allereerst is het plaatsen van de order voor een nieuw raamkozijn, een nieuwe schuifpui, zonweringen, en hor zeer efficiënt verlopen, dwz binnen een half uur. Vervolgens heeft het opmeten van de juiste afmetingen 15 minuten gevergd ( en precies op het afgesproken tijdstip ). De afspraak is gemaakt voor 3 dagen werkzaamheden, inclusief kraanwagen assistentie. De plaatsing van een en ander is begonnen op het afgesproken tijdstip. Het was interessant te zien dat de installateurs zo deskundig te werk gingen dat geen enkele handeling overbodig was en direct leidde tot het gewenste resultaat. Alle benodigde materialen en gereedschap was binnen handbereik, hetgeen resulteerde in het afmaken van alle werkzaamheden binnen 2 en een halve dag. het resultaat was perfect en tot directe tevredenheid zonder zelfs een enkele opmerking. De twee installateurs waren beide zeer deskundig, snel en zeer nauwkeurig. Daarnaast werkten ze netjes, zonder afval of rotzooi hetgeen leidde tot 100% tevredenheid.
Dag Anton, Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg Belisol Leiden
Ondanks de vooraf duidelijk aangegeven wat langere levertijd niets dan louter complimenten hoe de levering en montage is uitgevoerd. Professioneel, klantvriendelijk en met een service gerichte aanpak. Absoluut een aanrader voor een ieder die op zoek is naar service en kwaliteit.
Hoi Peter, Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling, alsook het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Haarlem
Wij zijn wederom zeer tevreden over Belisol. Dit is de 2e keer dat we Belisol ingezet hebben voor plaatsing. Kwaliteit, service, advies wat wordt gegeven. De afspraken worden netjes nagekomen. De levering, plaatsen keurig netjes. De medewerkers zijn vriendelijk ruimen volgens afspraak alles netjes op. Zelfs service op onderhoud van eerdere plaatsing wordt geregeld. Zeer tevreden, wij bevelen Belisol aan. Een betrouwbaar en service gericht bedrijf.
Dag Bert, Dank je wel voor deze uitstekende 10 op 10 ;-) Daar doen we het voor! Mvg, Belisol Utrecht
Al vanaf het inmeten werden we goed geholpen en na even wachten op de kozijnen. Is het gehele huis voorzien van kunststof kozijnen. De twee mannen die kwamen werkten heel rustig en nauwkeurig we werden in alle beslissingen hoe klein ook betrokken. Elke avond leverden ze het huis weer schoon en dicht af. Nu na twee weken ervaren we de stilte doordat de ramen goed geluid buitensluiten.
Hoi Wilma, Dank je wel voor deze geweldige beoordeling! We geven de complimenten zeker door aan ons team ;-) Mvg, Belisol Den Haag
Wat een vakmanschap! Goed advies, kundige en aardige mannen die de klus in 1 week klaren. En is er in de loop van de tijd iets wat aangepast of verbeterd moet worden, dan is een telefoontje naar Belisol Gouda voldoende. Ze komen het dan zo snel mogelijk in orde maken. Top Belisol Gouda!
Hoi Cindy, Dank je wel voor de superleuke aanbeveling! Mvg, Belisol Gouda
Volledige onderkant van ramen en deuren met dubbel glas voorzien door Belisol. 1 raam sluit niet helemaal correct. Maar omdat het wel afsluit en op kiepstand en open kan denken wij dat het goed is, totdat na 3 jaar het raam niet meer sluit. Dit gemeld bij Belisol, maar die begonnen al gelijk over €80 voorrijkosten en een half werkuur. Daarop heb ik een mail gestuurd dat ik hier niet mee eens was. Ze hebben toen uit coulance de voorrijkosten gehalveerd €40. De monteur die toen kwam had deze fout in het raam nog niet eerder meegemaakt. Die is toen onverrichte zaken vertrokken. Ik werd door Belisol gebeld, dat het gemaakt kon worden maar er moest wat besteld worden en dat zou ons €249 gaan kosten plus €80 aan voorrijkosten. Je kunt begrijpen dat wij dat niet pikten. Maar Belisol houd voet bij stuk aan de garantie voorwaarden van 2 jaar. Wij vinden dat het een fout in de raamconstructie is en dat niet door ons betaald hoeft te worden, Ik heb zelf nog aan geboden de arbeidsuren te betalen alleen niet het onderdeel. Maar Belisol houd voet bij stuk. wij zitten nu met een kapot raam. Dat noem ik geen service.
