UItstekend
Hi Jan, Dank je wel voor het vertrouwen en deze mooie beoordeling. Mvg Team Belisol Eindhoven
Zijn bij Belisol Gouda geweest. Van begin tot eind een goed gevoel, werden goed geïnformeerd bij offerte, inmeten, ook dat het leveren wat langer zou duren. Werden via mail op de hoogte gehouden. De vriendelijke monteurs werkten vakkundig en netjes, alles werd opgeruimd en opgeveegd. Uitgebreide uitleg bij oplevering. Kortom, wij zijn er heel blij mee!
Hoi Simona, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor! #liefdevoorhetvak Mvg, Team Belisol Gouda
Vakkundige en rustige werknemers. Zeer geconcentreerd!
Top ervaring met Belisol
Super Piet, fijn om te lezen dat alles top is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen. Mvg, Team Belisol Eindhoven
Gedurende het hele proces van offerte tot aankoop, de helaas vertraagde levering en uiteindelijke plaatsing, werd er goed gecommuniceerd. Plaatsing verliep netjes en kundig.
Dank je wel Remco voor deze mooie beoordeling, hier doen we het voor! #liefdevoorhetvak Mvg, Team Belisol Eindhoven
Zeer tevreden over plaatsing en alles
Hi Wilma, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Mvg Team Belisol Eindhoven
Mijn tip. Een veel snellere levering. Dat is ons zwaar tegengevallen. Door deze trage levering zijn wij een deel van de subsidie misgelopen. Erg jammer.
Beste heer Van Heeswijk, Bedankt voor uw positieve review op klanten vertellen. Vervelend om te lezen dat u subsidie misgelopen bent. Dat onze planning langere tijd vol zit zouden wij zelf ook graag anders zien en we doen ook onze uiterste best om nieuwe monteurs te werven. Maar wij willen de allerbeste zijn en kiezen er bewust voor onze kwaliteit op het hoogste niveau te houden met enkel vakkundige monteurs, zodat onze klanten nog jarenlang plezier hebben van de hoogwaardige kozijnen en deuren van Belisol en het het wachten waard is. Vandaar ook onze garantie van 20 jaar lang. Mocht u nog ervaren kozijnmonteurs kennen, dan horen we het graag. Daar zetten we een mooie beloning tegenover! Mvg, Team Belisol Eindhoven
Snelle en gedegen aanpak. Naservice goed. Min: Bij levering geen deurklink, niet alle waterslagen aanwezig. Borstels van horren niet oke. Check vóór aflevering kan beter.
Beste familie Smeets, Bedankt voor uw positieve review. Uiteraard werken we de plaatsingen het liefst in 1x voor 100% af maar soms gebeurt het dat we niet alle materialen bij hebben. Gelukkig hebben we uw dossier spoedig alsnog voor 100% kunnen afwerken en hebben we de communicatie met u als bijzonder prettig ervaren. Een tevreden Belisol klant, daar gaan en staan we voor! Mvg, Team Belisol Eindhoven
Hoewel nu uiteindelijk de kozijnen, ramen, schuifpuien etc. er écht goed uitzien, is het plaatsen en communicatie met monteurs niet al te vriendelijk gegaan. Tot een in tranen vrouw aan toe. Staan te liegen waar je bij staat. Uiteindelijk goed gekomen, maar enorm onvriendelijk. Ook bij oplevering schade aan kozijnen opgelopen, dit is wel hersteld. Maar had niet gehoeven als ze wat kritischer waren geweest en met wat meer beleid hadden gewerkt. Ook was de levertijd extreem lang. Bijna een jaar. Tip van flip; zorg dat je bij een eerste keer een glassenwasser cadeau geeft. Is ook beter voor jullie garantiecertificaat.
Beste heer Van Wattum, Bedankt voor uw kritische maar toch positieve review. Bijzonder vervelend dat het contact met de monteurs niet goed verlopen is. Nogmaals sorry daarvoor. We hebben dit na de plaatsing intern besproken en van geleerd. Gelukkig maken we dit zelden mee. Wij gaan elke dag weer voor 100% van offerte tot en met plaatsing. Dat is waar we voor staan bij Belisol Eindhoven zodat u als klant nog jarenlang kan genieten van uw kozijnen en deuren van Belisol en de lange levertijd het wachten waard is. Uw tip nemen we ter harte. Wij zullen hier persoonlijk nog bij u op terug komen. Mvg, Team Belisol Eindhoven
Wij zijn erg tevreden over de bestelde schuifpui en voordeur. Mooie kwaliteit en precies zoals wij het in gedachten hadden. De plaatsing en afwerking is prima en snel verlopen.
Hoi Christ, super! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Groetjes, Team Belisol Breda
Alles is ontzettend goed gegaan. Ik wil vooral de monteurs bedanken. Zij beschikken over veel vakmanschap, zijn netjes en correct en hebben echt een fantastisch mooi resultaat neergezet! Ik ben er ontzettend blij mee en krijg heel veel complimenten van straatgenoten.
Hi Jolanda, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Onze monteurs werken dan ook iedere dag met #liefdevoorhetvak!
Kozijnen en 2 deuren geplaatst. Zelfs een weekje eerder dan gepland was. Met dank aan de buitendienstjongens Herman en Bjorn Zeer tevreden !
Wat fijn om te lezen dat alles vlot en sneller is verlopen dan gepland. Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Breda!
