Prima geholpen met positief resultaat
Mijn WOZ-waarde is niet verminderd door uw optreden, maar u heeft wel alle moeite gedaan, protest aan te tekenen tegen de alsmaar hoger wordende WOZ-premie, en de verdediging naar de gemeente op u genomen, waarvoor hartelijk dank.
Bekwaam, accuraat, snel in afhandeling. Ben constant op de hoogte gehouden over het verloop van het bezwaarschrift. Begrijp de verklaring van de afwijzing. Of ik het daar mee eens ben, is een andere vraag. Geweldig, dat WOZbezwaar kosteloos in de bres wilt springen voor burgers.
Geachte heer Kerkhof, Hartelijk dank voor uw recensie! Helaas hebben we geen resultaat voor u kunnen boeken. We begrijpen dat u hier teleurgesteld over bent. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Mijn WOZ is 21000 euro verminderd.
Nvt
Geachte heer Dijkstra, Hartelijk dank voor uw recensie! Nadat u uw stukken had toegestuurd voor het aanmelden van de WOZ-bezwaarprocedure, heeft u inderdaad te lang moeten wachten op een reactie hierop van ons. Hiervoor willen wij onze welgemeende excuses aanbieden. Wij streven erna om te voorkomen dat zich dergelijke problemen in de toekomst weer voordoen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Duidelijke communicatie, goed contact.
Professioneel bezwaar gemaakt door deskundig team met zeer goed resultaat.
In een woord super Ik kan het iedereen aanbevelen
goed en duidelijk
Goed en snel geregeld
goede ervaring
Wanneer de WOZ verhoging buiten proportioneel is, is bezwaar maken gerechtvaardigd.
Het bedrijf komt erg professioneel over: correct, begrijpelijk en kundig. Er was sprake van heldere communicatie. Helaas is het bezwaar afgewezen.
Geachte heer Te Raa, Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Helaas hebben we geen resultaat voor u kunnen boeken. We begrijpen dat u hier teleurgesteld over bent. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
eindelijk iemand die opkomt tegen de arrogantie van de BSGW en met goed resultaat, kundig en snel.
Ik heb in 2019 al eens zelf bezwaar ingediend. Dit is toen met standaard argumenten afgewezen. Hoewel de situatie niet was veranderd is door WOZbezwaar.biz in 2020 opnieuw bezwaar ingediend. Toen werd het bezwaar wel gegrond verklaard.
Resultaat was uitstekend. De vragenlijst was helder en beknopt. Jullie hebben dit proces prima op orde en onze gemeente blijkbaar niet. Bedankt.
Werd goed geholpen.en nu betaal ik minder.zeker een aanrader voor diegene wat vind dat bsgw te hoog is.
goed en duidelyk advies en afhandeling
Heeft wel even geduurd, maar uiteindelijke resultaat was uitstekend.
Helaas geen resultaat terwijl dat zeker had gekund. Helaas keurt ook hier de slager zijn eigen vlees en degene die de WOZ waarde vaststelt beoordeelt het bezwaarschrift en veegt alle terechte argumenten zo van tafel.
Geachte heer Meeuwsen, Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Na uw dossier te hebben bestudeerd, hebben wij alle relevante punten benoemt en gemotiveerd in het bezwaarschrift. Helaas heeft dit niet geleid tot een verlaging van de WOZ-waarde. Mocht u dit jaar weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, dan kunnen we opnieuw een WOZ-bezwaarschrift opstellen voor u als u dat wenst. Het komt geregeld voor dat een herhaald bezwaar uiteindelijk alsnog leidt tot een verlaging van de WOZ-waarde. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ondanks de kleine waardevermindering toch blij met het resultaat. Goede communicatie over de stappen die gevolgd worden.
Goede afwikkeling.
Ondanks dat mijn bezwaar afgewezen is door de gemeente is het fijn dat er een bedrijf is die de procedure voor je voert. Helaas voor mij dus geen goede uitkomst maar we weten allemaal dat de WOZ de melkkoe is voor de gemeente.
Geachte heer Horbach, Hartelijk dank voor uw recensie! Helaas hebben we geen resultaat voor u kunnen boeken. We begrijpen dat u hier teleurgesteld over bent. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