Prima werk van een goed bedrijf

Van bezoek showroom tot inmeten en uiteindelijke uitvoering van het plaatsen van alu schuifpui niets dan lof! Met name de monteurs Norbert en Colin gingen zeer zorgvuldig te werk.

Good but needs improvement

Frame and window quanlity is good. Installation only took 1.5 days that we are very satisified. Neat and friendly installer. However, the service can be improved. Quotation is not transparent. Belisol came to measure the size of window without noticing in advance, which in our case was not convenient. Finishing of the window/frame is good, but installer also caused damages on the wall and they refused to fix.

• Vestiging: Den Haag

Zeer tevreden over Belisol Gouda

Vanaf het moment dat we de showroom van Belisol Gouda binnen kwamen tot aan de oplevering van de nieuwe schuifpui, voordeur en kozijnen, zijn we zeer tevreden over service en producten van Belisol Gouda.

• Vestiging: Gouda

Goed afgeleverd, gemonteerd en afspraken nagekomen.

Prettige en snelle communicatie.

• Vestiging: Gouda

Prachtig kozijnen door vakkundig mensen

We hebben 2 keer kozijnen laten vervangen door Belisol. Alles wordt heel professioneel en vakkundig uitgevoerd. Alles wordt super netjes uitgevoerd en als er iets is, staan ze meteen op de stoep. We sparen alvast voor de derde ronde :-)

Kennis van zaken

Na een eerdere goede ervaring met dit bedrijf in ons vorige huis opnieuw Belisol laten komen voor vervanging raamkozijn huiskamer. Verkoper denkt goed mee en geeft goede adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Inmeten gebeurde nauwkeurig en monteurs waren zeer bekwaam. Mijn huis is 117 jaar oud en behoorlijk scheef. Geen probleem voor deze mensen. Netjes gewerkt.

• Vestiging: Gouda

Top kwaliteit geïnstalleerd door ervaren monteurs

Alles volgens afspraak en veelvuldig gecommuniceerd over lange levertijd. Product is van top kwaliteit. Dat is ook goed te zien en te voelen.

• Vestiging: Haarlem

Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en netjes afgewerkt.

Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en netjes afgewerkt.

• Vestiging: Utrecht

Vakkundig, snel en netjes

Blij met de werkwijze, snel en netjes opgeleverd.

• Gegeven advies N.v.t.
  • Offerte N.v.t.
  • Afspraak nakomen N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Vestiging: Haarlem

zeer prettig geholpen en top monteurs

Zeer fijn geholpen in de showroom en ruim van te voren gebeld voor plaatsingsafspraak. Monteurs zeer bekwaam en vriendelijk . Al met al raad ik Belisol zeker aan.

• Vestiging: Haarlem

Echte vakmensen, perfecte service en goede kwaliteit kozijnen

Zeer tevreden ben ik met zowel de producten als de geleverde service van Belisol. Oorspronkelijk heb ik de beslissing om nieuwe kozijnen te nemen puur gemaakt op basis van duurzaamheid en isolatie. Maar als ik had geweten hoeveel mooier mijn huis ervan werd had ik het veel eerder gedaan nog. De kozijnen zijn prachtig, en van goede kwaliteit. Helemaal top is de service. Altijd snel antwoord en goede hulp. En niets dan lof voor de monteurs. Fijne, gezellige mannen die echt vakwerk leveren. De afwerking is perfect en op maat. Als ze weg zijn, hoef je zelf helemaal niets meer bij te werken. Na de montage merkte ik meteen dat het huis een stuk behaaglijker is, en ook het geluid van buitenaf is een stuk minder. Dankjewel Belisol en dankjewel Hassan en Mo, echte vakmensen.

• Vestiging: Tilburg

Alles is naar verwachting verlopen.

Alles is verlopen zoals afgesproken. Precies het kozijn zoals besproken. En de plaatsing verliep goed en binnen de afgesproken tijd. Nu genieten van wat er is geplaatst.

Meer dan tevreden.

Wij hebben alleen maar lof over Belisol. Van begin tot eind. Ze vertelden dat er een lange wachttijd was tussen bestellen en plaatsen. Dus geen valse beloften. Het plaatsen is uitstekend gebeurd. Wij gaan Belisol dus ook aan iedereen aanraden. Heel hartelijk dank voor de uitstekende service!!

Net, goed en snel werk

Ik liet op zolder een nieuw kozijn plaatsen, welke vakkundig en netjes is geplaatst. De monteurs waren zeer attent en hebben zelfs geveegd! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en geniet nu van een goed geïsoleerde kamer.

