Filters

10

Erg tevreden

We zijn erg deskundig geholpen bij het ontwerpen van onze trouwringen. We wilden graag ringen van platina en met laboratorium gekweekte diamanten. Dit was allebei mogelijk. Mijn verlovingsring is samengevoegd met de trouwring zodat deze één geheel vormen. Wij zouden deze juwelier zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is tijd voor me genomen, er is meegedacht en het resultaat was heel mooi.

Een hele fijne ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze wensen zijn allemaal vertaald in de ringen!

Heel prettige ontvangst in Amersfoort met ruim de tijd voor het bespreken en bekijken van ringen. Onze wensen; natuurlijke uitstraling, hergebruik van oude ring met diamantjes, speels en uniek zijn tot uiting gekomen in het ontwerp. Van deze ringen zijn er maar twee! met onze vingerafdruk aan de binnenzijde maakt het tot een heel bijzondere trouwring, die we met veel plezier gaan dragen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Onze ervaring beschouwen we als super. Eerlijk en oprecht werden we geholpen. Onze wensen werden allemaal opgenomen en toegepast. Ook het meedenken in het ontwerp, zodat het de perfecte ring wordt voor je vinger. Dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en goed geregeld!

We hebben onze witgouden / platina ring gezien en waren gelijk verkocht. Wat een plaatje en eyecatcher!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat we wilden!

Wij hadden specifieke persoonlijke wensen over materiaal en vormgeving. Hildardjan kwam met goede voorstellen. Hij nam de tijd om naar ons te luisteren. Het resultaat is fantastisch. En hij komt afspraken stipt na. We zijn er heel erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch mooie trouwringen!

We wilden graag trouwringen die niet alledaags waren, maar waren nog zoekende wat we echt mooi vonden. Hildardjan nam de tijd en dankzij zijn hulp kwamen we tot onze keuze van hele mooie bicolor ringen, waar we allebei ontzettend tevreden mee zijn. Echt iets moois voor de rest van ons leven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

We zijn heel blij met onze trouwringen! Hildardjan heeft ons geweldig geholpen in de zoektocht naar onze trouwringen en heeft ook rustig de tijd genomen om met ons alles door te nemen en zo de perfecte ringen te vinden. Volledig op maat en naar wens. De uiteindelijke resultaat van de ringen was gewoon perfect en zeer mooi geworden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden en dankbaar

Fijn geholpen en prettige communicatie. Locatie in Veenhuizen hebben we handig kunnen communiceren met een bezoek aan het Gevangenis museum. Resultaat naar tevredenheid. Erg blij met de ringen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk en met veel geduld geholpen!

Ondanks dat één van ons liever geen trouwring wilde hebben, zijn we toch heel goed geslaagd met gepersonaliseerde trouwringen. Bij het kiezen van kleur en materiaal en vervolgens bij het ontwerpen, dacht Hildardjan met bijzonder veel geduld met ons mee. Omdat we nog erg twijfelden over kleur, materiaal en ontwerp, werd ons als extra service aangeboden om voor een heel schappelijk bedrag een proefring te laten maken, waarvan de kosten zouden komen te vervallen als we een bestelling zouden plaatsen (ook bij keuze voor een ander soort ring dan de proefring). Dit heeft ons echt over de streep getrokken en hebben we als ontzettend prettig ervaren! Heel erg bedankt Hildardjan!

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig en persoonlijk

Via internet gemakkelijk een afspraak kunnen maken met Hildardjan op de locatie in Amersfoort. Via de site kwamen wij uit bij 'hammered' rings. Een uurtje praten met van alles op tafel aan wat zou kunnen, kopje koffie ernaast. Dus niet in de rij in een drukke winkel. Gewoon in rust met elkaar iets moois uitzoeken wat bij je past. Een brede collectie dus keuze genoeg, dus geschikt ook voor elk budget. We hebben geen enkele klacht of aanbeveling wat beter zou kunnen. Wij zijn heel erg blij. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Precies wat we zochten!

Hildardjan heeft ons geweldig geholpen in de zoektocht naar onze trouwringen. Wij hebben beide een uiteenlopende smaak en wens voor onze trouwring, waardoor het een lastige zoektocht was. Hildardjan heeft rustig de tijd genomen om met ons de wensen door te nemen en zo de perfecte ringen te vinden. Volledig op maat en naar wens. We kunnen niet wachten om de ringen vanaf eind mei te gaan dragen. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Echte kunstwerkjes

We zijn heel blij met onze trouwringen gemaakt door Hildardjan. Hij nam de tijd voor ons tijdens het ontwerpen en luisterde goed naar onze wensen. Twee in oorsprong verschillende ringen zijn nu een echt paar geworden. Ook in het proces er omheen zijn we alleen maar tevreden: duidelijke communicatie en nakomen van afspraken. We verheugen ons erop ze te gaan dragen: echte kunstwerkjes zijn het geworden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en deskundig

We hebben prachtige trouwringen mogen ontvangen, we zijn er erg blij mee. Betrokken, deskundig en benaderbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed meedenken, fantastische ringen

Wij zochten ringen die anders zijn dan gebruikelijk en Hildardjan heeft dat heel goed ingevuld! Wij hebben nu allebei andere ringen, maar die fantastisch goed bij elkaar passen. We krijgen zo veel positieve reacties op de ringen, wij zijn super blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Volledig naar eigen smaak

Hildardjan neemt de tijd voor je om de zeer diverse fraaie ringen te laten zien. Omdat mijn man en ik andere eisen aan de ringen stelden, ik wilde elegant en hij robuust, zijn er twee verschillende ringen bij elkaar gezocht die toch heel goed bij elkaar passen. Feitelijk precies zoals mijn man en ik ook zijn, verschillend maar toch goed passend bij elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wéér uitstekend geholpen!

