overstap en prijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima overstap gemaakt, alles duidelijk en op tijd uitgevoerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Handige app.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg agressieve manieren om nadat je klant bent geweest en weggaat (wegens slechte service) je wekenlang dagelijks meerdere keren anoniem te bellen voor een aanbod. Geen aanrader!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat voor **********praktijken zijn dit? Mijn vrouw word gebeld en er word een mail opgestuurd, door te klikken kan ze tarieven bekijken, jammer dat er in de kleine lettertjes staat dat je door te klikken akkoord gaat overstappen, wat jullie lekker stilletjes meer dan 2 weken later doen zonder verder ENIGE communicatie, en dan ook nog op vrijdag avond zodat we niet kunnen bellen, jullie prijzen boeien me helemaal niets meer, met zo'n bedrijf wil ik geen zaken doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijs vind ik relatief hoog. Maar weet nog niet hoeveel ik terug krijg aan het einde van het jaar. Dus voorschot is hoog.

overstap vlekkeloos gegaan

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Overstap, prijs -kwaliteit is goed anders was ik niet overgestapt. Groot kanttekening bij het feit dat een maand voorafgaande aan de ingangsdatum al geld wilt zien, heb ik nergens gehoord of gelezen. Nogmaals vooraf betaling vind ik echt belachelijk. Als u wanbetalers heeft moet u dit bij hen aanpakken niet bij klanten die te goedertrouw zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer geruisloze overgang: erg blij mee. Goeie prijs/kwaliteitsverhoudig. Wel heb ik behoefte aan iets meer begeleiding. Zo ben ik op zoek naar een overzicht waarin ik kan vaststellen hoe de kosten zijn t.o.v. mijn maandbedrag (loopt dit op schema?), dat ik niet kan vinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen problemen ondervonden bij overstap en zelfs de APP werkt ook op een GSM met Belgische SIM-kaart (was bij andere niet altijd zo), app is ook overzichtelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was snel en goed geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

De klantenservice was erg behulpzaam en servicegericht. Ik heb tot op heden positieve klantervaring vanuit daar.

gunstige prijs-kwaliteitvehouding.

Geen opdringerigheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als nieuwe klant correct geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn recent overgestap. Dat liep verliep soepel en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen direct contact geweest. Alles is naar wens verlopen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima uitvoerende. Geen klachten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor alle mensen die er ook van houden om voorgelogen te worden en graag van hun geld af willen, net zoals ik, is Energiedirect.nl echt een aanrader! Nadat ik door een medewerken aan de deur werd "geadviseerd", of eerder voorgelogen, dat ik op basis van mijn gegevens bij hen op mijn termijnbedrag kon besparen, kreeg ik laatst ook nog een leuke onverwachte verrassing van het huis, namelijk een jaarrekening van circa 500 euro. Gelukkig heb ik een contract van 3 jaar en mag ik dus nog even genieten van de 'fijne' extra's van energie-incorrect.nl, Super! Nog nooit zo veel negatieve energie ontvangen! Mocht er een adviseur bij jou aan de deur komen, zou ik zeggen grijp je kans!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou graag regelmatig een nieuwsbrief ontvangen met info over ontwikkelingen op energiegebied en over de prijs van energie etc.

• Totaal oordeel N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

jestem zadowolony z uslug firmy

Ja

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jullie hebben een aantrekkelijke prijs.

goede keuze

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.