Laden reviews...
971 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn doorgaans positief, met nadruk op betrouwbaarheid, duidelijke informatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen transparantie en ondersteuning bij vragen. De algehele indruk is stabiel en klantgericht.
Alles was zeer goed geregeld, echter toen heeft iemand de terugleveringskosten voor zonnestroom bedacht waardoor je nog geld moest toeleggen op je terug geleverde stroom, echter na veel protesten is besloten om een bedrag van 15 cent per kw terug te betalen echter met de hoge terugleveringsvergoeding hou je nog maar 1 of 2 cent per kw over. Het is een gelegaliseerde diefstal vandaar dat ik ben overgestapt en ik raad iedereen met zonnepanelen aan dit ook te doen.
Beveelt niet aan
17 July 2026
Wim
Maasgouw
Concurrende prijzen, handige app, geen administratieve problemen
16 July 2026
Hans
Den Haag
Goedemorgen,
Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent Hans, dankjewel voor dit mooie compliment. Dat waarderen wij!
Groet,
Jo
Eerste extra eerlijkenergie bedrijf waar ik na 3 jaar gewoon niet meer weg wil en dus heb verlengt. Eerste energie bedrijf na heel veel andere site eerlijk is, overzichtelijk, en betrouwbaar!!
7 July 2026
Jorike Lauxtermann
Emmeloord
Hoi Jorike,
Wat een mooi compliment! Dankjewel voor je positieve review, wij waarderen dit enorm!
Eleonora | Energiedirect ๐ผ
De leveranties en de prijs bij Energiedirect is goed, maar de eindafrekening gaat op een merkwaardige manier. Ik zou 187 euro terug krijgen, maar kreeg er maar 87 terug. Mijn contract liep half juni af, maar men rekende toch nog voor de maand juli. Terwijl ik ook bij mijn nieuwe leverancier voor juli moest betalen, wat logisch is, omdat mijn contract bij de nieuwe leverancier half juni begon. Beetje vreemd, maar wat moet je er tegen doen?
7 July 2026
Willie
Ravenstein
Goedemiddag Willie,
Dank voor je reactie! Ik kan me voorstellen dat je hier vragen over hebt. Mocht je nog een termijn betalen, dan is dat omdat je bij ons achteraf betaalde en uiteraard nemen wij dit mee op je eindnota. Op bladzijde 2 zie je bij alle betaalspecificaties ook terug dat wij al je betalingen (dus ook die van maandfactuur juli die voor juni bestemd is) terug.
Ik wil dit graag nog samen met je bekijken. Stuur ons dan ook gerust een mail via [email protected]. Dan kijken wij met jou mee!
Groet,
Jo
Een overzichtelijk schema en laat zien waar je zuiniger moet zijn.
1 July 2026
Jean
Gronsveld
Hoi Jean,
Fijn dat het je bevalt, zo hou je alles zelf in de hand en weet je waar je kunt besparen.
Webcare
Vriendelijke klantenservice , prima app .
1 July 2026
Ivan
Finsterwolde
Hoi Ivan,
Wat leuk dat je klant geworden bent en ook goed om te zien dat je onze app gevonden hebt. Via de app houden we alles zo overzichtelijk mogelijk voor je.
Webcare
Met de regelneef kan je alles in zien, dat vind ik fantastisch kan ik mijn kosten in de gaten houden
29 June 2026
Hendrik
Tilburg
Dat klopt Hendrik, via de app hou je alles zelf in de hand. Bedankt voor je review.
Webcare
Energie direct niet nodig gehad dat is een goed teken.
26 June 2026
Jaap
Bodegraven
Hoi Jaap,
Dat is in dit geval inderdaad goed nieuws. Mocht je ons wel nodig hebben, dan staan we voor je klaar.
Webcare
in een woord samengevat , FANTASTISCH wij zijn zo verschrikkelijk tevreden en blij met jullie. super service , geen lange wachttijden en goud eerlijk advies. bedankt voor alles Mark en Elvira
26 June 2026
mark berghoef
Hoofddorp
Hoi Mark en Elvira,
Geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en we gaan er alles aan doen om het zo te houden natuurlijk. Dank je wel voor je mooie review.
duidelijk en overzichtelijk
25 June 2026
renate
terborg
Hi Renate,
Dankjewel voor je review en het mooie cijfer dat je ons geeft! Dit waarderen we enorm. ๐
Eleonora
Webcare | Energiedirect
Alles is makkelijk te vinden en overzichtelijk. Top!
21 June 2026
Suzan Brouwer
Lelystad
Bedankt voor je mooie review, Suzan!
Wat fijn om te lezen dat je alles makkelijk kunt vinden en dat je onze informatie overzichtelijk vindt. We doen ons best om het zo simpel en duidelijk mogelijk te houden, dus het is leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt. ๐ค
Groetjes Souhila
Webcare Energiedirect
Een prima ervaring, makkelijk en zo geregeld.
