Mijn ervaring was by freo goed ik was blij
Beste Esaw, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij Freo! Wij vinden het fijn om te horen dat u blij bent met onze service en ons 5 sterren geeft. Met vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Klantvriendelijk en duidelijk in uitleg
Beste Marcel, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We vinden klantvriendelijkheid en duidelijkheid belangrijk, fijn dat je dit ook zo hebt ervaren! Groet, Jasper Freo Klantenservice
Aanrader
Beste Willem, Bedankt voor jouw 5-sterren review! Fijn om te horen dat je aangeeft dat Freo een aanrader is! Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice.
Fijne organisatie en medewerkers. Snelle afwikkeling en correct geholpen!!
Beste A, Bedankt voor je review van een 10! Fijn om te lezen dat je onze organisatie en medewerkers als prettig hebt ervaren. We doen ons best om iedere klant snel en correct te helpen. Het is mooi om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Uiteindelijk een natte handtekening moeten zetten. Veel telefoontjes moeten plegen en iedere keer een andere medewerker. Bij enkele medewerkers verkeerde informatie gekregen. In de wachttoon klinkt alsof ze hebben opgehangen ( Een muziekje is veel aangenamer)
Beste Cas, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Freo. Vervelend om te horen dat je aangeeft dat het ondertekenproces niet geheel vlekkenloos is verlopen. Daarnaast nemen we het serieus dat je aangeeft dat je van collega's verkeerde informatie hebt gekregen, we zouden hier graag verder op induiken. Mocht je ons verder willen helpen, door meer informatie over bovenstaande telefonisch toe te kunnen lichten, kun je ons bereiken via 088-321 00 03. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice.
Lening aangevraagd en binnen drie dagen beoordeeld en contract intvangen. Geweldig service Freo
Beste Adem, Bedankt voor jouw positieve review! Wij vinden het erg fijn dat je onze service en beoordelingstijd zo hebt ervaren. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Mijn ervaring met het bestelproces is zeer positief. Aanvragen is eenvoudig. Aanleveren gegevens is eenvoudig. En daarna een snelle afwerking. Top!
Beste John, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je het doen van een aanvraag en het aanleveren van de gegevens als eenvoudig hebt ervaren. Ook zijn wij blij dat je tevreden bent met de snelle afwerking. Vriendelijke groet, Marijn Freo Klantenservice
Over het algemeen goed. Het enige wat mij behoorlijk stress opleverde, is de wachttijd voor goedkeuring. Maarja, bij mijn vorige lening liep je de bank binnen en was je met 30 tot 45 minuten klaar. En was alles geregeld. Dat is wat ik wel miste. Maar het is allemaal goed gekomen.
Beste Frank, Allereerst bedankt voor je review! We snappen inderdaad dat de beoordelingstijd misschien langer is dan voorheen. We willen uiteraard de correcte beoordeling maken voor jouw aanvraag, waardoor hier tijd in kan zitten. We willen je bedanken voor je vertrouwen en feedback! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Zeer makkelijke aanvraag via de Freo aanlever app. Na goedkeuring snel het geleende bedrag beschikbaar.
Beste AB, Hartelijk dank voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je de aanvraag makkelijk hebt kunnen indienen met de app. Veel plezier met de lening! Voor vragen kun je telefonisch bij ons terecht via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Vlot en snel geregeld. Goede app en online omgeving om je credit te beheren en overzicht te houden.
Beste Roy, Dank je wel voor je review! Mooi dat je zo tevreden bent over de snelheid en het gemak van onze app en online omgeving. Heb je nog tips of vragen, dan helpen we je graag. Je kunt ons bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Goed geholpen door vriendelijke mensen
Beste Cor, Erg bedankt voor je review! We vinden het erg fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Voor eventuele andere vragen of opmerkingen kun je onze klantenservice bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Heb er een goed gevoel aan overgehouden.
Beste Henk, Bedankt voor je review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je een goed gevoel hebt na je aanvraag! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we telefonisch voor je klaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Heel veel stappen, heel veel info gevraagd, steeds weer nieuwe info nodig. Maar laagste rente is niet te verslaan
Beste R, Bedankt voor jouw review. Wij vinden het jammer om te horen dat je het proces als lang hebt ervaren en dat je veel informatie moest aanleveren. Wij vragen deze informatie op om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw situatie en zo te kunnen beoordelen of de financiering passend is. Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze rente percentages. Vriendelijke groet, Marijn Freo Klantenservice
De ervaring met Freo was zeer prettig. Er waren enkele vragen en specifieke documenten die wij moesten aanleveren, maar dit werd allemaal duidelijk uitgelegd toen ik belde. Daarnaast was er een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem om alles in te dienen.
Beste Lisa, Bedankt voor jouw review. We doen natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat je ervaring met Freo zo goed mogelijk verloopt, fijn om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren. Daarnaast is het prettig om terug te horen dat het systeem waarmee je de aanvraag hebt ingediend, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice.
Snel geregeld met goede voorwaarden. Eerder een lening gehad en snel boetevrij kunnen aflossen
Beste Pieter, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je aangeeft dat het snel geregeld is. We vinden het daarnaast prettig om te horen dat je opnieuw voor Freo kiest! Met vriendelijke groet, Jasper Freo Klantenservice.
Ditmaal was het echt een hele rompslomp vergeleken met mijn voorgaande lening aanvraag..teveel stappen dat ik moest ondernemen mn de aanleverapp, wat een gedoe, en daarna ook met mijn vrouw haar werkgeversverklaring allemaal een beetje teveel, maarja uiteindelijk is het wel gelukt.
Beste Jimmy, Dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het aanvraagproces omslachtig kan aanvoelen en dat de extra stappen, zoals de aanleverapp en de werkgeversverklaring, als veel zijn ervaren. Deze stappen zijn bedoeld om de aanvraag zorgvuldig te beoordelen. Fijn dat het uiteindelijk is gelukt, en bedankt voor je geduld en feedback. Dat helpt ons om het proces waar mogelijk te verbeteren. We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen of opmerkingen via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Digitaal makkelijk om alles zelf te regelen. Ik maakte toch een foutje dus moest even bellen naar Freo, werd toen goed geholpen door de medewerker en kon mijn vragen goed beantwoorden en helpen
Beste Eric, Erg bedankt dat je een review hebt achtergelaten! Het is fijn om te lezen dat je door onze klantenservice goed bent geholpen en dat het digitaal aanleveren makkelijk te regelen was. Mocht je nog vragen hebben, staan wij telefonisch voor je klaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Het aanvraagproces vond ik verwonderlijk. En dan met name de hoeveelheid gegevens die gevraagd worden: je moet met je digid inloggen bij de oa belastingdienst, jaaropgave loon, duo en bij je bank. Ze kunnen dan 8 jaar terug alle transacties zien. Vervolgens nog het verzoek om een loonstrook in te leveren zonder toelichting. Het is spannend wat er met die gegevens gebeurt. Hier nog even met de klantenservice over gebeld, maar daar was weinig kennis. Na goedkeuring wordt gemeld dat het bedrag meestal binnen 1 werkdag op je rekening staat. Dat duurde langer ondanks dat ik een Rabobankrekening heb (Freo is onderdeel van de Rabobank). Kortom: Positief is de rente. Die is gunstig in vergelijking met anderen. Minder: je moet geen haast hebben bij de aanvraag Ze vragen heel veel persoonljke gegevens
Beste Rob, Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat de hoeveelheid opgevraagde gegevens als ingrijpend kan worden ervaren. Deze informatie is nodig om een zorgvuldige en verantwoorde kredietbeoordeling te kunnen doen, waarbij wij uiteraard zorgvuldig omgaan met privacy en veiligheid. De bankgegevens waar we zicht in hebben gaan maximaal drie maanden terug en niet acht jaar. Jammer om te horen dat je hierover niet volledig bent geholpen door onze klantenservice; dat nemen we mee ter verbetering. Fijn dat je onze rente als positief punt benoemt. Dank voor jouw feedback, dit helpt ons onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Heb het als goed en prettig ervaren
Beste Astrid, Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat je onze service als goed en prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Goed en snel geregeld, ook de aanleveren app was fijn.
Beste Marion, Erg bedankt voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat de aanvraag goed en snel is geregeld en dat je makkelijk gebruik hebt kunnen maken van de aanleverapp! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, staan wij telefonisch voor je klaar via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Ik vond het hele proces duidelijk uitgelegd, vlotte afhandeling en het gemak waarmee ik de gegevens door kon geven werkte fantastisch.
Beste Diny, Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en soepel verliep. Goed om te weten dat het doorgeven van je gegevens zo makkelijk ging. We helpen je graag weer wanneer je ons nodig hebt! Je kunt ons bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Prima dienstverlening Vakundige mensen zeer klantvriendelijk
Beste M, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat je onze klantenservice als zeer klantvriendelijk hebt ervaren. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je telefonisch bij ons terecht via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
het aanvragen ging best makkelijk, vond alleen dat de goedkeuring wat lang op zich liet wachten maar het is allemaal goed gekomen.
Beste Teus, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aanvraag soepel verliep en dat uiteindelijk alles goed is gekomen. We begrijpen dat wachten op een beoordeling soms wat spannend kan zijn. Door drukte kan de beoordelingstijd helaas langer zijn dan je van ons gewend bent, maar we doen altijd ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor je geduld en vertrouwen! Mocht je nog vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Mijn ervaring was zeer positief - de service was uitstekend.
Beste Zbigniew, Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je de service als uitstekend hebt ervaren en dat je een positieve ervaring hebt gehad, dat is uiteraard ons streven. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je ons bereiken via 088-3210003. Met vriendelijke groet, Soraya Freo Klantenservice
Onze aanvraag was binnen korte tijd afgerond! Super service!
Beste Versteeg, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat je aanvraag binnen korte tijd was afgerond. Vriendelijke groeten, Marijn Freo Klantenservice
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.