zo geregeld
Duidelijke regelneef app.
Fijn om te horen! Leuk dat je nog langer bij ons blijft! Groet, Webcare Energiedirect
Hoefde niet veel te zoeken met wat ik wilde. Goede prijzen en makkelijk in te vullen.
Hey Lex, Hartelijk dank voor jouw review! Fijn om te horen dat je niet veel moest zoeken! :) Groet, Webcare Energiedirect
Vind het alleen heel jammer dat je geen enkele persoon aan de telefoon kunt krijgen, om verder in detail kut gaan .
Hallo Wim, Ik begrijp dat je soms over bepaald vragen liever live contact hebt. Wij hebben inderdaad geen telefonische klantenservice meer. Wij een digitale energieleverancier. Wat wel mogelijk is, dat is ons benaderen via de live chat op onze website, of door een prive bericht achter te laten op een van onze social media kanalen zoals facebook bijvoorbeeld. Als wij via dat prive bericht jouw klantgegevens hebben kunnen wij wel telefonisch contact met jou opnemen. Ik ga ervan uit dat dit je wel een wat beter gevoel geeft over ons. Ik zie je vragen via een van deze kanalen graag tegemoet. Fijne dag verder Wim geniet van het heerlijke weer. Groetjes Mariska Webcare team Energiedirect.
dat kon niet want mijn verlenging is op 1 april. Alles wordt goedkoper maar jullie prijzen stijgen hoe kunnen jullie dat hardmaken? De elektriciteit is 10 cent hoger dan begin deze maand, het gas was ook goedkoper. Verder ben ik wel tevreden over jullie werkwijze. A.P.
Hi Arnold, Wij gaan met de markt mee. De tarieven wijzigen altijd per de eerste van de maand. Van ons mag het ook gaan dalen! :) Bedankt voor je mooie cijfer!
JajajajJjJ
Wat jammer dat je ons een 4 geeft Arnold! Als we ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact op via de chat, mail of social media!
Ik heb voorheen energiedirect gehad maar ben over Essent gestapt omdat geen 3 jarig contract bij energiedirect kon krijgen.
Wat jammer om te horen dat je ons hebt verlaten Jan! Hopelijk kunnen we je binnenkort weer verwelkomen met een 3 jarig contract. Toch bedankt dat je ons een 9 geeft!
Super goed
Dankjewel voor je prachtige review van 5 ⭐ Welkom bij Energiedirect! 💚
Ik vind het lastig omdat ik geen persoonlijk contact kan maken met Energie direct. Had graag toch een contact mogelijkheid gehad met een service medewerker van Energie direct. Graag terug melding. Ik heb een vraag over betalingen van vorige jaren
Hoi Hubertus, Dank voor je review en je eerlijkheid! We zijn een digitale energieleverancier, vandaar dat wij geen telefoonlijn hebben. We nemen graag contact met jou op via onze chat die je op onze website kan vinden of anders via Facebook of Facebook messenger. Kun je ons via één van bovenstaande wegen even een (prive)berichtje sturen zodat wij contact met je kunnen opnemen hierover? Wij ontvangen daar graag postcode en huisnummer van je. Groet, Jo
Bedankt voor de review! :)
Was een aantal jaren geleden klant bij jullie.
Fijn om te horen! Welkom terug! Groet, Webcare Energiedirect.nl
Perfect uitgelegd op de site om klant te worden
Wat fijn om te lezen dat onze uitleg op onze website duidelijk is. Wanneer er toch nog vragen zijn dan wees welkom op de chat. We helpen je graag! Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect
Had snel antwoord op mijn vragen.
Wat fijn om te horen dat je snel antwoord hebt gekregen op je vragen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect
En altijd goede klantenservice als dat nodig is.
Goedemorgen! Wat een mooie compliment. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect
Duidelijk en snel
Hartelijk bedankt voor je positieve review! Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect
Ontving op maandag 3 maart een aanbieding voor verlenging van mijn energiecontract. De maandlasten zouden dan 317 euro per maand zijn. Dat vond ik een mooi aanbod. Toen ik ongeveer anderhalf uur later alles wilde doorlezen was het maandbedrag tot mijn verbazing verhoogd naar ruim 400 euro per maand. Contact met de klantenservice is niet mogelijk,de chat werkt niet. Hoe serieus moet ik dit aanbod nemen? Baal er ook ontzettend van dat communicatie met dit bedrijf op geen enkele manier mogelijk is !
Goedemorgen, Zojuist heb ik ook gereageerd via de review wat je op gaslicht.com hebt geschreven. Super goed dat je onze aanbiedingen in de gaten houdt. Aanbiedingen staan niet vast en kunnen tussentijds wijzigen. Is het gelukt om met ons in contact te komen? Via de chat zijn we bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 20:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. We helpen je graag verder! Groetjes, Mandy Webcare Energiedirect
Veel onduidelijkheden over tarieven, saldering, terugleverkosten. Voor een wat oudere man zoals ik zeer ingewikkeld en stressvol.
Dag Jac, Wat vervelend om te horen! Je mag altijd contact met ons opnemen via de mail: [email protected], via de chat of via Facebook. Dan kijken we graag met je mee naar de onduidelijkheden. Groetjes, Energiedirect | Webcare
Bedankt voor deze review Maya! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Ik word altijd prima geholpen.
Wat fijn om te horen Aafke! Dankjewel voor je review! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Goed aanbod…transparant en duidelijk.
Dankjewel voor je review Herman! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Bedankt voor deze review Mieke! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Energiedirect | Webcare
Om dat het voor mij nieuw is
Dankjewel voor je review Andre! Hopelijk zullen we nog lang een samenwerking hebben. Groetjes, Energiedirect | Webcare
de berichtgeving maandelijks ziet er verzorgd uit ben tevreden
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Energiedirect | Webcare
Dankjewel voor je mooie review Alain! Groetjes, Energiedirect | Webcare
x
Dank voor deze hoge beoordeling, top! Groet en een heel fijn weekend gewenst, Jo
Willemsplein 4
5211AK 's-hertogenbosch
Energiedirect.nl hoort graag je mening. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. Hieronder staan de spelregels op een rijtje. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op energiedirect.nl/ervaringen. - Bij je beoordeling staat alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - Energiedirect.nl kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van energiedirect.nl mogen geen beoordelingen plaatsen.
Klantenvertellen.nl kan beoordelingen verwijderen, als: De beoordelingen niet over energiedirect.nl gaan. Het taalgebruik aanstootgevend is. De beoordelingen persoonlijke informatie bevatten zoals naam, e-mail adres of telefoonnummer.