Vakkundige monteurs, snelle en harde werkers. Nazorg is me nog onbekend, maar ik ga er van uit, mocht er iets nazorg nodig hebben, ik goed geholpen wordt.
Beste, A.M.E. Druiven bedankt voor jouw leuke beoordeling!
Rene van Luit Belisol : Duur, onbetrouwbaar en kwalitatief niet de beste ! Vorig jaar augustus een vertegenwoordiger laten komen om een offerte te maken. Niet de goedkoopste maar aangezien ze redelijk bekend zijn toch voor Belisol gekozen omdat we kwaliteit wilden. Binnen een week hebben we de factuur binnen met de vraag om de eerste aanbetaling over te maken. Na dit gedaan te hebben niets meer gehoord, nadat wij zelf een aantal maal contact hadden opgenomen werd de afspraak gemaakt om de kozijnen te plaatsen. Dit ging prima, alleen waren de afwerkprofielen vergeten en deze zouden opnieuw opgemeten moeten worden. Ook achter deze afspraak hebben wij zelf aan moeten bellen. Nadat de profielen opgemeten waren werd het weer akelig stil. Ze zouden proberen om alles voor de kerst te regelen. De week voor de kerst hebben wij weer contact opgenomen en toen bleek dat ze niets wisten dat de kozijnen nog afgewerkt moesten worden ?? Weer een nieuwe afspraak gemaakt en eindelijk werden de profielen geplaatst. Nou ja profielen, het zijn latjes op elkaar gekit en sluiten niet aan. Dit is echt snel snel afgewerkt om er maar vanaf te zijn. Ook hier weer contact over opgenomen en vandaag (02-03-2018) zou er iemand komen kijken tussen 8:00 en 8:30. Het is nu 12 uur geweest en nog niemand geweest. Volgens de zaak loopt het allemaal wat uit, maar ik heb hier wel WEER verlog voor moeten opnemen. Er zal weer een nieuwe afsrpaak gemaakt moeten worden...... Belisol is duurkoop mensen, begin er niet aan !
Beste Niels, bedankt voor uw beoordeling!
Wij hebben onze wensen zo duidelijk mogelijk omschreven en hebben vervolgens van Belisol een heel goed advies en een goeie offerte gekregen. Alle afspraken zijn nagekomen. De Monteurs, André en zijn collega's, waren erg gemotiveerd en hebben heel goed en mooi werk geleverd. Allemaal bedankt!
Beste Jos en Elly, bedankt voor jullie beoordeling!
We kozen Belisol in eerste instantie omdat we kwaliteit en een goede service wilden. Het bezoek bij Belisol verliep goed. De kwaliteit van de producten zagen er goed uit. We besloten om bij Belisol onze schuifpui en dakkapel aan te schaffen. De offerte bleek achteraf niet compleet te zijn (hor vergeten en het boeideel was niet inbegrepen). De communicatie verliep niet zoals verwacht. De levertijd/leverdatum was niet duidelijk en we moesten zelf constant erachter aan. Het plaatsten van de dakkapel ging zonder problemen. Het plaatsen van de schuifpui ging zonder veel problemen. Nazorg: Wat ik jammer vind is de manier waarop Belisol heeft gehandeld toen er een lekkage was ontstaan. Toen een monteur van Belisol langs kwam nadat er lekkage was, werd direct aangegeven dat Belisol niet de schuldige was van de lekkage. Het was inderdaad zo dat een klein deel van de dakbedekking niet goed zat, maar achteraf bleek dat de stadsuitloop niet gekit was. De lekkage ontstond doordat een sok in de afvoer was verschoven, waardoor via de niet gekitte stadsuitloop het water langs de pui naar binnen stroomde. Nu heb ik zelf een loodgieter laten komen om het probleem op te lossen. Ik kan begrijpen dat er wat fout is gegaan, maar de manier waarop er mee omgegaan word was niet goed.
Blij met mijn nieuwe voordeur. Adviseur had mij goed geholpen. Monteurs waren vakbekwaam.
Bedankt voor jouw beoordeling Charlene! Veel plezier met je nieuwe voordeur.
