Super communicatie na de klant terug en altijd antwoord als je wat vraagt ongeacht hoe vaak je ook mail belt .
Geachte heer Willems, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Betrouwbaar en succesvol
Geachte heer Post, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Positieve ervaring met een positief resultaat. Fijne en snelle communicatie.
Geachte heer Vervoort, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Met succes bezwaar gemaakt!
Geachte heer Heuts, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Moet nog op de afwerking wachten.
Zeer prettige en snelle communicatie , geen overbodige mails maar duidelijk en zakelijk.
Geachte heer Jaspers, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Alles verliep prima, zonder dat we er zelf heel druk mee moeten zijn.
Geachte heer Jansen, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
helder, duidelijk, snel en met resultaat !
Geachte heer Willekes MacDonald, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Zeer positief. Vind dat er meer aandacht aan burgers gegeven moet worden omdat gemeentes zo hun burgers oplichten.
Geachte heer Chikhoer, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
ik ben heel tevreden en dan ook nog alles zonder dat t me 'n cent gekost heeft !
Geachte mevrouw Schols, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Alles verlopen naar tevredenheid!
Geachte mevrouw Vaassen, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Deskundig en accuraat.
Geachte heer Meijs, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Zeer accuraat, duidelijk in uitleg, correct, vriendelijk.
Beste Tessie, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Fijne samenwerking Alles perfect geregeld en voor ons een fantastisch eindresultaat! Super!!
Geachte heer Smetsers, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
keurige afhandeling snelle respons goed resultaat
Geachte heer Volbeda, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Geachte heer Soudant, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Ik ben op een erg prettige manier geholpen bij de behandeling van mijn WOZ bezwaar 2016.
Geachte heer Van Beek, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Uitstekend en doeltreffend.
Geachte mevrouw Harder, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
in 2016 zeer goed resultaat behaald, ga in 2017 ook bezwaar indienen maar met andere argumenten
Geachte heer Ottens, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Ik ben goed geholpen en uitslag was dat wat vantevoren was gecommuniceerd.
Geachte heer Kraft, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Goeie duidelijke service
Geachte mevrouw Emans, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Bij erven huis WOZ waarde weten te halveren, dus dik tevreden
Geachte mevrouw Debeij, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
u hebt tenminste mijn bezwaar erkend
Geachte mevrouw Goossen, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
om eerlijk te zijn, had ik niet verwacht dat er dit resultaat zou uitrollen, knap werk!
Geachte heer Van den Kroonenberg, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ
Goed duidelijk en goede motivering
Geachte heer Verhagen, Bedankt voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek WOZBEZWAAR.BIZ