Snelle correcte afhandeling met goed resultaat.
Geachte mevrouw Vermeulen, Hartelijk dank voor uw recensie van 8 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Allen maar goede ervaringen opgedaan met WOZbezwaar.
Geachte heer Widdershoven, Hartelijk dank voor uw recensie van 5 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zeer tevreden, over de wijze waarop het bezwaar is afgehandeld
Geachte heer Seegers, Hartelijk dank voor uw recensie van 5 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
De aangegeven beoordelingen behoeven volgens mij geen verdere toelichting. Het bedrijf werkt snel en adequaat. precies datgene, wat je van een dergelijk bedrijf mag verwachten.
Geachte heer Schols, Hartelijk dank voor uw recensie van 5 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
boven verwachting, dus uitstekend.
Geachte heer Van den Berg, Hartelijk dank voor uw recensie van 5 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Heeft verwezenlijkt wat mij in 10 jaar niet gelukt is . Zonder problemen mijn onroerend goed waarde aan de werkelijke waarde aangepast .
Geachte heer Van Mullekom, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Fijn dat er iemand helpt tegen een logge overheid die huizeneigenaren met de hoge WOZ-waarden opscheept. Onthutsend dat er zo een groot verschil te behalen was na het doorgeven van enkele geschilpunten. wat ben ik al die jaren goed van vertrouwen geweest in "onze" overheid...
Geachte heer Kluskens, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ik ben op een duidelijke en vriendelijke manier bijgestaan en vond de deskundigheid van een goed niveau waardoor het bezwaarschrift gewicht had en ook grotendeels toegekend werd.
Geachte heer Hendrickx, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zakelijke benadering en correcte afhandeling.
Geachte heer Wetzels, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Helder en duidelijk.
Geachte mevrouw Flippo, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Professioneel, hulpvaardig en klantvriendelijk geholpen. Eerste jaar negatief. Tweede jaar (vorig jaar) positief. Super gedaan. zeer tevreden.
Geachte heer De Jong, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
positief
Geachte heer Winkelmolen, Hartelijk dank voor uw recensie van 4 april jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zeer tevreden met de resultaten !
Geachte heer Vermeeren, Hartelijk dank voor uw recensie van 27 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Erfahrene, immer gut informierte und auskunftbereite Fachleute. Fuer die Zukunft viel Erfolg.
Geachte heer Neuhof, Hartelijk dank voor uw recensie van 24 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zie de beoordeling van mij
Geachte heer Roels, Hartelijk dank voor uw recensie van 23 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
De totale afhandeling is goed verlopen.
Geachte heer Leenders, Hartelijk dank voor uw recensie van 19 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Geachte heer Verhoeven, Hartelijk dank voor uw recensie van 17 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Resultaat hetgeen ik wilde is gehaald. Alleen als "burger"zonder WOZ had ik dit resultaat niet gehaald want dan veegt de gemeente je verzoek zo van tafel... Dat is me nl. een paar jaar geleden gebeurd.
Geachte mevrouw Weustenraad, Hartelijk dank voor uw recensie van 16 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Dat mijn woz flink is aangepast en dat ik via jullie gehoord ben. Ze moeten niet te snel flink verhogen, zonder alle feiten te hebben doorgenomen. Ik dank jullie
Geachte heer Kruijtzer, Hartelijk dank voor uw recensie van 16 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Goede afhandeling alleen wat lang geduurd.
Geachte heer Jussen, Hartelijk dank voor uw recensie van 14 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Jullie zijn toppie.
Geachte heer Brandt, Hartelijk dank voor uw recensie van 14 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
tevreden
Geachte mevrouw Hermans, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Een prima service met dito resultaat
Geachte heer Scharff, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Snelle en correcte uitvoering en gewenst resultaat
Geachte heer Coumans, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Ik wist niet wat van deze dienst te verwachten, na telefonische toelichting de procedure opgestart. Het is een positieve ervaring geworden met uiteindelijk een goed resultaat.
Geachte mevrouw Bauwens, Hartelijk dank voor uw recensie van 13 maart jl. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