Laden reviews...
217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt over het algemeen een snelle en soepele leningservaring. Klanten prijzen de vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en het digitale bewijs- en documentproces. Het online proces lijkt handig en overzichtelijk, al zijn er enkele meldingen van langere goedkeurings- of wachttijden. Concluderend wordt Freo als betrouwbaar en klantgericht beschouwd.
Alleen de freo app is niet goed,loopt elke keer vast
12 September 2026
Edwin Grobbe
Geesteren
Beste Edwin,
Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om de lezen dat de app vast loopt. We willen je vragen om contact met onze klantenservice op te nemen op 088-3210003. We kijken graag met je mee hoe we de app weer werkend krijgen.
Freo Klantenservice
Snelle, zakelijke, vriendelijke afhandeling van mijn aanvraag
10 September 2026
ACM van Lin
Geleen
Goede hulp en advies. Tijdens telefonische contact behulpzame medewerkers. Goede uitleg en helder in communiceren. En het aangevraagde bedrag staat gelijk op de rekening. Heel fijn en prettig!
10 September 2026
Adil
Nijmegen
Camille heeft mij vriendelijk en rustig te woord gestaan en nam de tijd om mijn situatie te bespreken. We spraken over een spookbedrag, een bedrag dat niet is geautoriseerd, en eigenhandig door het systeem is neergezet. Nadat ik € 7000,= had ingevoerd, verscheen in de betaalprocedure ineens € 72,32! Camille zei dat het ook wel eens meer dan een werkdag kan duren voordat deze spookboeking weer verdwenen is. Hij adviseerde mij om later op de dag weer eens in te loggen om te zien of het 'spookbedrag' dan verdwenen zou zijn. Ook heeft hij met mij meegedacht en een andere oplossing aangedragen, namelijk door een aflosnota op te vragen en het bedrag in die nota handmatig over te boeken met vermelding van mijn naam. Toen ik zei dat ik voor deze methode liever niet zou kiezen, kon hij daar wel inkomen om moverende redenen. Kortom: Top! Groeten, Jim van Velzen
9 September 2026
Jim van Velzen
Amsterdam
Duidelijk, volledig en geruststellend. Erg meedenkend!
7 September 2026
Ronald
ZUID-BEIJERLAND
Beste Ronald,
Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je onze uitleg als duidelijk en volledig beschrijft. We doen ons best om je zo duidelijk mogelijk te informeren en goed met je mee te denken. Leuk om te lezen dat dit zo positief is ervaren!
Vriendelijke groet,
Freo Klantenservice
Het geld bedrag was snel geregeld na een goede en instructieve gegevens overdracht.
7 September 2026
Anoniem
Raalte
Beste,
Bedankt voor jouw positieve feedback! Wij vinden het fijn om te lezen dat alles snel geregeld was en dat je goede instructies hebt gekregen bij het delen van de gegevens.
Freo Klantenservice
Fijn dat alles digitaal, snel en makkelijk geregeld kan worden. Heldere uitleg bij elke stap
5 September 2026
Frank
Enschede
Zeer aardig en behulpzaam. Ik ervaarde het contact als prettig en beleefd.
2 September 2026
Troy
Amsterdam
Fijne ervaring , vriendelijk , deskundig en goede uitleg
2 September 2026
Maurice Speetjens
Bunde
Beste Maurice,
Bedankt voor het delen van je ervaring met Freo.
Goed om te horen dat je aangeeft dat het een fijne ervaring is geweest, laten we dit doorzetten tijdens de looptijd van jouw lening ;)
Mocht je ons (telefonisch) willen bereiken, kan dit via 088-321 00 03.
Jasper
heel goede her faring
1 September 2026
Albert
Lemmer
Beste Albert,
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen. We doen ons best om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het hele proces. Wij willen je dan ook bedanken dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Freo Klantenservice
De aanleverapp werkt op zich, maar vraagt veel informatie uit die niet nodig is voor een leningsaanvraag. bijv. financiering op één inkomen, maar wel alles willen weten van de partner. Veel willen weten lijkt leuk, maar komt ook met een grote verantwoordelijkheid. Mocht er ooit een datalek ontstaan bij Freo, dan hoop ik voor ze dat ze informatie goed beveiligd, gecompartimenteerd en geanonimiseerd hebben ... !!
