Beste Nico, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Janny, Bedankt voor de prachtige woorden en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat ons team u goed heeft verder geholpen in het proces! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Klaas, Dank voor de mooie beoordeling en het prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Nico, Vervelend om te horen dat u het proces zo heeft ervaren. Ik zie dat inmiddels met u gesproken is over bovenstaande. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Hans, Dank voor uw feedback. Het kan inderdaad zo zijn dat we extra stukken opvragen, zodat we een beter beeld krijgen van uw financiële situatie. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd bellen op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Harry, Bedankt voor de mooie beoordeling en het prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Sandra, Bedankt voor de feedback. Vervelend om te horen dat er andere info is doorgegeven dan u verwacht had. Graag gaan we hierover met u in gesprek. U kunt ons bellen op 088-3210003. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Peter, Dankuwel voor het mooie cijfer! We zitten inderdaad met grote drukte, dank voor het begrip. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Nese, Bedankt voor het mooie cijfer en de prachtige beoordeling! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste P., Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze medewerkers! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Bram, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad zo dat het wat langer duurt, dit vanwege aanhoudende drukte. Excuus daarvoor. Fijn om te horen dat het aanleveren naar wens was! Met vriendelijke groet, Minke Freo Klantenservice!
Beset K ganesh, Bedankt voor uw review en uw mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Minke Freo Klantenservice
Beste Mike, Dankuwel voor de feedback. Het is inderdaad erg druk op dit moment, excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste R., Dankuwel voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Ronald, Bedankt voor het prachtige cijfer en de 5-sterren! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Maarten, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad zo dat het wat langer duurt, dit vanwege aanhoudende drukte. Excuus daarvoor. Fijn om te horen dat het eindresultaat naar wens is! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Ralph, Dank voor de feedback. Vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren. Het is op dit moment erg druk bij ons, dus de verwerking duurt inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Minke Freo Klantenservice
Beste Niels, Dank voor de feedback. Het is op dit moment erg druk bij ons, dus de verwerking duurt inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Door middel van de vragen proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren. Nogmaals vervelend dat u het zo heeft ervaren. Graag gaan we met u hierover in gesprek. Ik kan vanuit hier helaas niet uw dossier erbij pakken. Belt u ons op 088-3210003? Met vriendelijke groet, Minke Freo Klantenservice
Beste Droef, Dank voor de feedback. Het is op dit moment erg druk bij ons, dus de verwerking duurt inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Graag gaan we met u hierover in gesprek. Ik kan vanuit hier helaas niet uw dossier erbij pakken. Belt u ons op 088-3210003? Met vriendelijke groet, Minke Freo Klantenservice
Beste Esra, Goed om te horen dat alles soepel verliep. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste AG, Bedankt voor de mooie feedback en de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Leo, Dank voor de feedback. Vervelend dat u tegen deze problemen aanliep. Graag gaan we met u hierover in gesprek. Ik kan vanuit hier helaas niet uw dossier erbij pakken. Belt u ons op 088-3210003? Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Cynthia, Bedankt voor het mooie cijfer en de feedback! Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Beste Edwin, Dank voor het mooie cijfer! Het duurt inderdaad langer dan u gewend bent van ons, excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Jack Freo Klantenservice
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.