Laden reviews...
145 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken de hoge kwaliteit van kozijnen en deuren en een professionele aanpak van begin tot eind. Klanten beschrijven vriendelijk en vakkundig personeel, duidelijke communicatie en nette afwerking. Soms waren er planningswijzigingen, maar deze werden soepel opgelost. Belisol wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Every appointment was met, there was no pressure to accept the quotation. Enough time given to think about choices. The delivery with installation does take a few months, but the end result, professional team for the installation, makes it all worth it
22 August 2026
G. Abrahams
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen. We geven uw waardering door aan ons team.
Belisol Nederland
Vanaf het eerste contact een hele positieve ervaring. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en advies gegegeven zonder opdringerig te zijn. Onze nieuwe deuren en kozijnen werden eerder geleverd dan verwacht waardoor wij positief verrast waren. De montage verliep voorspoedig. Er is zeer netjes gewerkt, afgewerkt en keurig alles opgeruimd. Heel positief over dit bedrijf!
20 August 2026
Celesta
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Belisol. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt.
Belisol Nederland
Wat een drama! Communicatie en afspraken maken is bijna onmogelijk, ze zijn gewoon niet te bereiken. Op de dag van montage kwamen ze niet opdagen en werd het een dag later, grrrr.. Ik zeg kies een andere partij.
13 August 2026
Ron
Woerden
Beste Ron,
Vervelend om te lezen dat de communicatie en het maken van afspraken voor u problemen gaf en dat het montageteam op de afgesproken dag niet aanwezig was. Wij nemen uw feedback serieus en brengen dit intern onder de aandacht zodat het verder wordt onderzocht en opgevolgd.
Belisol Nederland
Alle werkzaamheden die ik door Belisol heb laten doen, zijn op een zeer professionele manier uitgevoerd. Ook de mensen die er werken zijn enorm klantvriendelijk. Kortom, een geweldig bedrijf!!!!!
11 August 2026
Carla
Beste,
Stuur alstublieft de volledige reviewtekst en vermeld of er een medewerkersnaam in de review staat. Dan stel ik een passende reactie voor u op namens Belisol Nederland.
Belisol Nederland
Ons VvE-complex heeft een nieuwe schuifpui laten plaatsen door Belisol. De kleur van het kunststof kozijn aan de buitenzijde sluit perfect aan bij de tint van de bestaande hardhouten kozijnen en is aan de binnenzijde uitgevoerd in wit RAL-9010. De installatie vond plaats op één ochtend en is keurig uitgevoerd en netjes afgewekt in de bestaande gevelpui. Alle toezeggingen over het verstrekken van de offerte, opdracht en logistiek werden netjes nagekomen. Manager VvE Parkflat Houdringe Bilthoven
Utrecht
30 July 2026
Pieter
Bilthoven
Beste,
Dank voor uw review. We geven uw waardering door aan het team. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Belisol Nederland
we hebben in 2 fases alle kozijnen van onze eensgezinswoning laten vervangen. De terrasdeuren waren zo n succes dat we de overige kozijnen van de woning en schuur hebben laten vervangen. Het afwerken is geheel naar onze wens afgehandeld. Het resultaat Is het lange wachten zeker waard. Top,
28 July 2026
Jack
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en dat u uw ervaring met ons deelt. We waarderen uw vertrouwen in Belisol en geven uw waardering door aan het team. Als we nog iets voor u kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op.
Belisol Nederland
Bruce en Jakub, dank voor de nette installatie, blij mee! Hopelijk wordt de voordeur ook zo netjes geplaatst.
Den Haag
20 July 2026
Patricia
Honselersdijk
Beste,
Kunt u de review plakken waarmee ik u kan helpen? Geef ook aan in welke taal de review is en of u een korte of uitgebreide reactie wilt. Dan stel ik een passende reactie voor.
Belisol Nederland
De adviseur van Belisol luisterde echt goed naar onze wensen en wist daardoor precies wat we wilden. Het opmeten doen ze heel serieus om fouten te voorkomen. De schuifpui paste tot op de millimeter, dus geen grote kieren rondom het kozijn. De montage ging voorspoedig. De monteurs Rafael en Hosein zijn jonge vakmensen. Zij plakken de vloer netjes af en werken lekker door. ‘s Morgens om 9 uur gestart en ‘s middags rond 3 uur klaar! Rafael legde ons duidelijk uit wat de verschillende opties zijn voor de binnenafwerking. Het ziet er echt super strak uit. Bedankt!
