Solid professional work

Belisol has given us good advice pre purchase and executed as ordered. Their staff is nice and helpful. They work very cleanly with minimum impact on the rest of the house.

Alles super geregeld, van begin tot eind, Belisol Gouda

Kozijnen netjes vervangen, voor een nette prijs, dank aan Marco en collega voor het plaatsen!

• Vestiging: Gouda

Uistekend product met uitstekende service

Dit bedrijf is echt aan te raden. Alle communicatie loopt professioneel en ze doen wat ze zeggen. Installatie verloopt vlekkeloos met zeer behulpzame monteurs. Wij zijn echt tevreden. Het is niet de goedkoopste oplossing, maar het is het geld zeker waard. Product zelf is van hoge kwaliteit.

• Vestiging: Eindhoven

Van A tot Z een feest om mee te werken

We hebben vanaf het allereerste begin prima contact gehad met Belisol Utrecht. In offertestadium was voor ons belangrijk dat we het volledige bedrag pas hoefden te betalen na realisatie. Je hoort genoeg indianenverhalen over slechte service en leveringen. Tijdens de tusssenfase - bestelling en levering- zijn we goed op de hoogte gehouden. Planning ging in goed overleg. Daarbij werd ook alles nog een keer zorgvuldig nagemeten. Bij de realisatie werd er erg schoon gewerkt. De vloeren zijn netjes afgedekt, rotzooi direct verwijderd. Verder viel het ons op dat de kwaliteit van het personeel hoog is, geen praatjes maar gewoon handen uit de mouwen en doorwerken. Voor ons is dit een absolute aanraden en zeer warm aan te bevelen.

Een perfecte organisatie.

Een zeer professionele aanpak met een proriduct van hoge kwaliteit.

• Vestiging: Leiden

Vakmensen, vriendelijk en mooi materiaal!

• Vestiging: Eindhoven

Absoluut een aanrader!

Belisol is een heel fijn en professioneel bedrijf. De communicatie was duidelijk en de kozijnen zijn zeer vakkundig geïnstalleerd. De levertijd was wat langer, maar goed werk heeft tijd nodig en het eindresultaat mag er zeker zijn. We zijn erg blij met het resultaat. Absoluut een aanrader!

Hoge kwaliteit van afwerking

Belisol Den Haag heeft meerdere kunststof kozijnen geplaatst. Het resultaat en met name de afwerking is prachtig geworden. Qua planning en communicatie verliep het af en toe wat rommelig, maar uiteindelijk is de klus met wat vertraging naar tevredenheid afgerond.

top kozijnen

Na meerdere bezoeken aan de prachtige Belisol-showroom in Gouda hebben we de knoop doorgehakt en de opdracht aan hen gegund. Wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de kozijnen én de service. Zodra we een vraag hadden of iets gecontroleerd moest worden, werd er meteen een servicemonteur ingepland. De medewerkers van kantoor Gouda en het montageteam waren stuk voor stuk vriendelijk en inhoudelijk sterk. Vooral het montageteam verdient een grote pluim: wat hebben zij hard gewerkt en hoeveel aandacht hebben ze besteed aan de afwerking! Het enige minpuntje was dat de fabriek vertraging opliep, en dat dit pas op het laatste moment werd doorgegeven. Dat zorgde voor wat stress in onze planning. Gelukkig werd het montageteam direct bij levering ingepland, waardoor we deze winter toch heerlijk warm zitten. Als we in de toekomst weer kozijnen moeten vervangen, dan weten we Belisol zeker te vinden.

• Vestiging: Gouda

Zeer goede ervaring

Alle kozijnen zijn naar mijn wens uitgevoerd en gemonteerd Vloerbedekking heeft de montage ploeg afgedekt alles schoon opgeleverd

Prima gewerkt !

De kozijnen op de begane grond en de 1ste verdieping alsmede de voordeur waren aan vervanging toe. Op bezoek bij Belisol in Leiden. Adviseur Dennis neemt uitgebreid de tijd om de mogelijkheden en de materiaal keuze uitvoerig te bespreken. Aansluitend inmeten op locatie, niet alleen door de verkoper/adviseur, maar voor de zekerheid ook nog een tweede meting. Wel zo handig want alles wordt immers op maat gemaakt. De twee monteurs Brian en Jeffrey hebben de zaken ingebouwd. Snel en vakkundig. Tijdens de werkzaamheden hield Belisol contact over de voortgang en eventuele montage problemen. Wel bijzonder en werd zeer op prijs gesteld. Puntje van aandacht; het tijdstip waarop de monteurs afspreken 8.00 in de ochtend blijkt in de praktijk kort na 7.30 uur te zijn.

Van begin tot eind goed

Fijn adviesgesprek Montage goed Aftersales top

Zoals vanouds GEWELDIG

Vandaag een nieuwe voordeur geplaatst. Net zoals de kozijnen, fantastisch heel nauwkeurig en netjes afgeleverd en geplaatst.

• Vestiging: Goes

Ontzorgd en super service

Nu voor de tweede keer een kozijn bij Belisol laten opmeten en monteren. Echte vakmensen die meedenken en keurig maatwerk afleveren en bij onvoorzienigheden kijken naar de beste en mooiste oplossing. Super fijne ervaring. Kan ik iedereen aanraden en de keus is enorm!

