Snel, vriendelijk geen gedoe!
Beste Cindy, Dank u voor deze korte maar krachtige reactie en uitmuntende score! Met vriendelijke groet, Geert Freo Klantenservice
Deels goed. Verbeterpunt is dat er meerdere keren weer dingen moest aanleveren, waar ik liever in één keer dat had geweten. Dan had het hele proces sneller afgewikkeld kunnen worden. Het telefonisch contact met jullie was netjes en goed. Daar complimenten voor.
Beste Martijn, Het kan altijd voorkomen dat er aanvullende documenten opgevraagd worden. Desondanks deze vertraging toch goed om te horen dat de rest in orde was. Bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Geert Freo Klantenservice
Zeeer traag process meer dan 10 dagen ook nog fout door freo gemaakt waardoor ik nog langer moest wachten....
Beste P, Het is erg vervelend om te lezen dat u zo veel last heeft ondervonden van de huidige doorlooptijd. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Er waren wat onhandigheden in onze aanvraag, maar uiteindelijk is het toch nog snel afgehandeld.
Beste Anouk, Onhandigheden kunnen altijd gebeuren, maar mooi om te lezen dat dat alsnog helemaal goed is gekomen! Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijk groet, Ferdi Freo Klantenservice
Ik heb geld nodig voor een zieke vader, dit is mijn verklaring.
Beste Adam, Ik wens u veel sterkte en beterschap voor uw vader. Fijn dat wij u kunnen helpen in moeilijkere tijden. Met vriendelijk groet, Ferdi Freo Klantenservice
Overzichtelijke afhandeling, wel een wat langere doorlooptijd
Beste Lars, Super om te lezen dat u ondanks de wat langere doorlooptijd alsnog super positief bent. Een mooi cijfer is het resultaat! Met vriendelijk groet, Ferdi Freo Klantenservice
Heb al meerdere malen een lening afgesloten bij Freo. Verhouding kwaliteit, service, prijs altijd top en zeer klantvriendelijk geholpen. Fijn om de mogelijkheid te hebben om vrijblijvend versneld af te kunnen lossen, wanneer het ons financieel weer uitkomt.
Beste Jan, Mooi dat u als klant tevreden bent en opnieuw voor Freo kiest. Positieve ervaringen zijn voor ons goud waard! Met vriendelijk groet, Ferdi Freo Klantenservice
Mijn ervaring met Freo is erg goed
Beste lezer, Super om te horen dat uw ervaring perfect was. Bedankt voor de score! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Super organisatie
Beste Roy, Wat een mooie score! Dank u wel. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Snelheid, Bij het inleveren van de vereiste documenten ging het even fout met de kwaliteit van één van de documenten en toen kwam de aanvraag tot stilstand. Er kwam geen bericht vanuit Freo dat er gewacht werd op een document dat wel de vereiste kwaliteit had. Van mijn kant was er een telefoongesprek nodig om het aanvraagproces weer in gang te krijgen.
Beste Adré, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en ook voor je feedback! Hier kunnen wij onze dienstverlening weer mee verbeteren. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Nee
Beste Harry, Bedankt voor deze mooie score! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Really bad company, after more than one week sending and sending documents, they don’t even call me to tell me the results. Just send me a mail saying that was not Aproved. Well in two days I have my credit in other company. Freo never again
Dear Paulo, I am sorry to hear about your experience with Freo. Glad to see you found another solution. With kind regards, Fleur Freo Customer Service
Overzichtelijke website, duidelijk, snel geregeld.
Beste Peter, Bedankt voor de feedback en de geweldige score! Goed te horen dat u tevreden bent met de dienstverlening. Met vriendelijke groet, Ive Freo Klantenservice
Nadat de lening is goedgekeurd staat het bedrag binnen een paar uur al op je rekening
Beste André, Fijn dat alles zo soepel verlopen is. Bedankt voor de mooie cijfers! Met vriendelijke groet, Ive Freo Klantenservice
Is ok gegaan
Beste Henri, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
het uploaden lukte niet helemaal maar na telefonische hulp is het gemakkelijk gegaan.
Beste Pauline, Fijn om te lezen dat onze collega's voor u klaarstonden om te helpen met het uploaden van de documenten. Dank voor de mooie score! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Beste Sjraar, Bedankt voor de mooie cijfers. Een erg mooi gemiddelde! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Wij hadden een doorlopend krediet bij Freo dat we wilden oversluiten naar een persoonlijke lening. Dit is in enkele dagen geregeld. Vriendelijke medewerkers die behulpzaam zijn en alles in een keer zonder oponthoud goed geregeld hebben. Dik tevreden!
Beste lezer, Wat een fantastische score. De volle tien punten, daar doen wij het natuurlijk voor. Bedankt! Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Aanvraag en aanleveren van gegevens ging soepel, beoordeling duurde iets langer maar dat werd keurig van te voren aangegeven. Toen er eenmaal akkoord was stond het geld met een dag op de rekening.
Beste L., Het is mooi om te lezen dat u, ondanks de tijdelijk langere doorlooptijd, positief bent over onze dienstverlening. We doen ons uiterst best om de snelheid van de aanvraagproces te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ferdi Freo Klantenservice
Duidelijk, goed en vriendelijk geholpen.
Beste Yvonne, Graag wil ik u danken voor het invullen en delen van uw ervaring met Freo. Wat een mooie score, top! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Drie maal opnieuw offerte aangepast Gegevens niet volgens mijn online offertes zo ik het wilde was niet in orde
Beste Dennis, Wat jammer om te lezen dat er over en weer verwarring is geweest met betrekking tot uw wensen voor de offerte. Hopelijk is alles uiteindelijk naar wens goedgekomen! Mocht u alsnog vragen hebben, neem gerust nog eens contact op. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Alles prima, alleen zou een app ook wel handig zijn
Beste Maarten, Bedankt voor het delen van je ervaring! Tevens ook voor uw feedback met betrekking tot de app. Deze nemen we zeker mee in onze verbeterplannen! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Lening láten oversluiten naar freo, halverwege de maand ingegaan ,nu verrekenen hun de rente van de weken van die maand op je openstaande leenbedrag, dus je leenbedrag wordt hoger en de maand er op mag je daar weer rente over betalen, je betaald dus rente over rente stelletje **********.
Beste Martin, Het is erg vervelend om te lezen dat uw ervaring met Freo op deze manier verlopen is. Hopelijk komen we samen met u tot een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Heel vriendelijk te woord gestaan, behulpzaam bij uitleg, en na dat alles aangeleverd was na 5 dagen goedkeuring en gestort, toppie!
Beste Adrie, Bedankt voor dit mooie cijfer! Een erg leuke ervaring om terug te lezen. Dank u wel. Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Was goed em snel
Beste Eddy, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring met Freo! Met vriendelijke groet, Fleur Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.