Prettige en accurate communicatie. Niet moeilijker maken dan het is !
Geachte mevrouw Van Rooijen, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Deskundig advies, gedurende het proces goede communicatie omtrent de voortgang, en nadat de uitslag bekend werd een goed tailor-made advies gegeven over hoe verder te handelen. Initieel was ik sceptisch, maar gaande het proces ben ik zeer positief geworden.
Geachte heer Bekkering, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Geen klachtem
Geachte heer Ranjan, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Onze eerste kennismaking met jullie. Zeer snel en goed geholpen. Compliment !
Geachte heer Sanders, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Tevreden
Geachte heer Delissen, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Iegenlijk een ongelofelijke procedure. Als je zelf een procedure aangaat wordt je afgezeikt en krijg je geen vergoeding en via jullie geen enkel probleem. Jammer dat hr. Willems zo absurd reageert op de bureau"s Groetend A.F.P.M. van den Hoek. Bachstraat 33 6164 BX Geleen
Geachte heer Van den Hoek, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zeer Goed
Geachte heer Niessen, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Goed resultaat. Terugkoppeling zou wat beter kunnen.
Geachte heer Lamers, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
De door WOZ Bezwaar gedane beloftes zijn geheel nagekomen
Geachte heer Leenders, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Duidelijk gevoerde procedure
Geachte heer Deckers, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
de WOZ waarde werd vergeleken met panden van andere tijden en er werd lachwekkend gereageerd op mijn bezwaren door de ambtenaren. Ben nu toch tevreden door de hulp van Mr. Stan
Geachte heer Steeghs, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
correct behandeld
Geachte heer/mevrouw Stekhuizen, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Perfecte service, hoge deskundigheid.
Geachte heer Strijthaegen, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Niets op of aan te mermen geworden goed
Geachte heer Michiels, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
N aar mijn mening is alles prima afgehandeld met de gemeente Uden Hiervoor hartelijk dank.
Geachte mevrouw Van der A, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Alles verloopt precies conform afspraken. Je hoeft er niet naar om te kijken. Wordt allemaal stipt op tijd geregeld. De communicatie loopt perfect via e-mail. Compliment voor dit bedrijf.
Geachte heer Janssen, Hartelijk dank voor uw recensie van 12 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
als is goed en op een correct afgewerkt
Geachte heer Jonkers, Hartelijk dank voor uw recensie van 10 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
onze ervaring met WOZ bezwaar is uitstekend.
Geachte heer Koumans, Hartelijk dank voor uw recensie van 10 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Totaal geen reactie gezien van de gemeente met als resultaat dat ik dit jaar weer precies de zelfde aanslag heb als vorig jaar dus al jullie moeite is zonder resultaat
Beste heer Vos, Op 9 december 2016 hebben we u per mail de uitspraak op bezwaar toegestuurd. Hieruit blijkt dat de WOZ-waarde van uw woning significant verlaagd is naar aanleiding het bezwaarschrift dat we ingediend hebben namens u. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Ik stuur u deze mail nogmaals toe. Mochten we dit jaar nog iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op of meld u aan via het aanmeldformulier op onze website. Vriendelijke groeten, Stan Mrosek, WOZBEZWAAR.BIZ
Een goed resultaat, echter niet helemaal zoals van te voren ingeschat was.
Geachte heer/mevrouw Wolfs, Hartelijk dank voor uw recensie van 9 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
gewoon goed
Geachte heer Boon, Hartelijk dank voor uw recensie van 9 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ik ben blij dat ik van u gehoord heb. Zodoende is mijn woz verlaagd. Dankzij jullie, bedankt.
Geachte heer Willems, Hartelijk dank voor uw recensie van 8 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zonder veel gedoe een goed resultaat geboekt. Daarvoor dank.
Geachte heer Lucassen, Hartelijk dank voor uw recensie van 8 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Mijn te hoge WOZ waarde om laag gebracht naar een aannemelijker waarde
Geachte heer Dekkers, Hartelijk dank voor uw recensie van 8 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ben tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat.
Geachte mevrouw Kloth, Hartelijk dank voor uw recensie van 7 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