Filters

8

prachtige ringen

Afspraken zijn goed ingepland en netjes nagekomen. De locatie was voor ons niet optimaal maar met een tweede vestiging in Amersfoort valt dat toch te doen. Wij zijn zeer tevreden met onze trouwringen. Voor het grootste deel hebben we die zelf kunnen ontwerpen en hebben daarbij de juiste praktische adviezen gekregen. Het resultaat voldeed goed aan onze verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Hildardjan heeft ons zeer goed geholpen. Hele goede service en vriendelijke man. Onze ringen zijn prachtig :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie originele ringen

Al heel wat bekeken en op zoek naar originele ringen kwamen we via de website bij Hildardjan uit. Hij begreep al snel wat wij bedoelden. Eerder dan verwacht kon hij onze wens realiseren. De ringen zijn erg mooi geworden. Wij zijn er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele mooie ringen,, vriendelijke en snelle service

We waren op zoek naar ringen op basis van eerlijk goud en kwamen al snel terecht bij bijzonderetrouwringen.nl. Een afspraak was snel gemaakt. Vervolgens zijn we in Amersfoort op een prettige en professionele manier geholpen bij het uitzoeken van onze prachtige ringen. Het was vrij kort dag maar is het gelukt om de ringen op tijd bij ons te krijgen. En zijn we de gelukkige dragers van de ringen. We zijn er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met onze bijzondere trouwringen!

Wij hebben met veel plezier trouwringen uitgezocht bij Hildardjan. Een unieke collectie, fijn advies en goede kwaliteit zorgden voor een schitterend resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en prachtige ringen

Tijdens het kennismakingsgesprek konden we bij Hildardjan duidelijk aangeven wat onze wensen waren, werd er echt naar onze wensen geluisterd en kregen we goede en persoonlijke adviezen. Snelle service en prettige communicatie. En het eindresultaat: prachtige trouwringen helemaal naar onze smaak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig vakwerk

Als je voor originele mooie trouwringen wil gaan ben je hier aan het goede adres. Bij de intake worden de mogelijkheden duidelijk aangegeven en krijg je goed advies. Tijdens het proces werden we goed op de hoogte gehouden. Het resultaat is alles wat we wilden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles wat je moet weten

Goeie ontvangst, vriendelijk, Heel goed advies bij de keuze die gemaakt wordt. Begripvol. Vertrouwt gevoel. Verzending vlot verlopen. Voor herhaling vatbaar.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tanja en Stefaan, Goed om te horen dat alles naar wens is, en dat het aangetekende pakje met de ringen goed in België is aangekomen. Hartelijke groet, Hildardjan

10

Prachtige ringen die precies bij ons passen

We zijn niet zo van de tradities en opsmuk en zagen al op de website dat Hildardjan ook werkt met organische vormen en structuren uit de natuur. Bij hem in het atelier hebben we samen, diverse ontwerpen gecombineerd om tot de voor ons perfecte ringen uit te komen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tamara en Willem, De trouwringen in organische stijl die we samen hebben ontworpen, waren heel speciaal en heb ik met veel plezier gemaakt! Met een enthousiaste groet, Hildardjan

9

Prachtige ringen en goede service

Hildardjan luistert goed naar je wensen en geeft passend advies. Hij doet wat hij belooft en levert prachtig werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede persoonlijke service

Heel vriendelijk ontvangst, luisterde perfect naar wat je persoonlijke wensen zijn en denkt mee naar een mooi eindresultaat. Wij zijn super tevreden met onze trouwringen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Melvin en Sofie, Bedankt voor de review, en veel draag plezier met trouwringen! Met hartelijke groet, Hildardjan Verweij

10

Prachtige ringen

Zeer positieve ervaring! Prachtige ringen, precies wat wij graag wilden. Ook erg klantvriendelijke!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geadviseerd en een prachtige ring

Ik had een idee voor een ring en dit met Hildardjan besproken. Aangezien mijn budget niet toereikend was voor het idee kwam hij met een ander idee wat geresulteerd heeft in een prachtige ring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Michiel, Heel fijn dat het nieuwe ontwerp binnen het budget paste, en je tevreden bent over het resultaat. Met vriendelijke groet, Hildardjan

10

uitstekend

vakkundig geholpen en prachtige sieraden

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en kundig geholpen om de mooiste trouwringen te vinden die er zijn

Het contact zeer prettig ervaren, alle tijd om met elkaar de ringen te vinden die bij ons passen. Waarbij eigenlijk alles mogelijk is. Leuk om te horen hoe de diverse methodes van het maken van de ringen in hun werk gaat. Een echte aanrader om Hildardjan de trouwringen te laten ontwerpen en maken!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rianne en Arjan, Fijn om te horen dat het contact prettig was, en er ruim de tijd was om te een ontwerp te komen, met veel plezier heb ik jullie trouwringen gemaakt!! Met enthousiaste groet, Hildardjan Verweij

10

Deskundige en oprecht advies

Hildardjan is een vakman die de ruimte geeft om te passen meten en het naar onze wens passend te maken. Wij zijn erg blij met onze ringen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank jullie wel voor de review!

10

Een leuke ervaring met deskundig advies

Het was een leuke ervaring om onze trouwringen uit te zoeken. We hebben deskundig advies gekregen, ook over de verantwoorde herkomst van het materiaal. Dat was belangrijk voor ons.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Michelle, Goed om te lezen dat het een leuke ervaring was de zoektocht naar jullie ringen, en fijn dat jullie geslaagd zijn om de trouwringen van fair goud te laten maken. Met vriendelijke groet, Hildardjan

10

Oorspronkelijk talent

Je ziet, dat je met een oorspronkelijk talent te maken hebt. Wij werden hartelijk ontvangen met koffie en chocola, waarna we de prachtige collectie gepresenteerd kregen. Zo veel te zien! Gelukkig hadden we van tevoren al op de site gekeken, anders hadden we door de bomen het bos niet meer gezien. Kortom: een aanrader! Echt heel blij met de unieke trouwringen.. de zon in het bos.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Angélique en Bas, Geweldig jullie enthousiasme! Bedankt dat ik jullie trouwringen mocht maken, ik heb het met veel plezier gedaan! Met hartelijke groet, Hildardjan Verweij

10

Not enough stars to share our appreciation

If you found someone special for life come for your rings to Bijzondere Trouwingen. There is definitely something very unique for a special you and your dear one.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dear Valentina and Henry, Thank you for the 5 stars, I am very happy and I appreciate your effort to write such nice words! For unique people who have found each other, special wedding rings are needed, and it's great that you succeeded.

10

Zeer blij met onze prachtige trouwringen!

Prachtige, unieke trouwringen heeft Hildardjan voor ons gemaakt. We hebben prettige contactmomenten gehad in zijn studio in Veenhuizen, fijn dat het ook 's avonds kon. We zijn steeds goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en mailtjes werden vlot beantwoord. Het is ideaal dat hij met pasringen werkt, waardoor je goed kunt ervaren of de juiste maat is gekozen alvorens de echte ringen worden gemaakt. Aanrader, er is veel mogelijk! Al met al dus zeer tevreden klanten en we komen graag nog eens terug voor een ander exclusief sieraad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne service!

Trouwringen laten maken bij Hidardjan Verweij. We wisten wat we graag wilden en ze konden toch snel gemaakt worden ondanks dat het kortdag was. Dacht mee over de mogelijkheden voor gravering. Lekker vlotte afhandeling. Super fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies en begeleiding op maat

Prettige ontvangst, er was tijd en ruimte om uit te vogelen wat wij precies zochten. Er werd goed meegedacht op een prettige manier, prima ervaring en zeer tevreden met het eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed geadviseerd en opties gepresenteerd!

Ik wist wat ik wilde en toch wist Hildardjan ons nog keuzes en mogelijkheden voor te leggen zo kreeg de vervangende trouwring een heel persoonlijke moderne vorm! We zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Prima goede services ,een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

We wilden onze ringen omsmelten en hadden zelf een idee bedacht. Deze bleek goed uitvoerbaar, de prijs viel ons tegen, maar ja, het waren eigenlijk 3 ringen die 1 werd omdat ze aan elkaar vast zaten. Elke dag genieten we van keuze, inmiddels drie maanden geleden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jaquelina en Freek, Leuk dat jullie elke dag genieten van de ringen. Het vermaken van jullie bestaande ringen tot een nieuw ontwerp, was een mooie uitdaging met een bijzonder resultaat! Het koste idd veel tijd, om dit kostbare ontwerp te maken, dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Met hartelijke groet, Hildardjan Verweij

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0334720027 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd