Wij zijn blij met onze trouwringen

Uitgebreide keuze en veel aandacht voor ons. Wij kregen unieke ringen voor ons hele leven.

Prettig en betrouwbaar

Hilderdjan luistert goed naar de wensen en denkt mee. We zijn blij met onze ringen.

Wat een fijne plek voor het uitzoeken van onze ringen.

We werden super fijn geholpen en de keuze was top. We zijn erg blij met onze ringen.

Ruime keus en er is weinig wat hij niet kan maken

Goede ervaring en had meteen een goed gevoel erbij. Ruime keus aan materialen en qua prijs is het zeker de moeite waard als de ringen klaar zijn. Hij verstaat echt zijn vak. Thx nogmaals

Hoe mooi kunnen ringen zijn, in één woord: Magnifique!

Wij zijn vriendelijk door Hildardjan ontvangen en te woord gestaan. Hij nam de tijd om ons volledig te informeren en het gehele ‘fabricatie’-proces aan ons uit te leggen. Lekkere koffie ook. Van de ringen die hij uiteindelijk voor ons heeft vervaardigd, model Bellezza, had hij een voorbeeld liggen dus we dachten exact te weten wat we bij aflevering konden verwachten. Met dit laatste deden we Hildardjan toch echt tekort. We hebben gisteravond de ringen opgehaald en het eindresultaat overtrof iedere verwachting. SU-PER-MOOI!!!. De ringen pasten perfect, de vormgeving komt enorm goed tot zijn recht in de combinatie met geelgoud en (voor de damesring) de briljant. Dus, zoek je een ring of ringen voor een bijzondere gebeurtenis, en wil je een sieraad wat zich onderscheidt, dan ga je naar Hildardjan!

Prettige hulp naar prachtige ringen.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd, waardoor we snel en zonder twijfel tot de juiste keus kwamen.

Je krijgt wat wordt beloofd!

Prima ervaring. Na het uiten van onze wensen is er een trouwring uit gekomen die precies is zoals we hadden gehoopt/verwacht. Daarbij zelfs een paar weken eerder geleverd dan aangegeven, waarvoor hulde.

Overtuigend aan te raden

Op aanraden van vrienden hier terechtgekomen en dat begrijpen we volledig. Hildardjan is een echte vakman. Geen verkooppraatjes maar gewoon gezamenlijk hetgeen samenstellen zoals jullie dat willen. Het eindresultaat zijn twee prachtige ringen. Dus ook wij kunnen het zeker aanbevelen!

Goed zoals je mag verwachten

Ik heb een prima ervaring gehad. Ik heb een mooie ring gevonden in hun unieke assortiment welke ik naar smaak nog heb kunnen aanpassen na een goed gesprek met eigenaar Hildardjan. De communicatie van hem tijdens de productie tot aan de levering was goed. Hopelijk heb ik nooit meer een trouwring nodig, maar voor wat anders zou ik terug gaan.

Zeer professioneel ontvangen en hele mooie kwaliteit ringen gekocht.

Wij vonden Hildardjan zeer professioneel en hij heeft ons keurig begeleid in de aankoop van onze prachtige trouwringen. Een brede collectie in zeer bijzondere trouwringen.

Zeer vakkundig maatwerk!

Na een persoonlijk gesprek waarin echt de tijd voor je wordt genomen en er goed naar je wensen zijn geluisterd komt daar een mooi ontwerp uit. Heldere communicatie met een prachtig eindresultaat! Onwijs tevreden met de trouwringen die voor ons gemaakt zijn.

Prachtige unieke trouwringen!

We zijn ontzettend goed geholpen! Er werd goed met ons meegedacht en we werden in het maakproces meegenomen. Zeer onder de indruk hoe de ringen gemaakt worden. Je krijg echt een unieke ring!

Erg tevreden

We zijn erg deskundig geholpen bij het ontwerpen van onze trouwringen. We wilden graag ringen van platina en met laboratorium gekweekte diamanten. Dit was allebei mogelijk. Mijn verlovingsring is samengevoegd met de trouwring zodat deze één geheel vormen. Wij zouden deze juwelier zeker aanraden.

Er is tijd voor me genomen, er is meegedacht en het resultaat was heel mooi.

Een hele fijne ervaring.

Onze wensen zijn allemaal vertaald in de ringen!

