Goed en goedkoop

Gemakkelijke overstap ... geen rare zaken.

• Betrouwbaarheid

Fijn, die app ‘regelneef’! Geeft heldere inzage in mijn verbruik. Verder geen klagen; ik heb stroom en het gas doet het ook ;) Ik vraag me 1 ding af; bij het afsluiten van mijn contract werd vermeld dat ik korting zou krijgen. Ik zou per maand het eerste jaar zo’n €90 betalen ipv €100. Niet gelukt? Heb ik iets gemist, of wordt dit bij de jaarafrekening verrekend?

• Betrouwbaarheid

Tot nu toe zeer tevreden. Alles loopt zoals het hoort

Helder duidelijkheid

erg klantvriendelijk. Zeer snelle respons.

• Betrouwbaarheid

Lekker simpel en zonder poespas.

Ben nog niet zo lang klant. Tot nu toe zeer tevreden.

Prima energie

Fijn, maar niet anders dan anders.

Duidelijk

Kosten inzichtelijk op dagniveau

Tot nog toe prima

Ik ben pas klant we hebben meer als 50 jaar bij Eneco gezeten dit is onze tweede energie leverancier ik heb ook de Regelneef geïnstalleerd tot nog toe ben ik dik tevreden met mijn overstap en verder de tijd zal het leren

Duidelijk inzicht in enegiesituatie

De periodieke informatie over mijn energieverbruiken en verwachte kosten in de toekomst zijn volkomen duidelijk. De kosten in vergelijking van andere leveranciers is goed.

Dat staat hieronder

vanaf Maart ben ik klant, krijg iedere keer het bericht om mijn maandbedrag te verhogen, terwijl ik constateer, dat ik in deze periode heel weinig verbruikt heb. ik vraag mij af, waar U deze verhoging op baseer.

Goed geeregeld

Geencommentaar

prima na enkele maanden

Overstappen ging vlotjes.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Slecht overzichtelijke app

Ik vind de app erg beperkt en onoverzichtelijk

Rechttoe club

Geen opmerkingen

• Betrouwbaarheid

Goede vakbekwame mensen die je te woord staan

• Betrouwbaarheid

Super duidelijk afspraken, en communicatie

Goede overstap, duidelijke communicatie. Superfijn werkende app. Met alle info up to date. Geen ervaring met persoonlijke communicatie. Betrouwbaarheid tot nu toe prima.

• Betrouwbaarheid

Te kort bij jullie om een mening te vormen.

Te kort bij jullie.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Overstap prima geregeld en het laagste tarief

Overstap ging prima en zoals het er naar uit ziet gaat het administratief ook goed Wat ik wel mee wil geven als tip. Na het afsluiten van het contract zijn de energie prijzen gedaald Het zou mooi zijn als je als klant hiervan kan mee profiteren

ik ben tevreden.

Hoewel ik nog maar kort bij U klant ben,durf ik U bij eventuele andere klanten wel aan te bevelen.

Heel te vrede

ik ben heel erg te vrede met de service en communicatie

• Betrouwbaarheid

Ben een zeer tevreden klant

Tot op heden ben ik zeer tevreden. Alles gaat zoals ik graag zie.

Energie zonder gedoe

Al meerdere keren klant bij Energie Direct geweest (ik stap elk jaar over van energieleverancier) en tot nu toe altijd naar tevredenheid gegaan.

Overstap zeer eenvoudig geregeld

Overstap zeer eenvoudig geregeld

Goede afspraken.

Goede en duidelijke afspraken.

• Betrouwbaarheid

Zeer goede service en toegankelijkheid

Sinds kort ben ik op mezelf gaan wonen, en bij het rondvragen naar een goede en betrouwbare energiemaatschappij hoorde ik regelmatig jullie naam voorbijkomen. Na mij ingelezen te hebben in jullie betrouwbaarheid, toegankelijkheid, prijsverhouding en service ben ik overstag gegaan en mij bij jullie ingeschreven. Al kan ik sindsdien nog geen gedetailleerde conclusie geven, gezien ik pas net als starter op de woningmarkt kom kijken, ben ik momenteel zeer tevreden met de serviceverlening.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.