In de showroom van Belisol in Nieuwegein vakkundig te woord gestaan en alle (on)mogelijkheden besproken. Ook de plaatsing van de voordeur is conform de gemaakte afspraak uitgevoerd. De twee vakkundige timmerlieden hebben netjes gewerkt en de gemaakte rommel opgeruimd.
Dank je wel René voor de mooie beoordeling!
Prettige monteurs en netjes gewerkt
Dag Irma, fijn om te lezen dat alles prima is verlopen, hier doen we het voor. Dank je wel voor het vertrouwen!
vakkundige uitvoerders, nette vaklui! behalve het metselwerk wat gemorst op de stenen van de oprit en de stenen voor de voortuin zijn we erg tevreden en heel blij met onze raamkozijnen!
Hoi Conny, Mooi dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor! Mvg, Team Belisol Haarlem
Hebben 2 keer de vestiging Utrecht bezocht en hebben daar de mogelijkheden besproken; prima voorgelicht. De verschillende uitvoeringen waren daar ook goed te zien.
Mooi zo Carel, dank je wel voor het vertrouwen!
Vanaf de koop tot aan de plaatsing van mijn nieuwe pui met schuifdeur goede ervaringen gehad met Belisol.
Hoi Ingrid, Fijn om te lezen dat Belisol Utrecht jullie naar wens heeft kunnen verder helpen!
Super tevreden met het eindresultaat! Er waren enkele onduidelijkheden na levering/plaatsing, maar dit werd snel en adequaat opgelost.
Mooi zo Frank! Dank je wel voor het vertrouwen in Belisol #liefdevoorhetvak
Prachtige schuifpui geplaatst door Belisol Utrecht. Er moest een laag muurtje en vensterbank verwijderd worden en ook dat is super gedaan. Mooi afgewerkt. Goede communicatie tijdens het proces. Er bleek achteraf een beschadiging in de ruit te zitten, dit is ook goed opgepakt en wordt geregeld door Belisol, dus ook de nazorg is goed geregeld.
Hi Lotte, wat fijn om te lezen dat alles netjes werd afgewerkt, daar doen we het voor!
De kozijnen zijn volgens afspraak geplaatst en alles is netjes afgewerkt. Na afloop werd al het afval netjes afgevoerd.
Dank je wel Bert!
Het voortraject was zeer soepel. Het contact werd gelegd door middel van een verduurzamingsproject in onze gemeente. Eerste bezoek om mogelijkheden te bekijken aan huis. Het volgende bezoek in de showroom om uit te kiezen wat we wilde en daarna nog een technische inmeting. Vervolgense het lange wachten op levering, wat inmiddels het nieuwe normaal is voor dergelijke onderdelen in de bouw. De uiteindelijke montage is vakkundig gedaan, met oog voor detail, ook bij het meer specialistische werk (een erker waar nieuwe kozijnen in gezet moesten worden). Als ik dan één punt van kritiek mag hebben is het plannen van de technische inmeting en montage meerdere telefoontjes mijnerzijds nodig had om de afspraak duidelijk te krijgen. In het eerste geval waren we niet ingepland waar het wel moest. 2e geval waren we wel ingepland, maar daar hadden we geen bericht van ontvangen. Dit werd pas duidelijk enkele dagen voor aanvang van montage. Al met al zeer tevreden met de kwaliteit en afhandeling, maar is een vinger aan de pols omtrent planning wellicht een goed idee als je zelf een strakke planning hebt (bijvoorbeeld met een verdere verbouwing of subsidieaanvraag).
Dag Jos, fijn dat alles naar behoren werd opgeleverd, dank je wel voor het vertrouwen in Belisol Den Bosch!
Wij zochten een nieuwe kunststof voordeur voor onze woning. Belisol Gouda reageerde snel op ons offerteverzoek en na een bezoek bij ons thuis en een kijkje in de showroom bestelden we een mooie deur. Vanaf de bestelling tot aan de levering en montage zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wat we konden verwachten. De montage werd tijdig aangekondigd en uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ze hebben netjes en heel vlot gewerkt en inmiddels genieten we van een fijne tochtvrije hal en een mooi vooraanzicht van onze woning. Heel blij mee!
Dank je wel Ferry voor de mooie beoordeling!
Wij zijn goed voorgelicht. Kregen goede uitleg over de mogelijkheden. Werden kregelmatig geupdate over de status van onze bestelling! En eigenlijk eerder dan verwacht werden de kozijnen geleverd en gemonteerd door Barry en Jos, 2 zeer vakkundige en aardige monteurs! Wij zijn zeer blij met onze nieuwe kozijnen!
Dag Heidi, dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in Belisol Haarlem!
jammer dat we bijna 9 maanden op de levering moesten wachten na bestelling, overigens zijn wij hierover bij het bestellen geïnformeerd Levering en installatie is prima verlopen, vakkundig en ook wel gezellig.
Hartelijk dank Joop en Netty voor de mooie beoordeling!
Top werk van de monteurs. Werkte secuur, schoon, snel en het waren ook nog eens gezellige gasten. Vanaf het moment van bestellen keurig op de hoogte gehouden van de status. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Hoef niets te doen daar de afwerking ook door de monteurs is uitgevoerd. Ziet er onwijs strak en mooi uit. Wij kunnen er voorlopig weer tegen. Complimenten en dank aan het gehele team en het soepel verlopende proces van a tot z
Dank je wel Rob voor deze mooie beoordeling!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."