Zeer deskundig personeel dat me voortdurend op de hoogte hield en het bezwaar zeer deskundig afhandelde
Prima ervaring. Jaren eerst zelf geprobeerd, zonder succes. Nu eindelijk wel een verlagign van de woz waarde gekregen.
Goed werk geleverd En zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon Zijn ook afspraken na gekomen Ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden
Onze ervaring is, dat we minder woz belasting hoefde te betalen.
Gewoon zonder problemen gewerkt. uitstekend.
Blij met resultaat
Tijdens gehele proces op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
De communicatie is goed, je wordt duidelijk en tijdig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en tot nu toe altijd succes gehad. Dit jaar neem ik ze weer in de arm!
Na eenmalig aanmelden en doorgeven van de benodigde documenten is alles vanzelf gaan lopen met een poitieve uitslag als resultaat.
Mooie service en succesvol resultaat. Een verbeterpunt zou kunnen zijn om cliënte op de hoogte houden van de status. Goed gereageerd op vragen en mooie resultaat behaald.. Al met al zeker aan te raden.
Alleen de benodigde gegevens doorgeven en voor de rest liep het als een trein.
Alleen aanmelden. De rest volgt vanzelf.
Prima uitleg en duidelijk in uitvoering
WOZ waarde, middels deskundige hulp, verlaagd.
Nadat ik alles had doorgegeven via mail en naderhand via een fijn telefoongesprek werd gevraagd om verdere info op te sturen liep alles helemaal vanzelf , het echte werk werd volledig verzorgt .
Resultaat zoals gewenst.
Na afwijzing van het beroep op de woz aanslag hebben ze het er niet bij laten zitten en hebben de afwijzing met succes aangevochten. Kortom.. Uitermate aanbevelenswaardig club
Zeer prettig om gaandeweg het proces per mail updates te krijgen. Ik zou het zeker aanraden bij anderen!
Nu hebben we compensatie gehad.
Ben er wel tevreden over
eind goed al goed
in plaats het zelf te doen zoals tot nu toe het geval was, was ik benieuwd hoe dit zou worden afgehandeld. Ik kan niet anders zeggen dat de communicatie duidelijk en zeer correct verliep en ook in het verdere verloop was dit zo, met als eindresultaat het verwachte resultaat waar alleen de gemeente niet blij mee was gezien hun reactie achteraf.
We hebben al 2x gebruik gemaakt van WOZ bezwaar.biz, Deze zijn naar volle tevredenheid afgehandeld. Een aanrader om deze uw zaak te laten behandelen.