De smaak van de shakes is lekker, maar ik ervaar wel de substantie als zanderig in mijn mond. Misschien in een vloeibare vorm maken? De kilo's vliegen er niet af, maar dat heeft misschien met leeftijd te maken.
Om te beginnen is Slimjoy echt het eerste dieet waarbij ik weet wat ik aan het doen ben. Je leert echt gezond te leven en beseft eigenlijk hoe je aan je overgewicht bent gekoment. Ik heb het slimjoy dieet 5 maanden lang gevolgd en ben hier 23 kilo mee afgevallen. Mijn gewicht is nu 71 kilo en ik voel me fitter dan ooit.
Keurig snelle levering, topshakes en snelle resultaten. In totaal ongeveer 8 kilo afgevallen in een maandje. Een aanrader dus voor iedereen die wilt afvallen.
Ik ben pas begonnen (2 weken) maar ben nu al 4,5 kilo kwijt!
Lekker, simpel en het werkt erg snel. Ik ben met de shakes van slimjoy in totaal 13 kilo afgevallen in 8 weken tijd. Mijn vriendin is er in 4 maanden tijd 20 kilo mee afgevallen.
Ik ben nu al twee maanden op mijn streefgewicht. Daarvoor ben ik in 4 maanden tijd 21 kilo afgevallen met slimjoy. Ik woog eerst 92 kilo en momenteel is dat 71 kilo. Nu ben ik al twee maanden gestopt met het dieet maar met alles wat ik heb geleerd over het gezonder eten blijf ik prima op gewicht. Ik drink s ochtends nog wel een shake om mijn metabolisme te stimuleren.
De shakes zijn kwalitatief erg goed en smaken dan ook daadwerkelijk goed. De service is goed. Zowel telefonisch als per e mail wordt je goed geholpen. Een coach had ik eigenlijk niet nodig want heb alles gedaan wat in het boekje stond en ben in totaal 12 kilo afgevallen in 8 weken tijd. Prima product en zeker een aanrader.
Na alle positieve dingen gehoord en gezien te hebben over slimjoy ben ik er ook maar mee begonnen. Nu al 3 weken bezig en ruim 7 kg afgevallen. Ik weet dat het afslankingsproces op den duur zal afnemen maar tot nu toe ben ik super tevreden.
Helaas bijna geen resultaat behaald. Op de website staan alleen de succesverhalen, geen berichten van mensen bij wie het minder goed aanslaat. Dat maakt dat je geen ervaringen kunt uitwisselen, geeft ook valse hoop. De ecoach gaf in het begin bruikbare tips, maar toen deze geen effect hadden werd ik vooral aan het lijntje gehouden en kreeg ik geen zinnig advies meer.
Ik vind de shakes van slimjoy erg lekker en het boekje en begeleiding ook erg handig. Daarnaast helpt het enorm bij het snel afvallen. Ikzelf ben in 4 weken tijd 7 kilo afgevallen. Dat is ietsje minder dan het gemiddelde ( 8 kilo in 4 weken) . Gezien mijn omstandigheden (schildklieraandoening) is dit een topprestatie. Erg blij dus en erg gemotiveerd.
Het is erg lekker, makkelijk en het wordt goed uitgelegd hoe je het dieet moet volgen. Alles staat in het boekje maar je krijgt ook tips van je coach. Ik ben in 4 weken tijd 7,5 kilo afgevallen en ik ben zeker tevreden.
topkwaliteit en super werking in 3 weken 8 kilo's kwijt.
Slimjoy is voor mij het enige afslankproduct dat werkt. Ik heb in het verleden van alles geprobeerd maar zonder resultaat. Met Slimjoy ben ik nu al 12 kilo afgevallen terwijl ik nog maar 6 weken bezig ben. Super tevreden dus!
Ik heb bijna mijn doel bereikt met het Slimjoy dieet. Ben 9 kilo lichter geworden in 25 dagen tijd. Ik wil nog twee weken doorgaan en nog eens 4 kilo kwijt en dan heb ik mijn doel bereikt en weeg ik 60 kilo. Slimjoy is verantwoord en werkt snel.
