Uitstekend geholpen!

Mijn bezwaar werd op efficiënte wijze in behandeling genomen en met resultaat. De te volgen procedure was eenvoudig en vormt geen drempel om bezwaar aan te voeren.

• Resultaat

perfect geregeld,goed geholpen en behandeld!!!!

Ik had afgelopen jaar via jullie bezwaar gemaakt voor 2 woningen en heb gemerkt dat jullie alles uit de kan halen en als het niet meteen lukt jullie ook doorgaan desnoods tot aan de rechtbank.

• Resultaat

Mijn ervaring is heel goed Qua communicatie en terugkoppelingen. Wat ik wel vreemd vind is dat ik van jullie Een mail kreeg dat de WOZ beduidend omlaag gegaan tenopzichte van vorig jaar en ik krijg nu de WOZ aanslag van de gemeente Weert en deze is veel hoger als jullie bericht. Ik heb dit reeds naar jullie gemaild, Gr Jo Broens.

• Resultaat N.v.t.

Goede afwikkeling. ECHTER. De nieuwe aanslag is gebaseerd op het oorspronkelijke bedrag en zelfs met 4000 euro verhoogd. Dus er is niet uitgegaan van het verlaagde bedrag. Dit is erg vreemd. Moet nu weer opnieuw bezwaar aangetekend worden?

Goed succes behaald

Eerste keer bezwaar werd afgewezen. Vorig jaar bezwaar hebben jullie wel,resultaat behaald. Nog alas mijn dank daarvoor

• Resultaat

duidelijke communicatie en het heeft geholpen

ik hoefde er zelf niet veel voor te doen en alles werdt netjes geregeld

• Resultaat

Mijn ervaring is zeer positief

De beoordeling over de opdracht aan BIS is op alle facetten goed.

ik ben 100% tevreden over dit bedrijf

100 % tevreden over dit bedrijf

• Resultaat

Gewoon gedaan en uitgevoerd wat ze beloofden en voor ons ook nog positief resultaat.

• Resultaat

Heel tevreden met het uiteindelijke resultaat

Zie boven

Super geregeld

Na mijn aanvraag meteen opgepakt en tot een goed eind3 gebracht.

• Resultaat

Nadat we bezwaar hadden gemaakt heeft WOZbezwaar ons prima geholpen. Alles ingevuld en aangeleerd wat ze vroegen, en verder heeft WOZbezwaar het overgenomen. Uiteindelijk een brief gekregen dat de verhoging van de WOZ niet terecht was een flink in WOZ waarde verlaagd. Prima service en zeer kordaat gehandeld. Zeker de moeite waard om het zelf te ondervinden. Bij een volgende keer zal ik WOZbezwaar zeker weer aanschrijven

Erg tevreden

Ik heb veel voordeel gehad door de werkwijze van wozbezwaar...na gewonnen rechtzaak staat mijn huis redelijk ingeschaald voor woz

• Resultaat

Het was gelukt een WOZ verlaging te behalen over meerder panden. Gelukkig!

De uitgebreide foto's hadden er toe bijgedragen. Dank u wel.

• Resultaat

Doen wat is beloofd en het lukt.

Ik werd door Biz benaderd om het er toch eens op te wagen. Waarachtig...….de WOZ ging met € 36.000,00 omlaag.

• Resultaat

Naar volle tevredenheid de zaak afgehandeld

Alles correct uitgevoerd. Zelfs achteraf nog een bedank briefje dat we hun hadden ingeschakeld.

Fantastisch

Heel goed geholpen. Na een eerste negatief resultaat, na een hoger beroep toch fantastisch resultaat behaald. 👍🔝

Top !

Een bedrijf met veel bedrijfservaring waar gemeentes niet zo heel blij mee zijn . Bedankt voor het behaalde resultaat , KLASSE !

prima resultaat

goed contact, prima resultaat; soms kon sneller gereageerd worden of kon van voortgang eerder/ meer gerapporteerd worden.

• Resultaat

uw behandeling was goede, echter ik vraag me af wie repareerd nu de ontstane schade

zelfs de controleur van de gemeente vroeg zich af waarom de gemeente toestond dat er van dat zware verkeer door de straten mocht komen. Ze hebben dan wel de woz verlaagd maar ik blijf toch met die vraag zitten. Jullie hebben je werk goed gedaan. Ik vraag me wel af of ik weer om dezelfde klachten dit jaar de zaak weer moet aanspannen of maar een jaar overslaan. Graag zou ik van U een goed advies krijgen, bvd. R. van Heur.

• Reactiesnelheid N.v.t.
  • Communicatie WOZ-procedure N.v.t.
  • Resultaat

Mijn ervaring was zeer positief, en vertrouwenwekkend.

Alles gebeurde correct volgens afspraak zowel per telefoon, alsook schriftelijk . Het resultaat was behoorlijk, maar als het dit jaar de spuigaten uit loopt met de verhoging van de WOZ-waarde, dan zal ik met Uw bedrijf overleggen of er mogelijk nog iets vanaf te krijgen is. Het huis is gedateerd en zodoende niet voor een erg hoog bedrag te verkopen. Alles daarover heb ik uitvoerig uitgelegd. Ik ben erg tevreden over hoe alles is afgehandeld. Heel veel dank daarvoor.

Goede service en afhandeling,

Van begin tot eind goede service en afhandeling. Contact prima en met overleg zaak keurig en naar behoren afgehandeld.

Voor elkaar gekregen

Ik vond de WOZ-waarde te hoog en heb WOZbezwaar ingeschakeld om bezwaar te maken. Dat is gelukt. De WOZ-waarde is verlaagd.

• Resultaat

WOZ bezwaar werkt voor ons positief

Kort maar bondig, WOZ bezwaar komt beloften na. Prima werk gelevert.

• Resultaat

Na telefonisch contact met u heb ik uitspraak binnen gekregen en ook betaling van de gemeente gevond

Nvt

• Communicatie WOZ-procedure
  • Kennis & deskundigheid N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Resultaat N.v.t.