Snelle service en heel flexibel. afspraak maken voor in de avond was helemaal geen probleem voor ze en zetten graag een extra stap! vriendelijke en ervaren monteurs te werk gezien, zeer beleefd en ruimde nadien ook alles netjes op. in de toekomst ga ik zonder twijfel terug naar Belisol drechtsteden!!
Beste Kees, bedankt voor jouw beoordeling! Brian Team Belisol
Zeer zorgvuldige en nauwgezette montage, met oog voor detail en afwerking.
Bedankt Mieke en WIm voor jullie beoordeling! Brian Team Belisol
Afgelopen 2 dagen hebben wij vele bekende en onbekende gezichten over de vloer gehad om onze kozijnen te vervangen. Hierbij willen wij jullie laten weten dat wij heel blij met ze waren. Wat een keurige mensen en wat werken ze netjes. De inzet ondanks het vreselijke weer was super. Een tentje tegen de regen zou wel een optie zijn voor deze mannen. Ook goed voor de zaagmachine en het andere materiaal.
Beste Anke, bedankt voor jouw beoordeling! We zullen jouw opmerking zeker meenemen naar de toekomst. Brian Team Belisol
Zowel wat betreft de offerte als plaatsing is naar volle tevredenheid. Het opruimen en de afvoer van de vervangen kozijnen, glas enz. is zorgvuldig uitgevoerd.
Beste Sipke, bedankt voor je beoordeling! Brian Team Belisol
De monteurs en de opmeter kwamen keurig op tijd. De monteurs hebben goed werk geleverd en werkte erg netjes. Ze waren ook bereidt uitleg te geven over wat ze gedaan hadden en waarom. Het enige nadeel was dat ze geen van allen koffie wilde hebben. Ik kon niets aan ze slijten, ze hadden alles zelf bij hun.
Beste Marjo, bedankt voor jouw beoordeling! Onze monteurs zijn op alles voorzien, zelfs hun eigen koffie. Toch bedankt voor jouw gastvrijheid!! Team Belisol
Onlangs zijn de bestelde kozijnen bij mij gemonteerd, super tevreden over het eindresultaat en de afwerkingen. Tijdens de verkoop goed, netjes en vakkundig geholpen door de betreffende verkoper. na de montage ook nog een mooie bosbloemen ontvangen. kortom zeker een aanrader voor iedereen.
Beste Johan, bedankt voor jouw beoordeling! Brian Team Belisol
Resultaat is fantastisch. Monteurs waren vakkundig en prettige mensen. Niets op aan te merken.
Beste Peter bedankt voor je beoordeling! Team Belisol
Prettige ervaring, Belisol is wel aan de dure kant
Beste Crist-Jan bedankt voor jou feedback!
Buren en wijk. - Inzake advies achteraf gezien, hadden we in het beginstadium liever de overweging voorgelegd gekregen van schuin aflopende raamsponningen aan de buitenkant. Die zijn nu haaks op de ruiten waarin het water blijft staan. - Inzake de levertijd en nazorg valt e.e.a. aan te merken op nog steeds af te werken hoeklijst op de buitenkant van de schuine lichtstraat; daar is men weliswaar voor terug geweest met een nieuw onderdeel, doch dat paste weer niet in is nu weer in bestelling, waarbij in het vooruitzicht werd gesteld dat mogelijk niet voor de feestdagen van december deze hoeklijst vervangen wordt. - Qua communicatie moesten we herhaaldelijk zelf bellen. - De levering kwam laat op gang. - De kleur van het buitenkozijn wijkt af van hetgeen we gevraagd hadden; daarop volgde een onduidelijk verhaal als antwoord. Dit hebben wij evenwel later geaccepteerd, omdat de geleverde kleur overeenkomt met die van de buren die in hetzelfde huizenblok wonen. Alzo een puntenwaardering van een 6'je voor bovengenoemde onderdelen. De monteurs waren aardig en hadden humor. Zij hebben verder goed en snel werk geleverd en alles mooi en netjes aan geheeld en dicht gekit met de bestaande muren. Een 8 waard zo vinden wij!
Beste, bedankt voor je feedback. We gaan zeker rekening houden met jouw feedback! Brian Team Belisol
Beste Jos bedankt voor je beoordeling. Brian Team Belisol
Beste Dianne, bedankt voor je beoordeling! Brian Team Belisol
Heel erg tevreden. Enige minpuntje is dat niet al het afval was meegenomen en dat er glassplinters in de tuin zijn achtergebleven.
Beste Piet, bedankt voor je beoordeling. We zullen onze plaatsers er op wijzen om er aan te denken het afval mee te nemen. Brian Team Belisol
goede en prettige contacten, en goed de tijd genomen voor een advies! correcte monteurs!
Beste Aad, bedankt voor jouw beoordeling! Brian Team Belisol
ok
Beste, bedankt voor je beoordeling! Brian Team Belisol
Prettig contact, deskundige info en levering en uitvoering zoals overeengekomen.
Beste Sylvia, bedankt voor je feedback! Brian Team Belisol.
Zeer slechte ervaringen. We worden, na het ondertekenen van de opdracht voor een terrasoverkapping in juni!!! al maanden aan het lijntje gehouden. De aanbetaling is gedaan, maar de levering wordt telkens uitgesteld. Keer op keer moet ik zelf bellen om de status na te vragen. Terugbellen gebeurt niet..... Alle advertenties met zekerheden en dergelijke zou ik met een enorme zak zout nemen.
Beste Arie, ik heb uw probleem doorgegeven aan de showroom van Drechtsteden. Ze gaan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Brian Team Belisol.
Vanaf opname/offerte tot aanvang van de werkzaamheden alleen maar positief.Na een week van hard werken bleven er een aantal puntjes een paar maanden openstaan mede door toeleveranciers of productie in Belgie.Uiteindelijk een mooi resultaat maar het duurde wel lang!
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling. Brian Team Belisol
Prettig en deskundig te woord gestaan waarna offerte op laten maken. Snelle reactie om de nieuwe schuifpui in te komen meten. Na controle maatvoering (binnen kader) , kleur en type glas moest alsnog een correctie plaats vinden ivm foutieve indelings maat. Na levering en plaatsing is te laat gesignaleerd dat er beschadigingen op de schuifpui aanwezig waren , en dat de maatvoering als nog niet klopte met de offerte. Na een soepel verlopen gesprek is er meteen een nieuwe schuifpui besteld en na de levertijd alsnog zeer netjes en correct geplaatst. Ondanks dit oponthoud krijgt Belisol Leiden van mij een dikke pluim!!!!! Ik kan andere mensen dit bedrijf aanbevelen!!!
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je nieuwe schuifpui! Brian Team Belisol
Beste, bedankt voor je feedback! Brian Team Belisol
Beste Marten, Bedankt voor je beoordeling! Brian Team Belisol
Beste Esther, bedankt voor je beoordeling! Brian Team Belisol
Prima service en vakmanschap. We hebben nu een prachtige schuifpui helemaal naar onze verwachting! Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Straalt kwaliteit uit!!
Beste Paris, bedankt voor je feedback! Brian Team Belisol
Super service. Heel erg tevreden
Beste Kim bedankt voor je beoordeling! Fijne dag verder. Brian Team Belisol
Beste Anneke, bedankt voor je feedback! Brian Team Belisol.
Super tevreden met alles! Thanks voor de goede verkoop, kozijnen en service!
Beste Cock en Belinda, bedankt voor jullie review! Brian Team Belisol.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."