Eenvoudige switch en geen problemen gehad Goede orijs
wordt veel gestalkt door callcenters... terwijl ik al bij energiedirect klant ben.. reden om weer over te stappen... groene energie krijg ik trouwens niet, ondanks dat dat wel beloofd wordt. k wil ttouwens niet telefonisch benaderd worden nav deze enquete!!
Hoi Arie, Wat jammer om te horen dat je wilt overstappen. De reden is me helaas niet helemaal duidelijk. Heb je een goed aanbod gekregen van een andere leverancier? Want wij doen je graag ook een nieuw aanbod. We leveren trouwens aan al onze klanten groene stroom, meer informatie vind je op onze websit https://www.energiedirect.nl/groene-stroom Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Overstap
De overstap naar de scherpe prijzen van EnergieDirect ging heel makkelijk en soepel.
geen klachten
Ja heel blij
Ik ben tevreden over vebergiedirect
geen klachten
Uiterst tevreden
Reclame is aansprekend. Groen +. Overstap is door energiedirect perfect geregeld.
Was op het moment van overstappen de goedkoopste.
heb een mail gestuurd, of de incasso ook op een andere datum kan!heb geen antwoord terug gekregen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoi Rob, Wat vreemd we hebben nooit een e-mail van je ontvangen, dus ik denk dat er daar iets mis gaat. Kun je aangeven welke datum je wilt aanhouden? We passen je betaaldatum graag aan. Groetjes, Webcare energiedirect.nl
het overstappen ging niet probleemloos. Mijn man had een medewerker aan de telefoon en ik was op de computer met de overstap bezig. Dit ging ingewikkeld, want het maandelijkse voorschot aangeboden per telefoon was hoger dan per mail. ra,ra?
Bedankt voor het telefoongesprek zojuist, meneer Wilms. Zoals afgesproken heb ik het termijnbedrag per mei aangepast naar €153,-. Vragen? Laat het me weten! Groetjes, Tessa Webcare energiedirect.nl
prima prijs kwaliteit verhouding en prima service
Super om te horen, Ellen! Bedankt voor de review :) Welkom bij energiedirect.nl!
Alles aan Energiedirect is transparant, gebruiksvriendelijk en gericht op de klantervaring. Dat merk je en is zeer prettig. Iets meer informatie verschaffen over het overstapproces (dat en wanneer je oude contract voor je opgezegd wordt etc.) zou nog fijner zijn. Kunnen bepalen wanneer het geld wordt afgeschreven maandelijks zou ik een echt verbeteringspunt vinden.
Hoi Koen, Welkom bij energiedirect.nl, leuk dat je klant bent geworden! :D Bedankt voor je positieve review en feedback! :) Erg goed om te horen dat de informatie die je hebt ontvangen naar tevredenheid is! Ik kan mij inderdaad ook voorstellen dat je daarna nog wat vragen hebt over het overstapproces. Onze verkopers kunnen die vragen beantwoorden, maar je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We informeren je graag! Het is bij ons ook mogelijk om de betaaldatum te wijzigen, indien je liever op een andere dag wilt betalen neem dan gerust contact met ons op! Je kunt een mailtje sturen naar [email protected], bellen naar 0900-3347328 of stuur een privébericht via twitter of facebook ;). Groetjes Melanie Webcare energiedirect.nl
Een perfecte service voor de beste prijs!
Wauw Marcel, hartelijk door voor deze mooie review! Super bedankt :D Met vriendelijke groet, Tessa Webcare energiedirect.nl
I am a new customer to energiedirect.nl and I found that the process to get into a new contract was so easy and transparent. Also the regelneef app especially the live chat is a very good way to get in contact with energiedirect.nl and get the necessary support quickly and efficiently.
Thank you for saying this! If you have any questions, dont hesitate to contact us. Kind regards, Webcare energiedirect.nl
jammer dat op min tablet de app niet kan gebruiken plaats het op de site onder mijn energie
Een tablet zou moeten werken hoor. Al moet ik zeggen dat (op dit moment) een iOS systeem wordt ondersteund. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Alles goed geregeld
Heel fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
het bevalt me goed
Bedankt voor het aangeven! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Alles top geregeld tot op heden!!
Hoi Edwin, Dankjewel voor het delen, welkom bij Energiedirect.nl ;) Fijn dat alles goed is geregeld en we doen natuurlijk ons best om dit zo te houden! Groetjes, Laura Webcare Energiedirect.nl
tot nu toe goed verder afwachten tot een jaar om is
Bedankt voor je positieve review en welkom Hein! Leuk dat je klant bent geworden :). Groetjes Melanie Webcare
Klant geworden bij Energie Direct via de voordeelsite Cashbacktotaal.nl. Hier werd een aanmeldbonus van € 45,- in het vooruitzicht gesteld bij het aangaan van een contract met Energie Direct. Helaas hebben we de bonus nooit mogen ontvangen en verwijzen beide partijen ons van het kastje naar de muur.....
Hoi Michael. Balen om te horen dat je door beide kanalen van het kastje naar de muur word gestuurd. Graag had ik je over deze situatie gesproken ..helaas kan ik op basis van je e-mailadres geen klantgegevens bij ons vinden. De "extra" cashback die je zou krijgen, hoor je direct te krijgen van Cashbacktotaal. Maar uiteraard kijk ik graag met je mee of ik je kan helpen door bijv. een bevestiging mail van de levering toe te sturen. Mogelijk dat zij hiermee de uitbetaling in gang kunnen zetten? Om je te kunnen helpen wil ik je vragen een kopie van je bericht samen met je postcode + huisnummer toe te sturen via: [email protected] Groetjes, Tessa Webcare energiedirect.nl
Het overstappen naar energiedirect was een fluitje van een cent. Ook het traject daarna verliep "geruisloos". Perfect!
Dat is fijn om te horen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! Groet, Webcare energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.