• Vestiging: Utrecht

Keurige levering en nette, professionele afwerking

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Belisol. Eerst krijgen we een nette prijsopgave in de showroom. Daarna wordt alles keurig ingemeten. Na afspraak wordt alles netjes en vakkundig geplaatst door professionele vaklieden. Tijdens de plaatsing wordt alles continu opgeruimd. Kortom heel tevreden.

• Vestiging: Utrecht

Van offerte tot oplevering alles tot in de puntjes goed geregeld.

Van offerte tot oplevering alles tot in de puntjes goed geregeld. Prachtig mooie kozijnen en voordeur geleverd en geplaatst. Alles netjes van binnen en buiten perfect afgewerkt en opgeleverd. Geen verrassingen achteraf. TOP TOP TOP!

• Vestiging: Den Haag

Zeer tevreden en van begin tot eind goed geholpen, blij met de schuifpui.

Vanaf het eerste gesprek in de showroom prettig geholpen. Goed geadviseerd over uitvoering en kleur van de schuifpui. Tijdens inmeten van de schuifpui waren er te veel onduidelijkheden mbt de maatvoering, dus hebben we samen besloten de definitieve maten pas op te nemen na verbouwing. Uiteindelijk is Belisol drie keer geweest om de situatie te bekijken en te meten en daarom is het resultaat super. Ook de montage is keurig gedaan, alles volgens afspraak en zeer netjes afgewerkt.

• Vestiging: Utrecht

Lang gewacht, maar een prachtig resulaat!

Wij hebben lang moeten wachten op de fabricage, levering en de montage van de schuifpui, maar het resultaat is boven verwachting mooi geworden. Goed geadviseerd in de showroom. De communicatie in de periode tussen opdracht en de montage kan beter. De monteurs hebben erg netjes, zorgvuldig en met passie voor hun vak gedaan. Alles werd netjes opgeleverd, afval afgevoerd en de ramen werden opgepoetst. Zij zijn as vertrokken, nadat alles naar behoren functioneert.

• Vestiging: Den Haag

Perfect geregeld en prima kwaliteit.

Zeer blij met de nieuwe voordeur. Dank aan het geweldige team van Belisol Dronten! Klasse!

• Vestiging: Dronten

Prima plaatsing door vriendelijke en professioneel personeel.

Tevreden over plaatsing en kwaliteit van zowel de geleverde schuifpui als de kozijnen. Erg vriendelijk en bekwaam uitvoerend personeel. Informatieverstrekking van verkoopmedewerker was voldoende, maar niet alle info bleek te kloppen.

Super ervaring met plaatsing door Hassan en Zyd

Na een goede offerte is de klus perfect geklaard door de monteurs Hassan en Zyd. Deze jongens zijn uiterst correct en beleefd. Werken hard en hebben zeer netjes gewerkt. Ook is prima meegedacht over de afwerking van de vloer aansluiting, nog bedankt daarvoor Hassan! Super tevreden over het resultaat.

• Vestiging: Tilburg

Heel tevreden

Bij Belisol Leiden hebben ze ons perfect geholpen met het uitkiezen van kunststof kozijnen, horren en screens. Goed meegedacht met onze wensen. Ook het plaatsen van de kozijnen is perfect gegaan. Netjes gewerkt en geplaatst en alles klopte. Al met al… wij zijn heel tevreden!

Kwaliteit en klantvriendelijk

Een nieuw kozijn in dakkapel op zolder geplaatst, na een wachttijd van 5 maanden geplaatst. Dit is bij offerte ook gemeld en werden hierover regelmatig op de hoogte gehouden, geen probleem voor ons dus. Eindresultaat is prachtig. Heel mooi afgewerkt met vensterbank. Keurig en netjes gewerkt, zeer vriendelijk personeel dat meedenkt en ook oplossingen over afwerking bespreekbaar maakte. Vooralsnog zeer tevreden met keuze voor Belisol. Niet de goedkoopste keuze maar gezien kwaliteit wel waard.

• Vestiging: N.v.t.

Een prachtige schuifpui, veel betere isolatie, en prettig onderhoudsvrij

Het gehele traject verliep soepel en alle afspraken zijn nagekomen. Hoewel van tevoren was gezegd dat levering en realisatie wel enige tijd gingen duren, vonden we de looptijd van bijna 1 jaar wel heel lang.... In de instructie naar aanloop van de montage stond dat het werk een volle dag zou duren. Bij de start bleek echter dat het om 2 volle dagen ging. Dat was wel even last-minute schakelen.... Verder hebben de monteurs heel netjes en precies gewerkt - complimenten ook voor het 'inhijsen' van het zware raam - echt millimeterwerk. Al met al een prima realisatie.

• Vestiging: N.v.t.

Topwerk in een zeer prettige sfeer

De afgelopen drie dagen zijn er bij mij drie nieuwe ramen en kozijnen geplaatst, een zware klus omdat ik hoog woon en er geen lift is in het pand. Ik vond de werksfeer van Stanley en Mario (en gisteren nog een collega van wie ik de naam niet weet) bijzonder prettig en het resultaat is prachtig, dus hier zit een dik tevreden klant.

• Vestiging: Dronten

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."