Den Haag
17 July 2026
Nathalie
Delft
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. We waarderen uw vertrouwen in Belisol en geven uw feedback door aan het team.
Belisol Nederland
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Belisol en wederom zeer tevreden mooi resultaat en nette werk mensen die alles netjes opruimen en schoon achterlaten .
15 July 2026
Gerda
Geldrop
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring deelt. We geven uw waardering graag door aan het team. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Belisol Nederland
Keurig nette monteurs, goed werk geleverd in 1 dag( 3 dakkapel kozijnen) heel mooi en netjes geworden keurig alles na afloop opgeruimd een dikke 10 goeie service bij aanvraag Garantie ( kwam er zelf ff niet uit)
14 July 2026
Thea en Luc
Lopik
Beste,
Bedankt voor uw bericht. Kunt u de volledige reviewtekst delen waarvoor u een antwoord wilt hebben? Zodra u die plaatst, stel ik graag een passende reactie voor.
Belisol Nederland
De offerte was uitgebreid en prima qua prijs t.o.v. andere (veel) kleinere aanbieders. Communicatie verliep prima en de week dat de monteurs hier waren was goed gepland. Monteurs waren aardig en leken heel onstpannen, omdat ze weten wat ze doen. We zijn super tevreden met het resultaat, zowel de buitenkant als de compleet afgewerkte binnenkant. Extra: ze hadden per ongeluk 3 dakpannen kapot gemaakt en boden gelijk aan om de dag erna nieuwe te halen, uiteraard op hun kosten, want de offferte is all-in. Echt geruststellend!
12 July 2026
Michel Schonhage
Halfweg
Beste,
Dank voor uw positieve review. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. We geven uw waardering door aan het team.
Belisol Nederland
Heb bij Belisol een raamkozijn besteld voor onze zolder verdieping. Het was een prettig gesprek met Roy en heeft ons goed te woord gestaan. Er waren tijdens het ontwerp nog veranderingen nodig en werd hiervoor op de hoogte gesteld en of ik ermee akkoord ging en of ik dat wilde bevestigen op de mail. Na enige tijd kreeg ik bericht dat het kozijn klaar was en wanneer ze die konden plaatsen. Het nam 2 dagen in beslag , eerste dag oude kozijn verwijderen en het nieuwe kozijn erin zetten. Tweede dag het geheel afwerken. Ze zouden op een maandag beginnen. Nadat ze waren gearriveerd, konden ze niet op een steiger werken en moest er en hoogwerker komen. Dat kon niet meer die dag geregeld worden maar de volgende dag stonden ze er weer en werd er een hoogwerker gebracht. Ik zelf zou het ook niet doen zonder hoogwerker en gaf hun groot gelijk dat ze het niet met een steiger zouden plaatsen. De volgende dag waren ze er weer met 3 man en hebben flink doorgewerkt zodat het kozijn er in zat. De volgende dag hebben ze het netjes afgewerkt en zat de klus erop. Terug kijkend vanaf het begin. Goed advies gekregen, doorgesproken wat de mogelijkheden zijn, op de hoogte gehouden over de voortgang, netjes geplaats en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Een paar dagen daarna belde Roy nog of alles naar wens is. We hebben 20 jaar garantie op het kozijn en is eventueel overdraagbaar naar de volgende bewoner. Zal zeker weer bij Belisol komen als we weer eens wat willen hebben.
Den Bosch
10 July 2026
Erwin
tiel
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. We geven uw waardering graag door aan het team. Als we u nog ergens mee kunnen helpen, neem gerust contact met ons op.
Belisol Nederland
Onlangs hebben wij kozijnen laten plaatsen door Belisol en we zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot en met de plaatsing zijn we vriendelijk en professioneel geholpen. De monteurs waren zeer kundig, werkten netjes en lieten alles schoon achter. De nieuwe kozijnen zijn prachtig geplaatst en de kwaliteit is uitstekend. Wij zijn super tevreden en raden Belisol dan ook zeker aan!
9 July 2026
Patrick
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld. We waarderen uw vertrouwen in Belisol en geven uw waardering door aan het team.
Belisol Nederland
Er zat een jaar tussen het advies gesprek en de plaatsing, waardoor ik me vooral het werk van de plaatsing nog weet. De mannen die het werk hebben gedaan werkten heel netjes. Ze wilden het werk goed doen, niet snel (zoals ik merk bij veel andere bedrijven). Overlegden met elkaar en/of met mij waar nodig. Afwerking is tip top in orde. Ik zou ze zo weer inschakelen. De offerte kan misschien iets duidelijker. Ongetwijfeld was het ten tijden van tekenen allemaal duidelijk, want net besproken, maar rond de plaatsing moest ik wel even goed nadenken wat waarmee ook alweer bedoeld werd.
6 July 2026
Michiel
Zoetermeer
Belisol Nederland
Mooie producten. Goed advies in showroom. Goed op de hoogte gehouden van de planning. Bij levering blijkt de helft niet compleet. Ook tot frustratie van de monteurs. Gedoe tussen diverse verantwoordelijkheden en afdelingen. 1 contactpersoon van begin tot eind zou heel fijn zijn. Witte ipv grijze vensterbanken, verkeerde maat hardsteen buitendorpel. Uiteindelijk hebben monteurs het bijna allemaal opgelost. De chique voordeur sluit nog niet goed, een paneeltje valt er af en rozet moet nog geplaatst worden. We hopen dat ook dit uiteindelijk goed wordt opgelost. En dat we nog lang van de mooie kozijnen mogen genieten.
4 July 2026
Piet
Woerden
Beste Piet,
Wat jammer om te lezen dat er bij de levering meerdere onderdelen ontbraken en dat er nog enkele werkzaamheden openstaan. Belisol neemt uw opmerkingen intern verder in behandeling en kijkt naar de opvolging van de resterende punten, zoals de sluiting van de voordeur en het rozet. Wij hopen dat u straks volop van de kozijnen blijft genieten.
Belisol Nederland
Oude kozijnen van aluminium en enkel glas zijn allemaal vervangen door triple glas en kunststof kozijnen. Alleen de schuifpui was al door vorige eigenaren geplaatst, waardoor kleurkeuze al bij voorbaat was bepaald. Plaatsing ging vlot en netjes, de installateurs van Belisol werkten secuur en ruimden hun rommel ook weer netjes op. En nog sneller dan was gecommuniceerd. Complimenten!
2 July 2026
Don
ALPHEN AAN DEN RIJN
Beste,
Dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Belisol. We geven uw waardering door aan het team.
Belisol Nederland
Heel goed geholpen in de showroom door Jesse. Plaatsing van deuren en kozijnen door Marco en collega is vakkundig gedaan. Heel netjes gewerkt, gaven goed advies over de afwerking. Het ziet er heel mooi uit nu. Ook over de aftersales dik tevreden
1 July 2026
Ineke
Etten-Leur
Beste,
Dank voor uw positieve feedback. We waarderen het dat u uw ervaring deelt.
Belisol Nederland
Bij het informeren naar het plaatsen van een nieuwe aluminium schuifpui kregen wij uitgebreide informatie over wat de mogelijkheden waren. Schuifpui plaatsen werd gedaan via duidelijke communicatie via de mail en telefonisch. Bij plaatsing bleek een ruit een kras te hebben. Zonder problemen een nieuwe ruit ontvangen. Zeer tevreden met de plaatsing en cimmunicatie
29 June 2026
Arie
Beste,
Dank voor uw mooie review. We geven uw woorden graag door aan het team.
Belisol Nederland
We zijn tevreden over Belisol (Haarlem). Er is altijd goed contact met ons onderhouden. De ramen en kozijnen zijn erg netjes geplaatst. De ramen en kozijnen werden zelfs 2 maanden eerder geleverd dan de planning. Enige minpunt is dat er toen wat laat gecommuniceerd werd dat de ramen en kozijnen al snel geplaatst konden worden. We zouden de volgende keer weer ramen/kozijnen/deuren door Belisol laten plaatsen,.
27 June 2026
Suzanne
Beste,
Dank voor het vertrouwen in Belisol. We waarderen het dat u uw ervaring deelt.
Belisol Nederland
Het verkoopgesprek in november was prettig, maar we kregen wel het gevoel dat we snel moesten tekenen. Daarna verliep het hele traject erg moeizaam. Het plannen van de inmeting was een groot probleem door de beperkte mogelijkheden op de bouwplaats. Pas na veel aandringen kon de afspraak worden gemaakt. Ook de toegezegde tekeningen ontvingen we niet; uiteindelijk kregen we alleen een schets waar we niets aan hadden. Op de dag van levering werd de levering eerst geannuleerd omdat volgens Belisol twee facturen niet betaald waren. Eén factuur was echter al betaald en de tweede was nooit verstuurd. Na veel bellen werd alsnog geleverd. Tot slot was afgesproken dat de kozijnen op de eerste verdieping zouden worden afgeleverd, maar ondanks deze toezegging werden ze beneden tegen de gevel gezet. Na mijn klacht ben ik gebeld door Jules. Hij heeft de situatie netjes uitgelegd, erkend dat er in mijn traject veel was misgegaan en hiervoor zijn excuses aangeboden. Belisol heeft verantwoordelijkheid genomen en een passende compensatie aangeboden. Daardoor kijk ik uiteindelijk toch met een tevreden gevoel terug. De kozijnen zelf zijn netjes en daar ben ik erg tevreden over.
Tilburg
24 June 2026
Loïs
Velp
Beste Loïs, dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Wij vinden het vervelend dat het proces rondom inmeting, communicatie en levering niet naar wens is verlopen. We zullen dit intern verder bespreken en opvolgen.
Belisol heef in ons hele huis incl. dakkapelkozijn alle kozijnen vervangen. Albeek is het bedrijf die het werk heeft gedaan. Dat zijn goede monteurs! Alles is heel neetjes afgewerkt en opgeruimd. Het hele proces van het opmeten en plaatsen is goed geregeld door Belisol. We zijn heel tevreden!
23 June 2026
Tatjana
VALKENSWAARD
Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring met onze producten en diensten. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij graag voor u klaar.
Belisol Nederland
De medewerkers die bij ons de ramen, kozijnen en voordeur hebben geplaatst deden dit met veel vakmanschap en ook snel. Alles ziet er nu pico bello uit!
22 June 2026
Paul
Gouda
Beste Paul, bedankt voor uw positieve terugkoppeling over de montage. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het vakmanschap en de snelheid. We nemen uw compliment graag mee naar het team. Met vriendelijke groeten, Belisol Nederland
We zijn heel blij met de schuifpui en het kozijn dat door Belisol geplaatst is. Het is nu nog lichter in huis dan we ons hadden kunnen voorstellen. Alles is vakkundig geplaatst en ook binnen is alles keurig afgewerkt. Ook al was de prijs iets hoger en de wachttijd voor plaatsing wat langer dan bij anderen, is voor ons de keuze op Belisol gevallen omdat ze gewoon het mooiste materiaal hebben.
22 June 2026
Jan
Noordwijkerhout
Beste, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groeten,
Belisol Nederland
Belisol leiden in 2025 bezocht en we hadden een goed gesprek met Dennis van der Poel. De schuifpui is in 2026 geleverd ,we moesten er wel even op wachten. De monteurs van Belisol hebben prima werk afgeleverd. Ze waren op de afgesproken tijd en de nieuwe schuifpui netjes gemonteerd alles opgeruimd en schoongemaakt. wij zijn zeer tevreden over Belisol.
20 June 2026
wam
Voorhout
Beste,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve woorden over onze service. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Belisol Nederland
Voor het vervangen van onze kozijnen in de woonkamer zijn we (opnieuw) in zee gegaan met Belisol Utrecht. Bij het gesprek in de showroom was alle ruimte om onze wensen te bespreken en kregen we een duidelijk offerte. Ook enkele aanpassingen na het inmeten werden zonder problemen verwerkt. De montage was snel en vakkundig. De communicatie over het terugplaatsen van de glas in loodramen had iets beter gekund, maar al met al zijn we zeer tevreden over de diensten van Belisol Utrecht!
Utrecht
19 June 2026
Veerle
Amersfoort
Beste,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met Belisol. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan horen we dat graag van u.
Belisol Nederland
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt