goede ervaring in het verloop van de procedure
Wij waren blij dat we op dit bericht hadden gereageerd, want er waren jaren dat wij teveel hadden betaald. Dus wij zijn super tevreden dat zoiets wordt uitgezocht door jullie. Nogmaals super bedankt. M.vr.gr. Harry en Janny Govers Heesch
Zakelijk, menselijk, effectief en bereikbaar.
Heeft voor mij veel te lang geduurd totdat de beslissing er was. Omwonenden die een ander bureau ingeschakeld en hadden al in juni bericht van vermindering
Geachte heer Joosten, Hartelijk dank voor recensie! Naar aanleiding van het WOZ-bezwaarschrift dat we voor u ingediend hebben, is de WOZ-waarde verlaagd van € 449.000,- naar € 367.000,-. We begrijpen dat u gewenst had dat het bezwaarschrift wat sneller afgehandeld zou zijn door de gemeente. Echter hebben wij hier helaas geen invloed op aangezien de gemeente t/m 31 december van het jaar de tijd heeft om uitspraak te doen op een WOZ-bezwaarschrift. Dit is een wettelijke termijn. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ik ben tevreden over de manier waarop jullie gewerkt hebben.
Met voldoende informatie en foto's lukte het WOZ bezwaar om snel de juiste procedure te starten en af te handelen.
Snelle reactie en een goede communicatie. Ik ben heel erg tevreden over WOZbezwaar
heb toch een verlaging gekregen
Geachte heer Van Mierlo, Hartelijk dank voor recensie! Naar aanleiding van het WOZ-bezwaarschrift dat we voor u ingediend hebben, is de WOZ-waarde verlaagd van € 368.000,- naar € 349.000,-. We begrijpen dat u gewenst had dat de verlaging van de WOZ-waarde wellicht ietwat meer was geweest. Echter hebben wij alle mogelijke inspanning verricht om een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Werd keurig via de mail op de hoogte gehouden. Ook alle aanvullende zaken werd netjes vermeld, met steeds een bedankje achteraf. Ook werd aangegeven hoelang het kon duren voor de uitslag binnen was. Het resultaat was onbevredigend, maar daar kon u niets aan doen. Al met al was ik zeer te spreken over de hele procedure. Mijn complimenten.
Geachte heer Broersma, Hartelijk dank voor uw recensie! Helaas hebben we geen resultaat voor u kunnen boeken. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Een goede ervaring, jullie hebben me al twee keer goede, deskundige en nauwkeurige hulp verleend.
Het was fijn zaken te doen met U. duidelijke mails, goede aanpak, altijd een reactie terug, accuraat en goede uitleg. met dank. Marianne
Mijn ervaring met jullie bedrijf/team is. succesvol verlopen, bedankt.
Eenvoudig snel verder geen poespas
Procedure perfect en met goed gevolg afgerond. Aanrader
het is prettig om zulke zaken aan deskundige over te laten!
Het bezwaar heeft niet geleid tot erkenning, maar is wel een signaal dat de jaarlijkse automatische verhoging zonder controleerbare onderbouwing op protest kan rekenen.
Vriendelijke communicatie en deskundige aanpak
Goed op de hoogte van de stand van zaken gebracht
Bovenstaande zin geeft aan dat ik zeer te vrede ben en zeker weer van uw diensten gebruik zal willen maken.
correct, adequaat
Het bezwaar dat tegen de verhoging van de WOZ-waarde namens mij bij BsGW is ingediend door WOZbezwaar.biz, is zo goed als op alle punten door BSGW overgenomen en toegekend.
Alles ging goed
Moest zelf verschillende malen vragen naar status. Vorige keer dat ik gebruik maakte van BIZ, was resultaat beduidend beter. Nu was bezwaarschrift bijna gelijk geformuleerd, resultaat was minder. BIZ had geen behoefte om bezwaar door te zetten. BIZ kreeg standaard tarief, voor een standaard brief. Mijn resultaat totaal nog geen 20 euro. Ga volgende keer zelf met gemeente praten.
Geachte heer Berkelmans, Bedankt voor uw recensie! We hebben namens u een bezwaarschrift ingediend tegen de WOZ-waarde, waarin we specifiek benoemd hebben op basis van welke punten in dit geval de WOZ-waarde volgens ons verlaagd zou moeten worden. Er is dus niet sprake van een standaard bezwaarschrift, maar een bezwaarschrift waarin de bezwaargronden vermeld staan die specifiek op uw zaak betrekking hebben. Ons bezwaarschrift hebben we nader onderbouwd met foto's. De WOZ-waarde is vervolgens verlaagd van € 446.000,- naar € 420.000,-. Aangezien we vonden dat de WOZ-waarde nog verder verlaagd had moeten worden, hebben we, nadat we de beslissing op het bezwaarschrift ontvangen hebben, de gemeente nogmaals verzocht om de WOZ-waarde zorgvuldig te beoordelen. Helaas heeft dit herhaalde verzoek geen verder verlaging opgeleverd. Naar mijn mening hebben we in uw zaak alles gedaan, wat nodig is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen en redelijkerwijs van ons verlangd kan worden. Hoewel ik kan begrijpen dat u teleurgesteld bent vanwege het feit dat de WOZ-waarde niet verder verlaagd is, vind ik uw verwijten aan ons niet terecht. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Het was de moeite waard er tijd en energie in te steken.