Vakkundige plaatsing en topkwaliteit kozijnen

Tijdens het inmeten kregen we nog nuttige tips, waardoor we een paar slimme aanpassingen hebben kunnen doorvoeren. De kozijnen en ramen zijn van goede kwaliteit: mooi, solide en met een rustige uitstraling. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. Het werk liep iets uit qua planning, maar er werd absoluut niets afgeraffeld – complimenten aan Pjotr en Peter voor hun zorgvuldige aanpak! Een dag na oplevering ontdekten we een zwarte veeg die niet weg te poetsen was. Dit is keurig opgepakt: er wordt een servicemonteur gestuurd om het op te lossen. We misten wel de onafhankelijke kwaliteitscontrole na oplevering, zoals eerder aangegeven in de offertefase. Gelukkig bleek dat in ons geval niet nodig.

• Vestiging: Haarlem

Ruime keuze en goede kwaliteit

In mei zijn bij ons in 5 dagen in het hele huis nieuwe kunststof kozijnen en deuren geplaatst door Belisol, met HR++ glas. Erg blij met het resultaat en we krijgen ook veel complimenten. De keraliet platen die als afwerking zijn geplaatst maken het echt af. Goede informatie gehad bij het inmeten, en de monteurs hebben veel werk verzet, vooral Youri en Björn. Zij hebben oog voor detail, ook voor de binnenafwerking. En ze dachten mee als wij nog vragen hadden. Een paar weken na het plaatsen ging de keukendeur wat moeilijk op slot. Nadat we dit gemeld hadden werd het direct verholpen. Prima service.

• Vestiging: Breda

Nette en vakkundige installateurs

Pui met openslaande deuren en tuindeur vervangen door Belisol. Levertijd wat lang aanvankelijk, maar de ervaringen van anderen en de prijs was goed. Installatie voor twee nette en kundige mannen, alles binnen twee dagen klaar en keurig afgewerkt. Wij zijn er blij mee!

• Vestiging: Haarlem

Vorig jaar besloten we om een schuifpui in ons huis te laten plaatsen. We kwamen uit bij Belisol in Leiden. Dennis van dit filiaal nam de tijd om ons uitgebreid voor te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Dit beviel ons zo goed dat we hebben besloten de opdracht bij hun te plaatsen. Naast een Schuifpui hebben we ook een kozijn voor ons keukenraam laten plaatsen. Helaas moesten we vanwege de drukte wel een jaar wachten voordat we aan de beurt kwamen.16 juni was de grote dag. Het montage team van Belisol stond al vroeg voor de deur. Grote complimenten voor John, Bryan en Juri hoe ze de klus hebben aangepakt. Binnen 2 dagen was alles geplaats naar onze volle tevredenheid. Het ziet er schitterend uit en beveel Belisol van harte aan. Nogmaals de complimenten hoe alles is gegaan.

• Vestiging: Leiden

Wij zijn heel blij met onze schuifpui geplaatst door ervaren mensen.

Van het gesprek in de showroom tot de plaatsing van de nieuwe schuifpui&hor zijn wij heel blij met het eindresultaat. De montage verliep professioneel door een zichtbaar goed op elkaar ingespeeld team. Heel fijn.

• Vestiging: Utrecht

Vanaf advies tot en met de uitvoering is alles keurig verlopen.

Belisol Gouda heeft op 10 t/m 12 juni 2025 de schuifui en achterkozijnen vervangen voor kunstof met HR ++ glas. Vanaf advies tot en met de uitvoering is alles keurig verlopen. De 2 monteurs Nino en Melvin waren zeer plezierig in de omgang en hebben goed werk geleverd. Ook een paar kleine puntjes qua nalevering en afwerking zijn vlot en goed verlopen

• Vestiging: Gouda

Lang moeten wachten maar zeker de moeite waard, heel blij met het resultaat.

We zijn goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Lange tijd tot het geplaatst kon worden (een jaar) maar dat was ook van tevoren besproken en de kwaliteit van de materialen en deskundigheid van de monteurs was het wachten waard. Een enkele keer was een telefonist kortaf aan de telefoon. Al met al erg tevreden en blij met het eindresultaat

• Offerte N.v.t.
  • Vestiging: Leiden

Geweldige service en prima afwerking.

