De mail beantwoorden mag wat sneller, maar voor de rest zijn we zeer tevreden. Het uiteindelijke resultaat was prima.
Goed en duidelijk het traject begeleid, ook nog met resultaat.
Mede ook met treffende goede input van mij is het bezwaar gehonoreerd. Waarvoor mijn dank.
Prima resultaat. Alleen even gedacht volgens mij zijn ze ons vergeten!
snel deskundig betrouwbaar en goede advisering.
Vriendelijk, correct, door no cure no pay basis laagdrempelig en zonder risico voor de klant. Ik had eerder zelf bezwaar gemaakt, maar dan wordt je met een onzinnige reden afgewezen, dat kan je gaan aanvechten, maar dan loop je risico dat het veel geld gaat kosten, zonder dat resultaat verzekerd is. Dank voor uw prestatie!
vorig jaar prima afgehandeld
Gewoon goed. Succes, mvrgr.
nadat ik alle informatie toegestuurd had , heb ik verder niets hoeven doen,prima geregeld
Wij zijn 100% tevreden.
Uitstekend resultaat
Een prettige en nuttige ervaring.
Alles werd super geregeld, en erg duidelijk gecommuniceerd.
Goed en correct
ik heb nog niets gezien van woz waarde
Prima!!!
echt professioneel
Prima inzicht en voor ons een gunstig resultaat.
via e mail gemeld en de volgende dag al antwoord
Voor de 2e keer een verlaging van de aanslag. Voor de klant simpel en doeltreffend. Uitstekend !!
Mijn ervaring met WOZbezwaar.biz. is verlopen zoals door mij werd verwacht. Mijn dank hiervoor, getekend; k.h .r.bakker
Prima communicatie over de stand van zaken. Resultaat mag er zijn!
Heel goed,zeer ruim in het argumenteren,zeer uitgebreid in de voorbeeld stelling en zeer gemotiveerd, mijn oprechte pluim er voor! Groetjes en hartelijke dank er voor. Frits.
nvt