Teruggekomen om mijn ring van 12 jaar oud als nieuw te maken en de ring van mijn partner aan te passen. Uitstekend geholpen en met veel geduld en uitleg aan de juiste keuzes geholpen. Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service en prachtig eindresultaat!

Hildardjan was heel behulpzaam en flexibel in het maken van afspraken. Snelle communicatie en afspraken nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring, mooi resultaat

Hildardjan neemt alle tijd voor z'n klanten en luistert goed naar hun wensen. Bij het ophalen maakt hij er een beetje een showtje van, wat gewoon erg leuk is :) De koffie is goed, en de uiteindelijke ringen zijn er g mooi, met een mooi doosje en tasje! Bedankt Hildardjan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige trouwringen met gevraagd ontwerp uit omgesmolten ringen van grootouders

In overleg met Hildardjan kwamen we tot twee unieke trouwringen waar we ongelofelijk blij mee zijn. We hadden twee trouwringen (uit 1908 en 1946) van grootouders mee, die tot de huidige ringen (met wat toegevoegd goud) omgesmolten zijn. We hadden zelf een duidelijk idee over het ontwerp wat we wilden, en in gesprek met Hildardjan is dat ontwerp verbeterd en heeft het ook nog wat mooie symbolische accenten gekregen. Met veel voorbeeldringen op locatie om de groottes/diktes/hoeken etc te bepalen, en nog wat mailtjes op en neer over ingelaserde lettertypes, zijn we tot het fantastische eindresultaat gekomen. In het hele proces was Hildardjan helder en goed bereikbaar, en had hij de ringen volgens de afgesproken tijdsplanning klaar. We zijn helemaal tevreden, en zouden hem zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrokken en deskundig!

.

 • Aanbevelen? Ja
9

In alle rust en met goed advies kwamen wij tot onze perfecte trouwring

We hadden de website van Hildardjan, BijzondereTrouwringen.nl, gevonden door het googelen naar verschillende trouwringen. We waren op zoek naar iets straks, maar vonden het wel belangrijk dat we daarin de mogelijkheid om er iets eigens van te maken. Toen we zagen dat Hildardjan ook een kantoor had in Amersfoort, maakten we een afspraak om te kijken wat hij voor ons kon betekenen. Nadat we er even over nadachten en in een tweede gesprek tot de juiste ring kwamen, bestelden we onze trouwringen. We vonden het fijn dat Hildardjan in de gesprekken goed met ons meedacht, alle tijd nam en ons hielp met het maken van een keuze. Dit maakte het uiteindelijk een fijn en bijzonder proces om mee te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi traject!

Hildardjan was erg geduldig tijdens het ontwerpproces. Tijdens de eerste afspraak kwamen we er niet 100% uit, maar er werd eenvoudig een nieuwe afspraak gepland. Hildardjan had veel voorbeelden waardoor het makkelijker was bepaalde keuzes te maken of uit te sluiten. Ook was hij telefonisch en per mail goed bereikbaar voor eventuele vragen. Dat was super fijn. Al met al zeer tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen en prachtige ringen

Wij zijn erg blij met onze trouwringen en kunnen niet wachten tot onze grote dag en we ze ook echt mogen gaan dragen. Hildardjan nam ruim de tijd om onze wensen door te spreken en legde kundig uit wat de mogelijkheden waren. De ring van onze keuze had hij niet in de gewenste kleur in zijn uitgebreide voorbeeldcollectie, maar hij maakte daarom speciaal voor ons een voorbeeldring zodat we de ring toch eerst konden zien voordat hij ze echt ging maken voor ons. Kortom, we zijn erg tevreden en raden bijzonderetrouwringen.nl zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting goed

Zeer gastvrij ontvangen. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen. De ringen waren nog mooier dan we verwacht hadden.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

033 472 0027

[email protected]

Over BijzondereTrouwringen.nl

Naam: BijzondereTrouwringen.nl Adres: Darthuizerberg 1 Plaats: 3825 BK Amersfoort Telefoon: 0334720027 Unieke trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Edelsmid Hildardjan Verweij ontwerpt en maakt prachtige trouwringen. Daarnaast heeft hij een aantal speciale collecties in huis van collega-edelsmeden. Hildardjan werkt veel met goud, maar ook met mooie metalen als titanium en zirkonium en met duurzame stenen als diamant. Samen met hem gaan jullie aan tafel om al jullie wensen te bespreken en een paar trouwringen uit te kiezen die perfect bij jullie passen. Kom de uitgebreide collectie bijzondere ringen eens bekijken en jullie wensen bespreken: welkom in onze trouwringenstudio in Amersfoort of Veenhuizen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.