Wij werden keurig ontvangen in de showroom door Dave. Hij nam alle tijd voor ons om alles uit te leggen. We ontvingen direct een gespecificeerde offerte. Daar konden we thuis rustig over nadenken zonder verdere druk. Na acceptatie kwamen twee mensen alles thuis opmeten zodat we niets mis kon gaan. Vervolgens werd alles in één dag geïnstalleerd door zeer beleefde vaklieden. Alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd. Kortom, heel erg tevreden. Het betreft een hoge voordeur met zijraam en een achterdeur met zijraam.

• Vestiging: Utrecht

er word echt vakwerk geleverd

alles verliep volgens een strikt planning en dat werkte perfect en je word goed ge-informeert van tevoren

Perfecte uitvoering en dienstverlening

We zijn zeer tevreden. De drie heren Ronald, Tyler en Adriaan werkten prettig samen en ze leverden net werk af (en kwamen zelfs nog terug om het een en ander af te werken).

• Vestiging: Dronten

Vakmensen.

Hele huis en voordeur voorzien van nieuwe kozijnen en ramen. Monteurs Ron en Maikel hebben keurig netjes gewerkt. Hebben de boel keurig netjes achter gelaten. Diverse zaken goed uitgelegd. Zijn heel beleeft. Hebben hart voor hun vak. Kan niet anders zeggen dan dat wij heel blij zijn met Belisol en onze ramen. Werkgever, wees zuinig op deze vakmensen. Zij zijn goud waard voor je bedrijf

• Vestiging: Eindhoven

Alles volgens afspraak. Helemaal top.

In de winkel al goed gevoel. 20 jaar garantie wil wel wat zeggen. De monteurs die de deur kwamen plaatsen waren nette mannen. Hebben keurig werk geleverd. Maar na 2 weken klemde mijn deur al. Hierop is er een service monteur gekomen die de deur netjes opgeblokt heeft. Ik erg tevreden over hoe alles verlopen is. De afspraken perfect gedaan. Blij met mijn nieuwe deur. Compliment aan het bedrijf.

• Vestiging: Tilburg

Netjes, vriendelijk en keurig gedaan

Het tweede deel van de vernieuwing van de kozijnen is prima verlopen. Zelfs het weer werkte mee, exact toen de monteurs gereed waren begon het te regenen. Beide heren hebben ook nog geholpen bij het weer monteren van de gordijnen en hebben alles heel goed schoon gemaakt.

Meer dan tevreden

Wij waren al bekend met Belisol en na 1e gesprek werd alles na het inmeten direct in gang gezet. 2 weken gelden zijn de kozijnen van onze dakkapel vervangen en de buiten beplating aangepast. Alles werd snel en goed uitgevoerd en de werkplek schoon achtergelaten. Wij wilden nog 1 kleine aanpassing aan de buitenkant, daarvoor is 1 monteur zaterdag na de montage teruggekomen om dat in orde te maken. Het lijkt nu net of wij een volledig nieuwe dakkapel hebben. Kortom, vakwerk

Beste service van Auoub

Deuren afgesteld. Probleem kozijn erbij opgelost door monteur. Alles werkt weer voortreffelijk. Dankzij kundigheid van monteur Ayoub.

• Gegeven advies N.v.t.
  • Offerte N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Drechtsteden

Perfect uitgevoerd door vakmensen

Omdat bijna alle kozijnen in ons aan vervanging toe waren hebben wij gekozen om deze te vervangen voor Kunststof kozijnen van Belisol. Na een zeer uitgebreid en informatief gesprek waarbij alle wensen besproken konden worden zijn de kozijnen na inmeting besteld. Omdat Belisol met eigen montage ploegen werkt was het even wachten tot de montage plaatsvond. Het wachten werd beloond doordat de monteurs zeer zorgvuldig te werk gingen en het vertrouwen gaven dat je rustig even weg kon gaan. Wij hebben de mannen 9 dagen van koffie en koekjes mogen voorzien tot het hele huis voorzien was van nieuwe kozijnen. Wij kunnen alleen maar zeggen perfectie tot in detail, alles paste precies, werd regelmatig schoon gemaakt en het geheel ziet er prachtig uit. Belisol bedankt, topwerk geleverd met een top team

Super tevreden

Twee monteurs die bij ons de raamkozijnen gingen plaatsten. Binnen een halve hebben ze de bestaande ramen plus kozijnen verwijderd en de nieuwe erop geplaatst. Wij zijn zeer tevreden wat zij hebben opgeleverd.

