alles was goed
Heb er zelf geen moeite voor hoeven te doen
Ik heb een goede ervaring met jullie bureau.
Het duurde erg lang voordat er actie ondernomen werd
Wij zijn goed geholpen.
Vanaf het eerste contact zeer goede communicatie, uitleg en service.
Goed werk geleverd het scheelt ons rond de 400Euro per jaar dus heel erg tevreden over jullie werk 👍
uitstekende gratis dienstvelening
Mijn ervaring was prima
Ik reageer emotioneel omdat ik me erger aan de WOZ praktijken van de gemeenten. Een overspannen woningmarkt waar mensen meer dan de koopprijs bieden, met als nadelig gevolg, stijgende WOZ aanslagen. Elke realiteitszin gaat overboord. Nu gaat de waarde van mijn woning elk jaar omhoog, dus elk jaar weer (gelukkig) dit bureau inschakelen om de boel terug in het normale te krijgen. Aanrader dus.
Geachte heer Bakker, Bedankt voor uw recensie. We hebben in 2018 en 2019 voor u bezwaar gemaakt tegen de WOZ-waarde. In 2018 is de WOZ-waarde verlaagd van € 217.000,- naar € 192.000,-. In eerste instantie was dat bezwaar afgewezen. Echter, omdat we het niet eens waren met deze afwijzing hebben we de SVHW nogmaals verzocht om de WOZ-waarde van uw woning kritisch te beoordelen. Naar aanleiding van ons herhaalde verzoek is de WOZ-waarde toen alsnog verlaagd. Oftewel, doordat we extra moeite genomen hebben, hebben we in 2018 alsnog een verlaging van de WOZ-waarde kunnen realiseren. In 2019 is het ons helaas niet gelukt de WOZ-waarde te verlagen. Gelet op deze gang van zaken kan kunnen we uw negatieve reactie eigenlijk niet goed plaatsen. We hebben in 2018 immers juist resultaat geboekt door onze extra inspanning. Hoe denkt u hierover? Met vriendelijke groeten, Team WOZBEZWAAR.BIZ
Originele beoordeling
Te makkelijk het antwoord van de gemeenten aanvaarden....helaas dus...
Serieuze deskundige aanpak.
Goed tot zover.
Hebben voor mij de woz een heel stuk kunnen verlagen zeer tevreden
2017 WOZ-warde omlaag gekregen, 2018 helaas niet.
Eerlijk advies voor mogelijk bezwaar aan woning door mijnschade. Helaas ging de rechter niet mee met mijn bezwaar. Ik vind het wel vreemd dat niemand naar de werkelijke schade gekeken heeft, partijdigheid misschien of voert dit te ver?
Alles is goed verlopen en de WOZ is terug gebracht naar een lager bedrag , netjes gedaan
Snelle en correcte afhandeling
ik was verrast door het uiteindelijk resultaat in ons voordeel.
Goed we zijn wat minder gaan betalen Dus voer herhaling vatbaar
Originele beoordeling
Ik dacht toch wel iets minder WOZ Waarde minder te betalen om dat we mee deden maar helaas niets van dat alles was waar, Dus het viel tegen.
Nadat ik het bezwaar indiende, hoorde ik lange tijd niets. Toen de termijn van bezwaar maken bijna verlopen was, dus maanden later, kreeg ik pas de melding dat het bezwaar was ingediend. Weer een paar maanden later, kreeg ik via de bank een afschrift, waarop te zien was dat de gemeente een bedrag had teruggestort. Pas toen drong tot me door dat het woz-bedrag naar beneden was bijgesteld. Wederom niet geïnformeerd door Wozbezwaar. Een curieuze omstandigheid.
Geachte heer Overdijk, Bedankt voor uw recensie! Over sommige dingen bent u niet tevreden. Naar aanleiding hiervan heb ik u WOZ-dossier doorgenomen en heb ik telefonisch contact met u opgenomen. U heeft ons de benodigde stukken toegestuurd één dag voordat de wettelijke bezwaartermijn (van 6 weken) verliep. Ondanks dat we de benodigde stukken dus zeer laat ontvangen hebben, hebben we wel tijdig voor u bezwaar gemaakt en is de WOZ-waarde ook verlaagd. De week nadat u ons de stukken toegestuurd heeft, hebben we per mail bevestigd dat we tijdig voor u bezwaar gemaakt hebben tegen de WOZ-waarde. Normaal gesproken mag u dit bericht eerder van ons verwachten. Echter, de dag waarop de bezwaartermijn verstrijkt is voor ons bedrijf de drukste dag in het jaar. Hierdoor heeft het in uw geval wat langer geduurd voordat we in de gelegenheid waren u te laten weten dat we het bezwaar tijdig voor u ingediend hadden. De gemeente heeft tot het einde van het jaar de tijd om een beslissing op het bezwaar te nemen. Hierdoor duurt het gemiddeld een halfjaar voordat we een beslissing op een WOZ-bezwaarschrift ontvangen. Ik begrijp dat u dat lang vindt, echter aan deze lange beslistermijn van de gemeente kunnen we helaas niets veranderen. Verder constateer ik dat we u per mail hebben geïnformeerd over de verlaagde WOZ-waarde en u ook per mail een afschrift van de beslissing toegestuurd hebben destijds. Ik hoop dat ik onze kant van het verhaald heb kunnen belichten en dat u begrijpt waarom het in uw geval wat langer geduurd heeft voordat we in de gelegenheid waren om te bevestigen dat we tijdig bezwaar voor u gemaakt hadden. Bedankt voor het gestelde vertrouwen, fijn te lezen dat u tevreden bent met het behaalde resultaat en bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
We hebben wel bezwaar in gediend maar Kijken wat er dit jaar uit komt
Originele beoordeling
We hebben wel bezwaar in gediend maar in de prijs is voor ons niet veel veranderd Wel kregen julie een vlinke bones
Het wordt wel geschat op 120000 maar dit is waanzin
Geachte heer Voermans, Hartelijk dank voor uw recensie! U vond de WOZ-waarde van de gemeente te hoog. We hebben voor u bezwaar gemaakt en de WOZ-waarde is toen verlaagd van € 127.000,- naar € 106.000,-. In het bezwaarschrift dat we voor u ingediend hebben, hebben we alle duidelijk en specifiek gemotiveerd op basis van welke argumenten de WOZ-waarde verlaagd dient te worden. Dit heeft geleid tot voornoemde verlaagde WOZ-waarde. Mocht u hierover nog vragen hebben of kunnen we in de toekomst nog iets voor u betekenen, neem dan gerust nog contact op. Met vriendelijke groeten, Stan Mrosek Team WOZBEZWAAR.BIZ
Zelf heb ik alleen maar wat argumenten moeten aangeven waarom ik vond dat de WOZ waarde te hoog was. Door inzet van WOZbezwaar.biz werd in 2018 de WOZ waarde van onze woning met € 10.000 verlaagd.
Goed en deskundig, voldoet aan de verwachting