Makkelijk, duidelijk en snel geregeld!

Precies zoals in de titel!

Eenvoudige online aanvraag. Kundig gesprek gehad, dus goed geholpen. Na de offerte vond ik de herinnerings mailtjes wat te agressief. Verder geen aanmerkingen.

Goed en snel

Goed en snel geregeld. Geen volle score omdat wij altijd vinden dat de rente wat lager kan. Haha

Heel snel geregeld

Bij freo was het heel snel geregeld,heel blij mee

Snel geregeld

Het was heel snel geregeld

Zeer goede ervaring

Behulpzaam aan de telefoon met een aanpassing, online tool werkte ook goed.

Goed en boetevrij. De klantenservice is meestal snel bereikbaar, al lukt dat soms niet. De aanvraag verliep goed en snel, maar helaas duurde de afronding een paar dagen. Ik had snel een beslissing nodig, dus dat kan beter. Daarom geen 5 sterren, maar 4,5. Wil je dat ik het formeler of juist informeler maak?

Top geregeld!

Snelle digitale aanvraag. Alle gegevens worden digitaal opgevraagd met jouw toestemming bij de diverse instanties. Binnen vijf minuten was het compleet en ingediend. Enige puntje waar het bij mij even niet goed liep, was dat ik in eerste instantie een hoger leenbedrag had aangevraagd, wat ik bij nader inzien niet helemaal nodig had. Toen ik daarover had gebeld, zou ik een aangepaste offerte krijgen, maar daar kwam wat miscommunicatie. Na nog een telefoontje was dat opgelost en kreeg ik de juiste offerte. Maar dat ligt ook deels bij mezelf, als ik meteen het juiste bedrag had gevraagd, was dat niet gebeurd.

Een voorbeeld voor de sector.

Duidelijk, eerlijk, professioneel

Snel

Makelijk, snel

duurde lang

met de nieuwe mogelijkheid om alles te zien voor Freo is er voor de client wel iets veranderd. In het verleden moest je alle stukken zelf aanleveren en werd het beoordeeld. Nu doet freo dit blijkbaar zelf, maar in de praktijk moest ik nog steeds alles overleggen ivm met oversluiten. Dit resulteerde dus in een steeds langer worden wachttijd voor een eind beslissing. TIP: misschien is het beter om in geval van oversluiten toch alles benodigde stukken daar voor direct door de client te laten aanleveren.

Goed en snel geholpen

Is gewoon goed

Is goed

super ervaring,

Ik had wat vragen, maar ze gingen zelf bellen en al mijn vragen beantwoorden. Heel vriendelijke medewerker en met veel geduld.

Duidelijk

Goed geadviseerd

Fantastisch

Ik heb 1 belletje gedaan omdat ik niet kon inloggen. De medewerker aan de telefoon heeft mij verder geholpen wat ik verder moest doen en met 1 week stond mijn geleende geld op de bank

Makkelijk af te sluiten

Makkelijk af te sluiten via de website. Uploaden gaat makkelijk. Na 7 werkdagen ook offerte. Echter om de offerte te ondertekenen was de enige uitdaging. Kan alleen digitaal als jij en eventueel partner een aparte rekening hebben. Anders opnieuw documenten uploaden om te beoordelen. Dit ging overigens wel snel.

Snel geregeld

Lening snel en zonder problemen geregeld.

Een heel vriendelijke en geduldige medewerker top werknemer

De medewerker stelde me op gemak, geen haastklus nam alle tijd voor ons klasse

Makkelijke aanvraag

Aanvraag loopt snel en makkelijk

Goeie service

Betrouwbaar en efficiënt

Freo is een betrouwbare partij die het belang van de klant voorop stelt. Verder is het acceptie proces volledig geautomatiseerd. Icm de Freo app is de aanvraag en acceptatie soepel verlopen.

Weer super geholpen

Onze verbouwing werd iets duurder, maar met freo konden we het mooi afmaken.

Verliep soepel

Verliep soepel

Makkelijk snel en concreet

Snelle aanvraag, gegevens gaan allemaal automatisch. Voelt veilig via de rabobank en 2 weg authenticator. Wordt goed op de hoogte gehouden.

Fellenoord 17

5612 AA Eindhoven

088-321 00 03

Over Freo

Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.