Laden reviews...
153 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken de hoge kwaliteit van kozijnen en deuren en een professionele aanpak van begin tot eind. Klanten beschrijven vriendelijk en vakkundig personeel, duidelijke communicatie en nette afwerking. Soms waren er planningswijzigingen, maar deze werden soepel opgelost. Belisol wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
We zijn tevreden over Belisol (Haarlem). Er is altijd goed contact met ons onderhouden. De ramen en kozijnen zijn erg netjes geplaatst. De ramen en kozijnen werden zelfs 2 maanden eerder geleverd dan de planning. Enige minpunt is dat er toen wat laat gecommuniceerd werd dat de ramen en kozijnen al snel geplaatst konden worden. We zouden de volgende keer weer ramen/kozijnen/deuren door Belisol laten plaatsen,.
27 June 2026
Suzanne
Hoofddorp
Beste,
Dank voor het vertrouwen in Belisol. We waarderen het dat u uw ervaring deelt.
Belisol Nederland
We hadden in november een gesprek in Tilburg. Prettig gesprek, maar kregen wel het idee alsof het al erg last minute was (4 maanden ervoor) en we z.s.m. moesten tekenen. Na meerdere keren aangegeven te hebben dat we eerst wilden nadenken, was dat toch goed. Kort daarna akkoord gegeven. Inmeting zou z.s.m. plaatsvinden (aangegeven dat het een bouwplaats is en dat misschien lastig is). Inmeting plannen was een drama. De inmeter werkte niet op woensdag (kijkdagen bouwplaats) en we moesten maar wat anders regelen. Erg vervelende gesprekken om dit te plannen. Ik heb het vaak geprobeerd bij de aannemer om de inmeter buiten de kijkdag om te plannen maar dit was niet toegestaan. Belisol reageerde geirriteerd elke keer als het niet lukte. Uiteindelijk met veel moeite in januari een inmeting gepland nadat ik aangegeven had dat ik dan wel van het contract wilde afzien. De inmeter gaf aan (de overeenkomst ook) dat we na de inmeting tekeningen zouden krijgen. Na 3 keer vragen (waarvan op 2 mails werd gereageerd dat we de tekeningen zo zouden krijgen) werd aangegeven dat er nooit tekeningen worden gestuurd en kregen we bij uitzondering een tekening. Deze tekening was meer een kladje zonder details waar we niks mee konden. Dus als het straks niet past, zitten we met een probleem. Daarna hadden we een leverafspraak gemaakt op 22 juni (Cynthia had wel veel moeite gedaan om het hierop te leveren dus dat is positief). Ik had familie geregeld om de kozijnen naar de 1e verdieping te tillen die dag. Week ervoor werd gebeld dat zij pas dinsdag werken en dus pas dinsdag konden komen. Aangegeven dat dat kan maar er niemand is om de kozijnen te lossen op de juiste plek (1e verdieping). Meneer aan de telefoon gaf aan dat dat wel geregeld zou worden. Bij levering werden de kozijnen uiteraard niet op de 1e verdieping geleverd maar gewoon tegen de gevel aangezet met de mededeling: "Dat gaan we zeker niet doen hoor". Helaas dus veel geld voor een waardeloos proces.
Tilburg
Beveelt niet aan
24 June 2026
Loïs
Velp
Beste Loïs, dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wij vinden het vervelend dat het proces rondom inmeting, communicatie en levering niet naar wens is verlopen. We zullen dit intern verder bespreken en opvolgen.
Belisol heef in ons hele huis incl. dakkapelkozijn alle kozijnen vervangen. Albeek is het bedrijf die het werk heeft gedaan. Dat zijn goede monteurs! Alles is heel neetjes afgewerkt en opgeruimd. Het hele proces van het opmeten en plaatsen is goed geregeld door Belisol. We zijn heel tevreden!
Eindhoven
23 June 2026
Tatjana
VALKENSWAARD
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring met onze producten en diensten. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar.
Belisol Nederland
De medewerkers die bij ons de ramen, kozijnen en voordeur hebben geplaatst deden dit met veel vakmanschap en ook snel. Alles ziet er nu pico bello uit!
22 June 2026
Paul
Gouda
Beste Paul, bedankt voor uw positieve terugkoppeling over de montage. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het vakmanschap en de snelheid. We nemen uw compliment graag mee naar het team. Met vriendelijke groeten, Belisol Nederland
We zijn heel blij met de schuifpui en het kozijn dat door Belisol geplaatst is. Het is nu nog lichter in huis dan we ons hadden kunnen voorstellen. Alles is vakkundig geplaatst en ook binnen is alles keurig afgewerkt. Ook al was de prijs iets hoger en de wachttijd voor plaatsing wat langer dan bij anderen, is voor ons de keuze op Belisol gevallen omdat ze gewoon het mooiste materiaal hebben.
22 June 2026
Jan
Noordwijkerhout
Beste, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groeten,
Belisol Nederland
Belisol leiden in 2025 bezocht en we hadden een goed gesprek met Dennis van der Poel. De schuifpui is in 2026 geleverd ,we moesten er wel even op wachten. De monteurs van Belisol hebben prima werk afgeleverd. Ze waren op de afgesproken tijd en de nieuwe schuifpui netjes gemonteerd alles opgeruimd en schoongemaakt. wij zijn zeer tevreden over Belisol.
20 June 2026
wam
Voorhout
Beste,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve woorden over onze service. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
Voor het vervangen van onze kozijnen in de woonkamer zijn we (opnieuw) in zee gegaan met Belisol Utrecht. Bij het gesprek in de showroom was alle ruimte om onze wensen te bespreken en kregen we een duidelijk offerte. Ook enkele aanpassingen na het inmeten werden zonder problemen verwerkt. De montage was snel en vakkundig. De communicatie over het terugplaatsen van de glas in loodramen had iets beter gekund, maar al met al zijn we zeer tevreden over de diensten van Belisol Utrecht!
19 June 2026
Veerle
Amersfoort
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan horen we dat graag van u.
Belisol Nederland
Zeer tevreden over de installatie, ze zijn snel en professioneel. In februari samen met Stefan van Belisol kozijnen en deur uitgezocht en offerte opgesteld voor in totaal 7 kozijnen en 1 deur. In mei werd ik gebeld door de planning voor installatie begin juni. In totaal 3 dagen ervoor ingepland. Dag 1 kwam Thies en Mike, ze begonnen boven en hebben in de 3 slaapkamers, de badkamer en in de woonkamer achter in totaal 6 kozijnen verwijderd en vervangen. Ze hebben de boel netjes bezem schoon achtergelaten. Dag 2 kwam Thies, Mike en Dirk om de deur en de kozijnen in de woonkamer voor vervangen. Daarna hebben ze alle randjes met latjes afgewerkt en gekit. Ze hebben alles weer netjes achtergelaten. Dag 3 niet nodig geweest.
18 June 2026
Ching
Nieuwegein
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Belisol te delen.
Belisol Nederland
Vanaf dag 1 zeer prettig infogesprek en prijsopgave gehad. Bij aankoop in showroom geweest , zeer fijn geholpen en deskundig advies gekregen. Na aankoop zijn wij op de hoogte gehouden van proces tot levering, dit was tot op de dag perfect. Het plaatsen van de schuifpui ( in 1 dag ) was geheel volgens plan. Deskundige mensen die aan de gang waren , maakte onze schuifpui tot een droom. Alles in goed overleg en keurig opgeleverd. Wij zij super tevreden over Belisol en raden iedereen aan kontakt met hun op te nemen , voor ramen deuren en puien. Echt een aanrader. Wim Kuiper Haarlem
17 June 2026
Wim Kuiper
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw mening te geven. Mocht u in de toekomst vragen hebben of extra informatie wensen, dan helpen wij u graag verder.
