Nooit klachten Maar 1 ding vind ik wel vervelend dat ik met niemand contact via telefoon kan krijgen pppfff
Hi Margo, Super bedankt voor het mooie cijfer! Ik kan goed begrijpen dat het vervelend is dat je geen telefonisch contact kan krijgen. Ik kan je als tip meegeven om contact op te nemen via Facebook Messenger. Hier kunnen de collega's wel een belpoging doen. Groetjes, Eleonora | Webcare 🌸
Mijn ervaringen zijn zeer positief
Hoi Jannes, Dat vinden we super om te lezen Jannes, dank je wel voor je review. Groetjes, Denis Webcare
Zie hierboven
Hi Nicole, Dank je wel voor je mooie en positieve review, dat waarderen wij enorm! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze app en onze services. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Al jarenlang energie,zonnepanelen en sinds paar maanden een airco via jullie. Prima service,medewerkers/sters en fijne monteurs die meedenken. Ik blijf loyaal
Hi Rene, Een 10, dankjewel daarvoor! Bedankt voor je mooie review en fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze services en diensten. Wij zijn super blij met een loyale klant als jij! Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Handige app
Hi Trudi, Bedankt voor je mooie review! Wat goed dat je energiezaken via de app bijhoud. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze app. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Duidelijk dagelijks overzicht van mijn verbruik Alle benodigde informatie duidelijk weergegeven .
Hi Henk, Wauw, een 9! Bedankt voor je mooie review en we zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de functionaliteiten in onze app of online omgeving. Met vriendelijke groet, Sophie 🌸
Geweldig bedrijf, kan niet beter!
Wauw dank je wel Winston, wat een leuke review! Groetjes, Denis Webcare
veel uitleg over nota's en andere zaken
Fijn dat het duidelijk is Jan! Wat kunnen we doen om hoger te scoren, we zijn benieuwd naar je feedback. Groetjes, Denis Webcare
Goed overzicht om een keus te maken
Hoi John, We maken het zo duidelijk mogelijk voor onze klanten en via de app kun je alles zelf inzien en regeling. Fijn dat het je bevalt. Groetjes, Denis Webcare
Ben
Dank je wel Jan!
Bedankt voor je review!
Goed geregeld
Nooit problemen gehad. Duidelijke site en makkelijk alles zelf te regelen.
Dat gaan we natuurlijk ook zo houden John ;) Bedankt voor je review!
Zeer makkelijk te verlengen
Bedankt voor je review en fijn dat je bij ons blijft Groetjes, Denis Webcare
Ben al jaren bij Energiedirect, vindt het wel moeilijk om de juiste keuze te maken, v.w.b. hoeveel jaar of jaren het vast contract af te sluiten! Ben tot op heden niet echt teleur gesteld, hopelijk blijft dat zo!!! Ondanks dat ik gebeld wordt door andere energie bedrijven, (o.a. door budget energie 145,00 euro per maand??)
Hoi Frans, We begrijpen dat er veel acties zijn van andere leveranciers en dat het soms lastig kiezen is wat voor contract je precies nou moet kiezen. Het is erg lastig om iemand hierin te adviseren omdat je pas achteraf weet wat de juiste keus is geweest. Ik denk dat je vooral naar je gevoel moet luisteren en de afweging moet maken, ben je liever iemand die meer zekerheid wilt of de aanbiedingen ieder jaar bekijkt. Groetjes, Denis Webcare
Het is nu 1,5 jaar voorbij van mijn 3 jarige contract. Ben uitermate tevreden over de app regelneef met alle voordelen. Zo ook elke maand je overzicht van verbruikt en de kosten. Berekening van je termijn, goed zitters en ga zomaar door.
Hoi Jos, Zo te horen ben je goed op de hoogte van alle voordelen van de app en onze acties. Fijn dat het je bevalt en bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Groetjes, Denis Webcare
Tot nu toe geen moeilijkheden ondervonden.
Wij zijn zeer tevreden over Energiedirect
Dat vinden we geweldig om te lezen Jan, fijn dat je al jaren klant bij ons bent. Groetjes, Denis Webcare
Geeft duidelijke overzichten en goede aanbiedingen.
Hoi Jan, Bedankt voor je positieve review, we zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. Groetjes, Denis Webcare
Goede service en Deals. Makkelijk alles zelf te regelen. Duidelijke maandoverzichten. Fijne app.
Een goede samenvatting van onze service, dank je wel voor je positieve review. Groetjes, Denis Webcare
Goede prijs, fijne app makkelijk geregeld
Fijn dat het je bevalt Monique, we maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk ;)
Gemakkelijk
Bedankt voor je review Harry! Fijn dat het gewaardeerd wordt. Groetjes, Denis Webcare
Goede ervaringen Daarom gaan we verder met energie direct.
Duidelijk en overzichtelijk en goede prijs
Handig he Eppie! Via onze app hou je alles zelf in de gaten en kun je alles zelf regelen. Groetjes, Denis Webcare
Heb gekozen voor dynamisch contract kijken of dat wat men aangeeft op het voorstel of dat uitkomt. Zit al jaren bij energie direct nooit problemen gehad. Jammer dat je geen mail kunt sturen dit vind ik niet klant vriendelijk. Chatbox werkt niet vind ik zeer irritant. En persoonlijk chat werkt ook niet.
Hoi Harm, Als een online leverancier helpen we onze klanten via online kanalen zoals de chat. We chatten dagelijks met heel veel klanten en we zijn benieuwd waarom de chat niet bij jou werkt. Mocht je geen contact kunnen krijgen via de chat dan kun je per e-mail ons bereiken op [email protected]. We zoeken dan graag samen met jou uit waarom het via de chat niet lukt. Groetjes, Denis Webcare
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.