Goede kwaliteit kozijnen en glas, goed geplaatst en keurig afgewerkt. Eventuele problemen worden in overleg keurig afgewerkt. Medewerkers maken geen rommel en ruimen alles keurig op.
Na een goed advies heb ik nu een kunststof erker Waardoor ik nauwelijks iet hoor van de weg waar ik aan woon.
Dank je wel voor deze leuke beoordeling. Mvg, Belisol Haarlem
Belisol Utrecht, Wij zijn door Dave zeer goed voorgelicht en vriendelijk ontvangen. wij hebben een bestelling bij hem geplaatst en afgelopen dagen zijn onze kozijnen zeer vakkundig geplaatst en afgewerkt. De monteurs hebben zeer net gewerkt en na het installeren hebben wij alles gecontroleerd op werking en afwerking van de kozijnen. Kan niet anders zeggen dat Belisol Utrecht zeer betrouwbaar is en geweldige service verleend. Een pluim voor Dave en zijn Collega's.
Dag Roy, Dank je wel voor deze mooie feedback en positieve beoordeling. We geven de complimenten zeker door aan onze collega's ;-) Mvg, Belisol Utrecht
In oktober heb ik nieuwe deuren, een badkamerraam en keralit besteld. In de showroom in Utrecht werd ik vakkundig geholpen en was de keuze zo gemaakt. De plaatsing van alles werd gedaan door vakkundige monteurs. De afwerking is mooi gedaan, ik ben er erg blij mee. Het scheelt een heleboel warmte in de gang en badkamer.
Dank je wel Joyce, fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg Belisol Utrecht
Wij waren heel erg blij met alles rondom het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Het contact was prettig en ook tijdens het plaatsen was het allemaal prettig. We moesten er even op wachten, maar goed dat wisten we.
Hoi Marleen, Dank je wel voor deze mooie review. Mvg, Belisol Leiden
Schuifpui en hoge achterdeur besteld en vandaag laten installeren door Belisol. Vanaf begin goed gevoel bij. Vandaag alles geïnstalleerd en afgewerkt. Geen opmerkingen, hartstikke netjes gedaan. Complimenten voor de werklui!
Hoi Bart, Dank je wel voor deze mooie review. Mvg, Belisol Nederland
Op 7 januari 2026 kunsstofkozijn met 2 kiep/kantelramen op 1e verdieping geïnstalleerd. Ondanks sneeuw keurig geplaatst en afgewerkt door Sander en Richard. Compliment voor de inzet ondanks slechte weer.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Tilburg
Deze week zijn er bij ons twee schuifpuien geplaatst. Na de bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van het productie proces. Er is heel netjes gewerkt, alles is ook keurig afgewerkt, wij zijn er heel erg blij mee!
Dank je wel Sonja! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg Belisol Haarlem
Belisol Gouda heeft bij mij 2 kunststof deuren geplaatst. Een voor- en achterdeur. Dit hebben ze keurig gedaan. De achterdeur was verkeerd qua uitvoering maar deze hebben ze kostenloos opnieuw besteld omdat het hun fout was. Deze hebben ze ook weer keurig geplaatst. Het was alleen jammer dat alles bij elkaar het 1 jaar geduurd heeft voordat ze er pas inzaten maar daar kon Belisol verder ook niets aan doen. Kortom ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en hoe Belisol Gouda alles heeft afgehandeld.
Dank je wel voor deze mooie feedback. Vanuit productie zijn er omwille van de drukte soms wat langere wachttijden inderdaad, onze excuses nogmaals. Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid werd afgehandeld. Mvg, Belisol Gouda
Na enkele offertes te hebben aangevraagd bij verschillende leveranciers en aannnemers, kozen we voor Belisol omdat zij het hele proces van inmeten tot afwerking voor je oppakken. Alles verliep perfect, van de afstemming en het advies tijdens het inmeten tot het plaatsen en de afwerking van de schuifpui.
Hoi Annette, Dank je wel voor deze leuke beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Utrecht
Prima, goede communicatie en werkmannen werken hard en geven planning af die ook gehaald wordt. Binnen een week een nieuwe voor- en achterpui. Mooie aluminium kozijnen en netjes afgewerkt.
Dank je wel, Jan. Mooi om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Leiden
Belisol heeft ons hele huis voorzien van zwarte nieuwe kozijnen, schuifpui en openslaande deuren. Ze komen hun afspraken en belofte na. Uitstekende service! Een aanrader.
Hoi Nick, Dank je wel, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Leiden
Deur en nieuwe kozijn besteld. Mooie kwaliteit! Met inmeten hebben ze voorgesteld om de drempel te verlagen, was best hoog, dit is met de plaatsing erg mooi geworden! Ook de afwerking na plaatsing erg over te spreken. Mooi afgewerkt en veel overleg om de wensen (en meer) uit te voeren. Klasse!
Dag Daniel, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen en deze leuke beoordeling. Mvg Belisol Haarlem
Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg. Goede kwaliteit. Vakkundig geplaatst. Mooie afwerking. We zijn zeer tevreden.
Hoi Gerard en Wanda, Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! Mvg, Belisol Haarlem
Wij hebben onlangs een deel van onze kozijnen laten vervangen en zijn heel blij met het resultaat. De monteurs waren zeer beleefd en hebben ervoor gezorgd dat ze het huis netjes schoon hielden (er is zelfs nog stof gezogen voordat ze weg gingen). De kozijnen zelf zijn een grote verbetering en het advies dat wij hebben ontvangen was passend bij onze situatie. Fijn dat er tussentijds geen prijswijzigingen meer hebben plaatsgevonden.