Belisol Nederland
Belisol Leiden heeft op mijn volledige eerste verdieping nieuwe kunststof kozijnen geplaatst en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Het vervangen van alle kozijnen is best een ingrijpende klus, maar het team heeft dit in verrassend korte tijd uitgevoerd. Ondanks dat alles open lag tijdens de werkzaamheden, hebben ze alles weer prachtig afgewerkt. Het eindresultaat ziet er echt geweldig uit. Daarnaast werkten de monteurs zeer netjes en zorgvuldig. Het waren vriendelijke, professionele mannen die duidelijk verstand van hun vak hebben. Alles werd schoon achtergelaten en de communicatie verliep prettig. Eerlijk gezegd heeft het eindresultaat mijn verwachtingen overtroffen. Het is nog mooier geworden dan ik vooraf had gehoopt. Ik ben er ontzettend blij mee en kan Belisol Leiden van harte aanbevelen.
9 June 2026
Jet Holshuijsen
Oegstgeest
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring met Belisol. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Belisol Nederland
Wij zijn zeer tevreden met onze kunstof kozijnen. Kwaliteit/prijs verhouding is ook zeer goed Is echt de moeite waard om naar Belisol te gaan! Vriendelijke groet, Fam K.Kuijt
6 June 2026
K.Kuijt
Katwijk aan zee
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaringen. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Mocht u in de toekomst vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
Wij zijn erg tevreden over de service van Belisol. De adviseur in de winkel was vriendelijk, behulpzaam en had veel kennis. Het gesprek verliep prettig en we kregen goed advies. We hadden een kozijn besteld en deze kon zelfs eerder worden geplaatst dan oorspronkelijk gepland, omdat er tussendoor ruimte was in de planning. De communicatie hierover was duidelijk en netjes. Ook de monteurs waren vriendelijk, werkten zorgvuldig en hebben alles schoon en netjes achtergelaten. Kortom, een zeer positieve ervaring.
6 June 2026
Denise
Santpoort-Noord
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw review achter te laten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Belisol Nederland
Vanaf de ontvangst bij Belisol tot aan de plaatsing van de schuifpui is alles op rolletjes gelopen. De beide monteurs hebben zeer goed werk geleverd en hebben zich van hun beste kant laten zien. We zijn erg tevreden en zeer tevreden over het geleverde werk van de monteurs.
5 June 2026
Alex
Nieuwegein
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
Wij hebben met veel vertrouwen, van intake tot plaatsing en afwerking, Belisol als partij voor onze kozijnen en schuifpuien ons huis een fantastische upgrade zien geven. Een bedrijf als dit is goud waard! Met een compliment aan monteurs Joeri & Milano die als twee enthousiaste professionals meerdere dagen aan het werk waren. We gunnen iedereen die bezig is met verbouwen of verduurzamen van je geliefde woning deze ervaring met Belisol.
5 June 2026
Maaike
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
Vriendelijke vakbekwame mensen van: niet ***len maar poetsen! Keurig in de omgang met ons en ze werken ook netjes. Zij maken geen overbodige rommel en ruimen alles keurig op. Maken de goten weer netjes schoon, echt heel fijn!. De kozijnen zien er mooi uit en alles werkt prima! Wij zijn echt tevreden en blij met onze keuze.
3 June 2026
Paulus van Bennekom
Houten
Beste,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u graag verder.
Belisol Nederland
Keurige voorlichting en plaatsing snelle levering en ook alles netjes opgeruimd
Maartje
Zandvoort
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.
Belisol Nederland
Ik heb een nieuwe voordeur en zijlicht laten plaatsen en ben erg tevreden. Er werden regelmatig fijne updates gestuurd over de voortgang van de productie en de plaatsing kon uiteindelijk zelfs een maand eerder dan ingeschat. De monteurs waren vriendelijk en snel. Als verbeterpunten zou de offerte duidelijker/uitgebreider kunnen worden uiteengezet zodat het gelijk helder is wat er precies in de prijs gerekend zit (dit was uiteindelijk compleet, geen onverwachte kosten, maar het was fijn geweest als dat vooraf helder uiteengezet was). Daarnaast was er in de showroom niet een goed vergelijkbaar voorbeeldmodel aanwezig om bijvoorbeeld de kleur of details van de deur voor te stellen. Eventueel iets digitaals zou daarin al heel wat helpen.
