Alles is ontzettend goed gegaan. Ik wil vooral de monteurs bedanken. Zij beschikken over veel vakmanschap, zijn netjes en correct en hebben echt een fantastisch mooi resultaat neergezet! Ik ben er ontzettend blij mee en krijg heel veel complimenten van straatgenoten.
Hi Jolanda, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Onze monteurs werken dan ook iedere dag met #liefdevoorhetvak!
Kozijnen en 2 deuren geplaatst. Zelfs een weekje eerder dan gepland was. Met dank aan de buitendienstjongens Herman en Bjorn Zeer tevreden !
Wat fijn om te lezen dat alles vlot en sneller is verlopen dan gepland. Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Breda!
In de showroom van Belisol in Nieuwegein vakkundig te woord gestaan en alle (on)mogelijkheden besproken. Ook de plaatsing van de voordeur is conform de gemaakte afspraak uitgevoerd. De twee vakkundige timmerlieden hebben netjes gewerkt en de gemaakte rommel opgeruimd.
Dank je wel René voor de mooie beoordeling!
Prettige monteurs en netjes gewerkt
Dag Irma, fijn om te lezen dat alles prima is verlopen, hier doen we het voor. Dank je wel voor het vertrouwen!
vakkundige uitvoerders, nette vaklui! behalve het metselwerk wat gemorst op de stenen van de oprit en de stenen voor de voortuin zijn we erg tevreden en heel blij met onze raamkozijnen!
Hoi Conny, Mooi dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor! Mvg, Team Belisol Haarlem
Hebben 2 keer de vestiging Utrecht bezocht en hebben daar de mogelijkheden besproken; prima voorgelicht. De verschillende uitvoeringen waren daar ook goed te zien.
Mooi zo Carel, dank je wel voor het vertrouwen!
Vanaf de koop tot aan de plaatsing van mijn nieuwe pui met schuifdeur goede ervaringen gehad met Belisol.
Hoi Ingrid, Fijn om te lezen dat Belisol Utrecht jullie naar wens heeft kunnen verder helpen!
Super tevreden met het eindresultaat! Er waren enkele onduidelijkheden na levering/plaatsing, maar dit werd snel en adequaat opgelost.
Mooi zo Frank! Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol #liefdevoorhetvak
Prachtige schuifpui geplaatst door Belisol Utrecht. Er moest een laag muurtje en vensterbank verwijderd worden en ook dat is super gedaan. Mooi afgewerkt. Goede communicatie tijdens het proces. Er bleek achteraf een beschadiging in de ruit te zitten, dit is ook goed opgepakt en wordt geregeld door Belisol, dus ook de nazorg is goed geregeld.
Hi Lotte, wat fijn om te lezen dat alles netjes werd afgewerkt, daar doen we het voor!
De kozijnen zijn volgens afspraak geplaatst en alles is netjes afgewerkt. Na afloop werd al het afval netjes afgevoerd.
Dank je wel Bert!
Het voortraject was zeer soepel. Het contact werd gelegd door middel van een verduurzamingsproject in onze gemeente. Eerste bezoek om mogelijkheden te bekijken aan huis. Het volgende bezoek in de showroom om uit te kiezen wat we wilde en daarna nog een technische inmeting. Vervolgense het lange wachten op levering, wat inmiddels het nieuwe normaal is voor dergelijke onderdelen in de bouw. De uiteindelijke montage is vakkundig gedaan, met oog voor detail, ook bij het meer specialistische werk (een erker waar nieuwe kozijnen in gezet moesten worden). Als ik dan één punt van kritiek mag hebben is het plannen van de technische inmeting en montage meerdere telefoontjes mijnerzijds nodig had om de afspraak duidelijk te krijgen. In het eerste geval waren we niet ingepland waar het wel moest. 2e geval waren we wel ingepland, maar daar hadden we geen bericht van ontvangen. Dit werd pas duidelijk enkele dagen voor aanvang van montage. Al met al zeer tevreden met de kwaliteit en afhandeling, maar is een vinger aan de pols omtrent planning wellicht een goed idee als je zelf een strakke planning hebt (bijvoorbeeld met een verdere verbouwing of subsidieaanvraag).
Dag Jos, fijn dat alles naar behoren werd opgeleverd, dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Den Bosch!
Wij zochten een nieuwe kunststof voordeur voor onze woning. Belisol Gouda reageerde snel op ons offerteverzoek en na een bezoek bij ons thuis en een kijkje in de showroom bestelden we een mooie deur. Vanaf de bestelling tot aan de levering en montage zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wat we konden verwachten. De montage werd tijdig aangekondigd en uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ze hebben netjes en heel vlot gewerkt en inmiddels genieten we van een fijne tochtvrije hal en een mooi vooraanzicht van onze woning. Heel blij mee!
Dank je wel Ferry voor de mooie beoordeling!
Wij zijn goed voorgelicht. Kregen goede uitleg over de mogelijkheden. Werden kregelmatig geupdate over de status van onze bestelling! En eigenlijk eerder dan verwacht werden de kozijnen geleverd en gemonteerd door Barry en Jos, 2 zeer vakkundige en aardige monteurs! Wij zijn zeer blij met onze nieuwe kozijnen!
