Werkelijk fantastische onderneming. Maken meer waard dan ze beloven. En wat ze beloven is overtreffende trap. Super!
Bedankt voor uw beoordeling!
Op afgesproken tijd gekomen. Netjes gewerkt en goede oplevering.
Bedankt voor uw review!
We hebben Belisol een nieuw kozijn in onze woonkamer laten plaatsen. Helaas ging er een hoop mis. De verkopen die langs was geweest had ons de verkeerde informatie over een kozijn en levertijd gegeven. We hebben toen een ander soort kozijn uitgekozen en maanden moeten wachten. Er werd ons verteld dat het niet nodig was als ze aan de binnenkant zouden afwerken en dat de stukadoor het netjes weg kon werken. Dat bleek helemaal niet het geval te zijn waardoor we duizenden euro's hebben betaald en vervolgens een niet afgewerkt kozijn hadden en zelf nog aan de slag moesten. Een mail met een klacht gestuurd, geen reactie. Een reminder gestuurd, weer geen reactie. Heel slecht. Wij huren ze zeker niet meer in en ik zou het ook niet aanraden
Bedankt voor uw review. We hopen dat alles op dit moment naar wens opgelost is. Mocht dit niet het geval zijn kan u ons contacteren via [email protected]
Bedankt voor uw review!
Mijn ervaring met Belisol in Goes is zeer positief. De verkoper Danny heeft in het advies traject maar ook daarna altijd mee gedacht in oplossingen. Wij hebben alle ramen aan de voorzijde, een voordeur en achterpui met openslaande deuren laten aanbrengen. Ook de inmeting verliep prima. Ook deze man adviseerde een paar kleine aanpassingen. De montageploeg heeft super goed gewerkt. Alles is prachtig afgewerkt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Rustige vakmensen die hun vak goed en deels naar mijn voorkeur uitvoerden.
Bedankt voor uw review!
Wij zijn zeer tevreden met Belisol. Goede afstemming communicatie materiaal en vooral een heel goed team. Zeer harde werkers met veel respect voor jou zaken. Keurig gewerkt dagelijks netjes opgeruimd goed verzorgd en werken keurig op tijd. Communicatie met hoofd uitvoerig geweldig. Tevens leuke mensen om je heen. Vind je bijna nergens meer vaklui met respect voor jou huis. Alle tip top afgewerkt tot in de kleinste details.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
In eerste instantie niet tevreden maar na vervanging onderdeel tevreden. Bij het opstellen order goed luisteren en communiceren met klant. Niet iets bestellen wat niet is afgestemd met klant. Op tijd afspraken nakomen en service verlenen
Bedankt voor uw review!
Ervaren vaklieden, aardig, snel, en alles netjes opgeruimd!
Bedankt voor uw beoordeling!
Kost een klein fortuin, maar je heb er wel wat voor terug. zeer tevreden
Bedankt voor uw review!
Prima ervaring met plaatsen kunststof kozijnen. Goede adviezen gekregen, personeel is vriendelijk en professioneel. Communicatie is ook goed. Altijd direct iemand aan de telefoon en indien nodig wordt er snel teruggebeld.
Bedankt voor uw review!
voordat het kozijn geplaatst is , kwam iemand van belisol een paar maanden terug de maat opmeten, Hij heeft goed gemeten ! had nog wel 1 min puntje : had de halve kamer afgedekt voor de zekerheid met stucloper en leeg op 1 kast na ! , hebben ze toch nog een paar stappen op mijn lichtbeige vloerbedekking gezet , terwijl dat heel niet nodig was ! Jammer
Bedankt voor uw review!
Bij de offerte maken werd meegedacht. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en zeer vakkundig. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe kozijnen!
Bedankt voor uw beoordeling!
We zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Alle afspraken zijn netjes nagekomen, zeker een aan te raden bedrijf om een aankoop te doen. Bedankt Belisol Goes
Bedankt voor uw beoordeling!
Zeer vakkundig gewerkt. Goed overleg bij besluitvorming. Prettige samenwerking met een prachtig resultaat.
Bedankt voor uw beoordeling!
Na wat wikken en wegen heb ik voor Belisol gekozen. De jarenlange ervaring, de positieve commentaren, de prettige onderhandelingen en de prijs zorgden ervoor dat ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Maar, ik vond het wel spannend. Maar ik ben heel erg tevreden en het is me alles meegevallen; de kunststof kozijnen zijn werkelijk keurig geinstalleerd door de klantvriendelijke monteurs. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt voor uw beoordeling!
Meedoen aan het programma kopen zonder kijken is blijkbaar belangrijker dan een offerte waar wij nog steeds opwachten.
ik ben tevreden over de duidelijke afspraken over levertijd .En alle mensen met wie ik sprak door de telefoon waren vriendelijk en duidelijk. Het installeren ging geweldig en zelfs een probleem met een gordijn werd opgelost.
Bedankt voor uw beoordeling!
Superblij met onze nieuwe zwarte pui, goed en netjes afgewerkt. TOP
Bedankt voor uw review!
Voor de 2e maal gebruik gemaakt van de service en weer net zo tevreden. Er wordt netjes, snel gewerkt. Alles wordt na afloop netjes opgeruimd en je kan altijd contact opnemen als er iets niet goed loopt. De monteur staat dan snel op de stoep. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Miste net even die extra ondersteuning/ervaring m.n. tijdens het opmeten. Oude balkondeur had een haakje de nieuwe deur niets. Heb er niet aan gedacht, had tijdens het opmeten een goede gelegenheid geweest om net even dat stukje extra service te kunnen verlenen. Monteurs zijn vakmensen. Ons huis kent aardig wat scheefstand maar dat is geen probleem voor ze en het valt duidelijk te zien dat ze vaker met dit bijltje hebben gehakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Schuifpui ziet er mooi uit en isoleert goed. Bij plaatsen hebben de monteurs doorgewerkt, zodat het af was voor de regen kwam.
Bedankt voor uw beoordeling!
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Belisol. De kunststof kozijnen zien er mooi uit. Plaatsing gebeurde efficiënt en afwerking netjes. Het maken van de offerte gebeurde vlot. Prijs lag tussen de hoogste en laagste voorstellen in. De prijs en kwaliteitverhouding is acceptabel. Korting werd er (een beetje) gegeven.
Bedankt voor uw review!
Zeer tevreden met Belisol Gouda. Ze hebben alles gedaan zoals afgesproken, zowel qua tijd als kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam en de informatieverstrekking is zeer goed.
Bedankt voor uw beoordeling!
Plaatsing professioneel, goede vakmensen!!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."