Beste Toine, We hebben hier reeds uitvoerig contact over gehad. Inhoudelijk kunnen wij het helaas niet eens zijn met uw beoordeling. 3 jaar na plaatsing contacteert u ons voor de eerste maal, voor een raam dat niet correct zou sluiten. Waarom heeft u ons hier niet eerder over gecontacteerd? Onze garantievoorwaarden melden inderdaad 2 jaar garantie op hang- en sluitwerk. Hiervoor hebben wij u een oplossing voor aangeboden. Helaas wenst u hier niet op in te gaan, hetgeen u goed recht is uiteraard. Maar wij zijn onze service beloften wel degelijk nagekomen conform onze voorwaarden. Wij blijven uiteraard ter beschikking, voor alle verdere toelichtingen. Mvg, Belisol Breda
Alles ging vlot. Ziet er top uit en we merken nu met de warme dagen al echt een verschil boven in huis.
Dank je wel Dennie, fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Gouda
Eind 2017 het hele huis laten voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Helaas moest door brand een kozijn worden vervangen. Dit is net als toen weer goed geregeld. Zeer tevreden.
Dag Margot, Dank je wel voor deze topbeoordeling! Mvg, Belisol Haarlem
De mannen kwamen op tijd. Oude pui gedemonteerd en netjes afgevoerd. Alle voorbereidingswerkzaamheden gedaan. Nieuwe pui over het dak heen door middel van een kraanwagen. Was een mooi gezicht. Daarna pui geplaatst en alles gekit. Ook de hor is daarna geplaatst. De mannen hebben alles netjes opgeruimd en zeer netjes gewerkt, mijn complimenten. Zeker een aanrader om een pui aan te schaffen bij Belisol Utrecht.
Hi Cor, Hartelijk dank voor deze uitstekende aanbeveling! Mvg, Belisol Utrecht
De schuifpui werd netjes geplaatst op de dag die we afgesproken hadden. De vloer werd netjes afgedekt. Er werd netjes en hard gewerkt en de mannen waren op tijd klaar. Enige is dat we er lang op hebben moeten wachten. Maar dat werd ons wel vantevoren verteld.
Hoi Karen, Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Haarlem
Tijdens het inmeten kregen we nog nuttige tips, waardoor we een paar slimme aanpassingen hebben kunnen doorvoeren. De kozijnen en ramen zijn van goede kwaliteit: mooi, solide en met een rustige uitstraling. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. Het werk liep iets uit qua planning, maar er werd absoluut niets afgeraffeld – complimenten aan Pjotr en Peter voor hun zorgvuldige aanpak! Een dag na oplevering ontdekten we een zwarte veeg die niet weg te poetsen was. Dit is keurig opgepakt: er wordt een servicemonteur gestuurd om het op te lossen. We misten wel de onafhankelijke kwaliteitscontrole na oplevering, zoals eerder aangegeven in de offertefase. Gelukkig bleek dat in ons geval niet nodig.
Hoi Marcel, Dank voor deze mooie review. We geven de complimenten zeker door aan ons team. Mvg, Belisol Haarlem
In mei zijn bij ons in 5 dagen in het hele huis nieuwe kunststof kozijnen en deuren geplaatst door Belisol, met HR++ glas. Erg blij met het resultaat en we krijgen ook veel complimenten. De keraliet platen die als afwerking zijn geplaatst maken het echt af. Goede informatie gehad bij het inmeten, en de monteurs hebben veel werk verzet, vooral Youri en Björn. Zij hebben oog voor detail, ook voor de binnenafwerking. En ze dachten mee als wij nog vragen hadden. Een paar weken na het plaatsen ging de keukendeur wat moeilijk op slot. Nadat we dit gemeld hadden werd het direct verholpen. Prima service.
Top, dank je wel Lilian. Mvg, Belisol Breda
Pui met openslaande deuren en tuindeur vervangen door Belisol. Levertijd wat lang aanvankelijk, maar de ervaringen van anderen en de prijs was goed. Installatie voor twee nette en kundige mannen, alles binnen twee dagen klaar en keurig afgewerkt. Wij zijn er blij mee!
Hi Peter, Dank je wel voor de uitstekende beoordeling! Mvg, Belisol Haarlem
Vorig jaar besloten we om een schuifpui in ons huis te laten plaatsen. We kwamen uit bij Belisol in Leiden. Dennis van dit filiaal nam de tijd om ons uitgebreid voor te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Dit beviel ons zo goed dat we hebben besloten de opdracht bij hun te plaatsen. Naast een Schuifpui hebben we ook een kozijn voor ons keukenraam laten plaatsen. Helaas moesten we vanwege de drukte wel een jaar wachten voordat we aan de beurt kwamen.16 juni was de grote dag. Het montage team van Belisol stond al vroeg voor de deur. Grote complimenten voor John, Bryan en Juri hoe ze de klus hebben aangepakt. Binnen 2 dagen was alles geplaats naar onze volle tevredenheid. Het ziet er schitterend uit en beveel Belisol van harte aan. Nogmaals de complimenten hoe alles is gegaan.
Hoi Raymond, Dank je wel, we geven de complimenten zeker door aan onze collega's! Mvg, Belisol Leiden
Van het gesprek in de showroom tot de plaatsing van de nieuwe schuifpui&hor zijn wij heel blij met het eindresultaat. De montage verliep professioneel door een zichtbaar goed op elkaar ingespeeld team. Heel fijn.
