Erg vriendelijk en behulpzaam en informatief. Een schoolvoorbeeld voor alle onlinebedrijven!
Topservice, lage rente, een aanrader!
Ben tevreden over de afhandeling van verzoek, combinatie van al mondeling gegeven informatie en schriftelijk info is voor verbe****** vatbaar, moest n.l. opnieuw zaken toelichten na opsturen van bijlagen.
top ervaring. alleen de doorlooptijd was iets langer dan verwacht
Een paar keer telefonisch contact gehad: zeer vriendelijke mensen aan de lijn gekregen die erg behulpzaam waren en tevens compleet in informatievoorziening.
Míjn enigste klacht over Freo is de afdeling beoordeling. Na eindelijk in fase B als uitzendkracht terecht gekomen zijn steeds weer meer documenten nodig voor de beoordeling. In fase B werk je met tijdelijke contracten. Fase B is een eis voor te lenen maar na 78 weken in fase A bij dezelfde werkgever en opdrachtgever heeft deze afdeling steeds opnieuw extra documenten nodig voor een beoordeling. Extra loonstroken,bankafschriften en een werkgeversverklaring met een einddatum .De aanvraag heeft wel 3 weken geduurd op deze manier.Dit kan veel sneller. Bi dej Nederlandse Kredietmaarschappij duurt dit 1,5 week.Groetjes Olaf van Dam.
Duidelijke en overzichtelijke offerte, aanvraag en overleg. Enigste minpunt is de wachttijd van 6 werkdagen voor de offerte definitief is.
Goedemiddag.wat wij heel goed vonden was het telefoontje na de aanvraag het was voor ons "n persoonlijk contact met Freo, we zijn zeer tevreden.En wij gaan zeker ons plicht nakomen wat de lening betreft.
Echt een top service. We wisten precies waar wij aan toe waren en wat wij moesten regelen om de lening af te kunnen sluiten.
Ik word niet snel enthousiast, maar bij Freo werkt alles echt top!
Offerteaanvraag ging goed en snel, echter de verwerking en controle van de documenten (3 stuks) duurde 7 werkdagen. Dat is in deze tijd echt onacceptabel. Bij andere organisaties duurt de acceptatie 2 dagen! Top dat je direct iemand aan de lijn krijgt als je belt, echter krijg je geen antwoord op de vragen en kunnen de medewerkers geen acties uitvoeren. Wat is dan de waarde van dit contactmoment.
Great Service and the offer is very convenient
Top klantenservice, direct, top advies, duidelijk, meedenkend, gewoon top. Jullie mogen trots zijn op jullie personeel
Het duurt wat lang maar het komt goed
Perfect geholpen door de telefonisch verkoopster
Zeer betrouwbare indruk. Professionele mensen aan het werk die deskundig adviseren en dat doen met een zeer aangename vriendelijkheid. (Heb het wel anders meegemaakt). Ik vind de manier waarop je wordt begeleid bijzonder en integer.
Snel en makkelijk
Kortom: Ben zeer tevreden, zoals moge blijken uit de beoordelingsaspecten hierboven. Verder niets aan toe te voegen.
Heel makkelijk om aan te vragen via internet. En daarna snel contact gehad van klantenservice om de aanvraag te controleren. Alle stukken aanleveren kan makkelijk en snel. Alles bij elkaar binnen een week geregeld. Uitstekende service zeker aan te raden.
alles goed snel en duidelijk geregeld
Prima, vriendelijke, efficiënt en snel duidelijkheid.
Makkelijk en snel geregeld.
zoals hierboven gemeld, duidelijk- correct en snel afgewerkt.
gewoon wat ik ervan had verwacht. De post wel in een onduidelijke envelope lijkt wel reklame.
UITSTEKEND
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.