Goed maar app kan beter

Prima alleen app is voor verbe****** vatbaar.

Geweldi

De app vind ik fantastisch. Alleen jammer bij het gas.dat het niet meer nauwkeurig vermeld word

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Is nog niet goed

Ik kan nog steeds niet op de app komen en tanky ook niet en mijn schoonzoon is ICT en die ook niet

Onredelijk mbt terugbetaling voorschot

Mijn jaarlijkse voorschotbedrag had ik fout ingeschat omdat ik zonnepanelen heb laten installeren. Nog voor de betaling verzoek ingediend om dit te verlagen vanwege mijn fout. Totale onbereidheid om iets te doen. Schandalig.

• Betrouwbaarheid

Terug gekomen met een heel mooie aanbieding.

Goede service en correcte afrekening.

Super geregeld

alles is prima geregeld!

• Betrouwbaarheid

Tot nu goede ervaring.een opmerking als jullie aangeven dat de belastingen omhoog gaat, zou fijn zijn als jullie dat aangeven wat dat op de nota meer gaat kosten. Moet nu wachten tot nota v januari wat de prijs per m3 wordt om te zien wat het verschil is met 2020.

• Betrouwbaarheid

Overstappen ging perfect, Meteromwisseling probleemloos Termijnbedrag conform contract Levering probleemloos

heel goed

heel goed

• Betrouwbaarheid

Tot nu toe gaat alles perfect. Zonder problemen. Hopen dat dit zo blijft.

Blij met stroom en gas

Geen problemen met overstappen en maandelijks verbruiks overzicht

• Betrouwbaarheid

Klantenservice komt toezegging niet na.

Ik had een leegstaande huurwoning aangemeld voor een leveringsovereenkomst. Na 4 maanden een huurder gevonden, dus ovk opgezegd en huurder aangemeld. Er werd € 100 kosten geïncasseerd. Daarover gebeld met klantenservice, de dame begreep mijn punt en beloofde e.e.a. na te kijken en daarna contact met me op te nemen. NOOIT MEER IETS GEHOORD ☹️

Tevreden maar met idee

Ik wil niet mijn maandbedrag verhogen maar wel een extra storting doen en zie dit nergens als optie, idee?

• Betrouwbaarheid

Kan ik nog weinig over zeggen , pas 2 maanden klant.

Nog weinig ervaring ( 2 maanden)

• Betrouwbaarheid

Nooit geen gezeur, altijd alles duidelijk

Duidelijkheid

• Betrouwbaarheid

Sinds kort overgestapt naar E.Direct en alles gaat Prima!!

Sinds kort overgestapt naar Energie Direct en alles gaat (tot nu toe) Prima!!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Mijn ervaring ervaring is positief

Hoop bij toekomstige verhuizing makkelijk met Energiedirect ,verder te kunnen gaan.

Tot nu toe goed.

We gaan het nog mee maken met de jaarafrekening. Verbruik is bijna het zelfde als vorig jaar tot nu toe. Bedrag wat ik betaal ook. Maar zou volgens direct goedkoper zijn. Dat gaan we dus zien. Berder tot nu heel te vreden.

• Betrouwbaarheid

Maandelijks overzicht is duidelijk!

Goede communicatie m.b.t. het verbruik, dankzij de maandelijkse overzichten.

• Betrouwbaarheid

Weet nog niet ben nog maar net klant

De sterren zijn voor de energie prijs die was toen goed, dagmoet in de toekomst nog uitwijzen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Heel goed

Klopt allemaal

• Betrouwbaarheid

Snel en soepel geregeld. En een handige app

Voor onze nieuwe woning was energie direct de beste keuze. Groene stroom en een zeer goede prijs. Alles kon soepel geregeld worden via internet en de app werkt goed.

• Betrouwbaarheid

Geregeld zoals je mag verwachten

Elke maand een overzicht is erg prettig

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.