super

heel goed

• Betrouwbaarheid

Zeer goed en transparant geholpen

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

• Betrouwbaarheid

Beste aanbod na weken vergelijken

Overgestapt naar EnergieDirect omdat ze het beste aanbod hebben na weken vergelijken. Meteen vast voor drie jaar met deze prijzen! Overstappen is een fluitje van een cent.

Geen notities

• Betrouwbaarheid

Laatste drie jaar naar tevredenheid.

Ervaring was bijna 100% behalve onduidelijkheid in begin met duidelijke info over afgesproken kortingen, eigenlijk nu nog steeds, nooit correcte info verkregen!

n.v.t

Ik moet nog klant worden

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snel geholpen en goed aanbod

Ik kreeg een aanbod voor verlenging. Ik had hierover nog een vraag en heb gebruik gemaakt van de chatfunctie. Ik ben hierbij doorverbonden met een medewerkster die me snel en uiterst vakkundig heeft geholpen. Nu weer een contract afgesloten voor 3 jaar.

Nooit problemen

Geruime tijd klant bij Energie direct. Tot nu toe altijd correct en geen problemen met wat dan ook gehad. Ik reken er dan ook op dat dat zo blijft. Blijft moeilijk om te kiezen uit de vele leveranciers. Ik kies dan ook op basis van gedane ervaringen.

• Betrouwbaarheid

overzichtelijk, transparant, en duidelijk.

Ik kan alleen geen 3 jarig contract meer vinden. Maar ben zoals altijd tevreden

• Betrouwbaarheid

super makkelijke en overzichtelijke site

Geen aanmerkingen, gewoon prima!

Snel gefixt.

• Betrouwbaarheid

correcte levering producten en klantvriendelijk

Gedurende looptijd contract geen enkele klacht over levering

Onbereikbare oplichters energiedirect

Ondanks dat de "knop" om de chat te openen "Start met chatten" heet, blauw en onderstreept is zoals de andere werkende links op de website, doet erop klikken NIKS. Zelfs met andere web browsers en op mijn telefoon niet. Ik heb de html ervan opengemaakt en dit is wat het is, helemaal geen link: <p><a class="Chatbot_StartMetChatten_online">Start met chatten</a></p> Emails worden niet beantwoord (het is nu 6 werkdagen geleden), en social media heb ik niet en zou ook niet moeten hoeven om contact op te nemen met je energiebedrijf. "Wij zijn een online leverancier en doen alles digitaal, hierdoor is bellen niet mogelijk. " Maar als je je contract opgezegd hebt hebben ze magisch wel de telefoon uitgevonden. Dan bellen je ze helemaal plat met die smeerpraatjes. Wat een leugenaars!

• Betrouwbaarheid

duidelijke site met overzichtelijke informatie. door het jaar heen goede gegevensvoorzienig

Duidelijke uitleg

10 tal jarige ervaring bij energiedirect,

• Betrouwbaarheid

prima ervaring, alles verloopt goed en is inzichtbaar via de app.

Prima aanmelding gegevens

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Alles via internet invullen loopt prima

Prima alles kunnen regeln via Internet en zij zijn de goedkoopste met groene stroom

Goede services

Betrouwbaar en goedkoop

Ik was in het verleden meerdere malen klant van Energie Direct. Hield het ook altijd in gedachten, maar soms moet je andere keuzes maken. Fijn om weer terug te zijn. En dan zo'n aktie!!

duidelijk !

goede uitleg !! en betrouwbaar bedrijf

• Betrouwbaarheid

Gemakkelijk af te sluiten.

Ben al lang klant van Energiedirect en heb al eerder een contract afgesloten wat een goede move was. Dus hoop ik nu ook weer op een goed resultaat.

Makkelijk gegevens te vermelden

Het aanmelden gaat zeer eenvoudig en ik hoop snel antwoord van u te krijgen daar ik ook voornemens ben om mijn adres in Zaandam en in Amsterdam eveneens te verhuizen naar Energie direct. Nu aangesloten bij vattenfall maar deze komen niet na hetgeen door hun is toegezegd.

Gemakkelijk tevregelen

Tot nu gaat alles prima

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.