Makkelijk en heel toegankelijk als ik belde.

Duidelijke uitleg

Je weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras

Нету опита

Я всегда отдаю

Duidelijk proces

Door de koppeling aan de bank en de verschillende diensten konden alle gegevens direct digitaal worden ingelezen, dat scheelt een hoop gezoek en werk. Nadeel is de lange behandelduur door Freo (9 dagen).

Klantvriendelijk duidelijke infotrmatie

Duidelik klantvriendelijk en pprofessioneel Ook telefonisch contact

Geweldig geholpen

Freo laat je alle gegevens veilig en makkelijk aanleveren!

Goed, maar wachttijd 3x aangepast

Zeker goed! Alleen vervelend dat de wachttijd constant aangepast word. Toen we eenmaal aan de beurt waren was het wel met 1 uur geregeld na wat extra documenten opsturen.

Simpel

Doorgelinkt via Rabobank waar ik al m’n bankzaken en verzekeringen heb. Heel erg simpel. Duidelijke offerte. Aardige mensen aan de telefoon. Duidelijke app.

App en aanvraag zeer duidelijk!!

Al eens eerder een aanvraag bij Freo gedaan. Toen was alles al snel geregeld, en duidelijk! Nu na jaren weer een aanvraag gedaan. Wederom hetzelfde! Freo is zeker aan te raden! Ook zeer nette rente

Langzaam, maar goed

Na de aanvraag duurde het aantal dagen voor er vooruitgang was. Zal mssn druk geweest zijn, maar toch. Verder is de uploadpagina erg handig. Snelle uitbetaling na akkoord.

Goeie hulp telefonisch

Kreeg steeds error met de afhandeling van de aanvraag Gebeld met freo en super goed geholpen

Correcte en beleefde communicatie

Medewerker is correct, kundig en beleefd in zijn uitleg aan de telefoon.

vriendelijk en duidelijke uitleg bij mijn lening

Er werd duidelijk gevraagd of ik de lening ben aangegaan en of het was gelukt. Er werd verteld dat er bij de 1e afschrijving een stukje rente bij kwam. Verder een duidelijk gesprek gehad wat voor mij heel verhelderend was.

Clear and concise.

Fijn

Snel eenvoudig online

Snel eenvoudig online

Hele fijne snelle ervaring

Hele snelle, fijne vertrouwelijke ervaring

Prima service. Duidelijk en toelevering van documenten middels een goed beveiligd systeem

helder en snel

helder, duidelijk en snel

Medewerker: Vlot Goede kennis Vriendelijk Hulpvaardig Geduldig

Zeer goede service

Zeer goed geholpen, zeer deskundige medewerkers.

Positief, telefonisch op de hoogte gebracht van wijzigingen met uitleg over aflossing. Voel mij als klant serieus genomen.

Praktisch en degelijk

Snelle en goede service

Uitstekend, vriendelijk

Als het een keer nodig is, kan ik iedereen Freo aanraden. Snel, vriendelijke medewerkers, goede apps & duidelijk over alles.

Zeer eenvoudig om online een lening af te sluiten.

Na telefonisch contact gehad te hebben met de Freo helpdesk, ben ik online gegaan. Aangezien ik bij Freo al een lening had, kon ik daar mijn bestaande lening bekijken. Het aanvragen van een nieuwe lening (oversluiten van bestaande lening) kon ik daar direct starten. Het verdere verloop ging naadloos en was naar mijn gevoel erg modern/van deze tijd.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.