Hi Wendy, Dank je wel voor deze 10 op 10! Dat doet ons enorm plezier. Mvg, Belisol Utrecht
Belisol Gouda heeft op 10 t/m 12 juni 2025 de schuifui en achterkozijnen vervangen voor kunstof met HR ++ glas. Vanaf advies tot en met de uitvoering is alles keurig verlopen. De 2 monteurs Nino en Melvin waren zeer plezierig in de omgang en hebben goed werk geleverd. Ook een paar kleine puntjes qua nalevering en afwerking zijn vlot en goed verlopen
Hi Eelco, Top, dank je wel alvast voor het vertrouwen in onze diensten! Mvg, Belisol Gouda
We zijn goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Lange tijd tot het geplaatst kon worden (een jaar) maar dat was ook van tevoren besproken en de kwaliteit van de materialen en deskundigheid van de monteurs was het wachten waard. Een enkele keer was een telefonist kortaf aan de telefoon. Al met al erg tevreden en blij met het eindresultaat
Hoi Miranda, Dank je wel voor deze mooie beoordeling van onze diensten. We nemen je aanbevelingen zeker mee. Veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen. Mvg, Belisol Leiden
Wij werden keurig ontvangen in de showroom door Dave. Hij nam alle tijd voor ons om alles uit te leggen. We ontvingen direct een gespecificeerde offerte. Daar konden we thuis rustig over nadenken zonder verdere druk. Na acceptatie kwamen twee mensen alles thuis opmeten zodat we niets mis kon gaan. Vervolgens werd alles in één dag geïnstalleerd door zeer beleefde vaklieden. Alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd. Kortom, heel erg tevreden. Het betreft een hoge voordeur met zijraam en een achterdeur met zijraam.
Hoi Wim, Dank je wel voor deze mooie complimenten. Mvg, Belisol Utrecht
alles verliep volgens een strikt planning en dat werkte perfect en je word goed ge-informeert van tevoren
Hi Robert Jan, Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel voor de mooie review. Mvg, Belisol Haarlem
We zijn zeer tevreden. De drie heren Ronald, Tyler en Adriaan werkten prettig samen en ze leverden net werk af (en kwamen zelfs nog terug om het een en ander af te werken).
Hi Marc, Dank je wel, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Dronten
Hele huis en voordeur voorzien van nieuwe kozijnen en ramen. Monteurs Ron en Maikel hebben keurig netjes gewerkt. Hebben de boel keurig netjes achter gelaten. Diverse zaken goed uitgelegd. Zijn heel beleeft. Hebben hart voor hun vak. Kan niet anders zeggen dan dat wij heel blij zijn met Belisol en onze ramen. Werkgever, wees zuinig op deze vakmensen. Zij zijn goud waard voor je bedrijf
Top, dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Daar doen we het met zen allen voor, met #liefdevoorhetvak bij Belisol! Mvg, Belisol Eindhoven
In de winkel al goed gevoel. 20 jaar garantie wil wel wat zeggen. De monteurs die de deur kwamen plaatsen waren nette mannen. Hebben keurig werk geleverd. Maar na 2 weken klemde mijn deur al. Hierop is er een service monteur gekomen die de deur netjes opgeblokt heeft. Ik erg tevreden over hoe alles verlopen is. De afspraken perfect gedaan. Blij met mijn nieuwe deur. Compliment aan het bedrijf.
Het tweede deel van de vernieuwing van de kozijnen is prima verlopen. Zelfs het weer werkte mee, exact toen de monteurs gereed waren begon het te regenen. Beide heren hebben ook nog geholpen bij het weer monteren van de gordijnen en hebben alles heel goed schoon gemaakt.
Hoi Cor, Dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Haarlem
Wij waren al bekend met Belisol en na 1e gesprek werd alles na het inmeten direct in gang gezet. 2 weken gelden zijn de kozijnen van onze dakkapel vervangen en de buiten beplating aangepast. Alles werd snel en goed uitgevoerd en de werkplek schoon achtergelaten. Wij wilden nog 1 kleine aanpassing aan de buitenkant, daarvoor is 1 monteur zaterdag na de montage teruggekomen om dat in orde te maken. Het lijkt nu net of wij een volledig nieuwe dakkapel hebben. Kortom, vakwerk
Hoi Bernard, Fijn om te horen, dank je wel voor het vertrouwen en deze leuke review. Mvg, Belisol Haarlem
Deuren afgesteld. Probleem kozijn erbij opgelost door monteur. Alles werkt weer voortreffelijk. Dankzij kundigheid van monteur Ayoub.
Hi Ed, Dank je wel voor deze mooie review. Fijn dat Ayoub heeft kunnen helpen en alles weer voortreffelijk werkt. Mvg, Belisol Drechtsteden
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."