in één keer goed

in een sneltreinvaart werden alle ramen vervangen op een deskunige en plezierige manier.

• Vestiging: Haarlem

Zeer tevreden over de werkzaamheden Professionele monteurs die op zeer prettige wijze de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Heel blij met het resultaat.

• Vestiging: Haarlem

Belisol heeft 1 van onze oude houten kozijnen vervangen door een kunststof kozijn. Vriendelijke en vakbekwame monteurs, snel geplaatst, tot in de puntjes afgewerkt, schoon opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!

• Vestiging: Haarlem

Goed geholpen bij de keuze van mijn badkamer kozijn en ook de installatie verlies vlot

Betrouwbaar en kwalitatief

De voorlichting thuis en in de showroom was prima. Uiteindelijk een bestelling geplaatst voor een schuifpui incl. deurhor. Al snel kwamen ze langs om in te meten. Uiteindelijk sneller dan verwacht geleverd en geplaatst. Slopen, verwijderen van oude kozijn en deur en plaatsing van schuifpui is keurig gedaan. De afwerking aan de binnenkant is heel netjes. Na de plaatsing zijn ze snel langsgekomen voor de inmeting van de deurhor, die moet nog geplaatst worden. Ze komen hun afspraken na. Ze zijn betrouwbaar en leveren kwalitatief werk. Wij zijn zeer tevreden.

• Vestiging: Den Haag

Prettig contact, professionele begeleiding en installatie

Prettig contact, niet alleen bij totstandkoming van offerte maar ook tijdens verdere proces. Heldere, tijdige informatievoorziening over de verschillende stappen tijdens het proces (aanbetalingen, planning op de dag van installatie). Installatie zelf ook prima verlopen, inclusief nieuwe schuifpui over huis heen takelen en oude schuifpui vice versa en afvoeren. Enkele dagen later netjes nagebeld om te vragen of alles naar wens was verlopen. Bevestiging van laatste betaling ontvangen en daarbij gewezen op de 20-jaarsgarantie die nog aangevraagd moest worden.

• Vestiging: Gouda

Belisol team Nieuwegein maakt het vertrouwen ook waar

Na onze voorbereiding en ook bij collega's gekeken te hebben stapte we binnen bij BELISOL in Nieuwegein naar binnen. Er kwam een duidelijk en eerlijk verhaal. We werden meegenomen in de mogelijkheden. Er groeide vertrouwen. Wij besloten Belisol de opdracht te gunnen. Bij het opmeten kwamen de praktische aspecten in beeld, waarbij goed meegedacht werd. Uiteindelijk konden we zonder meerprijs de pui van de keuken wijzigen. TOP. Na montage willen wij graag het BELISOL team in Nieuwegein laten weten dat de klus er bij ons er op zit. We zijn enorm blij met het resultaat. Vakkundig geplaatst en mooi afgewerkt. Niets beschadigd, alles schoongemaakt na elke dag. Het was echt team werk, waarbij voorman zo nu en dan langs kwam om de punten op de ‘I’ te zetten. Mooi om te zien. Onder swingende Hollandse Muziek werd flink doorgewerkt. Mannen bedankt voor een TOP klus. Nieuwe zonwering is besteld, volgende week muren opfrissen. Volgend jaar de zolder.

• Vestiging: Utrecht

Ongelofelijk tevreden

Vanaf stap 1 werd ik enorm goed geholpen, zowel telefonisch als persoonlijk. Er is echt meegedacht om bijvoorbeeld een datum voor plaatsing te kiezen waar ik zelf bij kon zijn, maar ook meegedacht in welke ramen en kozijnen het beste bij mijn stijl en mijn huis en mijn wensen past. Tijdens de installatie werd er netjes gewerkt en alles weer schoon achtergelaten. Ook bij de nalevering is er eerst goed gekeken wat er moest gebeuren en hebben ze zelfs kleine dingetjes nog even weer aangepast, zodat alles weer klopte. Ik ben echt onwijs tevreden: goed geholpen, vrinedelijk personeel en ik volede me volledig gewaardeerd. Belsisol Gouda: echt onwijs bedankt! Jullie zijn toppers!

Geweldige schuifpui.

begin van dit jaar een schuifpui gekocht bij BelisolGouda, werden daar goed te wordt gestaan en kregen duidelijk uitleg, hebben toen gekozen voor kwaliteit. Wat ons erg aanstaat is dat Belisol Gouda met eigen monteurs werkt. Je wordt goed op de hoogte gehouden in het hele traject van bestellen tot maken tot monteren afspraak. Zaterdag 24 juni 2023 kwamen 2 monteurs om te plaatsen, werken heel netjes en nemen daar de tijd ook voor, ik kon alles vragen en kreeg ook gelijk duidelijk antwoord, ze hebben zelfs nog wat extra afgewerkt! al met al een aanrader, we zijn nu een week verder en nog zeer te vrede.

Super!

Eigenlijk niks te klagen. Levertijden zijn overal ruk, maar dat wisten we. Wel goed op de hoogte tijdens de levering, maandelijks updates. Monteurs zowel van de plaatsing als de service waren echt super! qua prijs misschien niet de goedkoopste maar het resultaat meer dan waard!

• Vestiging: Gouda

Belisol Gouda een aanrader!

Een plezierig offertegesprek zowel thuis als in de showroom van Belisol Gouda. Tijdens de levertijd werden we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook de plaatsing van de schuifpui verliep vakkundig en snel. Afwerking helemaal top!

Gezichtsbepalend

Ander Huis Geolied team plaatste in twee dagen 3 duurzame kozijnen en een deur. Verrassend kwam een ander huis tevoorschijn. Goede voorbereiding (o.m. opmeting!), mooie materialen en een fijne afwerking door aardige jongens deden de rest, maar dat wisten we al. Top en bedankt!! M.Donker Ouderkerk a/d Amstel

Goed werk!