Heel prettige ontvangst in Amersfoort met ruim de tijd voor het bespreken en bekijken van ringen. Onze wensen; natuurlijke uitstraling, hergebruik van oude ring met diamantjes, speels en uniek zijn tot uiting gekomen in het ontwerp. Van deze ringen zijn er maar twee! met onze vingerafdruk aan de binnenzijde maakt het tot een heel bijzondere trouwring, die we met veel plezier gaan dragen!

Onze ervaring beschouwen we als super. Eerlijk en oprecht werden we geholpen. Onze wensen werden allemaal opgenomen en toegepast. Ook het meedenken in het ontwerp, zodat het de perfecte ring wordt voor je vinger. Dankjewel

Top service en goed geregeld!

We hebben onze witgouden / platina ring gezien en waren gelijk verkocht. Wat een plaatje en eyecatcher!

Precies wat we wilden!

Wij hadden specifieke persoonlijke wensen over materiaal en vormgeving. Hildardjan kwam met goede voorstellen. Hij nam de tijd om naar ons te luisteren. Het resultaat is fantastisch. En hij komt afspraken stipt na. We zijn er heel erg blij mee.

Fantastisch mooie trouwringen!

We wilden graag trouwringen die niet alledaags waren, maar waren nog zoekende wat we echt mooi vonden. Hildardjan nam de tijd en dankzij zijn hulp kwamen we tot onze keuze van hele mooie bicolor ringen, waar we allebei ontzettend tevreden mee zijn. Echt iets moois voor de rest van ons leven!

Perfect!

We zijn heel blij met onze trouwringen! Hildardjan heeft ons geweldig geholpen in de zoektocht naar onze trouwringen en heeft ook rustig de tijd genomen om met ons alles door te nemen en zo de perfecte ringen te vinden. Volledig op maat en naar wens. De uiteindelijke resultaat van de ringen was gewoon perfect en zeer mooi geworden!

Tevreden en dankbaar

Fijn geholpen en prettige communicatie. Locatie in Veenhuizen hebben we handig kunnen communiceren met een bezoek aan het Gevangenis museum. Resultaat naar tevredenheid. Erg blij met de ringen!

Zeer vriendelijk en met veel geduld geholpen!

Ondanks dat één van ons liever geen trouwring wilde hebben, zijn we toch heel goed geslaagd met gepersonaliseerde trouwringen. Bij het kiezen van kleur en materiaal en vervolgens bij het ontwerpen, dacht Hildardjan met bijzonder veel geduld met ons mee. Omdat we nog erg twijfelden over kleur, materiaal en ontwerp, werd ons als extra service aangeboden om voor een heel schappelijk bedrag een proefring te laten maken, waarvan de kosten zouden komen te vervallen als we een bestelling zouden plaatsen (ook bij keuze voor een ander soort ring dan de proefring). Dit heeft ons echt over de streep getrokken en hebben we als ontzettend prettig ervaren! Heel erg bedankt Hildardjan!

deskundig en persoonlijk

Via internet gemakkelijk een afspraak kunnen maken met Hildardjan op de locatie in Amersfoort. Via de site kwamen wij uit bij 'hammered' rings. Een uurtje praten met van alles op tafel aan wat zou kunnen, kopje koffie ernaast. Dus niet in de rij in een drukke winkel. Gewoon in rust met elkaar iets moois uitzoeken wat bij je past. Een brede collectie dus keuze genoeg, dus geschikt ook voor elk budget. We hebben geen enkele klacht of aanbeveling wat beter zou kunnen. Wij zijn heel erg blij. Top!

Precies wat we zochten!

Hildardjan heeft ons geweldig geholpen in de zoektocht naar onze trouwringen. Wij hebben beide een uiteenlopende smaak en wens voor onze trouwring, waardoor het een lastige zoektocht was. Hildardjan heeft rustig de tijd genomen om met ons de wensen door te nemen en zo de perfecte ringen te vinden. Volledig op maat en naar wens. We kunnen niet wachten om de ringen vanaf eind mei te gaan dragen. Dankjewel!

Echte kunstwerkjes

We zijn heel blij met onze trouwringen gemaakt door Hildardjan. Hij nam de tijd voor ons tijdens het ontwerpen en luisterde goed naar onze wensen. Twee in oorsprong verschillende ringen zijn nu een echt paar geworden. Ook in het proces er omheen zijn we alleen maar tevreden: duidelijke communicatie en nakomen van afspraken. We verheugen ons erop ze te gaan dragen: echte kunstwerkjes zijn het geworden!

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0334720027 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!