Super tevreden

Goede service en nooit moeilijke vragen of iets dergelijks.

Goede ondersteuning. Helder verhaal

Een grote zelfstandigheid om je keuze te maken. Met wel een goede ondersteuning en advies om de juiste beslissing te maken.

Klasse

Is allemaal goed.

• Betrouwbaarheid

Weinig begrip voor vaste klant

Ik had vorige week een aanbod gekregen om te verlengen. Ik ging met vakantie. Dus kijk ik in de vakantie weer naar mijn aanbod 13 euro per maand meer. Hierover contact gehad met medewerker kon hier niets aandoen. Het is de tijd waarin wij nu leven van snelle energieschommelingen was haar antwoord. Ik had als trouwe klant een andere reactie verwacht.

hele scherpe prijs

Energiedirect zorgt voor goede en lage energieprijzen.

Top en snel geregeld.

In 2 stappen en kliks mijn contract verlengd, meteen ook een aanbieding gehad

Probleemloos goede app,top

100%top

Altijd inzichtelijk

Op ieder moment kan ik inzien wat mijn verbruik en de kosten zijn. Het verlengen van het contract was erg eenvoudig.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snel makkelijk en goed

Top geregeld

• Betrouwbaarheid

Prima optie om voor een redelijke vergoeding te verlengen

Aanbod was erg aantrekkelijk zeker gezien de huidige prijzen op de energie markt. Zijn al vele jaren een tevreden energie direct klant.

• Betrouwbaarheid

Bonus is geen 'coulance' maar een contractuele plicht

Na een uitgediend jaarcontract bij EnergieDirect zou ik mijn afgesproken welkomstbonus van €250,- ontvangen. Bij de eindafrekening was deze echter nergens te bekennen. Wat volgt is een drama met de klantenservice. Ze zijn telefonisch onbereikbaar en via de app word je aan het lijntje gehouden. Ik heb inmiddels twee verschillende data doorgekregen waarop het geld gestort zou worden, maar er is nog steeds niets overgemaakt. Pas nadat ik een officiële klacht heb ingediend (bij ACM) lijken ze in beweging te komen. Ze durven het nu zelfs "coulance" te noemen dat ze het bedrag op 28 maart gaan uitbetalen. Laat dit duidelijk zijn: een bonus waar je recht op hebt volgens je contract is GEEN gunst, maar een verplichting. Ik moet nog zien of het geld er op de 28e daadwerkelijk staat. Voor mij nooit meer EnergieDirect. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: de klantenservice is onbereikbaar en afspraken worden niet nagekomen.

Zeer mooi aanbod

Krijg al jaren goede aanbiedingen van jullie

• Betrouwbaarheid

Hopelijk de goede keuze gemaakt

Zoals alle energie leveranciers is de betrouwbaarheid niet te controleren Op onderlingen afspraken of andere commerciële Gedragingen

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Altijd goed

Geen

• Betrouwbaarheid

Ben erg tevreden over Energiedirect en verleng daarom graag mijn contract. Voor mijn gevoel zijn zij ook concurrerend en ik ben liever geen overstapper.

• Betrouwbaarheid

super fijn, makkelijk ook voor mensen die ouder zijn

Fijne energiemaatschappij

• Betrouwbaarheid

Blijft lastig goed inzicht te krijgen waar ik voor kies

Lastig goed te zien wat waar ik uit kan kiezen en wat voor gevolgen elke keuze heeft. Ook lastig dat er nog steeds geen duidelijke richtlijnen voor januari 2027 zijn.

Goedkoop

Regelneef makkelijk elk uur of dag je kosten en verbruik in zien

Perfect (bijna volmaakt!)

Zowel bij de Algemene voorwaarden als bij het - al dan niet - aangaan van een nieuw contract is een en ander helder uitgewerkt en overzichtelijk aangeboden, hetgeen een/mijn uiteindelijke keuze substantieel heeft bevorderd.

• Betrouwbaarheid

Gas is gas stroom is stroom waarom zou het ene incasso bureau anders zijn dan de ander.

• Betrouwbaarheid

Al jaren dik te vreden overzicht is perfect ruim optijd aanbod en als je bij zou moeten betalen weet je ruim van te voren

Prima!!!

Je zit goed bij energie direct!

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.