was al eens klant bij jullie en mijn nieuwe leverancier bevalt me niet dus gewoon weer terug naar energie direct.
Welkom terug en bedankt voor je mooie review! ππ
omdat jullie op dit moment de goed koopste zijn
Dankjewel voor je review! π
Ook met zonnepanelen nog steeds een goede prijs dankzij een welkom-bonus. Eerdere ervaringen in het verleden en bij familieleden altijd goed.
Wat een mooie review! Dankjewel Ruud! ππ
ik heb nog geen evaring met dymamisch contract
Dankjewel voor je review en laten we duimen voor lagere tarieven bij een dynamisch contract. π
Dankjewel voor je mooie review! π
ben al heel lang hier bij ben er blij mee.
Super om te horen en dankjewel voor je mooie review! π
Is duidelijk en betrouwbaar
Dankjewel voor je mooie review! ππ
Contracten zijn flexibel en duidelijk.
Bedankt voor je review Gerard!
Tot heden geen problemen
Dankjewel voor je review Iris! π
Ik ben gaan chatten omdat met identieke gegevens en maar alleen een verschil in huisnummer. Beide geen klant of klant geweest en ook beide zelfde verbruik etc. maar toch een verschil in welkomskorting. Ik krijg 70,- en op nummer van de buren 250,- De werknemers hebben dit nagekeken en vonden het ook raar en er mocht geen verschil zijn en ik zou ook recht hebben op die 250,- echter je raadt het al. Ze hielpen me niet verder en ik moest het maar met 70,- doen terwijl er erkent wordt dat door een fout aan Energiedirect zijn zijde ik korting mis loop. Niet fijn maar toch aangesloten omdat de tarieven interessant zijn. Wellicht dat jullie hier naar kijken en er nog iets aan doen.
Hoi Benjamin, Begrijpelijk dat het vreemd overkomt en je graag wilt weten waarom er verschil in de energiekorting aanwezig is. Je kan een ander aanbod zien dan je buurman terwijl jullie op hetzelfde moment kijken, omdat we een aanbod op maat aanbieden. Het aanbod kan verschillen per huishouden en zelfs per dag. Naast de inkoopprijs, baseren we de energiekorting en je tarieven ook op: * Jouw verbruik * Of je energie teruglevert en hoeveel je teruglevert We nemen het verbruik mee, omdat dit voor een groot deel bepaalt hoe hoog je energierekening is. Klanten die weinig verbruiken, betalen ook minder. Een hoge energiekorting heeft een groter effect op iemand met een lage rekening, dan iemand met een hoge rekening. Groetjes Mariska. Team Webcare
Prima eerste ervaring na vele jaren eneco
Wat fijn om te horen Rob! Dankjewel!
''Goed'' is goed! Bedankt voor jouw review en het prachtige cijfer :) Ik wens je een fijne dag Riangelo! Groetjes, David | Webcare
Altijd duidelijk en overzichtelijk prima
Wat top om te zien dat je zo tevreden bent Gert! Laten we dat zo houden ;). Ik wens je een fijne dag! Groetjes, David | Webcare
Wat jammer is dat je als jarenlange klant wordt achtergesteld bij evt nieuwe klanten dmv de korting bij een 1 jarig kontrakt. Dit is maar een detail maar toch is alertheid uwerzijds op zijn plaats
Hi Wim, Bedankt voor jouw review! Ik kan me zeker voorstellen dat je hiervan baalt. We zijn er volop mee bezig ;). Ik wens je een fijne dag! Groetjes, David | Webcare
Nu een aantal jaar klant bij Energie Direct. Ik vind het een prettig energie bedrijf die doormiddel van een duidelijke app en communicatie via de mail ons helderheid geeft over ons verbruik. Ook de tips die gegeven worden zijn handig en bruikbaar.
Hi Wicher, Wat een mooie woorden. Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met ons als energieleverancier. Ook zijn wij benieuwd hoe wij het mooie cijfer wat je ons heb gegeven kunnen verhogen naar een 9 of 10. Wij staan open voor verbetering. Laat je het ons weten? Groetjes, Danisha webcare energiedirect.nl
ja ben tevreden .
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent Theo :).
er zit een verschil tussen nieuwe klanten en bestaande klanten. Nieuwe klanten worden getrokken met scherpe tarieven en de bestaande klanten? Die zijn niet belangrijk genoeg, zo voelt het.
Goedemorgen, Ook voor onze bestaande klanten hebben we mooie verlengaanbiedingen. Mocht je vragen hebben over het aanbod neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Groetjes, Webcare Energiedirect
zeer goed
Bedankt voor je review! Webcare | Energiedirect
Duidelijke inzichtelijke en begrijpelijke info. Gebruiksvriendelijk. Aantrekkelijke voorwaarden en supersnel geregeld.
Wat fijn dat alles duidelijk en inzichtelijk was! Bedankt voor je review. Groetjes, Webcare | Energiedirect
Ik was al eerder klant van jullie met goede ervaring wil ik gewoon weer een jaar verder met jullie in februari ga ik weer samen met jullie naar een hopelijk mooi jaar
Hi Franciscus, Dank je wel voor je review! Daarnaast ook fijn om te horen dat je tevreden over ons bent en verder met ons wilt. Ik wens je nog een fijne dag toe. Groetjes, Asma/Team Webcare
duidelijke uitleg en goede tarieven
Hi Mieke, Fijn om te horen dat alles duidelijk is! :) Dank je wel voor je review. Ik wens je nog een fijne dag toe. Groetjes, Asma/Team Webcare
al eerder klant geweest en nu weer terug
Hi Jeroen, Leuk om te horen dat je weer terug klant bij ons bent! :) Dank je wel voor je review! Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Asma/Team Webcare
Gaat altijd zonder moelijkheden.
Hi Jelke, Dank je wel voor je review! Daarnaast ook fijn om te horen dat je tevreden bent! :) Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Asma/Team Webcare
Als jij het prima vindt, vinden wij dat ook Riny. Dank voor de mooie beoordeling!
altijd doen
Helemaal goed, kort en bondig! Dit maakt ons in ieder geval heel blij. Dank voor de review M.M. Vos!
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.