Een perfecte service voor de beste prijs!
Wauw Marcel, hartelijk door voor deze mooie review! Super bedankt :D Met vriendelijke groet, Tessa Webcare energiedirect.nl
I am a new customer to energiedirect.nl and I found that the process to get into a new contract was so easy and transparent. Also the regelneef app especially the live chat is a very good way to get in contact with energiedirect.nl and get the necessary support quickly and efficiently.
Thank you for saying this! If you have any questions, dont hesitate to contact us. Kind regards, Webcare energiedirect.nl
jammer dat op min tablet de app niet kan gebruiken plaats het op de site onder mijn energie
Een tablet zou moeten werken hoor. Al moet ik zeggen dat (op dit moment) een iOS systeem wordt ondersteund. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Alles goed geregeld
Heel fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
het bevalt me goed
Bedankt voor het aangeven! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Alles top geregeld tot op heden!!
Hoi Edwin, Dankjewel voor het delen, welkom bij Energiedirect.nl ;) Fijn dat alles goed is geregeld en we doen natuurlijk ons best om dit zo te houden! Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
tot nu toe goed verder afwachten tot een jaar om is
Bedankt voor je positieve review en welkom Hein! Leuk dat je klant bent geworden :). Groetjes Melanie Webcare
Klant geworden bij Energie Direct via de voordeelsite Cashbacktotaal.nl. Hier werd een aanmeldbonus van € 45,- in het vooruitzicht gesteld bij het aangaan van een contract met Energie Direct. Helaas hebben we de bonus nooit mogen ontvangen en verwijzen beide partijen ons van het kastje naar de muur.....
Hoi Michael. Balen om te horen dat je door beide kanalen van het kastje naar de muur word gestuurd. Graag had ik je over deze situatie gesproken ..helaas kan ik op basis van je e-mailadres geen klantgegevens bij ons vinden. De "extra" cashback die je zou krijgen, hoor je direct te krijgen van Cashbacktotaal. Maar uiteraard kijk ik graag met je mee of ik je kan helpen door bijv. een bevestiging mail van de levering toe te sturen. Mogelijk dat zij hiermee de uitbetaling in gang kunnen zetten? Om je te kunnen helpen wil ik je vragen een kopie van je bericht samen met je postcode + huisnummer toe te sturen via: [email protected] Groetjes, Tessa Webcare energiedirect.nl
Het overstappen naar energiedirect was een fluitje van een cent. Ook het traject daarna verliep "geruisloos". Perfect!
Dat is fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Ik ben nog te kort bij jullie om daar al een mening over te hebben, maar tot nog toe ben ik niet ontevreden.
Laten we het zo houden! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Met de overstap was ik achteraf niet blij.
Beste Johan, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en ik wil je bedanken voor je tijd en het fijne gesprek. Je feedback zet ik door naar de desbetreffende afdeling,die gaan er mee aan de slag. Wij houden nog even contact of ik nog iets voor je kan betekenen. Groetjes Denis
Na het faillissement van Flex Energie ging de "terug"stap naar jullie probleemloos. Nog aantrekkelijker dan bij Gaslicht.com. Dank U
Hi Jack, Welkom terug ;) Dankjewel voor het delen van je ervaring. Als we iets voor je kunnen doen dan horen wij het graag! Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Nee. 100% Termijnbedrag verhogen is ******!
Ik kan me voorstellen dat het als bedrog voelt, gelukkig is dit niet geval. Wij hebben termijnbedragen pro actief verhoogd in verband met de stijging van de belasting per 1 januari 2019. Dit hebben wij gedaan om een bijbetaling op de jaarrekening te voorkomen ;) Een stijging van 100% is overigens wel extreem en kan ook niet de bedoeling zijn, mijn excuses daarvoor! Ik zie dat u het bedrag alweer heeft teruggezet. Als ik nog iets voor u kan betekenen hierin neem dan gerust contact met ons op. Groeten, Laura Webcare Energiedirect.nl
Allies prima geregeld
Hoi Han, Dankjewel voor het delen van je ervaring. We gaan ervan uit dat het ook zo positief blijft! Mochten we toch nog iets voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Alles is goed
Dat vind ik erg fijn om te horen, Adrienne! Welkom bij Energiedirect.nl ;) Als we toch nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
Ik vind alles goed gaan, vind het alleen jammer dat ik maar 1x per mnd mijn verbruik zie. Bij oxxio zag ik precies per dag en uur wat mijn verbruik was
Hi Iris, Welkom bij Energiedirect.nl ;) Fijn dat je je ervaring wilt delen. Bij ons kun je inderdaad maar eens per maand inzien, sorry! Als je wilt kun je je slimme meter wel aanmelden bij slimmemeterportal.nl. Dan zie je het verbruik wel dagelijks ;) Groetjes, Laura
Blij met Regelneef
En wij zijn blij met jou Co! Bedankt :)
0.99 cent vastrecht contract is ideaal.
Dat is het zeker, Laurens! Bedankt voor je review :) Mochten er ooit vragen zijn, staan we graag voor je klaar!
overstap
Hoi Alfred, Fijn dat je opnieuw klant bij ons bent geworden :). Mocht je nog vragen hebben over een eventuele opzegvergoeding, neem je dan contact met ons op? Een opzegvergoeding kun je indienen via www.energiedirect.nl/aanvragen of je kunt mij ook e-mailen via [email protected] ;). Groetjes, Melanie Webcare energiedirect.nl
Informatie voorziening was zeer goed.
Bedankt voor je positieve review Tamar! Welkom bij energiedirect.nl! Fijn dat alles helemaal duidelijk was :). Groetjes, Melanie Webcare energiedirect.nl
Ben nu 3 maanden bij Energiedirect en tot nu toe tevreden met de geboden diensten.
Hoi Harry, Dankjewel voor je review! Fijn dat je tot nu toe tevreden bent maar ik ga ervan uit dat je nog wel langer tevreden zult zijn ;) Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
ja
Kort maar krachtig, Martin. Bedankt! :)
De energiedirect app is top. Zo kan je tussen door zien of je juist zit met je maand bedrag.
Bedankt voor je positieve reactie, Topy :). Als je ooit een vraag hebt dan weet je ons te vinden.
Omdat ik elk jaar een eenjarig vast contract afsluit, sluit ik voor dat het contract afloopt, een nieuw eenjarig contract af, anders verval ik in duurdere variabele prijs. Energie -Direct bood mij de laagste prijs op jaarbasis, zodat ik dit jaar een eenjarig vast contract bij Energie Direct heb afgesloten. Ben al eens eerder bij Energie Direct geweest en ben daar tevreden over !!
Welkom terug, H.! Slim dat je het goed bij houdt en op tijd verlengt zodat je geen variabele overeenkomst krijgt! Super om te horen dat je tevreden over ons bent :)
Perfecte overgang vd ene naar de andere leverancier.
Super, fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen, Melanie! Bedankt voor je review en welkom bij energiedirect.nl!
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.