18 June 2026
W.jRoseboom
Erm. Drenthe
We houden het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk voor onze klanten, handig via onze app. Fijn om te lezen dat het gewaardeerd wordt.
energiedirect
18 June 2026
Urmila
Den Haag
Super om te lezen Urmila, bedankt voor je review!
Prima energie provider. Handige Regelneef app. Grappige en slimme "goedzittersbonussen" die een paar euro opleveren maar vooral de klant bij de les houden. Slimme klantenbinding.
17 June 2026
Cornelis Abraham Voogd
Roden
Goedemorgen Cornelis, De "goedzittersbonussen" zijn een leuke vondst: het gaat niet om grote bedragen, maar ze zorgen er wel voor dat je betrokken blijft en af en toe even checkt of alles nog goed staat ingesteld. Slimme klantenbinding zonder dat het geforceerd aanvoelt.
Bedankt voor je review! ๐
Soms is het voor een leek als mij moeilijk te begrijpen hoe alles werkt en wat mijn verbruik daadwerkelijk is. Desalniettemin geeft het mij rust om het vast te zetten voor 3 jaar en kan ik weer even vooruitkijken. Wel een punt, stop aub met het sponsoren van psv en zorg dat het geld voor eigen klanten gebruikt kan worden om de prijzen laag te houden.. PSV is en blijft een provincie club, die alleen zijn resultaten behaald heeft met spelers van Feyenoord en Ajax..! Kon het niet laten ;0) Fijne dag
11 June 2026
Ed
Heemstede
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat een vast contract voor drie jaar je rust en zekerheid geeft. We begrijpen dat energiezaken soms best ingewikkeld kunnen zijn, daarom proberen we onze informatie zo duidelijk mogelijk te maken.
En wat betreft je PSV-opmerking: die konden we zeker waarderen! ๐ Even tussen jou en mij, na 10 jaar partnerschap wij zijn geen sponsor meer van PSV. We hebben zeker een hele mooie samenwerking gehad met PSV.
Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de zekerheid van je nieuwe contract!
Nooit problemen ondervonden
Jan
Nigtevecht
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verloopt en dat je nooit problemen hebt ondervonden. We doen ons best om onze klanten een betrouwbare en zorgeloze ervaring te bieden. Bedankt voor je vertrouwen Jan. ๐
Ik ben zeer tevreden over de afgelopen drie jaar wat de contractduur was en nu heb ik weer een heel goed aanbod gekregen Dat vindt ik tof en heel fijn en goed, daarom blijf ik bij energiedirect Betrouwbaarheid en een heel goed tarief loont voor mij en daarom sluit ik een nieuw contract af. Kei bedankt
PETER
HELMOND
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je al drie jaar tevreden klant bent en opnieuw voor ons kiest. We vinden het geweldig dat je onze betrouwbaarheid en tarieven waardeert. Bedankt voor je vertrouwen en je loyaliteit. We kijken ernaar uit om je ook de komende jaren van energie te voorzien. Kei bedankt voor je enthousiaste woorden! ๐
Een heel duidelijk verhaal en goede voorwaarden. Een klantvriendelijke website, hier hou ik van.
George
Amersfoort
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze website als klantvriendelijk ervaart en tevreden bent over de duidelijkheid van onze voorwaarden. We vinden het belangrijk om energiezaken zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je energie van Energiedirect! ๐โก
Geen problemen
Dirk Van der kroon
Utrecht
Dat willen we graag zo houden! ๐ Dankjewel voor je review Dirk.
Prettig en de info zeer duidelijk uitgelegd w.b.de keuzes.
betty dooper
Deventer
Dat is super leuk om te horen dat alles prettig en zeer duidelijk is uitgelegd. Dankjewel voor je review Betty. ๐๐
makkelijker kan het niet
rene
hellevoetsluis
Het is altijd fijn dat het zo makkelijk is gegaan! Dankjewel voor je review Rene! ๐๐
Nooit geen klachten altijd goed
Aad van Tol
Aarlanderveen
Altijd leuk om te horen dat je nog nooit geen klachten hebt gehad, dat willen we graag zo houden. Dankjewel voor je review! ๐๐
Nooit geen problemen
Bram Schilperoort
Krimpen A/de Ijssel
Dat horen we graag, en willen we natuurlijk ook zo houden! Dankjewel voor je review Bram! ๐
Ik ervaar geen problemen dus blijven we bij ED.
Klaas Roos
Marken
Wat een mooie review Klaas. Super dat je geen problemen ervaart (zoals het hoort) en bij ons blijft! ๐
Energiedirect heeft mij een goed aanbod gedaan zodat ik opnieuw een contract heb genomen met hetzelfde maandbedrag.
9 June 2026
F
Langweer
Fijn dat je voor ons weer gekozen hebt en bedankt voor je review.
Webcare
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje.
- Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen.
- Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats.
- Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar.
- Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen.
- De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch