Zeer aangenaam ervaring en resultaat niet minder.
Ik heb alleen een vragenlijst ingevuld, en de rest is door hun geregeld.
Over de status worden wij met regelmaat op de hoogte gebracht
Je wordt prima geholpen en tussentijds op de hoogte gehouden. Kunt met alle vragen terecht. En ook nog het beoogde resultaat behaald, top!
Snelle hulp bij mijn vragen.
Goede ervaring mee, Alles goed en professioneel geregeld. Goede informatie
Kwam gewoon voorbij en trok mijn aandacht. Op verzoek bescheiden ingeleverd en verder geen bemoeienis mee gehad behoudens verificatie gegevens door Bob/ wolzak. Resultaat zoals opgegeven. Positief.
Duidelijk en goed.
Uitstekende communicatie betreffende elke genomen stap en voortgang hiervan. Uiteindelijke resultaat zeer tevredenstellend.
Vanaf het begin wordt er goed en vriendelijk gecommuniceerd met je. Men houd je op de hoogte bij ieder genomen stap. Zeer deskundig gezien het feit dat de WOZ waarde behoorlijk naar beneden is bijgesteld. Dit jaar ga ik weer in beroep indien dit nodig is, en dan zal ik wederom gebruik maken van hun diensten.
Altijd goeie resultaten en dus nooit teveel betaald.
prima alles goed
Het bezwaar is succesvol afgerond en de informatievoorziening is duidelijk, op tijd en actueel.
er werd een mail gestuurd als ik weer gegevens moest aanleveren, prima geregeld.
Goede deskundige dienstverlening met positief resultaat
zeer goede communicatie
Vanaf het eerste telefonische contact is mijn bezwaar snel in behandeling genomen. De formulieren had ik snel binnen en kon het proces in gang worden gezet. De afhandeling heeft, door trage verwerking bij de gemeente, langer geduurd maar alles is verder zonder problemen verlopen.
Maar ze hadden wel veel tijd nodig om het bezwaar te aanvaarden. Dus het ging niet van harte en maar gedeeltelijk. Het jaar erop deed ik het zelf zonder succes. Dus wie weet ga ik jullie weer vragen het te doen.
Als je een goede argumentatie bijvoegt dan is de kans van slagen veel groter.
Ik zou het de volgende keer zeker weer laten beoordelen.
Ze hebben alles geregeld, ik heb enkel de gevraagde informatie hoeven aanleveren.
De behandeling van mijn zaak is prima verlopen .
Eenvoudig, zonder gedoe 12000 in mindering op de WOZ gekregen.
Vorig jaar voor de eerste keer gebruik van gemaakt met zeer goed resultaat. Dit jaar weer alles opgestuurd en nu afwachten maar heb er een goed gevoel bij.
De aanpak is prima. Samen wordt het bezwaar opgemaakt via de mail en WOZBezwaar pakt verder voor je op. Het hele proces duurt wel even maar het resultaat was uitstekend. Waardevermindering van ca. 20% behaald.