Top resultaten en top producten! Slimjoy is het meest effectieve afslankproduct wat ik ooit heb gebruikt. In mijn eerste week ben ik 3 kilo afgevallen. Week twee 2,5 kilo. De twee weken daarop nog eens 4,6 kilo. In 4 weken tijd ben ik in totaal ongeveer 10 kilo afgevallen. Mijn laatste week was ik door mijn enkel gegaan tijdens het hardlopen en dacht dat ik niks meer zou afvallen. Niks bleek minder waar! Ik ben ondanks mijn blessure 2 kilo afgevallen in mijn laatste week. Het dieet went snel en volhouden betekent afvallen! Ik voel me gezonder en fitter dan ooit.
13 kilo afgevallen in 6 weken tijd. de shakes zijn goed te doen, veel variatie, het verveelt niet en een goede service. ik ben ook erg mooi afgevallen vind ik en ik ben vele cm kwijt.
Mijn ervaring is super goed...Ik ben in 5 weken tijd van de 83,4 kilo afgevallen naar 74,2 kilo (9,2 kilo afgevallen)...Ik heb nu een gezondere BMI waarde...Dat was eerst 28.7 en nu 25.6...Ik moet nog wel doorgaan want mijn doel is 65 kilo en een BMI van rond de 22.5..
Ik volg het slimjoy dieet nu al 8 weken en ben rond de 13 kilo kwijt. Dat is echt supersnel voor mij. Heb niet zoveel last gehad van hongergevoel plus dit zijn echt de eerste shakes die ik lekker vind smaken. Ik zie er ook echt gezonder uit nu en mijn conditie is vooruit gegaan. Het verdient zeker een hoog cijfer.
heerlijke shakes, het dieet is makkelijk te volgen, de resultaten zijn geweldig en de service is goed. Ik vond de aardbei en banaan smaak vooral lekker. De tussendoortjes nemen het hongergevoel weg en smaken ook goed. Daarbuiten ben ik in een maand tijd 9,3 kilo afgevallen en ben van de 85,2 kilo naar 75.9 gegaan . Geweldig dus.
Niets dan lof voor Slimjoy. Ik zag alle positieve reviews en besloot om een poging te wagen. De bestelling werd de volgende ochtend al geleverd! Mijn doelstelling was helder: Er moest in een maand 7 kilo vanaf. Het zijn er uiteindelijk zelfs 8.5 geworden. Nu gebruik ik al 2 weken geen shakes en er is vooralsnog niets bijgekomen.
Ik ben 6 weken bezig met Slimjoy. en totaal al 13 kilo afgevallen. De eerste week was het eventjes wennen maar sindsdien voel ik me eigenlijk beter dan ooit. Ik heb veel meer energie en kom de dag makkelijker door. Ik heb nog 7 kilo te gaan om mijn streefgewicht te behalen en hoop dat binnen 3 weken te bereiken.
De eerste week is achter de rug en so far so good. Niet echt moeite gehad, ook geen last van hongergevoel. Ik verwachtte daarom ook weinig resultaat te zien maar tot mijn verbazing ben ik al 3.5 kilo afgevallen! We gaan vrolijk verder. Ik hoop dat het zo snel blijft gaan.
Top product! Pas 3 weken bezig en nu al 7,3 kilo afgevallen.
Twee weken bezig, alles precies gevolgd zoals voorgeschreven, shakes, tussendoortjes van SlimJoy en nog geen grammetje afgevallen.
Jouw slimste keuze voor een perfect figuur! ○ Door onafhankelijke consumenten gekozen tot beste afslankproduct ○ Met 46 kcal per shake de afslankshake met het laagste caloriegehalte ○ Enige complete afslankshake met 27 natuurlijke werkzame stoffen ○ Geproduceerd in Nederland met alleen de beste kwaliteit ingrediënten