snel en makkelijk geregeld
Snel geregeld, makkelijk gegaan én een 10 als resultaat… missie geslaagd! 😄⚡ Bedankt voor je review! 💚 Energieke groet, Cam
We zijn erg goed tevreden. Hopelijk blijft dat zo!
Een 10 én de hoop dat het zo blijft… challenge accepted! 😄⚡ Bedankt voor jullie mooie review. We blijven ons best doen om jullie tevreden te houden! 💚 Energieke groet, Cam
Geen klachten
Kort maar krachtig… en een 10! 🤩 Daar worden wij blij van. Bedankt voor je review en fijn dat alles perfect verloopt! ⚡💚 Fijne dag Martin. Energieke groet, Cam
Zoals omschreven fijne Energie leverancier, en niet onbelangrijk betaalbaar
Wauw, een 10! 🤩 Daar gaat onze energiemeter meteen van in het groen. ⚡💚 Super om te horen dat je tevreden bent én dat het betaalbaar blijft. Bedankt voor je review Natasja! Energieke groet, Cam
Gewoon betrouwbaar, maken hun beloftes waar.
Hi Piet, Hartelijk dank voor je positieve review en het mooie cijfer 10. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Je feedback motiveert ons om elke dag weer ons best te doen. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Heb net vergelijk gemaakt: eerst gekozen voor 2 jaar en daarna voor 3 jaar zoals ik al had. Service
Hi Jeroen, Dankjewel voor je positieve review! En bedankt voor je vertrouwen in ons om je contract opnieuw te verlengen. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Ik hen een fijne ervaring met energiedirect. Contact met energiedirect ook fijn met de chat tegenwoordig, erg fijn (was wel van het bellen voorheen, maar die wachttijd was minder). Wil daarom Japke en Betty bedanken voor de info en mijn twijfel is weggenomen.
Hi Hendrik, Bedankt voor je prachtige review en het cijfer 10! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Al jaren heel duidelijk
Hi Rien, Bedankt voor je geweldige review en het mooie cijfer 9! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn dat alles naar wens is verlopen! 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Al jaren klant en nog steeds 100% tevreden, duidelijke info, gebruiksvriendelijke app, goede service.
Hi Eduard, Bedankt voor de genomen tijd en moeite om deze positieve review achter te laten! Super fijn dat je al jaren klant bent en dat je tevreden bent over onze app en service. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Lekker snel geregeld
Hi Ben, Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij om te lezen dat je onze service als snel geregeld ervaart. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
gewoon goed,
Hi Hans, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten. Dat word gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Nvtp
Hi Goyka, Dankjewel voor je mooie review. Dat word enorm gewaardeerd. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Super handige app,zou hem zeker aanbevelen
Hi Jan, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de Regelneef app. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Was nakkelijk
Hi Peter, Super bedankt voor de mooie review en het geweldige cijfer 10! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Mijn Energiedirect is overzichtelijk,duidelijk en veel zaken zijn zelf te regelen. Ook nu ben ik nog steeds tevreden met Energiedirect.
Hi Carlo, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze services als overzichtelijk en duidelijk ervaart. 😄 Wij doen er alles aan om je als tevreden klant te behouden. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Fijne wesite en app.
Hi Yura, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons aanbod en de Regelneef app. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Na heel wat jaren 1-jaarcontract met steeds telefoontjes van conculega’s om over te stappen op advies servicedesk een 5-jaarcontract met alleen mail/appcontact vanuit Energiedirect en dat bleek lekker rustig. Misschien is een ander ergens een paar cent goedkoper maar op mijn verbruik scheelt dat geen kapitalen en het scheelt een hoop uitzoek- en vergelijk-werk en het nieuwe aanbod is prima
Hi Tina, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij zijn blij dat je voor Energiedirect als energieleverancier hebt gekozen. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Tot nu toe prima
Hi Aton, Dankjewel voor het achterlaten van een positieve review! 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Was al een tevreden klant en hopelijk blijf ik dat ook.
Hi Martien, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je een tevreden klant bent! Wij zetten alles op alles om je als tevreden klant te kunnen behouden. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Prima geregeld
Hi Willem, Dankjewel dat je tijd hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je onze service als positief ervaart. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
X
Hi, Bedankt dat je deze mooie review met een cijfer 10 hebt achtergelaten! 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Hi Willem, Dankjewel dat je tijd hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je onze service als goed ervaart. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Hi, Dankjewel voor je positieve review met het cijfer 10! Daar doen we het voor. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
ik krijg aanbieding voor 3 jaar vast, maar het is nergens te vinden hoe ik 1 jaar vastleg????? Ook de chatbot gooit het bijltje erbij neer en doorverbinden wordt na een wachttijd gewoon gecancelled
Hi Jan, Hartelijk dank voor je review! Het is jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met ons aanbod. Door veranderingen in de energiemarkt bieden wij momenteel geen 1-jarig vast contract aan. Momenteel bieden wij nog wel een contract van 3 jaar aan. Houd er rekening mee dat ons aanbod kan variëren en van dag tot dag kan veranderen. Het actuele aanbod kun je terugvinden in je persoonlijke omgeving. Ik wens je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
De regelneef app is erg duidelijk en handig. Goede communicatie
Hi Marijke, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je positief bent over onze communicatie en de Regelneef app. 😄 Met vriendelijke groet, Sophie 🌸 Webcare
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.