Slimjoy is het enige product dat voor mij werkt. Ik krijg al mijn voedingsstoffen binnen en val ook nog eens af. Wat kan ik nog meer wensen!
Zo, 14 kilo eraf! Mijn doelstelling was 12 kilo in 2 maanden tijd en het zijn er zelfs meer geworden. Erg blij mee!
Begonnen zonder verwachtingen maar nu na 2weken een stuk positiever. Ik ben zonder moeite al 4 kilo afgevallen. Ik hoop de 8 kilo te halen aan het eind van de maand.
Hallo, Ik heb ook een succesverhaal te melden. 3 maanden geleden heb ik een maandpakket cadeau gekregen en ben ik begonnen aan mijn slimjoy avontuur. In die maand ben ik maar liefst 9,5 kilo afgevallen. De beslissing om door te gaan was dan ook makkelijk gemaakt. Nu, 3 maanden later, ben ik in totaal 25 kilo afgevallen. Het is bijna niet te geloven!
Mijn ervaring in 1 woord: fantastisch!
Ik ben er pas een week mee bezig en 3 kilo eraf. Op de lange termijn is het nog afwachten maar voorlopig ben ik erg blij.
Erg goed product. Het mooie is dat je blijft afvallen, ook na maanden lang gebruik. Andere shakes werken meestal maximaal een maandje en daarna niet meer.
De afgelopen jaren zijn de kilo's er langzaamaan ingeslopen. na alle positieve ervaringen gelezen te hebben besloot ik de knoop door te hakken en met slimjoy begonnen. Ik heb zelfs mijn man overtuigd met mij mee te doen. Hij is in een maand 11 kilo afgevallen en ik ben 17 kilo afgevallen in 2 maanden. Ik vind het fijn om de dag met een shake te beginnen dus daar ga ik nog steeds mee door.
Minder opgeblazen gevoel, veel energieker en 21 kilo kwijt. Kortom, zeer tevreden!
Top product! Ik ben al 8 kilo afgevallen in 4 weken en ga vrolijk verder.
Voor mij heeft het goed gewerkt. Alle positieve punten op een rij: - de shakes zijn lekker - service is erg goed: alle vragen worden keurig beantwoord - resultaat is optimaal - vandaag besteld morgen in huis Conclusie: slimjoy is een effectief product met een goede service
slimjoy kan ik echt iedereen met gewichtsproblemen adviseren.ik heb een schildklier aandoening waardoor ik erg veel moeite heb met afslanken.met slimjoy is het me uiteindelijk gelukt om in 4 maanden tijd 20 kilo af te vallen.mijn man is nu bezig en hij begint ook al lichter te worden.supeerrrrr
Ik ben nu 6 weken bezig en 11 kilo kwijt.Elke week zag ik tijdens mijn weegmoment dat ik een stukje lichter was geworden.Dit product is op alle punten wel topniveau moet ik zeggen.De shakes zijn super lekker,het dieet is makkelijk te volgen, vandaag besteld morgen in huis en het belangrijkste: het behaalde resultaat is top!
Dit is mijn 30ste dag en ik ben super blij. In totaal 9 kilo lichter, een gezondere BMI en bloedsuiker waarde.Voor mij is dit een record en ik kan het zeker iedereen aanraden.
Jouw slimste keuze voor een perfect figuur! ○ Door onafhankelijke consumenten gekozen tot beste afslankproduct ○ Met 46 kcal per shake de afslankshake met het laagste caloriegehalte ○ Enige complete afslankshake met 27 natuurlijke werkzame stoffen ○ Geproduceerd in Nederland met alleen de beste kwaliteit ingrediënten