Overzichtelijk en digitaal, heerlijk. Scherpe prijzen door welkomstpremie.
Bedankt voor je mooie cijfers, GJ! :) Mochten we iets voor je kunnen betekenen, dan helpen we je meer dan graag! Groetjes en een mooie dag, Marlon Webcare energiedirect.nl
De website geeft duidelijke overzichten per maand. De communicatie over datum van overstappen verliep enigszins gebrekkig. De reclamespot op de tv vind ik overigens irritant kinderachtig.
Kijk hier kunnen we iets mee, Cees! Thanks voor je feedback en je mooie cijfers! :) We gaan er mee aan de slag! Groetjes en een mooie dag vandaag, Marlon Webcare energiediect.nl
Geen redelijke tijd om te beoordelen.
We zullen je niet teleurstellen, Peter! Als we iets voor je kunnen betekenen, laat je het ons dan weten! We helpen je met liefde en plezier! Groetjes, Marlon webcare energiedirect.nl
Goede informatie bij overstappen
Bedankt voor je mooie cijfer Henk! Groeten, Jennifer Webcare energiedirect.nl
De website van energiedirect is erg overzichtelijk. Prijzen zijn duidelijk en er zijn geen verborgen kosten.
Bedankt voor je positieve review Sidney! Groeten, Webcare Energiedirect.nl
Ben net klant maar alles gaat goed tot nu toe
Bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Ik heb nog weinig ervaring.
Bedankt voor je review! Webcare Energiedirect.nl
Snelle reactie, goede service en overzichtelijk
Een 10! Bedankt voor je review! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Makkelijker kan bijna niet.
Bedankt voor je mooie cijfer Emiel! Groeten Jennifer Webcare energiedirect.nl
Een goede service
Bedankt voor je review Hendrie! :) Groetjes, Webcare energiedirect.nl
Kan niet beter
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Sinds 3 maanden bij Energiedirect.nl. Tot nu toe verloopt het prima, geen problemen gehad. Vooral de app is top. 4 sterren, omdat ik nog geen vol jaar klant ben.
Goed om te horen dat het tot nu toe allemaal goed verloopt, laten we hopen dat het ook zo zal blijven. ;) Groetjes, Webcare energiedirect.nl
I would like to receive every month the amount of gas and electricity which I use.
Thank you for your review Kianoush. I can imagine that you want more insight into your consumption. I would like to check for you if that is possible. Please send us your postcode + house number via our email address: [email protected] Kind Regards, Webcare energiedirect.nl
Overstap was goed geregeld. Regelneef is makkelijk in gebruik. Niet duur.
Goed om te horen dat de overstap goed geregeld is Joram! Bedankt voor de review en welkom bij energiedirect.nl :)
tijdige overschakeling
Bedankt voor de review Jaap! Welkom bij energiedirect.nl :)
Volgend jaar willen wij graag mee doen.We zijn nu nog maar een paar maanden klant van energiedirect.
Ook volgend jaar wordt het delen van jou ervaringen gewaardeerd. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Na een akelig faillissement van de vorige leverancier, budget energie, werden we zonder overleg ondergebracht bij een malafide dochtermaatschappij van eneco. Die mensen daar weten niet wat ze verkopen, hoe ze service moeten verlenen en praten tegen de klant alsof het een klein kind is. Erg vervelend. Energie direct heeft ons geholpen om daar weg te kunnen, en toen de overstap erg onduidelijk werd bij woon energie (waar we ondergebracht waren) heeft energie direct ons gerustgesteld door de zaken zeer goed te regelen.
Bedankt voor het delen van je ervaringen Claudia ! Mochten er eventuele vragen of opmerkingen zijn mag jij dit ons altijd laten weten. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Goedemorgen geholpen
Bedankt voor deze beoordeling. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
duidelijke communicatie
Bedankt voor de terugkoppeling ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Ik was tijdelijk weggegaan bij jullie bedrijf en ben toen overgestapt naar Nuon omdat ik mijn hr ketel tegen een redelijk tarief bij Veenstra kon laten onderhouden. Veenstra is mij zwaar tegengevallen omdat de intake mij zon beetje € 1200,- zou gaan kosten omdat ze mijn werk ongezien niet vertrouwden. De energieprijs van Nuon werd dermate hoog dat ik weer terug ben gegaan naar energie direct. Dit geintje met de taks verhogingen van onze lieve regering tussen haakjes heeft mij ongeveer € 650,- gekost. De boete kon niet verhaald worden maar daar kunnen jullie niets aan doen. Ik ben aannemer en als mijn ketel goedgekeurd is verwacht ik geen aanpassingen aan mijn nieuwe ketel omdat ze mijn werk niet vertrouwen. Mijn hr ketel draait inmiddels al 12 jaar. Ik blijf bij jullie bedrijf omdat jullie gewoon normaal zoals het hoort doen.
Vervelend om te horen dat het niet lekker bij NUON ging. Laten wij er dan maar een goede tijd van maken. Bedankt voor deze terugkoppeling. Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
geen
Bedankt voor dit mooie cijfer ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
alles goed geregeld
Bedankt voor deze mooie review ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Op basis van de Regelneef-app moeten we bij betalen. Dit komt niet overeen met wat eerder is voorgeschetst bij aanvraag op basis van ingevuld gebruik. Dit voelt als misleiding. Zelfs nu we zonnepanelen extra hebben, blijft de voorspeller bijbetalen aangeven.
Hoi Femke, Neem even contact op met onze klantenservice hierover ! De teruglevering van de panelen wordt niet altijd even correct meegenomen wellicht dat hier de oorzaak ligt ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Prijzen te hoog tov andere aanbieders
Jammer dat we zo hoog zijn uitgevallen Harry . Helaas lukt het ook ons niet om het hele jaar door de goedkoopste te zijn :( Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Nadat ik bij een andere leverancier een aflopend contract had kwam ik bij energiedirect. Ik vind het fijn dat ik via de mail op de hoogte word gehouden over mijn verbruik en kosten.
Laat het ons vooral weten als er wat is en dan doen wij ons best om je klachtenvrij te houden ! Groetjes, Webcare Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.