tot nog toe zeer tevreden met mijn overstap naar Energiedirect hoewel ik mij toch afvraag hoe gaat het verder na mijn 1 jarig contract daar is het mij niet duidelijk
Fijn om te horen! Je krijgt ruim van te voren de mogelijkheid om et verlengen. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Top! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Geen duidelijke vraag,wat wil je met deze vrije invoer?
Cijfer is voldoende! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
overstap ging geruisloos
Shhhhhh ;) Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Prima overstap gehad
Laten we het zo houden! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Op site alle gegevens ingevuld en termijnbedrag bepaald. Advies nu is om €50,- per maand meer te betalen .... dat vind ik niet zo netjes
Bijf de app gebruiken. Dat is het beste! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Ik ben heel erg blij met energie direct. Wat jullie allemaal doen en aanbieden en prijs/kwaliteit en zo. Ik ben alleen geen klant bij jullie. Foutje
Geen probleem! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Bedankt! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Pas enkele maanden klant. Tot nu tevreden
Laten we het zo houden! Goed zo! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Alles goed geregeld, alles netjes op een app.
Al eerder klant geweest. Nu terug sinds paar maanden. Nog steeds tevreden.
Bedankt voor de review, Louisa :) Bedankt voor de review en welkom terug! :)
Een correcte overstap, 100% meegevallen
Fijn om te horen dat de overstap is meegevallen, Gerrit. Daar zorgen we graag voor ;) Bedankt voor je review en welkom bij energiedirect.nl!
Ik kom van Eneco en had meer info over mijn gebruik, dat mis Ik nog steeds. Verder geen problemen en goede communicatie.
Bedankt voor de review, Jilles. Momenteel is het verbruik alleen maandelijks inzichtelijk. We werken hard om de app en het inzicht in verbruik steeds beter te krijgen, dus we hopen dit in de toekomst te verbeteren. Welkom bij energiedirect.nl :)
De zogenaamde klanten korting bij de vorige energie leverancier viel duurder uit dan het normale tarief van Energiedirect. Alleen mis ik bij jullie de 65+ korting.
Bedankt voor deze mooie review, met een prachtig eindcijfer!
"gewoon" goede service. zonder problemen overgestapt. aanrader
Bedankt voor je review!
Ik Hoop dat ED ook rekening blijft houden met klanten zonder apps of regelneefinstellingen.
Uiteraard, P.! Ook zonder app kun je alles inzien en/of wijzigen. Dat kan via je online account bij ons. Voor alle overige vragen staan wij graag voor je klaar. Bedankt voor je review :)
prima is achteraf gezien gewoon zusje van Essent
Hoi Hermine, Dankjewel voor het delen van je ervaring, wij zijn inderdaad het zusje van Essent. Wel met andere contracten en acties ;) Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes!
Kwam als voordeligste uit de bus bij prijs vergelijken.
Welkom bij Energiedirect.nl ! Bedankt voor de positieve review. Als er toch nog iets is waarmee je kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes!
De overstap was goed geregeld, met een mooie prijs.
Welkom bij Energiedirect.nl ;) Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Groetjes!
Ja
Bedankt voor de positieve review, Mattheus ! Welkom bij Energiedirect.nl en mocht er iets zijn neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Ja
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen Willem. Top! Welkom bij energiedirect.nl
overstap was heel eenvoudig wat de bespaarring betreft nog even efwachten
Bedankt Bram en welkom bij energiedirect.nl! Fijn dat de overstap goed is verlopen. Je hebt top tarieven bij ons, dus dat besparen moet ook goed komen :)
ik ben goed ontvangen na mijn overstap. prima.
En dat is ook precies wat de bedoeling is Ad. Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat je goed bent ontvangen :) Welkom bij energiedirect.nl!
Alles gaat zoals hoop dat het moet gaan
En zo hoort het ook! Bedankt en welkom bij energiedirect.nl
Ben nog maar kort klant, kan nog geen goed oordeel geven.
Dat geeft niet Gerard, super bedankt dat je toch de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Welkom bij energiedirect.nl! En we gaan ons uiterste best om je top service te bieden :)
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.