Lipsstraat 52
5151 RP Drunen
Perfect dakkapellen is opgericht in 2012, over de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat tussen de 30 en 40 dakkapellen in de week plaatst! Elke dakkapel is uniek en wordt met zorg gebouwd in onze eigen werkplaats, kom gerust een keertje kijken! Met een team van zo’n 25 vakmensen bouwen we elke week tussen de 30 en 40 dakkapellen, volledig in eigen beheer. Dankzij onze eigen productie, efficiënte werkwijze en plaatsing kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen. Een dakkapel is dé manier om meer uit je woning te halen. Of je nu droomt van een ruime, lichte werkplek op zolder, een moderne badkamer of een gezellige kinderslaapkamer: met een Perfect® dakkapel wordt die extra leefruimte werkelijkheid. Onze dakkapellen zijn onderhoudsvrij, energiezuinig en in één dag geplaatst. Volledig op maat gemaakt in onze eigen dakkapel fabriek, zonder tussenpartijen. Zo weet je zeker dat je kiest voor vakwerk en kwaliteit.