met de gegevens die heb aangereikt, hebben ze het uiterste uit de kan gehaald, SUPER !!!!
nette en correcte afhandeling .
Makkelijk en toegankelijke hulp, alles Weed van a tot z geregeld. Uiterst tevreden.
Ik ben heel blij met de juridische hulp die geboden wordt. Dit is de 2e keer dat ik gebruik van heb gemaakt. Jullie helpen de burgers ontzettend op zaken waar je feitelijk nooit aan zou denken. Dankjewel.
als ik hulp nodig heb zou ik dat weer via jullie laten verzorgen.
zie boven
Heerlijk om het in handen te geven van professionals.
Het duurt best een hele poos maar uiteindelijk komt er wel resultaat en daar gaat het om.
Ik heb zeer goede ervaring met woz bezwaar , zeer klant gericht en met uitstekende medewerkers en resultaat.
voor de twee de keer woz verlaagt dus dan ben ik heel tevreden. Ik ben benieuwd wat de gemeente in2020 gaat doen
Goed geholpen de laatste keer
Lrima resultaat geboekt
Zeer positieve ervaring.
toppie
Mede door de afhandeling bij de gemeente duurt de procedure wel erg lang.
al meerdere jaren eeen beroep op hulp gedaan, zeer tevreden geholpen
Heb twee maal succesvol een beroep op hen gedaan. Tot twee maal toe heeft de gemeente de WOZ waarde naar beneden bijgesteld. En wat ook niet onvermeld mag blijven: no cur no pay
Goed bedrijf dat doet wat je verwacht. Geeft een reëel oordeel en weet wat ze doen. Ik beveel hun zeer zeker aan.
Ik vond het prettig samenwerken met de WOZbezwaar.biz. Zij zoeken alles uit en trachten het maximale voor je te behalen. Twee keer heb ik gebruik gemaakt van hun diensten en beiden waren ter uiterste tevredenheid.
Snelle accurate service. had voor mij helaas niet de gewenste uitkomst maar een pluim is op zij plaats.
Vorige review betrof 'n ander kantoor, niet WOZbezwaar. Met WOZbezwaar was er ook persoonlijk contact mogelijk. De procedure verliep tijdig en prettig, alsook de communicatie per email en telefoon. Ook het resultaat was positief, dus al bij al 'n positieve ervaring.
Originele beoordeling
Communicatie alleen via email of persoonlijke internetpagina - geen persoonlijk contact. Weinig/geen communicatie over de termijnen vd procedure. Resultaat mager (-€4.000). Kennis & deskundigheid moeilijk te beoordelen.
had n groter resultaat verwacht. men heeft niet na t eigenlijke pand gekeken maar na de huizen in de wijk. ons huis was beduidend ouder als de te vergelijken huizen. jammer
Geachte heer Jeurissen, Hartelijk dank voor uw recensie! Naar aanleiding van ons bezwaar is de WOZ-waarde verlaagd van € 174.000,- naar € 164.000,-. In het bezwaarschrift hebben we specifiek het concrete kwaliteits- en onderhoudsniveau van uw woning vermeld. Daarnaast hebben we in het bezwaarschrift ook vermeld dat sprake is van asbesthoudend materiaal en hebben we verwezen naar uw eigen taxatierapport. Naar mijn mening hebben we in het bezwaarschrift dan ook alle relevante punten duidelijk en concreet benoemd. Naast het benoemen van het kwaliteits- en onderhoudsniveau van uw woning hebben we inderdaad ook verwezen naar de verkoopcijfers van vergelijkbare woningen, ter onderbouwing van de lagere WOZ-waarde. Het verwijzen naar verkoopcijfers van vergelijkbare woningen is van belang omdat dit een referentiekader vormt voor wat betreft de waarde van uw woning. Uiteraard houden hierbij wel rekening met de verschillen tussen uw woning en de vergelijkbare woningen. Ik hoop dat ik hiermee onze aanpak van de WOZ-bezwaarprocedure heb kunnen toelichten. Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zou wederom gebruik maken van uw diensten.
Je wordt heel goed geholpen
Bezwaarschrift goed onderbouwd. En met een goed resultaat.