Heeft een totaal van 2.165 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment95%
De reviews benadrukken de hoge kwaliteit van kozijnen en deuren en een professionele aanpak van begin tot eind. Klanten beschrijven vriendelijk en vakkundig personeel, duidelijke communicatie en nette afwerking. Soms waren er planningswijzigingen, maar deze werden soepel opgelost. Belisol wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Sterke punten
Kwaliteit van de producten
Professioneel en vriendelijk personeel
Nette afwerking en vakmanschap
Gebaseerd op 120 reviews
Uitstekend!
Van eerste contact tot oplevering is alles soepel verlopen. De monteurs werkten netjes, de communicatie was duidelijk en we zijn erg blij met onze nieuwe schuifpui. Bedankt voor de goede service!
10 October 2026
Annemieke
Leiden
Zeer netjes geplaast en afgwerkt
Zeer goed bedrijf
In showroom nemen ze de tijd voor je en erg vriendelijk
Ook de plaatsing en afwerking van de kunstof kozijnen zeer netjes gedaan
We zijn erg tevreden
9 October 2026
Nel Kuijt
KATWIJK ZH
Wat een bijzondere klasse!
Wat een bijzondere klasse!
Vanaf het offerte stadium (Daniël enorm bedankt!) t/m oplevering:
Dit is een team als buddies zo op elkaar ingespeeld, enorme kwaliteit leveren op hoog tempo. Afwerking om door een ringetje te halen, netjes service gericht, en dan die heerlijke humor tussendoor, Niels, Martien en Thijn en Lars, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie teamwork! Heel blij met het resultaat!
"Echt schon!" ;)
9 October 2026
Job
Heeze
Alles is nu compleet.
Hallo bezoekers. Hier mijn ervaring. 5 jaar terug heb ik de bovenste 2 etages van nieuwe kozijnen voor zien. Alles is nog steeds goed. 2 maanden geleden heb ik het onderste kozijn laten vervangen, Het geheel is nu klaar inclusieve een mooie isolatie plaat die anders is gekleurd dan bij de andere buren. En ziet er netjes uit. We hebben nu inmiddels ook de deur en de kozijnen geschilderd en mijn vrouw heeft haar planten weer netjes op het plaatsje gezet. Het ziet er weer netjes en mooi uit. De monteurs waren vriendelijk en hebben alles netjes opgeruimd. Wij hebben de monteurs voorzien met wat lekkers en natuurlijk wat koffie. Wel jammer dat we niet een mooi fotootje kunnen plaatsen, Dat gaat hier niet. Dan had u het ook kunnen zien.
Wij willen de monteurs hier nog graag even bedanken voor hun mooie werk.
Vriendelijk groet,
W. de G.
Vlissingen.
Goes
8 October 2026
W.
Vlissingen
Niet de goedkoopste, wel uitstekende service en product
Geen 10 vanwege de lange wachttijd na tekenen overeenkomst. Veel aandacht voor de klant, diverse bezoeken om een goede keuze te maken. Nette behandeling door ter zake kundige medewerkers. Gekozen oplossing voor de schuifpui is degelijk, fraai en heel handig.
6 October 2026
Roel
Woubrugge
Goede service, netjes gewerkt door werklui
Utrecht
4 October 2026
Angela
Nieuwegein
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en dat het werk zorgvuldig werd uitgevoerd. Dank u voor deze review.
Team Belisol Utrecht
Vakkundig!
Afspraken worden prima nagekomen, heel vakkundige medewerkers, nette oplevering.
25 September 2026
Hendrik
Amsterdam
geweldig en heel kundig bedrijf
Van begin tot eind zeer goed geholpen eerste instantie alleen kunstof kozijnen later kwamen hierna rolluiken en nog een screen bij maar een goede verkoper (Ronald) duidelijk in het verhaal en een luisterend oor naar de klant en voelde me goed op me gemak, later kwamen er nog wat wijzigingen maar dit was geen probleem en waren ook verholpen. De monteurs waren drie hele dagen bezig maar dit is te zien wat is het mooi geworden zeer tevreden ermee
24 September 2026
Tim van Der Zwan
Alphen aan den Rijn
Fijne medewerkers die goed luisteren, advies geven en uitstekend monteurwerk leveren!
Je komt blanco binnen en gaat weg met een goed advies. De adviseur luistert naar je en denkt mee. Na het tekenen van de offerte moet je wat geduld hebben, maar dan kun je nog even sparen! De monteurs zijn vriendelijk en professioneel. Je krijgt goede uitleg over de werking van de onderdelen en ook hoe je alles kunt onderhouden. Kortom ga gerust in zee met Belisol! Ik ben er heel blij mee.
22 September 2026
Astrid Meijer
Noordwijk zh
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Bedankt voor de lovende woorden, Astrid! Mooi om te lezen dat alles naar wens verlopen is en dat u tevreden bent. We geven dit zeker en vast ook door aan ons team!
Team Belisol Leiden
Hier een heel tevreden klant!
Nadat ik een aantal jaar geleden al een deur heb laten plaatsen en daar tevreden over was, heb ik nu alle anderen kozijnen laten vervangen.
De mannen hebben alles netjes geplaatst en als ik ergens niet helemaal blij mee was dit verder aangepast.
Hier dus nu een blije klant!
21 September 2026
Sandra Viel
Hoofddorp
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Dat u na uw eerdere ervaring opnieuw voor Belisol koos, is voor ons het beste compliment. Fijn dat de monteurs ook zorgden voor de nodige aanpassingen waar u dat wenste. Bedankt voor uw review!
Team Belisol Haarlem
Heel tevreden
Aardige monteurs, werken netjes, ruimen alles op en weken ijverig door
18 September 2026
Carla
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Leuk om te horen dat de monteurs op alle vlakken goed werk hebben geleverd!
Team Belisol Gouda
Professional and quality door
Very happy with our new front door from Belisol. The quality is excellent - solid construction - just be ready to wait. Our front door took around 9 months from order to install, and it wasn't cheap, but the quality speaks for itself. Installation was clean and professional. If you value quality over speed, I'd recommend Belisol.
10 September 2026
Roeslan
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Thank you for taking the time to write this review. We are glad to hear you are happy with the quality of your new front door and that the installation went cleanly and professionally. We understand the wait was long, and we appreciate you recognizing that this reflects our attention to quality.
Team Belisol Leiden
Prachtig resultaat dankzij echte vaklui
Moest lang wachten voor de kozijnen werden geplaatst, maar het resultaat is geweldig. Goed werk geleverd, er werd goed meegedacht, alles netjes opgeruimd steeds. Heel tevreden
9 September 2026
Liz Ellen
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
We waarderen uw beoordeling en stellen het op prijs dat u uw ervaring met ons deelt.
Team Belisol
Gewoon een hele mooie deur besteld en gemonteerd.
We zijn heel tevreden, we hebben een hele mooie voordeur besteld en inmiddels is deze gemonteerd. Het hele traject is heel goed verlopen, wij zijn zeer tevreden.
8 September 2026
Nico
Boeren
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Bedankt om uw ervaring te delen. Heel fijn om te horen dat het hele traject naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw nieuwe voordeur.
Team Belisol Haarlem
Kwaliteit telt!
Wij hebben bij Belisol (Gouda) nieuwe kunststof kozijnen en een aluminium schuifpui gekocht. Zeer tevreden met het eindresultaat; keurige afwerking en vriendelijke monteurs.
8 September 2026
Bart
Gouda
Betrouwbaar, vakkundig en netjes.
Van begin tot eind top verzorgd. Vanaf de afspraak op kantoor tot en met plaatsing incl belletje nadien een heel verzorgd geheel. We kregen goed afvies, werden op de hoogte gehouden en bij het plaatsen werd netjes gewerkt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kozijnen en met Belisol Haarlem.
4 September 2026
Leonie
Overveen
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Fijn om te lezen dat u van de eerste afspraak tot de plaatsing en de opvolging nadien een verzorgd traject heeft ervaren. Dat de communicatie duidelijk was en er netjes gewerkt werd, doet ons deugd.
Team Belisol
Mooie kozijnen en deuren door vakmannen geplaatst
Heel blij met nieuwe kozijnen en deuren. De mannen van Belisol hebben alles netjes geïnstalleerd en ontzettend mooi afgewerkt. Daar komt bij dat alles ook nog sneller werd geleverd dan afgesproken.
3 September 2026
Marion
Alphen aan den Rijn
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Fijn dat u dit met ons deelt. Knap dat alles zelfs sneller geleverd werd dan afgesproken, en we zijn blij dat u tevreden bent over de installatie en afwerking.
Professioneel
Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het bedrijf is zeer profesioneel en deskundig gedurende het hele proces.
31 August 2026
Adlea Rodriguez
Topbedrijf
Belisol is echt een topbedrijf! Ze denken goed met je mee en nemen de tijd voor je. Ik had zelf een paar punten waar ik wat extra tijd voor nodig had, maar dat was helemaal geen probleem.
De monteurs waren fantastisch: vakkundig, netjes en vriendelijk. Ze dachten goed mee en hebben alles prachtig afgewerkt.
De ramen zijn van mooie kwaliteit en zien er prachtig uit. Je voelt je echt als klant gehoord en geholpen.
Echt een aanrader! Ik kan Belisol aan iedereen aanbevelen!
30 August 2026
Lenie Ruigrok
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Mooi dat u zich gedurende het hele traject goed geholpen heeft gevoeld. Uw complimenten voor de monteurs delen we graag met de collega's.
Team Belisol
Uitstekend werk, prachtige ramen en deuren.
Ik heb net al mijn ramen en deuren laten vervangen door Belisol Gouda.
De voor- en achterkant van mijn huis;
Ze zijn erg professioneel.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
De werkers kwamen op tijd en hebben fantastisch werk geleverd.
Mijn huis ziet er nu zo goed uit.
Ik ben erg blij.
Ik beveel ze absoluut 100% aan.
28 August 2026
Tracy (Batchelor) van Eijk
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling. We geven uw waardering door aan het team. Als u nog vragen heeft of wij u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op.
Met vriendelijke groeten, Belisol Nederland
Efficient, and the work delivered was top quality
Every appointment was met, there was no pressure to accept the quotation. Enough time given to think about choices. The delivery with installation does take a few months, but the end result, professional team for the installation, makes it all worth it
22 August 2026
G. Abrahams
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
We're pleased that the end result made the wait worthwhile. We'll gladly share your appreciation with the installation team.
Zeer positief!
Vanaf het eerste contact een hele positieve ervaring. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en advies gegegeven zonder opdringerig te zijn.
Onze nieuwe deuren en kozijnen werden eerder geleverd dan verwacht waardoor wij positief verrast waren.
De montage verliep voorspoedig. Er is zeer netjes gewerkt, afgewerkt en keurig alles opgeruimd. Heel positief over dit bedrijf!
20 August 2026
Celesta
Hoofddorp
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Belisol. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.
Wat een drama!
Wat een drama! Communicatie en afspraken maken is bijna onmogelijk, ze zijn gewoon niet te bereiken. Op de dag van montage kwamen ze niet opdagen en werd het een dag later, grrrr.. Ik zeg kies een andere partij.
Beveelt niet aan
13 August 2026
Ron
Woerden
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Beste Ron, Vervelend om te lezen dat de communicatie en het maken van afspraken voor u problemen gaf en dat het montageteam op de afgesproken dag niet aanwezig was. Wij nemen uw feedback serieus en brengen dit intern onder de aandacht zodat het verder wordt onderzocht en opgevolgd. Met vriendelijke groeten, Belisol Nederland
Enorm tevreden
Alle werkzaamheden die ik door Belisol heb laten doen, zijn op een zeer professionele manier uitgevoerd.
Ook de mensen die er werken zijn enorm klantvriendelijk.
Kortom, een geweldig bedrijf!!!!!
11 August 2026
Carla
Reactie van Belisol Kozijnen en Deuren
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over het werk van onze collega’s. Uw compliment geven we graag aan hen door!
Team Belisol
goede kwaliteit en afspraken worden nagekomen.
Ons VvE-complex heeft een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Belisol. De kleur van het kunststof kozijn aan de buitenzijde sluit perfect aan bij de tint van de bestaande hardhouten kozijnen en is aan de binnenzijde uitgevoerd in wit RAL-9010. De installatie vond plaats op één ochtend en is keurig uitgevoerd en netjes afgewekt in de bestaande gevelpui. Alle toezeggingen over het verstrekken van de offerte, opdracht en logistiek werden netjes nagekomen.
Manager VvE Parkflat Houdringe Bilthoven
Utrecht
30 July 2026
Pieter
Bilthoven
Beste,
Dank voor uw review. We geven uw waardering door aan het team. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 2.165 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over Belisol Kozijnen en Deuren
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."