weet waar ik aan toe ben!

Bij het aanvragen krijg je al het complete totaal plaatje in zicht. Je weet precies waar je aan toe bent. Ook de aanvraag en controle daarvan waren duidelijk en snel te regelen.

Snel, duidelijk, vriendelijk.

Snel, vriendelijk , efficiënte hulp

Door het digitale aanleveren, de goede en efficiënte en vooral zeer begripvol en vriendelijke no nonsens begeleiding in het proces heb ik het asnleveren als bijna leuk ervaren. En dat hoewel ik pider ben en nuet alles goed lukte bij de 1e keer. De medewerkers wisten precies goed wat ik amders moest dien en gebben alles snel geregeld wat zij van hun kant moesten doen Alles vrij snel hierdoor gelukt. Erg fijn, mijn complimenten.

Aanvraagproces duurde wat lang

Het bleek dat ik een werkgeversverklaring moest opsturen, omdat mijn werkgever elke maand vakantiegeld uitbetaalt (dat vond men vreemd). Daarnaast had men de naam van mijn vrouw verkeerd geregistreerd. Medewerker was vriendelijk, dus al met al ok.

Goed geregeld

Freo denkt met je mee alles goed geregeld bij mij duurde het wel iets langer dan normaal omdat ik het zelf verkeerd had gedaan met digitaal doorsturen maar tenslotte is dat ook goed gegaan

Erg goed, maar ‘nazorg’ onvoldoende

Aanvraag is gegaan via uw whatsapp service. Hierin zijn afspraken gemaakt annex toezeggingen gedaan. Tot gisteren is de afhandeling snel (aanleveren van mijn gegevens en documenten via uw site erg duidelijk en makkelijk) en vlot ook gezien de feestdagen (snelle reactie/terugkoppeling/goedkeuring overeenkomst) verlopen. Maar tot gisteren krijg ik de melding via berichten dat ik het bedrag heb gestorneerd en stond er ineens een bedrag bij geschreven bij de inmiddels beëindigde overeenkomst. Terwijl ik helemaal niet heb gestorneerd. Dit heb ik ook via e-mail kenbaar gemaakt. Ik verwees hierbij naar de afspraken via whatsapp. Deze is Freo uiteindelijk (aan eind van de rit dus) niet nagekomen.

Top ervaring

Zeer vlotte afhandeling maar toch grondig onderzoek en meedenken over mogelijkheden

Duidelijke workflow voor het aanvragen van een krediet

Op een overzichtelijke manier en to the point met betrekking tot de benodigde documenten heb ik zeer klantvriendelijk ervaren. Eindelijk een partij die aansluit bij de behoefte van de klant.

Behulpzaam, snel en duidelijk

Ik was aangenaam verbaasd hoe snel, adequaat en duidelijk mijn hulpvraag werd behandeld. Er werd meegedacht met de wensen die we hadden en daarop werd een oplossing gegeven door de medewerkers.

Snel en prettig geregeld

Aardige telefonist, snel geregeld,goede rente

Too

Beoordeling kan wat sneller, maar zeker een topservice. Nooit problemen gehad met aanvragen. En niet vergeten, de lage rente heeft alleen freo.

Snel geregeld

Heel snel geregeld.

Top.vriendelijke medewerkers

In een 1,5 week was alles al geregeld . Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Zeer vriendelijke medewerkers

In een week was alles al geregeld inclusief het gewenste bedrag was binnen een week op mijn rekening gestort.

Heel snel en duidelijk.

Heel snel en duidelijk,alles word direkt goed geregeld.

Goed, zoals verwacht

Begeleiding telefonisch en via WhatsApp zijn goed. Wat enkel niet goed werkte is het verwijderen van documenten tijdens de aanvraag; hiervoor meerdere malen contact moeten zoeken met Freo. Voor het algemeen is het (digitaal) aanleveren van de documenten goed bevallen en voorspoedigen het aanvraagproces.

Snelle en correcte afhandeling

Binnen enkele dagen was alles geregeld. Zeer tevreden.

Netjes en naar tevredenheid geholpen, gewoon zoals het hoort.

Het begin is naar verwachting, hopelijk blijft de tevredenheid ook gedurende de looptijd. Veel hangt dan af van het nakomen van afspraken van beide kanten.

Goed en snel geholpen. Documenten zijn makkelijk aan te leveren online

Geweldig, binnen 1,5 week het geld op de rekening!

Duidelijk en snel goed geregeld.

Snelle correcte afhandeling van aanvraag

Ik ben zeer positief over de snelheid en de wijze waarop de aanvraag is behandeld.

Top geregeld

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Alles goed afgehandeld uitleg goed en correct personeel vriendelijk en behulpzaam. En ik weet wel iedereen probeer je als klant binnen te halen. Maar het is vaak de wijze waarop dat gebeurt en dit voelde goed. De rest is allemaal afwachten maar dat is bij welke instelling je gaat hetzelfde.

Makkelijk en snel

Alles verliep soepel. Aan te leveren documentatie was wel veel, maar was allemaal makkelijk te uploaden. Android App is een leuke toevoeging.

Goed contact en snel geregeld.

Er prettig geregeld.Ook in het verleden.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.