Een prima ervaring, makkelijk en zo geregeld.

Prima energie provider

Prima energie provider. Handige Regelneef app. Grappige en slimme "goedzittersbonussen" die een paar euro opleveren maar vooral de klant bij de les houden. Slimme klantenbinding.

Redelijk

Soms is het voor een leek als mij moeilijk te begrijpen hoe alles werkt en wat mijn verbruik daadwerkelijk is. Desalniettemin geeft het mij rust om het vast te zetten voor 3 jaar en kan ik weer even vooruitkijken. Wel een punt, stop aub met het sponsoren van psv en zorg dat het geld voor eigen klanten gebruikt kan worden om de prijzen laag te houden.. PSV is en blijft een provincie club, die alleen zijn resultaten behaald heeft met spelers van Feyenoord en Ajax..! Kon het niet laten ;0) Fijne dag

• Betrouwbaarheid

Lijkt goed in de huidige tijd

Nooit problemen ondervonden

• Betrouwbaarheid

Ik heb een zeer goed gevoel en ben heel tevreden over energiedirect

Ik ben zeer tevreden over de afgelopen drie jaar wat de contractduur was en nu heb ik weer een heel goed aanbod gekregen Dat vindt ik tof en heel fijn en goed, daarom blijf ik bij energiedirect Betrouwbaarheid en een heel goed tarief loont voor mij en daarom sluit ik een nieuw contract af. Kei bedankt

Afspraak is afspraak

Een heel duidelijk verhaal en goede voorwaarden. Een klantvriendelijke website, hier hou ik van.

Geen problemen

Duidelijke info!

Prettig en de info zeer duidelijk uitgelegd w.b.de keuzes.

zo makkelijk

makkelijker kan het niet

Betrouwbaar en goed

Nooit geen klachten altijd goed

Nooit geen problemen

Nooit geen problemen

Geen problemen

Ik ervaar geen problemen dus blijven we bij ED.

Tevreden!!

Energiedirect heeft mij een goed aanbod gedaan zodat ik opnieuw een contract heb genomen met hetzelfde maandbedrag.

Prettige ervaringen met jullie

Leuke en duidelijke aanbiedingen

goede service

duidelijk en overzichtelijk

Goede ervaring

Heb tot nu toe nooit problemen met jullie gehad

Fijn overzichtelijk

Duidelijke site en begrijpelijke communicatie

• Betrouwbaarheid

Ik ben altijd blij met uw betrouwbaarheid.

Sinds 2022 maak ik gebruik van Energy Direct. Ik ben zeer tevreden over jullie service.

• Betrouwbaarheid

Alles op correcte wijze afgehandeld

Goed aanbod!

Na het vergelijken met andere aanbieders, komt Energiedirect er beter uit voor mij. Complimenten! Ik ga weer voor 3 jaar in zee met Energiedirect!

Snel en makkelijk geregeld

snel geregeld

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Goeie deal duidelijk en overzichtelijk

Zijn altijd duidelijk erg blij met deze maatschappij flexibel als je wat aan wil passen

erg zoeken

veel moeten zoeken naar het juiste contract maar niet tefonisch bereikbaarheid kunnen vinden van EnergieDirect graag wil ik die van u ontvangen

• Betrouwbaarheid

word goed op de hoogte gehouden. En leuke acties met de portemonnee geld terug met leuke vragen.

Willemsplein 4

5211AK 's-hertogenbosch

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.

Over Energiedirect

Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.