Beste Julie, Dank je wel voor deze leuke aanbeveling! Mvg, Belisol Gouda
Belisol has given us good advice pre purchase and executed as ordered. Their staff is nice and helpful. They work very cleanly with minimum impact on the rest of the house.
Dank je wel, Manuela. Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Leiden
Dit bedrijf is echt aan te raden. Alle communicatie loopt professioneel en ze doen wat ze zeggen. Installatie verloopt vlekkeloos met zeer behulpzame monteurs. Wij zijn echt tevreden. Het is niet de goedkoopste oplossing, maar het is het geld zeker waard. Product zelf is van hoge kwaliteit.
Dag Paul, Mooie aanbeveling, waarvoor dank! Mvg, Belisol Eindhoven
We hebben vanaf het allereerste begin prima contact gehad met Belisol Utrecht. In offertestadium was voor ons belangrijk dat we het volledige bedrag pas hoefden te betalen na realisatie. Je hoort genoeg indianenverhalen over slechte service en leveringen. Tijdens de tusssenfase - bestelling en levering- zijn we goed op de hoogte gehouden. Planning ging in goed overleg. Daarbij werd ook alles nog een keer zorgvuldig nagemeten. Bij de realisatie werd er erg schoon gewerkt. De vloeren zijn netjes afgedekt, rotzooi direct verwijderd. Verder viel het ons op dat de kwaliteit van het personeel hoog is, geen praatjes maar gewoon handen uit de mouwen en doorwerken. Voor ons is dit een absolute aanraden en zeer warm aan te bevelen.
Hoi Theo, Dank je wel voor deze mooie review. Mvg, Belisol Utrecht
Een zeer professionele aanpak met een proriduct van hoge kwaliteit.
Hi Gerrit, Fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Leiden
Vakmensen, vriendelijk en mooi materiaal!
Top! Dank je wel Mike, fijn om te horen. Mvg, Belisol Eindhoven
Belisol is een heel fijn en professioneel bedrijf. De communicatie was duidelijk en de kozijnen zijn zeer vakkundig geïnstalleerd. De levertijd was wat langer, maar goed werk heeft tijd nodig en het eindresultaat mag er zeker zijn. We zijn erg blij met het resultaat. Absoluut een aanrader!
Hoi Jeroen, Dank je wel voor deze uitstekende aanbeveling. Mvg Belisol Leiden
Belisol Den Haag heeft meerdere kunststof kozijnen geplaatst. Het resultaat en met name de afwerking is prachtig geworden. Qua planning en communicatie verliep het af en toe wat rommelig, maar uiteindelijk is de klus met wat vertraging naar tevredenheid afgerond.
Dag Rene, Dank je wel voor deze leuke review. We nemen je feedback omtrent de communicatie zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Dank voor het vertrouwen. Mvg Belisol Den Haag
Na meerdere bezoeken aan de prachtige Belisol-showroom in Gouda hebben we de knoop doorgehakt en de opdracht aan hen gegund. Wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de kozijnen én de service. Zodra we een vraag hadden of iets gecontroleerd moest worden, werd er meteen een servicemonteur ingepland. De medewerkers van kantoor Gouda en het montageteam waren stuk voor stuk vriendelijk en inhoudelijk sterk. Vooral het montageteam verdient een grote pluim: wat hebben zij hard gewerkt en hoeveel aandacht hebben ze besteed aan de afwerking! Het enige minpuntje was dat de fabriek vertraging opliep, en dat dit pas op het laatste moment werd doorgegeven. Dat zorgde voor wat stress in onze planning. Gelukkig werd het montageteam direct bij levering ingepland, waardoor we deze winter toch heerlijk warm zitten. Als we in de toekomst weer kozijnen moeten vervangen, dan weten we Belisol zeker te vinden.
Hi Martijn, Top, dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! We nemen je feedback mee om onze dienstverlening alsnog verder te optimaliseren. Mvg, Belisol Gouda
Alle kozijnen zijn naar mijn wens uitgevoerd en gemonteerd Vloerbedekking heeft de montage ploeg afgedekt alles schoon opgeleverd
Dag Ton, Dank je wel voor deze mooie complimenten! Mvg, Belisol Leiden
De kozijnen op de begane grond en de 1ste verdieping alsmede de voordeur waren aan vervanging toe. Op bezoek bij Belisol in Leiden. Adviseur Dennis neemt uitgebreid de tijd om de mogelijkheden en de materiaal keuze uitvoerig te bespreken. Aansluitend inmeten op locatie, niet alleen door de verkoper/adviseur, maar voor de zekerheid ook nog een tweede meting. Wel zo handig want alles wordt immers op maat gemaakt. De twee monteurs Brian en Jeffrey hebben de zaken ingebouwd. Snel en vakkundig. Tijdens de werkzaamheden hield Belisol contact over de voortgang en eventuele montage problemen. Wel bijzonder en werd zeer op prijs gesteld. Puntje van aandacht; het tijdstip waarop de monteurs afspreken 8.00 in de ochtend blijkt in de praktijk kort na 7.30 uur te zijn.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Mvg Belisol Leiden
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."