Beste Kaxper, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Antine de Bruin, Bedankt voor de review. Freo is een dochteronderneming van de Rabobank, maar opereert onafhankelijk van de Rabobank. Daarom heeft Freo geen inzicht in gegevens die bij de Rabobank lopen. Hierdoor vragen wij benodigde documenten op zoals een bankrekeningafschrift. Fijn om te horen dat het contact met onze medewerkers als prettig is ervaren! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Peter s, Fijn om te horen dat u het zo heeft ervaren. Bedankt voor het begrip. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Kasandra, Bedankt voor de review en de sterren. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste, Bedankt voor de mooie vijf-sterren review! Met vriendelijke groet, Joelle Freo Klantenservice
Beste j van der dong lap, Bedankt voor de review en de 5 sterren! Goed om te horen dat u goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste J.Hoffmann, Vervelend om te horen dat wij niet aan uw verwachting hebben kunnen voldoen. Het kan zijn dat wij extra aanvullende vragen hebben naar aanleiding van uw gegevens waardoor het aanvraagproces langer kan duren. Mocht u nog vragen hebben over uw aanvraag kunt u ons bereiken op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Orhan, Bedankt voor uw 5-sterren review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Samet, Bedankt voor uw review en de 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Hajo, Bedankt voor de review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Joke, Bedankt voor de review en de 5 sterren. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste S, Bedankt voor de review. Via de digitale omgeving kan inderdaad alles gekoppeld worden. Echter kan het voorkomen dat het niet goed is binnengekomen, dan kunnen we vragen om aanvullene documenten, die inderdaad verzameld moeten worden. Fijn om te horen dat het na de aanlevering goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Marijke, Bedankt voor de beoordeling! Goed om te horen dat u het contact als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Lisa Freo Klantenservice
Beste Friso, Bedankt voor de mooie beoordeling! Het kan inderdaad zijn dat het aanvraagproces wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Gelukkig heeft u het proces wel als prettig ervaren. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bereiken op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Marly, Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat u goed bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben over uw aanvraag kunt u ons bereiken op telefoonnummer 088-3210003. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Joop, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Joelle Freo Klantenservice
Beste Freddy, Goed om te horen dat u het als prettig ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Lisa Freo Klantenservice.
Beste Nidhal, Fijn dat het proces als snel is ervaren! Bedankt voor de review en de sterren. Met vriendelijke groet, Lisa Freo Klantenservice.
Beste Marloes, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Lisa Freo Klantenservice.
Beste Marco, Bedankt voor de mooie review en het hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Roy Freo Klantenservice.
Beste Jenny, Bedankt voor de review, daar zijn we erg blij mee. Helaas is de doorlooptijd wat langer dan u van ons gewend bent. Mocht u tussendoor vragen hebben over het proces, dan kunt u bellen naar ons telefoonnummer: 088-3210003. Met vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Beste Mohamad, Bedankt voor uw feedback. Mocht u problemen ondervinden bij het aanleveren van uw documenten kunt u altijd onze klantenservice bereiken door telefoonnummer 088-3210003 te bellen. Voor overige vragen kunt u bovenstaande telefoonnummer ook bereiken. Met vriendelijke groet, Daan Freo Klantenservice
Beste Linda, Erg fijn om te horen dat het proces goed verloopt voor u. Bedankt voor de review en de 4 sterren! Vriendelijke groet, Famke Freo Klantenservice
Dear Sebastian Zagajski, We can only discuss these applications via phone calls. If you have any questions regarding your application you can reach us on 088-3210003. Kind regards, Daan Freo Customer Service
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.