• Vestiging: Drechtsteden

wij zijn blij dat alles zo netjes en correct gegaan is.

De 2 medewerkers die hier een paar dagen gewerkt hebben waren aardige en nette lui. Alle troep die uiteraard ontstaat als je gaat installeren hebben ze keurig opgeruimd, zowel binnen als op de stoep. Ze zijn er ook op ons verzoek in geslaagd een stuk glas in lood (bijna 100 jaar oud) heel te houden. Wij laten daar een lijst omheen maken en gaan dat in de vensterbank zetten.

• Vestiging: Den Haag

prima!!

Ik bezocht op een middag de showroom in Gouda en werd daar uitgebreid te woord gestaan. Men dacht enorm mee. De eerste meting thuis en het gesprek over mijn wensen verliep erg soepel. Later hoorde ik, dat er gekeken moest worden of er asbest in de woning zat. Uiteraard logisch, dat dit moet. Alleen had ik het ook vooraf graag geweten. Bij de tweede meting bleek, dat het keukenraam niet in de offerte was meegenomen. Ook mijn fout, omdat ik te globaal in vertrouwen de offerte had gelezen. Deze werd snel aangepast. Het traject hierna ging wel allemaal wat langzamer. Ik heb een aantal keren contact opgenomen en dan ging alles wel iets sneller. De kozijnen zijn een paar weken later geplaatst, dan in het eerste gesprek hier thuis was beloofd. Er is echt keihard en keurig gewerkt en de werkers waren uiterst beleefd. Ze hebben amper pauze genomen, alles gestofzuigd, gezeemd en keurig achter gelaten. Kortom: het kostte wat geduld, maar het resultaat is meer dan fantastisch!! Ik kan Belisol aanraden.

professioneel werk

Het gesprek op locatie en bij ons thuis was informatief en gaf duidelijke richting aan onze definitieve keuze. Onze situatie was ietwat lastig i.v.m. de oude constructie (extra ondersteuning), maar deze heeft men na wat aannemer-puzzelwerk fantastisch opgelost EN in de kleur die wij graag wilden. Super stevig en mooi! Alles werd netjes opgeruimd en goed gecommuniceerd. We hadden al goede ervaringen met Belisol Gouda bij de aanschaf van een schuifpui. Professioneel bedrijf.

• Vestiging: Gouda

Snelle, goede en persoonlijke plaatsing

Hartstikke goede ervaring met Belisol. Vanaf de intake/verkoop, het tussentijdse contact over het proces en de planning, tot het daadwerkelijke plaatsen en de nazorg/betaling in één woord vlekkeloos. En ben enorm blij met het resultaat!

Geweldige schuifpui met insectenhor

In 1 dag oude pui verwijderd en nieuwe geinstalleerd en alles opgeruimd. Zeer vriendelijke medewerkers die alles zeer netjes hebben afgewerkt.

Een prachtig stukje werk

Belisol bood ons een hele mooie realistische showroom in Vlaardingen waardoor we een goede keuze konden maken in welk soort deur en raam we wilden. Fijn geholpen door de verkoper die duidelijk de tijd voor ons nam. De prijs was echt overeenkomstig met de kwaliteit van onze nieuwe pui en voordeur. De monteurs die alles kwamen plaatsen waren beleefd en werkte heel netjes en namen ook net dat extra stapje om het resultaat nog mooier te maken dan het op papier was ontworpen.

• Vestiging: Gouda

zeker wel de moeite waard

Lang moeten wachten op onze schuifpui (dat was voorspeld), maar het wachten was zeker wel de moeite waard. Verwijderen van de oude schuifpui en installeren van de nieuwe verliep vlot. Alles werd netjes en schoon opgeleverd en dat allemaal binnen een werkdag. Een fraaie en solide schuifpui, waar we veel comfort van verwachten.

• Vestiging: Leiden

Mooie deur, helaas niet openslaand

Enigszins agressieve verkoper gaf weinig uitleg over de buitendeur. De deur is mooi maar niet openslaand, wij moeten nu zandzakken kopen waardoor wij de deur op zijn positie buiten kunnen houden. De deur is vrij duur , dit vonden we wel matig. De optie van een windhaak werd ons door de monteur afgeraden.

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."