Robbert
Aalsmeer
Beste,
Hartelijk dank voor uw fijne en positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog wensen of vragen hebben, dan horen we dat graag.
Belisol Nederland
De oplevering en service van Belisol is heel prettig verlopen. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van de opdracht. Wat ik erg prettig vond. De monteurs waren vriendelijk en hebben alles netjes achter gelaten.
ACC Brasser
Haarlem
Beste, hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Belisol Nederland
Prima werk verricht en goede monteurs!
1 June 2026
Yorick van den Berg
HAARLEM
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met Belisol te delen. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, staan wij natuurlijk voor u klaar.
Belisol Nederland
De service is goed. Afgelopen donderdag mijn voordeur ontvangen. Helaas was het niet de kleur die ik besteld had maar Yannick heeft mij goed tegemoet gekomen. Dankjewel. Het kozijn en deur zijn door vakmensen geplaatst en het scheelt heel veel. Géén kieren en geluid meer van de straat. Alles netjes afgewerkt en achter gelaten. Hassan en Hamed nogmaals bedankt voor de service, vakmanschap en vriendelijkheid. Mooi werk verricht. Dank jullie wel.
Tilburg
30 May 2026
Marloes Coolen
TILBURG
Beste,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over uw ervaring met Belisol. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
zeer tevreden, we genieten van onze nieuwe deur in Hoofddorp en gaan terug voor nieuwe kozijnen/ramen offerte, bedankt Belisol voor goede serwis en kwaliteit
26 May 2026
Helen Meijer
Hoofddorp
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe deur en onze service. We kijken uit naar uw aanvraag voor nieuwe kozijnen en deuren. Groeten, Belisol Haarlem
Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Belisol. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk, vriendelijk en professioneel. Er werd goed meegedacht en afspraken werden netjes nagekomen. De plaatsing van onze nieuwe kunststof kozijnen, schuifpui en deuren is vakkundig uitgevoerd en het eindresultaat is prachtig geworden. Wat wij vooral erg waarderen, is hoe snel er werd geschakeld bij vragen of kleine aandachtspunten. Oplossingen werden direct opgepakt en netjes afgehandeld. Een betrouwbaar bedrijf met vakmensen die kwaliteit leveren én echt aandacht hebben voor de klant. Wij raden Belisol dan ook van harte aan!
24 May 2026
Denise
Driebergen
Bedankt dat u dit wilde delen. Mooi om te horen dat de communicatie en plaatsing van uw kozijnen en deuren zo naar wens waren. Daar zijn we blij mee! Groeten, Belisol Utrecht
Via Belisol Gouda onze kozijnen en ruiten laten vervangen. Gehele proces goed op de hoogte gehouden en goed resultaat. Merken echt het verschil!
18 May 2026
Ivonne
Bodegraven
Dank voor uw mooie woorden over onze service en het resultaat. Fijn dat u het verschil merkt na de vervanging van uw kozijnen en ruiten. Groeten, Belisol Gouda
Het team van Belisol Utrecht is top. Bijzonder aardige monteurs, goede back-office, kennis van zaken en het hele team denkt met je mee. Een fijn en hoog serviceniveau, een hele prettige ervaring van begingesprek tot eind. Verder een goede kwaliteit van ramen, deuren, schuifpui etc… Wij hebben nu twee keer een hele goede ervaring met dit team en raden het graag aan iedereen.aan!
14 May 2026
Wim
Driebergen
Dank voor uw mooie woorden over ons team in Utrecht. Fijn dat de service en kwaliteit van onze kozijnen en deuren u zo goed bevallen. We waarderen uw aanbeveling enorm! Groeten, Belisol Utrecht
Erg blij met onze nieuwe dakramen.Leuke ,nette,vriendelijke medewerkers,op de vloer maar ook aan de telefoon. Alles keurig achtergelaten,Wij zijn superblij.
Eindhoven
12 May 2026
Fam.van den Broek
Breugel
Bedankt dat u dit wilde delen. Het is fijn om te horen dat onze medewerkers u goed hebben geholpen en alles netjes is achtergelaten. Veel plezier met uw nieuwe dakramen! Groeten, Belisol Eindhoven
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt