ik zelf had het niet beter gedaan het geeft meer rust dat ik niet hoef te verhandelen met de gemeente
Op goede argumenten zaak behandeld met een positief resultaat.
Duidelijke info hoe de zaak wordt aangepakt.
Volledig tevreden zien wij terug op de behandeling van het bezwaar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Na een langzame start is de vraag serieus opgepakt én er is resultaat behaald!
Geachte mevrouw Lancee, Hartelijk dank voor uw recensie! Naar aanleiding van uw recensie hebben wij onze mailcorrespondentie met u gecontroleerd. Wij hebben in het begin van de procedure inderdaad niet altijd tijdig gereageerd op uw mails met daarin de door u toegezonden stukken, waarvoor onze welgemeende excuses. Vanaf dit jaar gaan we echter gebruik maken van een systeem waarbij onze klanten kunnen inloggen en zo de benodigde stukken voor de WOZ-bezwaarprocedure digitaal kunnen aanleveren en de status van de procedure kunnen inzien. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Gerichte aanpak van probleem: een veel te hoge WOZ waarde.
Zeer tevreden over WOZbezwaar.biz. Ze hebben het klaargespeeld de waarde met enkele duizenden naar beneden te krijgen. Communicatie was dik in orde. Waarvoor dank!
Gerichte vragen, correcte afwikkeling, goede communicatie
Ze hebben, succesvol, bezwaar voor me gemaakt. Tijdens het hele proces heb ik bij iedere stap een mailtje met uitleg gehad. Zou ze zeker aanraden!
Onze ervaring was zeer positief, het is het zeker waard geweest om dit bedrijf in te schakelen.
Goede communicatie, duidelijk en positief resultaat.
Over het algemeen was het een goede ervaring.
Het proces verliep allemaal heel soepel. Na de benodigde papieren te hebben doorgegeven werd ik geregeld op de hoogte gehouden. De uitspraak viel in mijn voordeel uit. Mijn dank hiervoor.
Volgend jaar toch weer een beroep doen op jullie
Geachte heer Timmermans, Hartelijk dank voor uw recensie! Naar aanleiding van het door ons ingediende bezwaarschrift, hebben wij de WOZ-waarde van uw woning verlaagd van € 309.000,- naar € 300.000,-. We begrijpen dat u wellicht gehoopt had op een hogere verlaging. Echter hebben wij alle relevante punten ingebracht in het door ons ingediende bezwaarschrift. Naar aanleiding van uw recensie hebben wij ook onze mailcorrespondentie met u gecontroleerd. Hieruit bleek dat we inderdaad niet altijd tijdig op uw mails gereageerd hebben, waarvoor onze welgemeende excuses. Dit jaar gaan we echter gebruik maken van een systeem waarbij onze klanten kunnen inloggen om zo de status van de WOZ-bezwaarprocedure in te zien op elk gewenst moment. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
gewoon goed
vriendelijk goed geregeld en heeft mij goed voordeel gebracht WOZ is verlaagd heb zelf niks hoeven regelen alleen een lijstje moeten invullen maar heb wel het idee dat de gemeente nu het onroerend goed wat ze afgelopen jaar hebben mis gelopen nu dik er boven opgedaa hebben
Tevreden
Mijn ervaring is positief werd netjes op de hoogte gehouden en zij hebben hun best gedaan hartelijk dank groetjes G. KUPLER
Geachte heer Kupler, Hartelijk dank voor uw recensie! Naar aanleiding van het door ons ingediende bezwaarschrift, hebben wij de WOZ-waarde van uw woning verlaagd van € 194.000,- naar € 186.000,- We begrijpen dat u wellicht gehoopt had op een hogere verlaging. Echter hebben wij alle relevante punten ingebracht in het door ons ingediende bezwaarschrift. Naar aanleiding van uw recensie hebben wij ook onze mailcorrespondentie met u gecontroleerd. Hieruit bleek dat we inderdaad niet altijd tijdig op uw mails gereageerd hebben, waarvoor onze welgemeende excuses. Dit jaar gaan we echter gebruik maken van een systeem waarbij onze klanten kunnen inloggen om zo de status van de WOZ-bezwaarprocedure in te zien op elk gewenst moment. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Het bezwaar tegen de WOZ is op een deskundige en transparante wijze afgehandeld.
Het ingediende bezwaar was zeer duidelijk en correct omschreven.
Werd goed op de hoogte gehouden, en ben uitstekend geholpen .
Beetje jammer dat niet alle WOZ-waarden naar beneden zijn bijgesteld maar ja.
Beste Lisette, Hartelijk dank voor uw recensie! Naar aanleiding van de door ons ingediende bezwaarschriften hebben we de WOZ-waarde van een object verlaagd van € 293.000,- naar € 262.000,- en van een ander object van € 117.000,- naar € 111.000,- Echter hebben we helaas niet voor elk object resultaat voor u kunnen boeken. We begrijpen dat u hier teleurgesteld over bent. Mocht u in de toekomst weer twijfelen over de hoogte van de WOZ-waarde, neemt u dan gerust weer contact op. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
In 2019 hebben wij zelf bezwaar gemaakt. Dit bezwaar werd door de gemeente van tafel geveegd (mijns inziens onterecht). In 2020 heeft WOZbezwaar bezwaar gemaakt, met meer argumenten dan in 2019. Nu werd het bezwaar wel deel gehonoreerd. Met een (kleine) aanpassing in de WOZ waarde. Contact met WOZbezwaar is goed. Deskundigheid vond ik opvallend goed (zoals lokale situatie meenemen in argumentatie). Ze doen echt werk, geen standaardformulier.
Alles goed
Originele beoordeling
2019 appartement van mijn moeder verkocht voor 500000 woz waarde was ongeveer 400000. Het pand stond in sint oedenrode . Ik bezit in nijnsel nog een pand , ben zeer tevreden over de woz waarde. Mijn pand in mariahout heb ik al een half jaar te koop staan voor 750000 is schijnbaar aan de hoge kant , niemand voor geweest. woz waarde 830000 . VIND U HET GEK DAT ER BEZWAAR KOMT.
Correct en juist uitgevoerd