duidelijk en overzichtig

was al eens klant bij jullie en mijn nieuwe leverancier bevalt me niet dus gewoon weer terug naar energie direct.

• Betrouwbaarheid

omdat jullie op dit moment de goed koopste zijn

Goede prijs, zoals altijd

Ook met zonnepanelen nog steeds een goede prijs dankzij een welkom-bonus. Eerdere ervaringen in het verleden en bij familieleden altijd goed.

nog geen ervaring

ik heb nog geen evaring met dymamisch contract

Eenvoudige snelle afhandeling

• Betrouwbaarheid

altijd goed en laagste prijs .

ben al heel lang hier bij ben er blij mee.

Tot nu toe prima

Is duidelijk en betrouwbaar

Overzichtelijk en betrouwbaar

Contracten zijn flexibel en duidelijk.

Betrouwbaarheid

Tot heden geen problemen

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen maar een hele slechte service

Ik ben gaan chatten omdat met identieke gegevens en maar alleen een verschil in huisnummer. Beide geen klant of klant geweest en ook beide zelfde verbruik etc. maar toch een verschil in welkomskorting. Ik krijg 70,- en op nummer van de buren 250,- De werknemers hebben dit nagekeken en vonden het ook raar en er mocht geen verschil zijn en ik zou ook recht hebben op die 250,- echter je raadt het al. Ze hielpen me niet verder en ik moest het maar met 70,- doen terwijl er erkent wordt dat door een fout aan Energiedirect zijn zijde ik korting mis loop. Niet fijn maar toch aangesloten omdat de tarieven interessant zijn. Wellicht dat jullie hier naar kijken en er nog iets aan doen.

• Betrouwbaarheid

Gaat allemaal soepel via internet

Prima eerste ervaring na vele jaren eneco

• Betrouwbaarheid

Altijd duidelijk en overzichtelijk prima

• Betrouwbaarheid

Informatie is duidelijk en goed

Wat jammer is dat je als jarenlange klant wordt achtergesteld bij evt nieuwe klanten dmv de korting bij een 1 jarig kontrakt. Dit is maar een detail maar toch is alertheid uwerzijds op zijn plaats

Zeer tevreden over Energie Direct

Nu een aantal jaar klant bij Energie Direct. Ik vind het een prettig energie bedrijf die doormiddel van een duidelijke app en communicatie via de mail ons helderheid geeft over ons verbruik. Ook de tips die gegeven worden zijn handig en bruikbaar.

J ben tevreden

ja ben tevreden .

de aanbieding is slecht

er zit een verschil tussen nieuwe klanten en bestaande klanten. Nieuwe klanten worden getrokken met scherpe tarieven en de bestaande klanten? Die zijn niet belangrijk genoeg, zo voelt het.

zeer goed

Geen woorden maar daden

Duidelijke inzichtelijke en begrijpelijke info. Gebruiksvriendelijk. Aantrekkelijke voorwaarden en supersnel geregeld.

Gewoon erg goed

Ik was al eerder klant van jullie met goede ervaring wil ik gewoon weer een jaar verder met jullie in februari ga ik weer samen met jullie naar een hopelijk mooi jaar

overstappen snel geregeld

duidelijke uitleg en goede tarieven

al eerder klant geweest

al eerder klant geweest en nu weer terug

Ben zeer tevreden!

Gaat altijd zonder moelijkheden.

helemaal goed

altijd doen

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.