3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben pas een aantal maanden klant van energiedirect en het enige wat ik kan zeggen is dat tot nu toe alles goed verloopt en ik nergens problemen mee heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na mijn aanvraag heb ik eigenlijk geen ervaringen meer gehad. De stroom en het gas werd geleverd en de termijnen van mijn bankrekening afgeschreven.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Goedkoop.service okehelder

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overstap geruisloos. En het gas komt geruisloos binnen

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe correcte aanpak

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wacht nog steeds op mijn belafspraak die vorige week woensdag al zou zijn, dus dat is wel jammer. En een verbeterpunt: ik mis online het in kunnen zien van je verbruikte energie. Ik weet dat daar aan wordt gewerkt, zou zeker een verbe****** zijn!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed. Van de betrouwbaarheid kan ik nog niet veel zeggen omdat ik vanaf oktober'15 klant ben geworden.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

wat mij gestoord heeft is de "welkomspremie". ik moet uw moedermaatschappij 200,= betalen wegens vervroegde overstap, maar krijg die pas bij de jaarafrekening vergoed. nog nooit meegemaakt.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.