Teveel emails
Bedankt voor het telefoongesprek zojuist, Eddy! Vergeet je niet om later nog naar de e-mailpermissies te kijken op je online account? Fijne dag :) Groetjes, Tessa
Het is de eerste keer dat ik overstap,ik ga er van uit dat ik gekoperuit bent.
Ik ga er van uit dat het helemaal goed moet komen, Roelof. Mijn advies is, doe altijd door het jaar heen een tussentijdse check.. zo weten we zeker dat je nooit té veel of te weinig betaald ;-) Groetjes, Tessa Webcare energiedirect.nl
prijs-kwaliteit is prima
Bedankt, Jan. Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring :)
De cijfers die ik heb gegeven zeggen genoeg
Een 7,5 gemiddeld.. Dat is een heel mooi cijfer! Dank hiervoor ;-)
De reden van de overstap was de prijs. De overstap was soepel, eigenlijk zonder problemen.
Wow, thanks Bart! Fijn om te horen dat de overstap soepel en zonder problemen is verlopen. Dit samen met de goede prijs die wij bieden.. zijn we zo te horen goed van start gegaan :D
bij overstappen geen problemen
Dank voor het delen van jouw ervaring, Harm! :)
Overstap was probleemloos. Verder geen op- of aanmerkingen.
Thanks, Cindy! Korte, maar krachtige review :D
Alles is prettig verlopen.de overstap was soepel verlopen.
Een super mooi cijfer wat je ons hebt gegeven, Ad! Dank hiervoor ;-)
Ben tevreden. Mijn keuze is op Energiedirect gevallen omdat er rekening wordt gehouden met het milieu.
Goedemiddag Gerard, Ik vind het fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten en 't milieu is natuurlijk het aller belangrijkste! Groetjes, Klantenservice Energiedirect.nl
Overstap was simpel prijs is super en nu 3 maanden hier en krijg elke keer een mail over mijn verbruik super goed kan ik gelijk zien of ik te veel verbruik en me bedrag moet aan passen of niet
Hey Rob, Dankjewel voor je terugkoppeling. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Als we nog iets voor je kunnen doen. Laat je het dan weten? Groetjes, Klantenservice Energiedirect.nl
We hebben vernomen dat er een goedkope manier van tanken is. Helaas kunnen wij als klant hiervan geen gebruik maken, We hebben helaas geen App. Is er voor ons ook de mogelijkheid om op andere wijze als klant van deze korting gebruik te maken ?
Hallo J.K. , Welkom bij energiedirect.nl. Jammer dat u geen gebruik kunt maken van de korting bij het tanken. Dit kan helaas alleen via de app en niet op een andere manier. Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Geen gedoe. Duidelijke prijzen.
Bedankt voor het delen, Aart. Welkom!
Energiedirect maakt waar, waarvoor ze staan
Welkom bij energiedirect.nl, Teun! Bedankt voor je reactie :)
De overstap ging perfect. Heb goede deal af kunnen sluiten. Service is ook goed
Hallo Jan, Bedankt voor het delen. Fijn dat je een mooie deal hebt gesloten en dat de overstap soepel is verlopen. Ik stuur je een mail met een link voor onze app: Regelneef. Dan kun je via je telefoon eenvoudig alle energiezaken regelen. Welkom bij energiedirect.nl. Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Tot nu toe tevreden
Wij gaan er vanuit dat het zo blijft, Ad ;-)
* we zijn overgestapt gelet op een betere prijs/kwaiteit. * overstap is naar wens verlopen
Fijn om te lezen dat de overstap naar wens is verlopen. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag Mark! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Heel soepele overstap, prima prijs voor gas/el.
Hi Sytze Leuk dat je klant bent geworden bij Energiedirect.nl. Mocht je vragen hebben? Laat het ons weten, we helpen je graag! Fijn weekend! Webcare Energiedirect.nl
eenvoudige en duidelijke overstap tot nu toe alle vragen naar tevredenheid beantwoord
Dat is erg fijn om te horen, Theo ! Welkom bij Energiedirect.nl. Mocht je nog meer vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag ;) Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
nee
Welkom bij Energiedirect.nl, Robert ! Bedankt voor de mooie cijfers ;)
Investeer in een betere app zoals die van nuon. Deze werkt vele malen beter en belangrijker: deze is veel duidelijker te lezen. Tevens is een trendoverzicht van verbruik, teruglevering en netto afname wenselijk. Idealiter in 1 overzicht met 3 grafieken.
Hartelijk voor de feedback, deze gaan we zeker meenemen! Als er nog iets is wat we voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Probleemloze overstap; prima prijs-kwaliteit verhouding.
Welkom bij Energiedirect.nl en bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
- overzicht in app is prettig - zie graag nog betere voorspelling
Welkom bij Energiedirect.nl ! En bedankt voor je feedback, dit nemen wij graag mee. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Had problemen met inliggen, werd prima geholpen
Fijn om te horen dat het uiteindelijk gelukt is ! Mochten we toch nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Zeker weten ben blij met energie direct.
En wij zijn blij met jou, Yosef ! Als er iets is wat we toch voor je kunnen doen neem dan gerust contact met ons op, we helpen graag ;) Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Overstap is zonder problemen verlopen,
Dat is erg fijn om te horen, René ! Welkom bij Energiedirect.nl en als er iets is wat we voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.