Heel vriendelijk geholpen en een hele vlotte afhandeling. Heel hartelijk dank daar voor. En dat allemaal via internet en mailen , waar ik geen ster in ben. maar wel allemaal gelukt. met vriendelijke groet Sake en Aaltje
Beste Sake, Bedankt voor deze zeer mooie score! Goed om te lezen dat het allemaal soepel is verlopen ondanks dat internet en mailen niet helemaal uw ding is. Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Gewoon duidelijk en wordt goed geholpen
Beste René, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Snelle en deskundige info en afhandeling
Beste Rob, Bedankt voor deze ruime voldoende. Erg mooie cijfers! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Snel en helder. Ondanks altijd de grote hoeveelheid papierwerk die nodig is voor een leningaanvraag, weet Freo daar zo goed mogelijk overzicht in te geven. Het is was geen probleem om aan een digitaal-aanlever-pilot mee te doen, het werd wel pas op een laat moment duidelijk dat het een pilot betrof.
Beste, Geweldig om te horen dat uw ervaring positief is. Ook bedankt voor de feedback over de communicatie, daar kunnen we mee vooruit! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Alles was duidelijk en snel geregeld. Dit is mijn tweede financiële lening die ik heb gesloten bij Freo. Ik beveel iedereen die een lening nodig heb. Topper. Zeer tevreden.
Beste Hatice, Fantastisch deze volle score, zo net voor het weekend! Super om te lezen dat alles positief is bevallen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Voor de eerste keer een lening afgesloten en een hele fijne ervaring gehad. Vriendelijke medewerkers die het gevoel geven dat je zo vaak kan bellen als je wilt. Wat zeker fijn is als je nog geen ervaring hebt met leningen. Zeer snelle afhandeling van de offere, aanvraag en storting. De mijn freo portal is ook zeer gebruikersvriendelijk en geeft een duidelijk overzicht.
Beste Aranya, Ik wil u graag bedanken voor het delen van uw positieve ervaringen. Freo is constant bezig met de optimalisatie voor het klantgemak en zo te lezen werpt het zijn vruchten af! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Liep allemaal soepel en fijn en snel
Beste Jan Willem, Goed om te lezen dat u het proces zo prettig heeft ervaren. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Enige minpunt is dat oude lening niet compleet is ingelost.
Beste Martijn, Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en hebben we besproken waar het verschil aan ligt. Nogmaals bedankt voor uw tijd! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Beste Gerard, Bedankt voor het invullen van deze zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Easiest credit I have ever arranged in my 19 years of living in Netherlands, very friendly and helpful staff, very easy process with everything online - would HIGHLY recommend Freo to friends and colleagues!!
Dear Michelle, Thank you very much for your kind words. I am happy to hear about your great experience with us! Kind regards, Fleur Freo Klantenservice
duidelijk goed begeleiding en een goede uitleg
Beste Rob, Dank u wel voor deze hoge cijfers. Goed om te horen dat alles helder en duidelijk is voor u! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Ik ben erg fijn geholpen door Freo, er wordt meegedacht met je aanvraag. zo merk je wel dat zij deskundig zijn
Beste Lydia, Heel prettig om te lezen dat u onze dienstverlening op deze manier ervaren heeft. Bedankt voor deze complimenten, die zal ik binnen de organisatie dan ook zeker delen! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Beste C, Bedankt voor deze mooie score! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Het mag iets minder omslachtig.
Beste Klaas, Dankuwel voor deze feedback. Hiermee blijven wij onze processen continue verbeteren. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Snel en goed geregeld!
Beste Roel, Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te lezen dat het allemaal goed is verlopen! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Snel, duidelijk, overzichtelijk en ooknog prima voorwaarden.
Beste Jaap, Bedankt voor de beoordeling. Het is altijd fijn om te lezen dat onze klanten naar tevredenheid zijn geholpen! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Uploaden soms te weinig ruimte te doen, dan bellen en dat duurt lang
Beste Ellen, Bedankt voor uw feedback. Deze is voor ons zeer waardevol. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
positieve ervaring met Freo. Klantvriendelijke medewerkers bij Customer Service. Soms wel lange wachttijdden door drukte. Maar overall zeer tevreden.
Beste M, Bedankt voor de feedback en de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Simone Freo Klantenservice
Heel netjes gewerkt , ook nog telefonisch een bericht gehad net voor het weekend dat de lening was goedgekeurd zodat ik wist dat ik na het weekend over de lening zou kunnen beschikken.! Top!
Beste Marc, Bedankt voor uw bijna perfecte score. Wat fijn om te horen dat alles netjes is afgehandeld. Met vriendelijk groet, Geert Freo Klantenservice
Wantrouwen. Dat doet Freo. Alle 2 een vast contract. Stabiel inkomen. Alles wordt altijd betaald en nu een kleine lening aangevraagd. We mogen samen het 8 dubbele lenen maar dat is niet nodig. We dachten; we gaan voor Freo. Snel, makkelijk via internet en weinig zin in alle rompslomp. Offerte snel binnen. Documenten geupload en na 1 werkdag is er al extra informatie nodig. Oke, dat kan. Extra documenten geüpload en na 1 werkdag opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. In totaal 60 min extra gebeld met Freo. En ze vertrouwen het niet. Er is een na afrekening op de loonstrook wat aan het eind van jaar pas uitbetaald wordt. En dat is moeilijk te snappen bij Freo. 4 bankafschriften aangeleverd waar een stabiel inkomen op zichtbaar is. 6 loonstroken en een jaarafrekening. Wat is er nog meer nodig? Wij zijn er helemaal klaar mee, ga wel alsnog langs de bank voor een kleine lening.
Beste, Iedere aanvraag wordt zorgvuldig bekeken en beoordeelt en daar kunnen extra documenten voor opgevraagd worden. Deze terugkoppeling wordt altijd zo snel mogelijk gedaan. Wat vervelend om te horen dat het niet naar verwachting is verlopen. Met vriendelijke groet, Geert Freo Klantenservice
Onduidelijkheden bij aanvraag, verschillende verhalen van medewerkers en meerdere keren gebeld dat Freo andere formulieren nodig heeft in totaal 5 x Geef duidelijkheid en laat een vast aanspreekpunt hebben met de aanvrager...de aanvraag van een chaos
Beste, Bedankt voor uw terugkoppeling. Het is moeilijk één aanspreekpunt te creëren maar we nemen uw feedback zeker mee. Met vriendelijke groet, Geert Freo Klantenservice
Heb goed advies en service gekregen.
Beste Nico, Fijn om te horen dat u onze dienstverlening op deze manier ervaren heeft. Bedankt voor uw tijd om dit te delen! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
De cijfers spreken voor Zich
Beste Roberta, Dank u wel voor deze hoge score! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Behulpzaam duidelijke adviezen voor de juiste lening.
Beste Henk, Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u het positief ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Karim Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.