Op tijd Netjes gewerkt Netjes opgeruimd Ziet er mooi uit

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Gouda

Zo blij met mijn nieuwe deur ook tevreden over de monteurs .

Zeer goede ervaring.

• Vestiging: Noord-Holland

Correcte service en mooi resultaat

Alles...intake, opmeten, bestelling en montage volgens gemaakte afspraken. Er werd kundig en netjes gewerkt...na afloop alles geveegd en opegeruimd. Zeer tevreden betreft het eind resultaat en service.

Prima bedrijf!

Wij bestelden er een schuifpui en een kozijn. Wij zijn prettig gehilpen in de showroommen kregen goed advies. Helaas was de levertijd nogal lang maar het lange wachten was de moeite waard. De montage is netjes uitgevoerd met een minimum aan rommel.

• Vestiging: Den Haag

Belisol heeft vakwerk geleverd.

We hebben op zolder twee dakramen incl. kozijnen laten vervangen. De oude ramen hadden enkel-glas en sloten niet goed. De nieuwe ramen hebben dubbel glas, zijn stevig en zien er mooi uit. Vakwerk!

• Vestiging: Haarlem

Positief en volledig naar verwachting.

Vanwege een eerdere goede ervaring met Belisol deze keer voor een tweetal nieuwe kozijnen opnieuw voor Belisol gekozen, in dit geval vestiging Belisol-Gouda (Beligouda). Montage mensen waren keurig op tijd en zijn snel aan de slag gegaan. Even hulp nodiggehad van een kraan om de kozijnen over de woning te hijsen naar de achterkant. Alles vlot gedaan zonder problemen of schade. Door goed opgenomen maten paste alles ook in één keer zoals gepland. Afwerking netjes gedaan, inclusief opruimen. Woning nu helemaal tip-top in orde en helemaal verduurzaamd. Belisol, bedankt. M.vr.gr., Rob Foncke, Schiedam

geweldig

wij geven een 10 omdat alles vanaf de eerste dag tot het plaatsen van 2 kozijnen geweldig is verlopen. De 2 monteurs hebben hard gewerkt en niets was hun teveel. Nadat ze klaar waren na 2 dagen hebben ze alles netjes achter gelaten. Ga zo door mannen, het is een genot om naar het resultaat te kijken. Wanneer er weer kunststof kozijnen geplaats (boven ) dan nemen we jullie weer in de armen. ga zo door !!!!

• Vestiging: Gouda

Schuifpui opgeleverd met schade en restpunten

Onze nieuwe schuifpui is opgeleverd met schade gemaakt door één van de monteurs en nog een ander restpunt. We wachten al meer dan een maand op Belisol om het te komen oplossen.

• Gegeven advies N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Breda

Mooi kozijn professioneel gemonteerd en afgewerkt.

Het duurde even voor het kozijn met twee klapramen gereed was en kon worden gemonteerd maar werd gedurende die tijd netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijke levering verliep vlot en kundig en de afwerking is zowel binnen als buiten prachtig gedaan. Vriendelijke monteurs die netjes werkten en waar nodig overlegden en adviseerde. Zeer tevreden met het eindresultaat.

• Vestiging: Haarlem

Vakmensen die weten waar ze het over hebben!

Al onze kozijnen zijn vorige maand vervangen zowel aan de voor- als achterkant. Het was een lang traject aangezien we de bestelling al begin 2022 geplaatst hadden, maar deze lever tijd was destijds bijzonder en ons vooraf meegedeeld. Half april van dit jaar zou dan de verbouwing beginnen en 8 dagen duren en dit was exact het geval. De mensen van Belisol zijn vriendelijk, weten waar ze het over hebben en zijn echte vakmensen die meedenken en meewerken wanneer je een speciale vraag hebt. Ze werken heel hard, maar ook secuur en ook bij de na controle zijn er nog wat kleine dingetjes aangepast, die ons later zijn opgevallen, zodat het nu helemaal perfect is. Belisol is niet bepaald de goedkoopste, maar het is iedere Euro waard geweest; zo blij mee!

• Vestiging: Haarlem

Oplossing geboden ter compensatie!

Gelukkig zijn we nu met aangeboden aktie van belisol drechtsteden. We hebben samen een oplossing gevonden om de lastige situatie die was ontstaan met de plaatsing van het keukenkozijn te compenseren. Eindelijk kunnen we het afsluiten en genieten van de mooie kwaliteitskozijnen die zijn geplaatst. Een geslaagde after sale aktie ! Chapeau!

• Gegeven advies N.v.t.
  • Offerte
  • Afspraak nakomen N.v.t.
  • Vestiging: Drechtsteden

Mooi en goed afgewerkt!

De mannen waren erg vriendelijk en keurig op tijd. Dus een 10 met een griffel!

• Vestiging: Tilburg

Boven verwachting

Vorig jaar informatie ingewonnen over een nieuwe voordeur. Er is goed naar mijn wensen geluisterd en ik had de offerte al snel binnen. De afspraak op mijn voordeur op te meten was snel gemaakt. Ook bij het opmeten werden mijn wensen nogmaals doorgenomen. Ik wist dat het lang zou duren voordat de voordeur geplaatst zou worden maar ook dat ging sneller dan verwacht. Op de dag zelf kwamen 2 vriendelijke en beleefde jongemannen de deur plaatsen. Ik had dit jaren eerder moeten doen. De deur is voorzien van een uitstekende beveiliging, Ik heb nu geen last meer van tocht en lawaai. Ik kan iedereen aanraden om naar Belisol te gaan. Voor mij geen ander meer!

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."