Dag Heidi, dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Belisol Haarlem!
jammer dat we bijna 9 maanden op de levering moesten wachten na bestelling, overigens zijn wij hierover bij het bestellen geïnformeerd Levering en installatie is prima verlopen, vakkundig en ook wel gezellig.
Hartelijk dank Joop en Netty voor de mooie beoordeling!
Top werk van de monteurs. Werkte secuur, schoon, snel en het waren ook nog eens gezellige gasten. Vanaf het moment van bestellen keurig op de hoogte gehouden van de status. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Hoef niets te doen daar de afwerking ook door de monteurs is uitgevoerd. Ziet er onwijs strak en mooi uit. Wij kunnen er voorlopig weer tegen. Complimenten en dank aan het gehele team en het soepel verlopende proces van a tot z
Dank je wel Rob voor deze mooie beoordeling!
Eerst dacht ik zal alles wel goed komen. Ik heb mij voor niets zorgen gemaakt. De schuifpui over de schuur tillen was een fluitje van een cent. De uitvoering door 2 personeelsleden buitengewoon goed voorbereid. Alles paste. Meer dan zeer tevreden.
Dank je wel voor het vertrouwen alvast!
We hebben lang moeten wachten op ons dakkapel maar nu hij is geplaatst helemaal blij mee. De installatie en het aftimmeren was in 1 dag gedaan, professionele installateurs, afvoer was ook goed geregeld.
Hi Peter, Fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Excuus voor de langere wachttijd. Mvg, Belisol
Wij hebben Belisol Utrecht ervaren als een deskundig bedrijf waar we heel goed geholpen zijn aan hele mooie kozijnenen een schuifdeur! Erg prettig was ook de communicatie. We konden snel contact krijgen wanneer we dat nodig hadden en er was overleg mogelijk waar nodig. Het restwerk werd ook binnen afzienbare tijd geleverd. Daarnaast hebben wij de medewerkers als vriendelijk en hardwerkend ervaren, zowel op kantoor als bij ons thuis. Alle lof!
Dag René & Hanneke, wat leuk om te horen. Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol!
De monteurs, Dennis, Dennis en Jos waren bijzonder vriendelijke en bovenal vakmensen en heel prettig in de omgang. Alles was binnen de afgesproken drie dagen gereed en alles is heel mooi afgewerkt. Ik ben erg tevreden over Belisol en kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan potentiële klanten.
Dank je wel Hans voor de mooie beoordeling!
Besteld kunstof kozijnen bij Belisol Gouda echt een aanrader vriendelijke mensen goede ser ice echt zeer tevreden over dit bedrijf ga zo door.
Hoi Jolanda, Mooie beoordeling, dank je wel hiervoor #liefdevoorhetvak bij Belisol
Onze ervaring is heel goed. Geplande datum kwam prima overeen, Monteurs Kleine en Hakki hebben hun werk naar tevredenheid gedaan. Wij zijn heel blij met onze keuze voor kunststof kozijnen, ziet er strak uit.
Wat fijn om te lezen Harry, dank je wel voor het vertrouwen!
Vanaf het eerste contact in de showroom tot het persoonlijke advies aan huis, het afgeven van de offerte tot de uiteindelijke oplevering is alles naar verwachting gegaan of opgelost. Helaas is bij de plaatsing een en ander niet goed gegaan waardoor er lekkages ontstonden. Belisol en haar medewerkers hebben dit keurig opgelost en het herplaatsen van de pui is vakkundig gedaan zonder de reeds geplaatste afwerking in huis te beschadigen. Ook toen er problemen waren was Belisol snel ter plekke om te constateren dat het niet goed was en alles snel op te lossen. Nooit discussie gehad over aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid van het probleem. Uiteindelijk zeer content met Belisol.
Hi Eric, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Belisol Gouda!
De schuifpui is vakkundig geplaatst.
Dank je wel Pieter voor de mooie beoordeling!
Een bedrijf dat zijn klanten en zijn doelstellingen vreselijk in de steek laat. Ik kan niet geloven dat de directie hiermee genoegen neemt. Hele slechte zaak. Ik kan helaas niets anders zeggen tegen mensen die dit lezen. DOE GEEN ZAKEN MET ZE. Als ik dit van tevoren geweten had, had ik NOOIT mijn zuur verdiende centen aan deze charlatans. Eeuwig spijt van. Dus mensen, wees gewaarschuwd. Het zijn mooipraters en honing smeerders. Ik had nog liever met een buitenlands bedrijf in zee gegaan. Ben helaas ook verblind door hun sprookjes. Zeer teleurgesteld.
In de winkel snel en vakkundig geholpen De deur is uiteindelijk veel eerder geleverd dan bij aankoop voorspelt was, dat was een positieve verrassing. Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestellen tot leveren Puntjes ter verbetering: Monteurs komen rond 7:30 uur. Dat is niet haalbaar. Noem liever een haalbare aankomsttijd, dat scheelt 2 uur slaap. Het handvat zit bij het sleutelgat waardoor het lastig is om de deur van buitenaf te openen en op slot te doen
Dank je wel Patricia voor de mooie beoordeling!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."