Prima aanbieding, soepele overstap, heldere communicatie.
Beste klant, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Denis Webcare
ben tevreden!
Hallo Mo, Welkom bij energiedirect.nl en fijn om te lezen dat je tevreden bent over de overstap. Met vriendelijke groet, Denis Webcare
Probleemloos overgestapt , tot nu toe nog geen problemen gehad!
Zoals het hoort! Bedankt voor je review!
Ik heb geen klachten, tot nu toe alles oké. Ik heb jullie pas 3 maanden, dat is nog te kort, Om een goed oordeel te geven.
Hoi Monique, Ik vertrouw erop dat onze dienstverlening naar wens zal verlopen. Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rick Webcare energiedirect.nl
Bedankt voor je review Britt. Als je tips hebt om je oordeel over de klantvriendelijkheid te verbeteren, dan horen we het graag van je. Fijne dag verder!
Kan er nog weinig over zeggen. Zit pas sinds 2.5 maand bij energiedirect en dat is voor mij ook de eerste keer dat ik hiermee te maken heb. Het afsluiten van het contract ging wel makkelijk.
Dan zijn we in ieder geval goed van start gegaan Gerdina. Dit gaan we zo voortzetten! Bedankt voor je input.
Ik heb geen persoonlijk contact gehad dus ik kan de klantvriendelijkheid niet goed beoordelen. Geldt ook voor betrouwbaarheid. Zolang ik stroom en gas heb, heb ik geen klagen.
Dat moet helemaal goed gaan komen Jos. Als we je ergens mee kunnen helpen, dan staan we voor je klaar. Bedankt voor je review!
Het is nog te vroeg voor een algemeen oordeel, maar tot heden ni9ets dan lof.
Beste meneer Boonman, Erg fijn om te lezen, bedankt. Met vriendelijke groet, Denis Webcare energiedirect.nl
Beste Ger, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Denis Webcare energiedirect.nl
Tot nu toe uitermate tevreden
Beste Bart, Wat fijn om te horen/lezen! Groetjes, Mireille Webcare energiedirect.nl
het is nogal kort om je mening te geven .na 3maanden groetjes jan.
Beste Neggers, Ik hoop dat je tot nu toe in ieder geval tevreden bent. Uiteraard horen we over een tijdje graag je mening! Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
ik kan nog geen duidelijke beoordeling geven, daar ik nog te kort bij u ben. Overstap is goed gegaan dat wel, maar met de niet ingevulde vragen heb ik nog geen ervaring opgedaan
Beste Bert, Bedankt voor je feedback! Ik hoop dat je over een tijdje nog steeds tevreden over ons bent. Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
Het overstapproces is zeer soepel verlopen
Beste Jeroen, Het overstapproces behoort inderdaad soepel te verlopen, goed dat je ons hierover informeert, bedankt hiervoor. Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
Tot nog toe geen problemen
Beste Wim, Ik ga er vanuit dat dit zo blijft. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
Energiedirect lokt klanten met bol.com cadeaukaarten, maar komt haar beloftes niet na. Heb hierover meerdere keren geklaagd, zou in 3 weken (3 weken ?!) een antwoord krijgen, maar er gebeurt niets. Ook niet na 3 weken. Ik steek er geen energie meer in, ik verwacht ook niets meer maar zal er zeker niet nog een keer intuinen
Beste Edwin, Ik begrijp heel goed dat je hier ontevreden over bent. Ondanks dat je denkt dat er niets meer gaat gebeuren, wil ik je wel graag helpen. Als je recht hebt op een bol.com bon, moet je die namelijk wel ontvangen. Zou je een mail willen sturen naar [email protected]? Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
Overschrijving ging goed, contacten zijn goed en betrouwbaar, echt klantvriendelijk.
Beste Jilt, Bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Mireille Webcare Energiedirect.nl
Energie word geleverd, overstap is gelukt, niks op aan te merken.
Hoi Lucas, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de overstap goed is verlopen! Met vriendelijke groet, Ron Webcare energiedirect.nl
Goede klantenservice en een duidelijk overzicht op je account bij energiedirect.nl
Bedankt voor je compliment Niels :)
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.