Niet dagelijks zichtbaar wat je verbruikt
Dankjewel voor het delen van je ervaring en welkom bij Energiedirect.nl! Het is inderdaad niet mogelijk om dagelijks inzicht je verbruik te krijgen. Wist je dat je de slimme meter kunt aanmelden via www.slimmemeterportal.nl? Dan heb je wel dagelijks inzicht ;) Als er nog meer vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Goede app en informatie
Dankjewel, Paul en welkom bij Energiedirect.nl!
Tevreden
Fijn dat je zo tevreden bent Huub! Welkom bij Energiedirect.nl
Overstappen ging heel goed, en mooi op tijd geregeld, verder geen omkijken aan gehad. Prijs/kwaliteit is prima. Tot nu toe heel tevreden.
Fijn om te horen dat je tevreden bent, Harold! Als er toch nog iets is wat we voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Prima service! Ik mis alleen nog wat functies in de app.
Hoi Janine, Dankjewel voor je review! Graag hoor ik van je welke functies je nog mist in de app. Zou je dit naar ons toe kunnen sturen via [email protected]. We staan graag open voor feedback ;) Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Niets van overstap gemerkt, prima service, lage prijzen
Wat een mooie woorden, Stijn! Dankjewel hiervoor ;)
overstappen ging makkelijk
Welkom bij Energiedirect.nl, Bert! Bedankt voor het delen van je ervaring.
zie cijfers
Bedankt voor deze positieve review, Jan!
Tot nu zeer tevreden
We gaan ervan uit dat je tevreden blijft, Lucien ;) Welkom bij Energiedirect.nl!
Ik ben overgestapt omdat we verhuisd zijn. De service is prima
Dankjewel voor je review, Gabriëlle! We hebben service hoog in het vaandel staan. Mocht er dan ook iets zijn wat we nog voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Essent
Dankjewel voor de review, Jan! We gaan ons best doen om het zo te houden. Mocht er toch nog iets zijn wat we voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Heel slecht inzicht in de maandelijkse kosten
Hoi Michelle, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Graag zou ik wat meer willen weten wat je bedoelt met het inzicht van de maandelijkse kosten. Zou je ons hierover mail kunnen sturen zodat we kijken of het wat makkelijker kan voor je ;) Je kunt de gegevens sturen naar [email protected] Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Alles is prima gegaan.
Bedankt voor deze mooie review! Welkom bij Energiedirect.nl, Annelies.
Snelle overstap Goede prijs.
Daar doen we het voor, Willem! Welkom bij Energiedirect.nl ;)
Alles loopt zoals het moet.
Welkom bij Energiedirect.nl, Jan! Fijn dat alles goed loopt. Mocht er toch nog iets zijn wat we voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
mijn overstap is prima verlopen
Welkom bij Energiedirect.nl! Wat fijn dat alles prima is verlopen. Als er in de toekomst iets is wat we kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
beginstand klopte niet met het overdrachtsformulier. netjes te woord gestaan en goed opgelost
Welkom bij Energiedirect.nl! Fijn om te horen dat het probleem met de beginstand goed is opgelost. Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Geen poespas, tot nu toe tevreden. Mis alleen wel een realtime mogelijkheid voor monitoren energie verbruik.
Fijn dat je tevreden bent, bedankt voor je review! Helaas is het bij ons niet mogelijk om je realtime energie verbruik in te zien. Maar wist je dat je de slimme meter wel kunt aanmelden via www.slimmemeterportal.nl? Dan kun je wel je realtime verbruik bekijken ;) Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Bedankt voor de mooie cijfers, Stephan! Welkom bij Energiedirect.nl ;)
Dat is allemaal verlopen volgens afspraak Prettig is de maandelijkse verbruik overzichten
Welkom en bedankt voor je review! Fijn dat je klant bij ons bent! Vriendelijke groet, Webcare energiedirect.nl
Prima overstapservice en niks aan te merken.
Fijn dat alles goed is verlopen, welkom!
Prettig en duidelijk contact
Bedankt voor je review!
zeer tevreden.
Heb via EuroClix een contract met Energie direct afgesloten zou 1200 clix ontvangen maar clix kan niets voor mij doen. Het gaat via een tussen persoon, hoop dat u wat kunnen betekenen voor mij.
dit kan ik nog niet beoordelen moet eerst een eind afrekening ontvangen wanneer kom deze
Geen probleem! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.