Vanaf het eerste moment in de showroom geven personeel en product een betrouwbare indruk. Goed advies door vriendelijk personeel, afgestemd op de persoonlijke wensen en toepassing. Verkoop, administratie, voortraject en montage zijn goed op elkaar afgestemd. Verwacht geen dumpprijzen, dan moet u hier niet zijn, de geleverde kwaliteit straalt duurzaamheid uit, dit wordt nog eens onderstreept door de 20 jarige garantie. Kortom, we komen graag terug voor andere bestellingen.
Beste, bedankt voor jouw aangename beoordeling!
Bij ons in de wijk heeft Belisol zeer veel kozijnen vervangen zodoende dat wij ook bij hen terecht zijn gekomen. Inmiddels zitten alle kozijnen van onze gehele woning erin en wat is dit een upgrade voor onze woning! Heel erg tevreden over het gehele traject.
Beste Robin, bedankt voor jouw aangename beoordeling!
Zeer teleurgesteld in de door henzelf zo geroemde kwaliteit en service. Ruim 6 jaar geleden voor 6700 euro spullen gekocht waaronder 3 elektrische rolluiken. Deze zijn nu 2,5 winter in gebruik. Omdat 1 van de luiken niet meer open ging contact opgenomen met belisol. Er zou een monteur komen. Deze constateerde na 2 keer aan het luik sjorren dat de motor kapot was en we moesten rekenen op 2 a 300 euro extra kosten voor een nieuwe motor. Toen ik daarna wederom contact opnam met Belisol en meldde dat ik deze ervaring met andere consumenten ging delen was de wat mij betreft dreigende reactie: Dat mag, maar wanneer daarmee iemands eer of goede naam wordt aangetast, kan sprake zijn van belediging, smaad of laster. Het opzettelijk aantasten van iemands eer of goede naam door verspreiding van een bepaald feit is een misdrijf: smaad. Gewezen op het feit dat er inderdaad maar 5 jaar garantie op zit maar dat je van een product mag verwachten dat je het een bepaalde tijd zonder problemen kunt gebruiken. Dit noem je levensverwachting. (Bron consumentenbond.) Het antwoord: "Uiteraard leveren wij kwaliteit, dit kan helaas met alles een keer gebeuren." Oftewel een typisch geval van jammer voor u als koper. Oh ja, ze wilden nog wel een offerte maken voor een nieuwe motor. Nou dat doen we wel ergens anders. Voor ons nooit meer belisol.
Na meerdere pogingen contact hebben proberen op te nemen met onderstaande klant via telefoon en email komt er geen reactie meer van de klant. Omdat deze niet reageert kunnen we hier dus niet tussenkomen.
Beste E Pas, bedankt voor jouw beoordeling!
Zo als boven aan gegeven d.m.v. waardering cijfers zijn wij zeer tevreden van plaatsing en contact met werknemers. Ik zal indien mogelijk aan ieder ander Belisol aanbevelen, Hopelijk dat wij spoedig wederom iets bestellen uit Uw showroom. Vele groeten van de fam: van. der.Vliet. Hofveld 49 7333bg teApeldoorn.
Beste Louis, bedankt voor jouw beoordeling! We kijken er naar uit weer met jou te werken.
Wat een perfecte service. Bezorging op tijd; zeer nette afwerking; tijd genomen voor nazorg. Vriendelijke eigenaar en monteurs. Kortom: fantastisch. Dit is klantvriendelijkheid ten top. Klant is bij Belisol De Haag nog steeds KONING!
Beste Kitty en Darryl, bedankt voor jullie aangename beoordeling!
Mooie alluminium kozijnen en schuifpui! Het geheel ziet er zeer strak uit. Plaatsen was een flinke klus ( 2 dagen) maar het is netjes gedaan en de afwerking ziet er ook mooi uit.
Beste Pim, bedankt voor jouw Beoordeling! Veel plezier met jou nieuwe kozijnen.
Beste Antje, bedankt voor jouw beoordeling!
Enorm tevreden. Goed werk afgeleverd door de 2 vakmannen met oog voor detail. Prachtig resultaat. Kunststof kozijnen laten plaatsen met glas en lood, een echte eyecatcher! Wanneer de rest van het huis aan de beurt is zullen wij jullie zeker opnieuw benaderen.
