Ik kan alleen maar zeggen:"Vakmanschap is Meesterschap!
Keurig netjes geplaatst! Binnenkant geweldig afgewerkt. Een aanrader!
Prima uitleg tijdens klantgericht adviesgesprek. Voor en nadelen van plaatsing en producten besproken. Opmeten door 2 personen. Check-double check. Goed gevoel tijdens opmeten. Monteurs leverden keurig en snel werk. Zeer tevreden over de afwerking. Het past prachtig. Aanrader is de ingebouwde zonwering tussen het glas. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Garantiecertificaat zelf aanvragen; dat kan klantvriendelijker. Aandachtspunt voor after-sales. Even contact opnemen of alles naar wens is geweest.
in voorbereidingsfase een goede indruk van Belisol Maasmechelen. Tijdens traject is organisatie in Maasmechelen gewijzigd om slagvaardiger te zijn heette dat! Organisatie is ver te zoeken een compleet woonhuis gemonteerd op 18 maart j.l. is nog steeds niet opgeleverd. De laatste afspraak om zo spoedig mogelijk alles op te lossen is al weer 4 weken oud!!!
Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbelglas te laten voorzien. De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd.
Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabbatdelen. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter.
Prima werk: heldere, snelle reacties op mijn wensen/vragen, mooi resultaat!
We zijn zeer tevreden vrezen, hoe alles is verlopen. Het resultaat mag er wezen.
Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen. Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam.
Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol Apeldoorn. Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk op het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof.
Thank you!
Prima kozijnen en zeer vriendelijke medewerkers, maar in uitvoering vielen wel behoorlijk wat steken. Communicatie was niet duidelijk en doordat materialen tegen de eerder gemaakte afspraken door het huis werden vervoer ipv met hijskraan over het dak is bijzonder veel beschadigd: stucwerk, houten trappen en deurposten. Dit is later provisorisch gerepareerd, maar ik zal dat nog een keer door een professional moeten laten herstellen. Dit is de tweede keer dat ik Belisol kozijnen heb laten plaatsen en alhoewel de kozijnen prima zijn wordt er slordig gewerkt en zal ik voor de andere te plaatsen kozijnen op zoek gaan naar een andere leverancier. Heb de indruk dat er te veel opdrachten zijn voor te weinig mensen om het te plaatsen en daardoor haast werk wordt geleverd.
Over het algemeen is de ervaring goed, maar heb achteraf een minder gied gevoel over de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn. Gordijnen zijn bijna niet op te hangen omdat achter het papieren afwerk lijstje alleen maar purschuim zit. De keuken- en balkondeur blijven erg moeilijk dicht gaan. (Mijn moeder zou het niet kunnen, want het gaat erg zwaar.)
Van het eerste tot het laatste contact, alles is bijzonder prettig verlopen. Plaatsing van de pui zonder problemen en zonder rommel.
Alleen later pas een betere isolatie geadviseerd, maar gratis aangebracht. Goede service
Heel goed
Belisol heeft mij goed en duidelijk geïnformeerd. De monteurs waren TOPPERTJES.
Contact: wisten van het bestaan af van Belisol. Nazorg: is er niet geweest. Het is wel jammer geweest dat er zeer veel dakpannen zijn gebroken. Wanneer we geen spare pannen hadden gehad dan hadden we zeker een probleem gehad. We hadden een beetje de indruk dat de spare pannen in het zicht lagen en dat dit e.e.a. laagdrempelig maakte. Dit staat los dat het contact met de monteurs prima is geweest. Petje af dat ze op de eerste dag zeer veel regen hebben gehad maar dat ze de boel waterdicht hebben opgeleverd die eerste dag.
Zeer tevreden. Helaas wel lekkage na de plaatsing, maar dat kwam door een gebroken dakpan (antieke pannen) die gebroken was tijdens de montage.
Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers. Ruimen na afloop keurig op.Goede en correcte service
Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."