aangeven.
Zeer gemakkelijk om offerte aan te vragen. Snelle afwerking als alle papieren ontvangen waren.
Prettig en snel geregeld!
Heb het hele proces als prettig ervaren.
tevreden
alles wordt duidelijk uitgelegd. De afhandeling is snel en zonder problemen gegaan.
Alles geweldig gegaan .👍
Vervelend, bij ietwat verbleekte foto op mijn ID werd gevraagd het nogmaals te sturen. Dan krijg je dezelfde situatie. Uiteindelijk na goedkeuring op 9 november werd het pas gestort op 22 november. Ook dat vond ik vrij lang duren
Duidelijk
Heel snel geregeld allemaal en niet te veel gedoe. Digitaal uploaden was 1 van de redenen voor de keus voor Freo terwijl bij concurrent rente lager was.
Snelle en duidelijke afhandeling. Goede afspraken
Aanvraag en eerste stap ging goed daarna minder goed met communicatie tussen mij de klanten service van freo en de toetser.
duidelijk eerlijk en mooie rente alleen de afhandeling met de gewoon post duur veel te lang
Hele goede service. Ook via app! Fantastisch
Vriendelijk, ervaren. Konden de situatie duidelijk in beeld krijgen. geen moeilijk gedoe. Binnen een paar dagen een antwoord.
klantvriendelijk duidelijk meer de mogelijkheden om contact op te nemen met Freo
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.