Klantenservice is prima. Aanvraag verliep goed, ondanks dat het ongeveer 8 dagen duurde voor akkoord. Tijdens het laatste telefonisch contact ben ik nog goed geïnformeerd en heb ik uitleg gehad over mijn persoonlijke lening. Dankjewel hiervoor! :)
Beste Koen, Hartelijk bedankt voor deze 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat de aanvraag uiteindelijk naar wens is verlopen. We begrijpen dat 8 dagen wat langer kan voelen, dus extra bedankt voor je geduld tijdens het proces. We staan telefonisch voor je klaar in het geval van vragen of opmerkingen via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Zelfs voor mij met een beperking (wat ik liever niet noem) was het eenvoudig/en kreeg de juiste hulp aangeboden. Dank daarvoor.
Beste Mark, Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat wij je passende hulp hebben kunnnen bieden en wij waarderen het dat je de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Vriendelijke groet, Marijn Freo Klantenservice
Goede service en snel geregeld Ook duidelijk via de mail en app om je documenten aan te leveren
Beste Marcel, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het aanleveren van je documenten gemakkelijk is gegaan. Daarnaast is het fijn om te horen dat je onze service als goed ervaart en dat het snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Jasper.
Shanice aan de lijn gehad. Heeft mij duidelijk uitgelegd hoe de financiering in zijn werk gaat en over betalingen. Súper vriendelijke meid, meegaand en weet waar ze het over heeft!
Beste Johan, Wat fijn om deze mooie review te lezen! We hebben de feedback teruggekoppeld. Verder willen we je bedanken voor deze prachtige 5-sterren review! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Snel en duidelijk
Beste Vincent, Erg bedankt voor deze review! Goed om te lezen dat alles snel en duidelijk is verlopen. Voor vragen en opmerkingen kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Snel geregeld
Beste Jt, Super bedankt voor de 5-sterren review! Mooi om te lezen dat alles snel is geregeld voor jouw leningaanvraag. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Ondanks dat ket online gebeuren voor mij vrij nieuw is, is het toch redelijk vlot geluk. Zeker door de zeer geduldige hulp via de klantenservice. Anders kom je er niet uit. Deze mensen hebben hun werk uitstekend gedaan .
Beste m p, Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Het doet ons zeer goed om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen door het proces door. Wij zijn voor meer vragen of opmerkingen telefonisch bereikbaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
snel geregeld
Beste Henk, Erg bedank voor jouw review! We zijn blij om te zien dat alles vlot is verlopen en dat de service zeer goed is bevallen. We wensen je plezier met je lening! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, zijn wij telefonisch bereikbaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Makkelijk en heel toegankelijk als ik belde.
Beste Erica, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Je weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras
Beste Arthur, Bedankt voor je positieve review en de aanbeveling. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Door de koppeling aan de bank en de verschillende diensten konden alle gegevens direct digitaal worden ingelezen, dat scheelt een hoop gezoek en werk. Nadeel is de lange behandelduur door Freo (9 dagen).
Beste Peter, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat de koppelingen goed hebben gewerkt bij je. Het kan door drukte inderdaad voorkomen dat de beoordelingstijd langer is dan je van ons mag verwachten. We willen je bedanken voor je aanbeveling! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Duidelik klantvriendelijk en pprofessioneel Ook telefonisch contact
Beste Mirlahart, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je het proces als duidelijk, professioneel en klantvriendelijk hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Joelle Freo Klantenservice
Freo laat je alle gegevens veilig en makkelijk aanleveren!
Beste Johan, Bedankt voor je beoordeling van een 10! We vinden het fijn om te lezen dat je het proces als veilig en makkelijk hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Zeker goed! Alleen vervelend dat de wachttijd constant aangepast word. Toen we eenmaal aan de beurt waren was het wel met 1 uur geregeld na wat extra documenten opsturen.
Beste Justin, Bedankt voor het delen van je ervaring met Freo. Wegens drukte is de doorlooptijd totdat je een defenitieve reactie mag verwachten vanuit ons helaas wat langer geworden. We doen ons best om deze weer terug te krijgen als dat je van ons gewend bent. Goed om te horen dat je aanvraag verder goed is verlopen. Groet, Jasper Freo Klantenservice.
Doorgelinkt via Rabobank waar ik al m’n bankzaken en verzekeringen heb. Heel erg simpel. Duidelijke offerte. Aardige mensen aan de telefoon. Duidelijke app.
Beste Gijs, Hartelijk bedankt voor deze mooie review! We waarderen het erorm dat je onze app en klantenservice als duidelijk en aangenaam hebt ervaren. Mocht je nog overige vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Al eens eerder een aanvraag bij Freo gedaan. Toen was alles al snel geregeld, en duidelijk! Nu na jaren weer een aanvraag gedaan. Wederom hetzelfde! Freo is zeker aan te raden! Ook zeer nette rente
Beste Dennis, Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn om te horen dat je opnieuw voor Freo hebt gekozen. We vinden het prettig om te horen dat je nog steeds positief bent over het aanvraag- en aanleverproces. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice
Na de aanvraag duurde het aantal dagen voor er vooruitgang was. Zal mssn druk geweest zijn, maar toch. Verder is de uploadpagina erg handig. Snelle uitbetaling na akkoord.
Beste Willem, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We ervaren momenteel inderdaad een drukkere periode. Erg bedankt voor je vertrouwen en geduld! Fijn om te lezen dat het aanleveren goed is verlopen. Wij wensen je veel plezier met de lening! Bij eventuele vragen of opmerkingen, zijn we telefonisch bereikbaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Kreeg steeds error met de afhandeling van de aanvraag Gebeld met freo en super goed geholpen
Beste Astrid, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten! Erg fijn om te lezen dat je telefonisch bent geholpen met de aanvraag en dat de error is verholpen. Voor andere vragen of opmerkingen staan we telefonisch voor je klaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Medewerker is correct, kundig en beleefd in zijn uitleg aan de telefoon.
Beste Gin, Erg bedankt voor je 5-sterren review! Wij zijn erg blij te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Mocht je in de tokoemst nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd telefonisch bij ons terecht via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Er werd duidelijk gevraagd of ik de lening ben aangegaan en of het was gelukt. Er werd verteld dat er bij de 1e afschrijving een stukje rente bij kwam. Verder een duidelijk gesprek gehad wat voor mij heel verhelderend was.
Beste Miranda, Hartelijk dank voor deze mooie vijf-sterren review! Ontzettend fijn om terug te lezen dat het proces als vriendelijk en duidelijk is ervaren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Joëlle Freo Klantenservice
Beste Salih Unal, Hartelijk dank voor deze mooie vijf-sterren review! We zijn blij om te lezen dat het proces helder is geweest. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Joëlle Freo Klantenservice
Beste T, Bedankt voor de review! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Joëlle Freo Klantenservice
Snel eenvoudig online
Beste Peter, Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te lezen dat het proces snel en eenvoudig is geweest. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Hele snelle, fijne vertrouwelijke ervaring
Beste Claire, Wat ontzettend fijn om te lezen dat jouw ervaring met Freo zo positief is! Het is natuurlijk ons streven dat elke ervaring als snel, prettig en vertrouwelijk wordt ervaren. We waarderen je feedback enorm! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, kun je telefonisch in contact met ons komen via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Prima service. Duidelijk en toelevering van documenten middels een goed beveiligd systeem
Beste Willem, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het aanleverproces duidelijk was. Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar in het geval dat je nog vragen hebt. Je kunt ons hiervoor telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.