31 August 2026
C
NB
Alles is snel gegaan
30 August 2026
Khadija Vaessen
Maasbree
Beste Khadija,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening.
Freo Klantenservice
Lastig dat bij sommige documenten het niet helemaal duidelijk is wat er precies wordt bedoeld met bepaalde documenten die je moet aanleveren zoals een contract van je pensioenfonds. Verder loopt de aanvraag via de Rabobank niet, daar stopt het iedere keer en dan lukt het ook niet via de site van Freo.
Bert
Zwolle
Na aanleveren van de gevraagde documenten via de makkelijke App snel duidelijkheid over de mogelijkheden.
Bart
Nijmegen
Beste Bart,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je onze app als makkelijk hebt ervaren en dat je na het aanleveren van de documenten snel duidelijkheid kreeg over je mogelijkheden.
Freo Klantenservice
Blij dat je voor een verbouwing even een bedrag kan gebruiken voor de exstra dingen
Harm Bakker
Groningen
Beste Harm,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je met een lening net dat extra financiële stukje ruimte had voor je verbouwing. We hopen dat alles helemaal naar wens is geworden.
Freo Klantenservice
Ik werd goed te woord gestaan, begreep welke financiele ruimte wij hebben en hoe ik dat dien aan te vragen.
26 August 2026
M.
Dongen
Beste M,
Bedankt voor de positieve review! We vinden het fijn om te lezen dat je goed te woord bent gestaan en dat je uitleg omtrent het aanvraagproces hebt gekregen.
Freo Klantenservice
Ik heb Martijn gesproken en alles werd vriendelijk uitgelegd en geregeld
26 August 2026
Saskia
Oudenbosch
Goed van a tot z , duidelijk, snel en no nonsense
25 August 2026
Law
Naarden
Beste Law,
Fijn om te lezen dat je ervaring met Freo van A tot Z goed is geweest. En dat daarbij alles duidelijk, snel en zonder 'nonsense' was.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen!
Vriendelijke groet,
Freo Klantenservice
Zeer goede behandeling medewerkers weten waar ze mee bezig zijn
25 August 2026
John
Berg En Terblijt
Beste John,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers als deskundig en behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen. Dank je wel voor het delen van je ervaring!
Freo Klantenservice
Afgelopen dagen gesproken met Abel en Daan. Super klant vriendelijk en zeer meegaand met uitleggen. Compliment voor deze twee.
24 August 2026
Pieter Geenen
Someren
Ze helpen direct voor een oplossing. Je hoeft niet lang te wachten voordat je geholpen wordt. Heel vriendelijk personeel.
22 August 2026
Wim Vaessen
Maasbree
Beste Wim,
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je op vriendelijke wijze snel bent geholpen!
Freo Klantenservice
Gebeld door medewerker Freo,om mijn email te veranderen. Uitstekend hoe het opgelost is met een leuk gesprek, veel waardering voor deze medewerker. Hij heeft weer een mens blij gemaakt,toppertje
21 August 2026
Toine
Willemstad
Good
21 August 2026
Yes
Yes
Alles gaat lekker snel en het uploaden via de aanlever app is super makkelijk!! we hadden alleen wat gedoe met het uploaden van alle documenten van mijn man, maar die had achteraf zijn mail niet goed gelezen. Heel fijn dat je gewoon kan bellen en dat je altijd heel vriendelijk geholpen wordt!! er wordt snel opgenomen en ze hebben in no time al je gegevens erbij! heel fijn!!
20 August 2026
Janny
Leeuwarden
Beste Janny,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat het proces snel is verlopen en dat je vriendelijk geholpen bent door onze collega's.
Freo Klantenservice
Heel goed contact. Meneer bleef netjes even wachten om te horen of alles goed werkte.
18 August 2026
Marielle
Ens
Freo is specialist in online lenen. Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden weet u precies waar u aan toe bent.
Fellenoord 17
5612 AA Eindhoven