Zeer tevreden over Belisol

Wij zijn zeer tevreden over Belisol. Nadat we bij Dennis van Belisol in Leiden na een goede voorlichting en goed gesprek onze schuifpui hadden besteld, is deze na overleg met onze aannemer tijdens onze verbouwing geplaatst. Vooraf kwam Gerard, de technische man, samen met Dennis checken of alles goed was voorbereid door de aannemer. Er moest nog een aanpassing plaatsvinden en dat is na goed overleg tussen Gerard en de aannemer prima verlopen. Heel fijn dat deze samenwerking ook zo relaxed ging. Op de dag van de plaatsing kwam ook Dennis nog even langs en dat stelden we erg op prijs. Ook gaven Gerard en Dennis goede tips m.b.t. gebruik en schoonhouden van de pui. Kortom: wij zijn heel blij met Belisol en natuurlijk vooral met onze mooie schuifpui.

• Vestiging: Leiden

Professioneel!

Kwaliteit en vakmanschap! Vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het uitzoeken van de nieuwe kozijnen en voordeur. We hebben lang moeten wachten, maar het resultaat mag er zijn.

Mijn ervaring met Belisol Breda

Bij het bestellen van onze nieuwe kozijnen zijn we prettig geholpen en deskundig geadviseerd door Niek Brouwers. Wat wel mogenlijk was en wat we niet moesten doen. We kregen optijd te horen wanneer ze zouden komen. De plaatsing van de kozijnen is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs Herman en Bjorn waren vriendelijk en werkten hard Ze hebben'liefde voor het vak' en dat is te zien. Als er iets was dan dachten hun in oplossingen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Ik raad Belisol daarom aan iedereen aan.

• Vestiging: Breda

Tevreden over het hele proces, van bestelling tot plaatsing!

Bij het bestellen van onze nieuwe kozijnen zijn we prettig geholpen en deskundig geadviseerd. Tijdens de periode tussen bestelling en plaatsing werden we regelmatig op de hoogte gebracht van de status van het traject. De plaatsing van de kozijnen is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs waren vriendelijk en werkten hard. Ze gaven ons de indruk 'liefde voor het vak' te hebben. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Enkele dagen na de plaatsing werden we gebeld voor een korte mondelinge evaluatie van het gehele proces. Al met al zijn we zeer tevreden, zowel over het proces als over het resultaat.

• Vestiging: Haarlem

Aardig en deskundig personeel.

Beleefd en vriendelijk personeel. Alles is keurig afgewerkt en de rommel is netjes opgeruimd. Als ik dan toch een opmerking mag maken: ik had de mail met instructies over de voorbereiding graag eerder willen ontvangen.

• Vestiging: Apeldoorn

Prima producten en dito service

Nieuwe ramen laten plaatsen op eerste verdieping. Vakkundig aangepast aan ons al wat ouder huis. Vriendelijke en zorgvuldig werkende monteurs. Enkele jaren terug tuin- en keukendeur door Belisol laten vervangen. Geen enkel probleem mee.

• Vestiging: Noord-Holland

betrouwbaar bedrijf

Ik heb nazorg en garantie niet ingevuld,omdat er nog een rooster vervangen moet worden (deukje).

• Vestiging: Breda

Ziet er goed uit, zeer tevrden

Alles is goed verlopen, enigste bron van ergenis is dat de tijd welke men reserveerd voor plaatsing veel te lang is. Er wordt gezegd dat is 5,5 dagen werk, in werkelijkheid had het ook in 2 dagen gekund

• Vestiging: Drechtsteden

Betere besteding van mijn spaargeld, dat op de bank steeds minder waard wordt, ken ik niet.

Op het moment dat we over vervanging van de kozijnen gingen nadenken was er nog geen sprake van stijgende energieprijzen. Alle ramen waren al door (eerste generatie) dubbel glas vervangen. Voornaamste argument was het besparen op onderhoudskosten van het periodiek terugkerende schilderwerk. Maar voordat de kozijnen geplaatst werden begon het gedonder in Oekraïne en als gevolg daarvan de problemen met de gaslevering. en nu de herfst zich aankondigt merken we dat de veel betere isolatiewaarde van de combinatie kunststofkozijnen en HR++ glas zodanig is dat de temperatuur in huis ondanks dat de centrale verwarming nog niet is geactiveerd, overdag rond de 20 graden is, 's nachts tot zo'n 19 graden daalt en overdag weer naar 20 graden stijgt. Aan het eind van het jaar zal de jaarafrekening vermoedelijk wel aantonen wat de gasbesparing is.

• Vestiging: Eindhoven

Kwaliteit en deskundigheid

Afspraken worden goed nagekomen. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer men langskomt. Deskundige monteurs met oog voor detail. Levertijd is lang maar ook wel te verklaren gezien de vraag.

• Vestiging: Eindhoven

top

Op de afgesproken tijd kwam er iemand van Belisol langs om alles keurig op te meten. De monteurs hebben echt vakwerk geleverd ...de schuifpui en het raamkozijn zitten er heel strak in en tevens is de hor daarna ook keurig geplaatst Ik kan iedereen Belisol aanraden, hele aardige mensen zowel in de showroom als Jeroen ( de baas ) die alles kwam opmeten bij mij thuis en de monteurs. KLasse werk geleverd.

• Vestiging: Alkmaar

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."