Beste Eric, bedankt voor jouw beoordeling! We kijken er naar uit om in de toekomst weer met jou te werken.
Een buitengewoon goede ervaring met Belisol! We werden meteen goed geholpen in de winkel en er werd goed advies gegeven. Extra complimenten voor de monteur! Ik ging er van uit dat er altijd nog wel iets zelf bijgewerkt moest worden maar hij heeft het echt 100 procent compleet/netjes achtergelaten. Kan niet beter, aanrader!
Beste J.A. bedankt voor jouw fijne beoordeling!
Wij hebben kozijnen besteld en geleverd! Offerte traject zeer goed verlopen, alleen bij plaatsingen en na plaatsing geen opvolging! ook een zeer slechte afhandeling na een klacht!
Beste Robert, jammer dit te lezen. Als je klacht nog niet opgelost is mag je steeds mailen naar [email protected]
Heel blij met onze recent geplaatste aluminium voordeur. Deur zelf is spectaculair, wat een mooi product hebben jullie in assortiment. Compliment aan monteur Niels, heel mooi werk geleverd, vakkundig en secuur gedaan, onze dank hiervoor ..het ziet prachtig uit! Proces van inkoop tot plaatsing als prettig ervaren dus ik kan niet anders zeggen dan dat wij zijn tot nu toe zeer tevreden over. We gaan vanuit dat nazorg en garantie net zo goed is.
Beste A.E. Timmermans, bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe deur.
Goed geholpen in de showroom. Tijdens de afspraak duidelijk kenbaar gemaakt wat ik wilde hier werd zeer goed op ingespeeld. Daarna was ook alles zeer duidelijk. En de monteurs die het zijn komen plaatsen waar zeer goed en vakkunig. 1 puntje was de brievenbus op kleur maar dit werd meteen goed geregeld. Al met al top service
Beste Sabrina bedankt voor jouw beoordeling!
Hele positieve ervaring met Belisol gehad. Prijs kwaliteit was prima en de deur hangt al terwijl het normaal pas begin maart zou kunnen worden opgeleverd.
Beste Pascal, bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met je nieuwe deur!
Wij hebben al het contact via Belisol als heel prettig ervaren en zijn zeer tevreden met ons nieuw geplaatste kozijnen. Groot compliment aan de monteurs welke keihard en netjes gewerkt hebben!
Bedankt voor jouw review Daniëlle
Ik ben uitermate tevreden over het geleverde werk. Het ziet er prachtig uit. Alles is in goed overleg gegaan, wij merkten aan alles dat hier kwaliteit is geleverd door een team dat zeer veel ervaring heeft met het plaatsen van dit soort oplossingen. Wij hebben deze oplossing gekozen en uitgezocht via filiaal Nieuwegein. Samen is er een oplossing uitgewerkt, waarbij ook op kleine details is gelet. Al onze verwachtingen zijn waargemaakt.
Beste Ger, bedankt voor jouw uitgebreide beoordeling!
Na contact met Uw bedrijf werd op korte termijn een afspraak voor voorlichting en evt, offerte gemaakt. Dit heeft geleid to teen afspraak voor opnemen van de maten van de te vervangen ramen. De afspraak was dat medio Januari Februari de ramen geplaatst konden worden. Medio December werden we op de hoogte gebracht dat de ramen klaar waren en in dezelfde maaqnd geplaatst konden worden. Dat kwam heel ongunstig uit met de feestdagen voor de boeg. Een nieuwe afspraak werd gemaakt voor 8 en 9 Januari. Het plaatsen van de ramen werd vakkundig gedaan en de verstandhouding was uitstekend. Waarvoor onze waardering. Verzoek: Graag ontvangen we van U een prijsopgave voor bijpassende vliegen/muggen horren. Bvd.
Bedankt voor je uitgebreide beoordeling Bernard! We nemen contact op met jou voor de prijsopgave van de vliegenhorren.
Bedankt voor je beoordeling Joost!
Beste Ben, bedankt voor je beoordeling
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."